Can't Fight This Feeling

Go vinst med 3-0, vårat lag är galet bra ändå. Sååå fina tjejor allihop, ååh är så glad just nu. Lyssnar på gammal och bra musik som jag nästan glömt bort, ska strax gå och lägga mig i sängen och kolla på OC. Livet är bra just nu! Har även galet bra planer inför helgen och om ungefär två veckor lämnar jag och min familj Sverige. Hur bra? Galet! Godnatt!

Sista Vårdagen


Gammal bild på mig och pinglan
Skulle bara säga det att jag lever. Hannisen är här och nu sticker vi bort till Hjärtum och spelar match!
(Fick förresten MVG på svenskan idag, VG+ på engelskan & VG på SO:n..är så glad!!! ;))

Fulla För Kärlekens Skull


Weheartit
Sitter och bläddrar igenom underbara bilder på Weheartit och hittar denna, sån jäkla summerfeeling!
Är så sjukt taggad till sommarlovet, ååh inte långt kvar nu! På kvällarna ska jag sitta vid någon sjö med de jag tycker allra bäst om och kolla när solen går ner. Åååh vad jag längtar!!
Hur som helst så gick knäppisarna Sara och Hanna med mig efter skolan. Vi låg mest på studsmattan och njöt av solen. Egentligen hade vi planerat in plugg men som vanligt blev det ingenting med det.
Sitter just nu och lyssnar slut på mina sista Spotifytimmar. Känns så hemskt att jag nästan stryper mig själv. Men bara nästan. Nu sticker jag iväg och tränar!

Extra Allting

Lyssnar på Winnerbäck och mår lite extra bra och blir lite extra snäll. Slänger upp gamla och fräscha bilder på mig, mest för att jag ska kunna gå tillbaka och kolla på domma bilderna och bli arg på mig själv för att jag visat dom. Haha shit

2009 någon gång då jag nyss kommit hem från Egypten

Haha när fan togs denna bilden? Blond var jag ju i alla fall så det var ett tag sen.

Crazy day med min älskade. Grädde på näsan var våran grej den kvällen

Någon gång då jag gjort bruna slingor i mitt hår. Gillar galgen(?) i bakgrunden

Blond tjej i Skåne

Knasdag med maskLinn

Knasdag med Madde och Maja i Trollhättan

Tuff tjej med blomma i håret typ

Osv

Lila

Haha stor bild

Nä nu orkar jag inte mer, får fortsätta någon annan dag!

One Of Us

Varför går söndagar alltid så fort? Har söndagsångest. Anyway så åkte jag och mamma fram till Edet förut där vi köpte superfina blommor till mormor. Så superfina att jag köpte en bukett till mamma också. Åkte hem, myste och pussades med Bendji lite snabbt och sedan drog jag ner till Elin och Ida. Vi kollade på Tjenare Kungen och hade det mysigt, sedan åkte jag upp till mormor och åt jordgubbstårta. Jag som aldrig äter tårta annars var tvungen att smaka eftersom den var hjärtformad. Hm.. Sedan vart det bus med Sebastian och Nicholas nere i källaren. Har varit hemma sisådär en eller två timmar nu. Har hunnit med lite plugg så är klar med engelskainlämningen vilket känns gött, nu ska jag sätta mig med SO:n en stund och sedan ta mig en go dusch.

Kvällsfunderingar Och Veronica Maggio


Jag älskar min Madelene så mycket att jag nästan spricker så kände att jag var tvungen att slänga in en gammal och snygg bild på oss. Vi var tuffa när vi var små, så tuffa att vi dansade när vi skulle få tacos, nördade lunarstorm, lekte i skogen, käkade spaghetti och köttfärssås, tog fula bilder m.m. Listan kan göras lång alltså! Madelene var en jävel på att skrämmas också, ett tag skrämde hon mig så mycket att vi inte fick vara med varandra på ett tag. Tror jag var lite lättskrämd också.. Hur som helst så är vi lika tuffa idag, så tuffa att vi ska göra massa roligt i sommar! Så tuffa att det är våra hemligheter, nu blev ni nyfikna va? Jag vet i alla fall två som blev nyfikna.

Över till någonting annat då. Jag lyssnar på Veronica Maggio, käkar choklad, dricker äcklig sprite utan kolsyra och fryser. Orkar inte gå och stänga fönstret så jag antar att jag får skylla mig själv. Annars då? Jag får söta sms från en ännu sötare människa, spricker lite av glädje så jodå. Förutom det är det en knepig människa som bor i New York som skriver till mig på MSN. Kände att ni behövde veta det. Vi pratade lite förut, fast bara lite smått, tills dess att David ringde och skällde ut mig och sa att jag inte fick prata med honom. Jag blockade honom men av någon knepig anledning kände min dator för att blocka upp honom utan min tillåtelse så jag fick ett ''hej'' av honom förut. Nu skriver han mest frågetecken och jag skrattar lite smått och skickar tillbaka. Har för mycket tankar i huvudet, godnatt!

