WWW.EBBALOUISE.SPOTLIFE.SE

Då jag bloggat här på blogg.se sedan jag skapade min första blogg så har jag nu bestämt mig för att testa på lite annat. Www.ebbalouise.spotlife.se hittar ni mig numera på, så följ med mig dit! PUSS! <3
Www.ebbalouise.spotlife.se www.ebbalouise.spotlife.se www.ebbalouise.spotlife.se www.ebbalouise.spotlife.se


Kik

Låg i sängen och kollade på Andra Avenyn med lilltjejen och plötsligt börjar mobilen plinga till som en galning. Anna börjar skratta och där ligger hon och spammar mig. Mobilen fortsätter plinga konstant i fyra minuter. Hon måste ha ett roligt liv, min kära syster.


Before you came into my life I missed you so bad, and you should know that


Försöker se väldigt väldigt väldigt ledsen ut på bilden, haha jag orkar inte alltså.
Är trött och sjuk och orkar ingenting. Lyssnar på Call me maybe (som jag blivit helt beroende av på något konstigt sätt) och ska strax kolla på AA. GREEEAAAAT :)

Call me maybe


Kollar om och om igen, haha åh<3 SWAG

World falls apart

Har haft ansiktsmask, hårinpackning och tagit en go dusch. Ska göra te och sedan lägga mig i min älskade säng för att kolla på Elsas värld och Andra Avenyn hela kvällen lång. Awesome


Baby 2 år

Är fortfarande sjuk som ett svin så de är segt, menmen. I morgon börjar skolan och då går jag tillbaka till mitt normala liv igen. Skriver mest för att skriva grattis till Justins musikvideo till Baby som idag fyller 2 år. Så grattis Baby på två-årsdagen! hehe love<3


Everyday I'm biebering

Gråter av lycka då LMFAO släppt en sneek-peek på ''Far East Movement'' ft Justin Bieber ''Live my life''. Lyssnar om och om igen, ryser av hans röst och gråter ännu mer då jag knappt kan vänta tills det att Believe släpps. Åhhh jobbiga liv.


Vad jag lever på för tillfället

Halstabletter och varm choklad.. Great.


My arms keeps missing you

Hallå vänner små, låg i sängen hela dagen och drack mängder med honungste för att bli lite bättre. Världens finaste ungar ringde och frågade om jag skulle med och bada och jag saknade dom för mycket för att kunna säga nej. Halsen gjorde ont men jag kämpade på ändå. Efter badet blev allt mycket värre, som väntat, och har därför ätit halstabletter hela kvällen lång. Så ligger det alltså till... Det händer inte så mycket roligt i mitt liv för tillfället och därför blir det så livlöst här, men så fort min vardag börjar rulla på som vanligt så ska det nog fixa sig. Puss på er!

Skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag

Gick in på min systers rum igår och fann lappen här nedan, där hon skrivit om hur hennes liv skulle se ut när hon blev äldre.

''My sister and I gonna be like bestfriends, just like now.''
Kan inte beskriva i ord hur mycket Anna verkligen betyder för mig, hon är som min syster och allra bästa vän på samma gång. Jag älskar dig mest av allt i hela världen, jag skulle göra allting för dig. Det vet du. ♥

If you only knew

Min kropp är alldeles slutkörd, speciellt halsen som inte alls vill sammarbeta idag. Låter som en kråka när jag pratar, så jag försöker låta bli. Ska ligga i sängen hela dagen med massor av te och mängder av avsnitt av Andra Avenyn. Great.

Living young and wild and free

Hola amigos! Dålig uppdatering från min sida idag, men lika bra de då jag inte haft ett dugg roligt att skriva om. Har bara legat i sängen med S och kollat på Andra Avenyn, så ja.
Hur som helst, igår var vi ett gäng hemma hos Jonathan där det bjöds på hög musik, dans och skratt. Galet roligt med andra ord. Med min mobil togs det cirkus 108 bilder om jag minns rätt, så det blev en del. Hade tänkt visa er en del, så here we go!


Sarisan och moi :)

Sara och Alex

Hahaha denna bilden alltså... Madde, jag & Sara!

