I acted like it didn't bother me, but inside it's killing me


Ph: Hanna Marin, Pretty Little Liars
Godkväll mina kära och inte-så-kära vänner. Måste först och främst försvara mig med att jag försökt ge er en del mobilbloggar, men det har inte fungerat. Därför har det ekat rätt mycket på le blog. Hur som helst så ska alla mina vänner festa och ha kul idag medans jag ska gå promenader, kolla på filmer och mest av allt så ska jag pussa på Siri och Daisy. Jag är nämligen hundvakt både idag och i morgon och jag är så lycklig att mitt hjärta snart spricker av kärlek. Det var väl allt för tillfället. Hoppas ni alla har en skit rolig fredagskväll, ni får gärna dansa en del åt mig med. PUSSAR

<3

Är så arg, ledsen och besviken. Finns så mycket jag vill säga men hittar inte riktigt orden. Lyssnar i alla fall på The Belieber Radio och låter världens finaste prins sjunga för mig. Det är kärlek, mina vänner.


Lite trött kanske

Menade att jag satt på bussen till skolan. Lol


The belieber radio

Sitter i skolan och lyssnar på världens bästa radiokanal. Kärlek till tusen


Kul liv


I skolan

Slutar om en kvart och sedan måste jag vänta i en halvtimma på bussen. Har ont i hela kroppen och jag längtar efter min säng. Åh jobbiga liv


She believed she could, so she did

Ph: weheartit
Har äntligen äntligen äntligen tagit tummen ur röven och pallrade mig förut bort till gymmet med mammsen. Både konditionen och musklerna från fotbollstiden har lagt sig på hyllan och jag kände mig som en svag liten kyckling där nere, men de ska det bli ändring på! Är så galet taggad nu så det inte är sant! 
 
Nu ska jag belöna mig med ett par avsnitt av TBBT innan jag somnar, pussar!!

Xoxo gossip girl


Här får ni två halvkassa bilder på hur fin min mobil har blivit. Älskar den om möjligt ännu mer nu, haha.

She can't hide away cause the world knows who we are

Sitter i skolan med min störda vän. Ok sånt är läget. Färgade förresten håret igår, ser ungefär ut som Pippi Långstrump. Hejhej

Godnatt


Keep your head up, keep your heart strong

Har spenderat helgen med nära och kära, därför har bloggen fått lida lite. Nu har veckan dragit igång igen och jag har klarat av en väldigt seg måndag, himla skönt. Tillbringar kvällen med en bunt avsnitt av The Big Bang Theory, kärlek!

This is not a love story, this is a story about love

Ph: weheartit
Blev en liten tjejkväll hemma hos Lollo med världens finaste vänner. Vi kollade på MTV World Stage och letade efter oss själva, haha. Sitter nu och pratar med min bästavän som jag älskar så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen ibland. Hela min kropp är fylld med kärlek och lycka för tillfället, hoppas era också är de!
PUSS
 

It will be ok in the morning

Bild lånad från Klara.
Har klarat av hela första veckan i gymnasiet, vilket vi firade med Subway till lunch och sedan en glass i solen innan det att bussen kom. Ska strax upp till mormor en sväng och i kväll pratas det om en tjejkväll, hoppas hoppas. Hörs senare mina fina!
 

Hej från skolan

Eller nej jag mena ju såklart akvariet och berg-och-dal-banan :)

Kärlek till tusen

Ligger ännu en gång i världens mysigaste lilla rum i en av världens skönaste sängar. Helt stört hur mycket minnen ett enda rum kan ge en. Ska hur som helst sova nu så ville bara kika in och skriva godnatt :)


Words are not enough

Hola amigos! Sitter för tillfället på golvet och väntar på att bli upphämtad av min fina mormor. Ska nämligen spendera natten hos henne, morfar och hundarna. Så himla mysigt! Jag antar att hon kommer när som helst så jag får nog resa mig nu haha. Hoppas ni får en trevlig kväll, pussar
 

Never put your happiness in someone else's hands

Hur har ni det i kylan? Själv är jag för trött för att kunna klaga faktiskt. Börjar känna igen personerna i min klass (kommer till och med ihåg en del namn nu) vilket gör det hela en aning mer på riktigt. Idag började allvaret på riktigt då vi fick våra datorer, taggar OCH vi körde igång med lektioner. Så himla hemskt (inte det med datorerna eller taggarna då, utan lektionerna). 
 