Satan I Gatan

Har ingen lust med någonting. Har några tusentals myggbett på benen och jag är trött som en get. Allt skolarbete ligger på hög och ropar på mig men jag har ingen ork till att ta tag i det nu. Är i alla fall nyss hemkommen från god middag inne i Trollhättan. Nu ska jag bädda ner mig i sängen med OC♥

Sjung En Sång Utan Ord


En av få bilder som jag har på datan från ''the crazy night'' på ström med hanna.
Pluggning var alltså ordet. Har renskrivit svenskan och suttit och klurat på vilken film jag ska skriva om på engelskan, dock utan resultat. Så det får jag fixa i morgon. Vid ett någon gång somnade jag och har sovit fram tills nu. Är fortfarande riktigt trött och seg, men ska hoppa in i duschen och fixa mig innan jag åker iväg till Trollhättan.

28 maj 2011


Godmorgon lördag. Egentligen inte alls en ''god morgon'' eftersom jag vaknade alldeles för tidigt i mitt stökiga rum och gårdagens smink under ögonen. Blir så trött på mig själv. Dagens planer då? Plugga. Håller på med det sista i skolan nu innan sommarlov, och det är faktiskt en hel del. Så idag ska jag fixa allting så att jag slipper stressa med det in i de sista. Nu får jag sätta fart!

Hair


Weheartit
Nyttig var det va? Jo men visst. Har tjockat i mig så äckligt mycket grejer idag så jag om jag fortsätter såhär kommer jag gå upp minst 200 kilo i sommar. Låg i sängen hela kvällen med Anna, Elin och Ida. Vad gjorde vi då? Kollade på olika klipp på youtube. Vi skrek, aaw:ade och skrattade. Runt tio någon gång knallade dom hem till sig och vid elva drog jag ut med Alexander. Vi tog oss en sväng på edet för att prata om allting som händer så det känns riktigt bra nu faktiskt. Ska snart gå och lägga mig så jag orkar plugga hela dagen i morgon. Kul lördag jag kommer ha.


Grattis till fredag

Har ingenting intressant att skriva, vill mest berätta att jag lever. Gjorde tyskaprov idag som gick åt helvete så nu har jag förmodligen ännu ett omprov att göra. Lyckat. Sitter i alla fall hemma hos Elin nu och har det mys. Vi har kollat på Remember Me och tjockat oss med kakor. Och jag som bestämde mig för att bli nyttig, jaha ja. Filmen då? Jag och Ida grät och Elin halvsov. Ungefär så det brukar vara när vi tre kollar på film. Nu ska vi strax bege oss hem till mig och käka lasagne. Hej hopp


Don't Wanna Go Home

Sitter just nu hemma hos Klanghen med henne och Malin. Strax ska vi dra oss mot Boström och sedan vidare mot skolan. I eftermiddag ska jag plugga hela dagen innan träningen så kommer inte kunna ska skriva då. Hej hopp

Tankar Som Inte Alls Är För Allmänheten Utan Bara För Knäppskallar (Som Jag)

Har plågat mig själv med att kolla på lyxlägenheter på Östermalm hela kvällen, mår inte så jätte bra nu. Nån smart kille frågade mig idag vad jag skulle välja för gymnasium, ''jag ska bli Hollywoodfru så jag behöver ingen utbildning'', svarade jag och skrattade vidare. Antingen så blir det väll så eller så kommer jag jobba på något mögligt place och vara fast i Lilla Edet resten av mitt liv. Det sistnämnda låter så trist så jag kan ju lika gärna bli hollywoodfru som planerat då. Annars då? Har inte bara plågat mig själv med bilder från Stockholm utan även gamla bilder från the real life (kände att jag behövde landa lite från mina drömmar så ja..). Har suttit i min säng och funderat på hur mycket människor förändrats. Personer runt mig som var självklara för bara några månadersen pratar jag inte alls med längre. Hur kommer det sig då? Var det jag som gjorde fel? Jag vet inte. Jag vet ingenting nu för tiden. Men jag antar att det är bäst så, förmodligen skulle det göra för ont att få reda på allting. Eller vadå förmodligen? Jag vet ju att det skulle göra ont. Varför ljuger jag? Kan lika gärna börja om. Hej, jag heter Ebba typ. Om någon ens läser detta borde dom få diplom. ''Asså, i din blogg är du som värsta... du vet.. typ.. en sån där.. typ, poet! Aw, poeten Ebba!'' kom det ur en fin väns mun häromdan. Kanske är det så, eller så är det bara jag som är högt över molnen och tänker alldeles för mycket. Gissar på det sistnämnda. Jag borde egentligen släppa en bok. Det är onsdagskväll och min hjärna går i högvarv, som alla andra kvällar. Jag saknar för mycket i mitt liv, jag vill ha tillbaka allt som fått mig att le. (Grattis till dig som läst hela texten) Godnatt mina fina