Sara och Alex

Glada gänget. Sara, Alex & Meti

Sara och Alexander


Alex och jag


Hahaha snygga tjejer :)

Jag och Jonathan

Underhåller mig själv... hahaha

Alexander och jag, hahaha

Asså...

Hittade en mumie som ville vara med på kort :)

Sarisan12 och jag


Ännu mer på mig och mumien, haha!



Jag och knastjejen <3

Alexander och jag


Mongo..

Daniel och jag

Så jävla fula


Dansa är kul (men jag föredrar å supa)



Hola amigos! Sitter här med Sara och taggar till inför ikväll. S är fixad och klar medans jag sitter här helt ofixad (vilket ni ser på bilderna här ovan hehe). Får la ta och sätta fart nu, lateeer! :D

You got that smile that only heaven can make. I pray to god everyday that you keep that smile.


♥ Hottest guy list:
1. Justin Bieber
2. Selena's boyfriend
3. Pattie's son
4. Jeremy's son
5. Jazmyn's brother
6. Jaxon's brother

I can't see myself with anyone but you


Sara & jag, första dagen i 9:an.

Har ungefär en miljon olika planer för idag, men då jag inte vet hur det blir med någonting så sitter jag bara här och väntar. Borde ta en dusch och äta frukost men orkar ärligt talat inte. Varje morgon jag vaknar upp är jag mer förkyld än dagen innan vilket suger ganska mycket. Menmen. Later!

Trotts alla uppbrott vi haft så är du den som känner mig allra bäst, ingen kan ändra på det.

J: Kolla här (skickar länk)
Jag: Orkar inte
J: Varför inte?
Jag: Trött
J: Det känns inte som det.
Jag: De är så.
J: Jag känner dig, Ebba. Du sa att du var trött för 1½ timma sedan också. Det är någonting.


Bara du vet om att för mig är trötthet inte bara då jag vill sova. Bara du vet hur jag mår och hur jag känner. Bara du.

You know, it hurts me too.

We had it all, how could we fall?

Cody Simpson - Not just you går på repeat och jag gråter som ett litet barn. Tänker på alla mina fel och snedsteg, på allt jag gjort som nu i efterhand bara sårar mig själv. Vad gör man då? När livet sviker och huvudet känns alldeles för tungt för att kunna bäras på. Jag vet inte. Och därför ligger jag här, som så många gånger förut, och försöker hålla ihop mig själv.
I'm sorry for the pain, I promise to change.

I will follow you into the dark

Önskar att jag hade en liten god fé som alltid satt på min axel och sa till mig innan jag var påväg att göra någonting dumt. Men nu har jag ju inte det, och får lida för alla dumma saker som min hjärna säger åt mig att göra. Att jag aldrig lär mig.

Ska hur som helst krypa ner i sängen nu och kolla på Andra Avenyn, asgött.

Nobody knows


Pallrade mig iväg till Lollisen där hon och ett dussin filmer väntade. Vi valde ut filmen Footloose, satte oss i soffan och suckade lite extra för att Kenny Wormald är så fruktansvärt snygg. Sedan hade vi skadeglädje, skrattade tills magarna gjorde ont och sedan gick jag hem genom snöstormen som virvlar runt här utanför.

Låter nu finaste Justin sjunga för mig och smälter lite granna, helt okej. Love♥

So what we get drunk

Hej homies! Hade en helgalen kväll igår som slutade med att jag på vingliga ben stapplade iväg till honom, och när klockan slog 00:01 och det därmed var Alla ♥-dag så var jag i hans famn. Var hemma igen runt 02:00 och då somnade jag med en gång ganska bestämt.

Har vaknat, petat i mig lite bröd och blängt lite på min slitna spegelbild. Hade tänkt fixa mig lite fort och lätt nu för att sedan sticka iväg till Lollo. Jag ska köpa med mig choklad och hon ska ladda upp med kärleksfilmer. Känns ganska bra alltså. Tror hon får lite damp på mig om jag inte är hos henne snart, så det är nog dags att sätta fart. Puss!