Annars då? Sitter för tillfället i sängen medans mina revben håller på att döda mig. Väntar på att mammas goda blåbärspaj ska bli klar så att jag kan mysa med en liten bit av den och det nyaste avsnittet av PLL resten av kvällen. Babblar på som vanligt här märker jag, hoppas i alla fall att era liv ser rätt okej ut trotts att skolan dragit igång. Puss

Once you go mac, you never go back


I keep to myself what I should throw to many people's face

Kom hem för ett tag sedan och har nu landat i sängen. Har sån jäkla träningsvärk efter dagens ''promenad'' och alla dess lekar. Hade tänkt fortsätta mitt High School Musical-marathon nu, puss!


The worst things in life come free to us

Ph: weheartit
Ville bara kika in snabbt och säga hej innan jag sticker iväg för ännu en lång skoldag. Hade inte tackat nej till sommarlov en gång till kan jag meddela. Är så trött att jag spyr snart. Jaja, nu väntar Klara på mig. Hejhej

Ingenting är så lätt att säga som jag älskar dig

Jisses vilken dag. Började redan vid 09:00 och var nervös som tusan, tur att jag hade Klara och Linus vid min sida haha. Dagen gick hur som helst så jäkla segt då vi slutade vid 15:00. Då tog jag och min fina bussen till Överby där vi käkade pizza och kollade lite snabbt i butiker. Sedan tog vi tåget till Götet där jag fick köpt mig en ny skolväska och lite annat smått och gott. Är nu hemkommen och ligger nerkrypen i sängen. Som jag längtat efter den. Godnatt finisar.

I will love you until you learn to love yourself

Ytterliggare en bild från arkivet.
Har egentligen inget att säga då min hjärna strejkar. Är så himla nervös över att börja gymnasiet i morgon så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Idag ska jag i alla fall hänga med min fina vän och försöka koppla bort alla nerver att slag. Puss

Where do we go, nobody knows

Mitt i min lilla filmkväll så blev jag tvingad att komma ut av tre fina vänner. Vi tog oss en liten promenad i mörkret och pratade om allt mellan himmel och jord. Vad jag kommer sakna dom tre killarna nu när vi inte ska gå i samma skola längre. Hur som helst så ska jag sova nu, ska försöka komma upp hyffsat tidigt i morgon. Pussar

Every princess needs a little sparkle

// Ph: Weheartit //
Har tillbringat dagen med Elin i Göteborg. Fick dock bara med mig en tröja hem vilket var lite sorgligt. Resten av eftermiddagen/kvällen har vi spenderat i min säng med en mängd filmer. Fint liv. Hon har nu begett sig hemåt och jag hade tänkt kolla på ytterliggare någon film innan det att min vän John.B kommer över. Hoppas ni haft en fin dag.

Smile on your face even though your heart is frowning

♥♥♥

Sometimes you have to be your own hero

''We stopped checking for monsters under our beds when we realised they were inside of us.''
Två år och två dagar har gått. Kommer ihåg allt som om det hände igår, kommer ihåg skriken, gråten och paniken. Kommer ihåg smärtan som uppstod när mitt hjärta gick i tusen bitar. ''Du kommer bli okej igen, det kommer ta lite tid, men du kommer klara dig.'' sa dom. Hur mycket tid ska man ge saker och ting? För trotts att jag försökte vara stark och trotts att jag skrattade så gör allt ont. Någon del av hjärtats alla bitar skaver och hotar varje dag med att punktera min kropp. 
 
Jag skulle göra vad som helst för att få tillbaka dig igen, för att få se dig igen. Min allra bästa vän och min andra halva, vad jag saknar dig. Vi ses snart igen. 
 