Gammal och grå bild från någon gång då jag var lycklig med J's keps på huvudet. Lycka

Plågar Mig Själv En Minut Eller Två


''Ett enda namn som virvlar runt i mitt huvud. Jag hade velat gå hand i hand med honom i vinter på Stockholms alla gator, se hans andetag i luften och få varma kyssar som skulle smälta snödropparna som landat på mina läppar. I sommar skulle jag vilja ligga på någon strand och se hur solen lös på honom och känna lyckan i hela kroppen då han bara var min. Jag skulle vilja se på honom hela tiden. Hans röst ekar i mitt huvud.
Han skulle inte kunna göra mig hel igen. Men jag svär på att när han kysser mig är jag högt över molnen och ingenting annat spelar någon roll. Jag tror jag blir hög på hans kärlek.''

Och du undrar vem, som kysser honom nu. Och du undrar vem, om inte du.

(What Is) LOVE?

Jag har stressat runt hela dagen och gjort inprincip allt utom att plugga. Dvs städat, duschat, dansat runt, lyssnat på musik, suttit på sängen med världens finaste kort framför mig med tårarna rinnandes och myst med Bendji. Har lite ångest med tanke på att jag har tyskaprov på fredag som jag verkligen måste fixa och jag har inte pluggat ett dugg. Hade tänkt att jag skulle sätta mig med glosorna nu så får jag ta resten i morgon, usch kommer aldrig hinna. Mitt liv springer förbi mig..

''Väldigt mänskligt av dig'', sa jag smickrande.


Bra bild osv. Jag antar att jag har fått lite mer vett i huvudet eftersom jag faktiskt äntligen sitter med allt plugg framför mig och faktiskt ska ta tag i det. Redig tjej. Hur det kommer gå återstår ju att se, menmen. På svenskan ska vi ta ut två citat ur en bok och jag väljer min älskade Om jag kunde drömma (som för övrigt är totalt sönderläsen). Ska även försöka hinna med att plocka lite på mitt rum och beställa hem någon fin klänning innan dagen är slut. Får väll se hur mycket jag hinner med.

L:O:V:E


Mina pengar är slut så jag kan inte köpa dom själv, men dom som ger mig dessa ska jag älska livet ut och jag blir glad_chey_96. Tack på förhand

Dear Best Friend: I Love You

Jag har inte fått vett i huvudet än, skulle bara säga det att jag är på bättringsvägen. Tror jag. Hanna följde med mig hem och jag somnade i sängen med henne bredvid mig. När vi sen varit vakna i någon timma knallade vi bort till lagret där vi köpte en sån där äckligt stor godispåse och varsin energidricka. Vi satt utanför i sisådär en halvtimma och pratade, skrattade och gjorde finfina filmer. Allting blir finfint med Hanna. Jag mår sådär extra bra när hon är här. Hur som helst så ska vi fortsätta vara vi nu och leva i våran bubbla som är bra bättre bäst.

Länge Leve Du Min Vän, Du Som Alltid Följt Mig Hem (Nykter Eller Alldeles För Full)


Så varför denna extremt trevliga bild? För jag har inget trevligare att lägga upp. Min mobil har ryck och går för tillfället inte att ta kort med och vem orkar gå runt och bära på en stor fet systemkamera hela dagarna? Inte jag i alla fall. Får väll återkomma med trevliga bilder när jag får en ny mobil, vilket blir vid midsommar någon gång. Trevligt värre, jo tack. Detta inlägget är ungefär lika roligt som mitt liv är just nu, inte så värst alltså. Har sjukt mycket att plugga till nu det sista och jag går runt och är arg och besviken på mig själv (och en hel del annat också när jag tänker efter) hela dagarna. Försöker sova så mycket som möjligt och när jag inte gör det så dör jag lite smått till Veronicas finfina låtar som för övrigt är det enda som får mig att må en smula bättre. Tyck synd om mig då. Hörs när jag fått lite mer vett i huvudet

Öppna Du Den Där Dörren, Ta På Dig Skorna, Måste Jag Ta Sönder Dig?


''ooh jag vet var du jobbar o handlar, var du tar bussen o var du gömmer dig
mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
hjärtat brinner, jag springer, stannar när du märker att jag förföljer dig
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig''
V-I-N-N-A-R-E-N
Spel i ösregn var ju sådär men vi är bra i alla fall. Min säng skriker efter mig och helt ärligt så skriker jag snart efter den också. Har sådär ganska svårt att slita mig från Veronicas röst. Jaja godnatt! 