(Hade knappt mobilen uppe igårkväll och därmed togs inga bilder, måste bli bättre på det alltså)

ATM

Hänger med Klanghen och snart drar vi vidare för att träffa lite trevligt folk, later bitches ;)


The time (dirty bit)


Sorry amigos men jag har verkligen ingenting roligare att visa er, 2 bad.
Har vaknat, ätit pannkakor till frukost, sprungit upp och ner för trappan 12 gånger, duschat och pratat en jävla massa i telefon. Ska skynda mig att bli klar nu för att sedan kicka bort till Klanghen där vi ska fixa oss inför kvällen. Kommer bli azuuuum! På återseende, vänner små.

Det var en gång en fågel


Har inte lämnat sängen, som tänkt. Whopwhop. Rebecka kom förbi en snabbis (inte ens då lämnade jag sängen, hon satte sig så fint på sängkanten och där satt hon under hela besöket) och vi tog igen en hel del. Saknat den tjejen något galet alltså, fan för avstånd och sån skit.

Hur som gott folk! Ska checka av ytterliggare några avsnitt av Andra Avenyn innan John Blund kommer förbi. Godnatt!

Yours is the first face that I saw, I think I was blind before I met you


Ph: Klanghen och jag♥

Hade som sagt en helt sick kväll igår. Tjejerna kom hit, vi åt tacos och dansade sedan iprincip hela kvällen. Gick sedan ut på en promenad för att sedan komma in i värmen och sitta på mitt rum och tjocka oss med choklad och chips. Elin stannade kvar över natten och vi stensomnade vid 3 någon gång.

Har legat i sängen iprincip hela dagen och kollat på Andra Avenyn, är förkyld som satan så förmodligen kommer jag stanna här resten av kvällen också. Puss!

2012-02-12

Jag lever, ville bara säga det. Gårdagen var sick, roligaste på kvällen på länge. Älskar mina fina vänner! Ligger för tillfället i sängen med Elin och kollar på Andra Avenyn, är trött som ett as så kommer bara sega hela dagen lång. Hörs sen!

Gose isebjörne <3

Ville bara säga att jag tycker om dig rätt mycket och att jag dör lite va fin du är min vän!!!!!! Puss från din Klaris <3


Svar


Svar: För att det är roligt haha! På något konstigt sätt.. :)

When you say nothing at all


Ph: Tyskland 2010

Har vaknat upp i mitt stökiga rum och insett att jag egentligen borde ha städat igår. Men nu blev allt som de blev och jag får helt enkelt börja ta tag i det nu i stället, har en hel del saker att checka av idag så att skynda sig vore en bra idé. I kväll kommer mina favoriter hit för en tjejkväll vilket kommer bli hur nice som helst. Dags att sätta fart kanske? Känns som det va. Ha en bra dag! :)

Sjungande lillasyster och annat skitsnack


Pic: Anna någon gång i Stockholm♥

La städandet av rummet på is och sitter nu och väntar på att Anna ska bli klar i duschen. Tråkigt? Inte det minsta. Hon sjunger nämligen så högt att förmodligen hela kvarteret hör. Hon sjunger en vers från en låt ungefär tusen gånger, sedan byter hon låt och därmed vers. Tror hon är inne på 7:e låten/versen just nu, Manboy är det för tillfället. Hur som helst så ska vi mysa framför tv:n sedan, göttmos.

Nu sjunger hon sin egna låt, dessutom klappar hon takten och stampar i golvet.
''Jag är en pizza, med rostad lök och skinka. Och vill du mig smaka, så måste du mig baka.''
Sjung det till melodin till ''Boom boom I want you in my room''-låten och ni förstår vad jag får lyssna på dag ut och dag in.

Drummer boy


ph: weheartit

Ang videon då, var ute när den publicerades så hann inte ge er så många kommentarer men nu så. Vettifan vad de är för bulle jag har på huvudet då det är Klangh som gjorde den när hon skulle måla på mig. Och jag svär...rätt mycket. Men fasen vad det sved och brände alltså! Ni som aldrig gjort det förstår nog inte hur ont det faktiskt gör haha. Men det är roligt på något sjukt sätt!