You can't choose what stays and what fades away

''Some people feel the rain. Others just get wet.'' - Bob Marley
Har varit och klippt mig idag, himla skönt att bli av med min djungel till hår - dock inte lika skönt att det nu är så himla tunt igen. Men sånt får man väl leva med antar jag. Har träffat Elin och Ida en snabbis och nu har jag krypit ner i sängen för att kolla på film tills det att det vankas middag i hättan där trollen bor (Trollhättan för er som inte bor här och fattar mina roliga skämt).

Som om jag svävade fram på moln

Har spenderat dagen i Göteborg med min fina. Meningen var att jag skulle få med mig en skolväska och lite nya kläder hem, men det blev ingenting. Fick dock med mig de ursnygga skalet på Justin som ni ser här nedan (det med Danny på är Klaras). Efter en timma i kö fick vi dom gratis(!!) av Telenor. Tackar tackar.

Efter våran lilla tripp till götet så tog vi oss en liten promenad och landade sedan i min säng där vi kollade på Ice Age 4. Klarisen har nu gått hem och jag försöker bestämma mig för om jag ska kolla på film eller sova. Lutar åt de senare alternativet. Hur de än blir så säger jag godnatt nu!


Dirty Bass

Medans jag låg i solen så hade jag fått hem ett paket. Fattade först ingenting när jag såg det, inte heller de två första sekunderna när jag öppnat det. Haha. Någon dag innan jag åkte till Turkiet var jag med och tävlade om ett signerat ex av Far East Movements album Dirty Bass. Ville så himla gärna vinna det till Anna då hon älskar dom så himla mycket. Sa dock ingenting till henne då jag inte trodde att jag skulle vinna, och ville ju inte göra henne besviken. Men jag vann alltså. Annas reaktion? Hon fattade först ingenting och började sedan gråta av lycka. Haha. Finns inget bättre än att se min fina tjej lycklig♥
 
Jag har fortfarande inte fattat att jag faktiskt vann. Eller att jag idag hållt i två(!!) skivor som FEM hållt i. Helt sinnessjukt. Är så himla glad så det finns inte!

En liten update

04:30 visar klockan och jag kom nästan precis innanför dörren. Är så trött att jag spyr, har varit uppe sen 6 i morse (svensk tid) och hela kvällen/natten har jag åkt flygplan. Ligger i sängen nu (min älskade älskade säng, vad jag saknat dig) och halvsover. Ska upp tidigt i morgon, så himla segt men det är de värt! Ska nämligen spendera dagen med min favorit som jag saknar så mycket att det gör ont. Hur som helst, godnatt på er!

(slänger in roligaste bilden ever, hahahaha orkar inte)


Havin' a great time

Har fått tag i lite internet, tror dock att det kommer försvinna när som helst så jag får bara skriva lite snabbt och sedan snabbt som attan trycka på publicera haha. Har de i alla fall hur gött som helst i världens varmaste land atm (ja ni läste rätt, det är inte jag som säger det utan det är faktiskt sant.) I havet är det över 30(!!) grader, vilket är hur skönt som helst - dock svalkar det ju inte så mycket haha. Idag har vi varit och badat hamam-bad, fått helkroppsmasage och fått ansiktsmask. Livet på en pinne haha. Dessutom har vi badat, solat och ätit lunch hos våra gamla vänner från förra året. Nu ska vi sätta oss och spela kort :) Hoppas ni har de trevligt hemma i sverige och att det inte regnar allt för mycket på er. Försöker skicka lite solsken genom detta inlägg, haha. Puss! På bilden ser ni våran utsikt från balkongen, för er som undrade. Hehe :)


Off we go!

(Väldigt försenat inlägg) Sitter på planet nu som strax ska lyfta, så jag ville bara säga hejdå till er mina fina läsare. Ha de bra!<3


Äntligen!

Åker hemifrån om 10 minuter så ville bara kika in här lite snabbt. Ska försöka mobilblogga under dagen, men i turkiet lär de bli rätt dött (om jag inte råkar hitta lite internet någonstans förstås). Klädproblemet löste sig förresten, behöver alltså inte åka naken. Haha. Nu får jag skynda mig, PUSS!!


Story of my life


RSS 2.0