::::


Satt och kollade igenom mappen ''högstadietid'' och hittade denna charmiga bilden som satt i Marians väntrum. Fick en sån flashback-känsla och var tvungen att slänga upp den här, nice, huh.
Hade med mig ungefär halva skåpet hem över helgen för att plugga men jag har stressat runt och inte hunnit, i morse läste jag ut svenskaboken och har försökt hitta något citat som jag kunnat prata om utan framgång. Får forstätta när jag kommer hem, nu sticker jag till Sjuntorp och spelar match!


Snälla Bli Min Igen


I brist på annat så slänger jag upp bild på Klanghs finfina mobil.
En fiskmås väckte mig och Hanna i morse, den slutade aldrig skrika och ingen av oss orkade gå och stänga fönstret så jag drog täcket över huvudet och somnade argt om. Någon gång vid 11 vaknade vi av att Anna hoppade på oss och sa att vi fick skynda oss om vi skulle hinna fixa oss innan släkten kom. Sagt och gjort så segade vi oss ner och åt frukost och sedan åkte hon hem till sig. Försökte lägga in bilderna från igår men min mobil krånglar så fick bara in några, pappa ska försöka hjälpa mig i morgon så jodå. Sitter och lyssnar på Veronica Maggio och väntar på gästerna ska komma, senare ikväll ska jag iväg och spela match så hela denna dagen kommer jag stressa runt. Vill bara gå och lägga mig igen.

Please Don't Go

Har haft en sån där helt crazy night som egentligen bara existerar i filmer. Är för trött för att berätta och visa bilder så jag får helt enkelt försöka hinna med det i morgon. Nu ska jag och Hannisen sova så godnatt!

Mobilblogg - jag och hanna tog en kvällspr...

dsc04433 (MMS)

Mobilblogg - jag och hanna tog en kvällspromenad till ström och nu sitter vi vid slussen och pratar :)


SATURDAY is another word for freedom and happiness


''When I was 5 years old, my mom always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down ''happy''. They told me I didn't understand the assignment. I told them they didn't understand life.''
Godmorgon lördag. 11:30 slog jag upp mina ögon och de första som landade i mitt huvud var minnena från gårdagen. Veronica är kärlek. Har legat i min säng ungefär halva morgonen och läst i min svenskabok, har även hunnit med att ta mig en dusch och nu sitter jag nyduschad och ska leta fram några kläder. Om en timma åker vi till Trollhättan för att fira Marcus som blir sju. Slänger även upp bild från 2009(?) då jag var i Skåne. Great

VERONICA MAGGIO


17 000 människor trängdes på Liseberg idag bara för att kolla på Veronica Maggio. Jag och Madelene var två av dom. Våra platser sög men var bättre än många andras så vi överlevde ändå. 20:20 klev Veronica upp på scenen och alla skrek och var glada. Det var lycka och hon var så sjukt bra IRL. Någon gång i slutet av konserten kollade vi fel på klockan och lämnade Veronicas vackra röst bakom oss och begav oss mot hotellet utanför Liseberg där pappa skulle plocka upp oss. När vi insér att vi är en timma för tidigt får vi lite smått damp på oss själva och beger oss till Pressbyrån för att inte frysa ihjäl. Väl framme köpte jag Vitamin Well och Madelene en latte som vi mumsade i oss tills det att pappa väl kom. Nu är jag hemma, trött och lycklig. Ska alldeles strax gå och lägga mig eftersom jag har en fruktansvärt lång dag framför mig. Tydligen ska vi dö i morgon också, låter ju inte särskilt lockande. Godnatt

Update: Glömde berätta att vi såg Andreas Wijk också och vi dog lite smått i de minuterna vi satt och glodde på honom, hur snygg får en människa egentligen lov att vara?

Mobilblogg - det går bra nu! Påväg mot göt...

dsc04431 (MMS)

Mobilblogg - det går bra nu! Påväg mot göteborg med madde :)


This Ain't A Love Song


She's Broken

BIRTHDAY KID





Idag fyller min absoluta favorittjej tonåring och det firade vi genom att gå in och sjunga för henne på morgonen och ge henne presenter. Min väckarklocka ringde 05:30 och det var bara att se glad ut. Av mig fick kråkan en väska hon själv valde ut så hon var helnöjd. Skolan var seg men något som piggade upp mig var att Madelene knallade med mig hem. Vid halv sex någon gång kom det lite släktingar och firade Anna. Nu är jag så trött så jag snart somnar så jag ska ta och lägga mig i sängen. I morgon åker jag till Göteborg direkt efter skolan så det kommer bli ont om uppdatering om jag inte mobilbloggar. Vi får se helt enkelt. Godnatt!

19 maj


Gick upp tidigt för att gratta kråkan som nu är tonåring så jag var klar tidigt, inte illa alltså. Nu är Elin och Ida här och vi ska strax gå ner till korsningen för att möta Klanghen och sedan pallra oss vidare mot skolan. Ikväll kommer en del av släkten för att fira Anna så det kommer nog bli en bra dag ändå.
Förresten är jag och Elin så snygga på bilden :)


Love And Other Drugs

Så vad har jag haft för mig idag då? Slappat. Har legat i min säng hela dagen och kollat på OC, efter några avsnitt kände jag hur ögonen gick i kors så jag somnade. Hur skönt som helst, behövde verkligen en sån här dag. Skulle gärna gå och lägga mig men måste göra lite vettigt idag så nu ska jag strax sticka iväg till Hjärtum för ett träningspass. Var ungefär 3-4 veckor sen jag tränade sist så jag kommer minst sagt vara rätt virrig idag. Förkyldningen har just lagt sig en aning men eftersom det regnar ute känner jag på mig att den kommer krypa tillbaka under natten. Great! Eller inte. Nu ska jag sätta fart, annars somnar jag förmodligen!

Eller?

Skitdag(ar). Räcker inte till och känner mig sneare än vanligt. Hurra. Kan i alla fall glädja mig åt att jag har gjort fysikprovet och att det nu bara är torsdag och fredag kvar. Två långa dagar. Nu ska jag deppa ner mig i min säng och kolla på OC hela dagen tills det att träningen börjar.

Sju Jävla Sorger


Men visst var det så att man trodde man kunde leka sig igenom hela livet?
Om jag kunde skulle jag stoppat hela livet, skulle stoppat hela min själ.
(Och du var anledningen till att jag andades den natten) B♥

MEAN


Annars då? Min dag har varit skit. Ingenting har gått som planerat och jag har varit seg och på dåligt humör. Pallrade mig som sagt hem till Elin och Ida efter skolan, fick mig en del skratt och det var skönt att få slappna av och bara skratta. Vi låg i Elins säng och råpluggade och sedan när jag tröttnade på det gick jag ner i källaren och kollade på Beck med Ida. Sedan satt vi och kollade på en jätte ledsam film som är för typ treåringar, men jag kände att jag behövde gråta ut klumpen jag haft i halsen hela dagen så där satt vi. Tyvärr han vi aldrig se klart så vi ska fortsätta någon annan dag. Förresten misshandlade en viss Madelene mig idag så nu haltar jag runt igen, känns ju sådär. Men jag fick ju i alla fall skratta lite så det var det allt värt (trots att jag knappt kan sitta ner nu för det gör så jäääääävla ont). Nu hade jag tänkt att jag skulle duscha och hinna plugga lite innan House börjar så jag får sätta fart.

Mobilblogg - sitter och pratar med söta id...

dsc04428 (MMS)

Mobilblogg - sitter och pratar med söta ida medans elin lagar mat till oss, allt är som det ska vara! ;) sedan blir det plugg..


SOULSISTER


''How do people make it through life without a sister?''
Har pluggat fysik och känner mig sådär jätte duktig som man bara kan känna sig när man har pluggat riktigt mycket. Annars då? Bilden är på mig och min fina Madelene i våran snyggaste ålder. Helt klart den finaste bilden som tagits på oss, egentligen alldeles för snygg för att publiceras här men ibland får man bjuda på sig själv! Tjötmajan och jag har pratat i telefon i ungefär hundra timmar idag. I alla fall känns det som det. Tur att vi har så mycket att prata om så det aldrig blir tjatigt! Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på OC hela kvällen för det är jag fan värd nu efter att ha pluggat järnet hela dagen.

Mobilblogg - pluggar fysik och det kommer ...

dsc04424 (MMS)

Mobilblogg - pluggar fysik och det kommer jag fortsätta med de närmsta timmarna, rolig dag jag kommer ha..


WINGS





Fick köpt en present till Anna som hon valde ut själv eftersom jag inte visste vad jag skulle ge henne. Hon är nöjd och jag blir en glad storasyster. Fick även köpt mig örhängena på bilderna längst upp. Är helnöjd så jodå. Ullrika och Julia har varit här en snabbis för att kolla på lite grejer inför Turkiet. Tänk att det bara är en månad kvar tills det att vi åker, helt sjukt. Har bläddrat igenom det nya numret av H&M Magazine lite snabbt också men ska göra det mer noggrant efter duschen som jag ska ta nu.

Mobilblogg - sitter och fikar på espresso ...

dsc04412 (MMS)

Mobilblogg - sitter och fikar på espresso house med mamma och anna :)


The Thanks I Get



''If the lies don't touch you, the truth will. If I can't love you, then who will?''
Någon gång på morgonen hade min syster kommit in och krypit ner bredvid mig utan att jag märkte någonting, snacka om att det var en av få söndagsmornar jag har vaknat upp glad. Jag stoppade i mig lite frukost och har precis fixat mig och nu drar jag iväg till Trollhättan med Anna och mamsen för att hitta present till kråkan. Smell you later!

Far Away


''I love you, I have loved you all along. And I miss you, been far away for far too long. I keep dreaming you'll be with me and you'll never go. Stop breathing if I don't see you anymore.''
Fan alltså, dom som vann kunde ju inte ens sjunga. Jag satt och svor och skrek åt teven för jag var så irriterad. Hm, tänk vad saker kan påverka en haha. Jaja, en tredjeplats är ju inte heller helt fel så sätt. Nu ska jag krypa ner i sängen och förhoppningsvis hinna sätta på OC innan jag somnar. Godnatt!

Eurovision Song Contest 2011


Jag (och ungefär 90% av sveriges befolkning) sitter och kollar på esc. Dreglar lite varje gång Eric syns i bild och håller tummarna för att han ska vinna. Fan, han är ju bäst. Inte mer än rätt att han tar detta ju. Shit

Broken Strings


''When I love you and so untrue, I can't even convince myself. When I'm speaking it's the voice of someone else. Oh, it tears me up. I tried to hold on but it hurts too much. I tried to forgive but it's not enough to make it all okay.''
Och jag gick in på planen för att ge allt men jag hade ingenting att ge. Jag spelade väll sisådär tre minuter innan jag kände att jag inte klarade av det. Gick av planen med en stor besvikelse och min hals dödade mig nästan. Fick gå och duscha och byta om och sedan gick jag och satte mig och kollade på resten av matchen med Elin & Ida. 2-2 blev resultatet och det var allt en knepig match, men jag som satt på bänken var allt stolt över mina tjejer som gjorde en bra match. Annars då? Gick ut och träffade Maddison och Lollo en snabbis för att ge Maddison sin present. Hon fyller fjortis idag så det blev en del grattiskramar och annat tjöt. Nu är en liten del av min släkt här för att fira Anna, Mattias och Niclas är och hämtar Marcus och när dom kommer tillbaka är alla här :)

Visst Du Kan Skratta Och Låtsas Som Ingenting, Men Jag Vet Allt Om Dig - För Du Har Varit Min


''Everybody wants happiness, nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain.''
Langar fjortisbild från Stockholm så blir alla glada.
Solen sa godmorgon till mig idag och jag låg kvar i sängen sisådär en halvtimma eller två. Har packat fotbollsväskan och knaprat i mig alla möjliga sorters piller och tabletter för att orka med matchen. Anna kom in till mig i morse när jag var som tröttast och gjorde grimarser med mitt ansikte, ''varför är du så jobbig?'' frågade jag henne och fick tillbaka ''äh chilla, I was born this way''. Kunde inte hålla mig för skratt för hon är så klockren den människan. Efter matchen sedan kommer en liten del av släkten hit för att fira kråkan som fyller 13 nästa vecka. ''Shiiit du blir ju tonåring!'' sa jag till henne förut, ''Jaha, vadå då? Det är ju du med.'' var svaret jag fick tillbaka.


Vill Du Ligga Med Mig Då?


''om jag lyssnar när du pratar, inte talar om mig själv. om jag säger du är vacker, men att det spelar ingen roll, för skönhet finns inom oss. om jag alltid håller med dig, fast jag tycker du har fel. om jag låtsas att jag bryr mig när du köper nya skor. om jag skrattar på rätt ställe, fast du inte är så kul.''
Så vad har hänt denna fredag då? Inte mycket alls. Hanna cyklade hem, min och Saras övertalningsteknink för att få henne stanna kvar fungerade inte så bra. Vi deppade framför tv:n tills det att Klangh kom och livade upp huset. Vi klantade runt på studsmattan och jag levde i nuet i stället för i en annan tid. Efter det att båda tjejerna övergivit mig satt jag och pratade med Anna ett tag innan dess att jag flydde upp på mitt rum där jag nu sitter med bra musik. Ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Det luktar sådär match mot Skepplanda. Vi ska slå dom, finns inga om eller men. Vi ska. Godnatt

Fredagen den 13

Hur började jag och Sara våran fredag då? Gick till nöjes efter badet och köpte cola och snickers. Helt okej ändå. Gick hem till mig där Hanna väntade på oss och sedan har vi mest degat på mitt rum med paus för den proffsiga måltiden som bestod av köttbullar och makaroner. Nu har tjejerna snattat min säng så där ligger dom och härmar varandra och skrattar. Undrar ibland hur deras huvuden fungerar men dom är perfekt medecin så jag klagar inte.
Mina tankar har gått i högvarv hela dagen och är inte alls rolig att hänga med, tur att dom känner mig så bra att dom vet hur jag fungerar. Jag ska strax slänga på mig nytt smink eftersom de gamla försvann när vi badade, sedan ska vi gå ut. Eller jag ska väll mest släpa dom eftersom dom egentligen inte har några planer på att pallra sig ur min säng. Hur som helst så ska jag ta tummarna ur röven och sätta fart så det blir någonting med denna fredagen.


För Längesen, Så Längesen


Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
Snälla, ge mig två sekunder innan du ger upp
Kan vi inte vara nära bara en minut
Är det nu, nu som det tar slut

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
Jag vill hinna säga allting innan jag ska gå
Älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
Det var han som ville kyssa mig

Snälla bli min igen
Låt det va som i en film
Snälla bli min igen


Det Handlar Om Dig


Whos Gonna Catch Me When I Fall?

Bjuder På Cigg Igen, Men Nu Som Fienden


''Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt
tänkte ut en dialog mellan oss och allt
lampan släcktes i din hall och jag gick hem igen
för har inte glömt vad du, har inte glömt vad du gjort''

Har legat på studsmattan och pratat skit med Dansken. Pluggat så jag nu är yr i huvudet av tyskaglosorna. Nu ligger vi som två degklumpar i min säng och lyssnar på Veronica Maggio. Hur bra? 100%

Konfirmation







Cosmo

Ville bara säga det att jag lever. Ska uppdatera lite bättre hemma med bilder osv från helgen, just nu ligger min dator inlåst i ett skåp.. lång historia. Sitter i alla fall hemma hos Madde och bläddrar igenom de senaste numret av Cosmopolitan. Har myst med Kissen och sörplat i mig blådåren jag fick av Adam. Vid kvart i tre ska jag gå tillbaka till skolan för att möta upp Madelene som fortfarande har lektioner. Jag orkade inte vänta i två timmar så jag gick hem till henne i stället =) I alla fall så ska vi hitta på någonting skoj innan det blir träning för min del. Trots att min hals dödar mig lite smått så ska jag iväg, saknar fotbollen rejält med tanke på att jag varit borta i 1½ vecka från det. Men i kväll så! Nu ska jag fortsätta kika i tidningar och lyssna på musik innan klockan visar 14:45. Hejsvej =)

Husvagnstjejer

Veronica Maggio spelas i husvagnen och vi är pigga och glada. Har suttit på gatan och kollat på stjärnorna och borstat tänderna i mörkret. Helt sjukt hur bra man mår bland sina vänner. Vi håller redan på att planera morgondagen, känner redan på mig att detta kommer bli grymt.
Älskar mina fina tjejer♥

Pärlor

Och vi var fem tjejer som knallade runt i Edet och jag ville aldrig sluta skratta.
Party @ my place och sedan gick vi ut igen. Med energidricka i kroppen och solen i ansiktet var allting perfekt och vi fick oss många skratt.

I kväll blir det grillning och sedan ska vi tjejer bege oss mot Högstorp där vi ska ha girltalk i husvagnen hela natten.

Jag och Maddison är fortfarande lika tuffa nu som då så därför får det bli denna jätte tuffa bilden på oss!

Club Turbin


Jag och Hanna taggade till med Red Bull och hög musik och sedan drog vi oss in mot Trollhättan där vi mötte upp Madelene, Amanda, Sara & Malin. Club Turbin då alltså. Helt stört hur mycket fjortisar det var alltså, men vi kopplade bort dom och levde i våran egna värld haha. I början var det bara bra låtar så vi dansade hela tiden, det var sjukt varmt men riktigt skoj! Sedan kom Ison & Fille och ingen av oss tycker dom är speciellt bra så vi passade på att ta lite luft och tjöta med andra människor som var där. Efter uppträdandet var det bara kass musik så vi satt mest i källaren och pratade. Hade en trevlig kväll och nu värker fötterna/benen av all dans men det var det absolut värt!

Kom nyss hem och ögonen går i kors vilken sekund som helst. Är helt slutkörd sen Turbin, det var verkligen knökat med folk så det var sjukt varmt. Lägg på dans i ett varmt rum fullt med människor och ni kan själva förstå hur trött man blir. Sitter helt utmattad i sängen och ska strax sova. Men innan dess hade jag tänkt att kolla på något avsnitt av OC.
I morgon är det skola för min del, ja på en lördag. Det är Öppet Hus och våran klass ska baka i två timmar så det är helt okej ändå! Är ledig på tisdag och onsdag =)
Nu säger jag godnatt!

Grattis Till Fredag

Madde hakade på Trollhättan så vi var tre glada tjejer som vandrade runt. Gjorde slut på ungefär hälften av mina pengar men är glad och nöjd ändå. Vi käkade donken och sprang i affärer och tog slutligen en fika på Espresso House innan vi gick till bussen. Träffade även David en snabbis vilket var mycket trevligt.

Efter en seg skoldag ligger jag och Hanna utmattade i min säng med bra musik. Jag ska strax fixa hennes hår (trippeltången brinner snart upp så hanna har stressat mig i ungefär hundra år nu) och städa lite innan vi ska käka tacos och slutligen fixa oss. Runt åtta drar vi oss in mot Trollhättan för att möta upp resten av brudarna och så ska vi knalla till Turbin. Hejsvej

I Don't Know What I'm Waiting For. (Yes I Do, I'm Waiting For You)

Ville bara meddela det att jag och mina fina vänner dvs Hanna, Sara, Philip, Mattias, Kevin & Linus kommer vara med i Rapport på söndag. Inte helt fel alltså!
Jag har dessutom klarat av utvecklingssamtalet och det går rätt bra för mig just nu trotts tröttheten. VG i bild hade jag ju inte förväntat mig men där ser man! Nyss hemkommen och nu ska jag mysa ner mig i sängen med OC.
Har blivit smått beroende men det klagar ju ingen på så helt okej faktiskt! Ska försöka klämma in lite plugg innan dagen är slut också.

I morgon ska jag och Sarisan12 till Trollhättan för lite shopping. Vi är så fräcka så. Vi ska gå och snacka skit hela dagen och slutligen käka donken! Ska försöka klämma in en fika på Espresso House också om jag får med mig Sara dit.. We'll see!

Nu ropar OC på mig så hejsvej! =)
Jag är glad idag vilket märks rätt väl, hehehe! PUSS

Någon helt knäpp bild på mig och Sarisan från någon myskväll. Min knäppa tjej som är vackrast i världen♥


Är Det Början På Slutet Eller Slutet På Början?

Helt okej att vara sjukt faktiskt. Knaprar halstabletter och är inne på fjärde skivan av OC. Har även hunnit med att göra klart min SO och plugga tyska, damn it jag äger.

3 maj

Stannar hemma med feber och en hals som dödar mig lite smått. Har bäddat ner mig i soffan med OC så trotts hostan och all annan skit så överlever jag.


2 maj

Vaknade upp döförkyld även idag men gick till skolan ändå. Hur det gick är ju en annan grej. Stoppade i mig halstabletter och alvedon med jämna mellanrum men var aldrig helt okej ändå. Sista lektionen var jag arg men som tur var så vart det bara jag och tre till i klassrummet så det gick inte ut över så många. Elin var en av dom och hon vet ju hur jag är så hon förstod hur allting låg till och sa ingenting för hon visste att det skulle bli värre då. Haha min fina tjej! Hon vet precis hur hon ska lugna mig också så redan när vi lämnade skolan var jag på bättre humör och vi gick och köpte choklad. Sedan knallade vi hem till henne och jag låg mest i hennes säng och tyckte synd om mig själv medans hon pluggade. Sedan stoppade vi i oss mat och tårta från igår med Ida och sedan spelade vi Wii tills dess att Filippa och Robin kom.

Nu ska jag försöka sätta igång med SO:n så den blir klar någon gång. Ska skriva någonting om hur jag påverkan miljön osv och jag får ännu ondare i huvudet av att bara tänka på det. Sedan ska jag göra mig en kopp te och sätta på en film!

1 maj


Today was the day. Vaknade upp döförkyld så övervägde en smula att dra täcket över huvudet och skita i kyrkan. Men jag fick knö mig förbi Hanna (och försöka att inte väcka henne) och så gick jag ner och käkade både pollentabletter, alvedon och halstabletter. Vart aldrig helt okej men tillräckligt mycket för att få på mig smink och klänning och Hanna fixade mitt hår. Vid halv ett någon gång kom Elin och Klangh hit och vi åkte till kyrkan. Vi var 14 nervösa konfirmander (vissa mer än andra) som övade och jag dog lite smått när klockan närmade sig 2. Men allt gick prima förutom att jag glömde bort att sjunga när vi skulle göra det och jag trodde jag skulle svimma en stund, men annars så! Blev inte heller grön i pannan vilket var ett stort plus. Åkte hem där den närmsta släkten var + Hanna så vi käkade gott och sedan vart det tårta. Fick mycket fint och var en glad tjej.
Efter ett tag drog jag på mig jeans, tröja och conversen i stället för klänningen och mormor körde mig, Hanna och Lollo till Ström där vi mötte upp Klangh, Persson och Maja. Vi kollade lite smått på killarnas match tills dess att jag frös halvt ihjäl och då knallade jag hemåt.
Har gått igenom alla grejer jag fått och funderar på om jag ska handla grejer för pengarna eller om jag ska spara dom. Svårt val alltså, haha. I morgon väntar skolan så jag ska försöka få mig lite sömn nu!

Bilder från konfan kommer så fort jag fått in dom i datorn.

Valborg

Det händer så sjukt mycket nu. Har äckligt mycket plugg som väntar på mig men som jag aldrig riktigt har ork till att börja plugga på. Idag har jag varit i kyrkan och övat inför morgondagen, sedan firat min prins som blev 6 och sedan mötte jag upp Sara och Hanna. Vi knallade runt på Edet och träffade trevliga människor och jag hade en trevlig valborg. Nu är Hanna här och vi ska sova så vi orkar upp i morgon.


RSS 2.0