Sådärja, lite saker uppklarade. Jag och Klanghen kröp ner under täcket då vi frös som satan. Vi började kolla på film, men Klangh somnade efter ca två minuter. Jag var trött som satan och ville mer än gärna sova jag med, men då det hände för mycket spännande på filmen så kunde jag inte. Jepp. Ska städa mitt rum nu, det behövs om man säger så. Over and out.

Den tredje vågen

Myser i sängen framför Johan Falk med favorittjejen<3


Tigerbalsam


Riverside

Hänger hos Klangh, vi ska strax gå ut på en promenad om jag hörde rätt. Jojomen. Håller på att ladda upp en film från igår till er, om de inte krånglar så lär den ligga uppe om någon minut. Annars så vet jag inte. Lateeerrr


My one and only


Paparazzi: ''What's up, Justin?''
Justin: ''The sky, man.''


Visst skiter jag i dig, men inte i mig.


Två bilder från januari på mig och Klanghen, vet inte om jag visat dom eller inte men här får ni i alla fall. Om ni skulle glömt bort hur vi ser ut menar jag, inte för att jag tror det men ändå. Just in case.

Har hur som helst hängt med Klanghen idag som ni redan vet, efter ett tag kom Hanna också. Vi dampade rejält, målade hej vilt på varandra och kletade tigerbalsam under ögonen. Har skrubbat som satan för att få bort ''tatueringarna'', men dom vägrar försvinna. Ska bli kul att se hur länge dom orkar hålla sig kvar alltså. Klanghen filmade ett slag när jag hade balsamet under mina ögon, ska se på filmen i morgon och om den inte är alltför hemsk så kanske jag slänger upp den här. Ha inte alltför höga förhoppningar bara, för chansen att den skulle vara bloggbar är väldigt liten. Jag grät, skrek och svor. Ja, så mycket sved det. Har hur som helst krypit ner i sängen nu, mitt rum ser ut som ett helvete men orkar inte riktigt ta tag i det nu. Ska i stället dra igång ett par avsnitt av Andra Avenyn. Awesome.

Candyman

Kickar fett hemma hos Klanghen med godis och some good music. Gr8


Pommes-time yooo

Har nyss klarat av C-delen av nationella som skulle gå på 3 timmar, men som slutade med 2. Gött! Sitter nu på Sibylla med Klanghen, Lollo och Klara och väntar på pommes. Gal1


N-NEVER SAY NEVER

Kickar iväg till skolan trotts halsont för att göra ''andra delen'' av nationella i svenska. Taggad? Nej.
Seeee yaaah

Irriterande saker 2


Fan vilken smart grabb alltså. Tänk om alla var så smarta som honom, satan vad bra världen hade varit då alltså. Kolla speciellt från 2:36. Peace out!

Smoothie

Sjuk. Ligger i sängen, kollar på Andra Avenyn och dricker smoothie. Känns som jag förtjänar det va.


Svalkar vinden


Världens finaste♥

Mår fortfarande dåligt, tyvärr. Allting blir bara värre så jag får stanna hemma i morgon. Får ångest av att bara tänka på det, behöver ju vara i skolan och få all information jag behöver inför nationella. Förhoppningsvis så hinner jag i alla fall friskna till lite i morgon så att jag kan gå på torsdag för att skriva uppsatsen.

Hur som helst! Trycker i mig alla slags tabletter för att försöka bli lite bättre, samtidigt som jag ligger i sängen och kollar på Andra Avenyn. Helt ok.

Sick


Ungefär hur jag känner mig just nu. Släpade mig till skolan trotts värk i hela kroppen och ett huvud som snurrade runt. Fick gjort första nationella provet i svenska och gick sedan hem igen. Ligger nu i sängen och knaprar i mig tabletter, hade tänkt sätta på några avsnitt av Cougar Town strax. Gött

Satan i gatan

Vaknade nyss, mår så dåligt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Allt snurrar och gör ont. Vill bara gå och lägga mig igen, men det går ju inte. What to do?


It's a big big world, it's easy to get lost in it


Ph: akrivet

Ligger i sängen och mår himla dåligt. Har lyckats skaffa mig huvudvärk och halsont. Lyckat? Inte det minsta. Tror dessutom att jag har feber. Åh.. Ska sova nu och hoppas på att jag vaknar upp bättre i morgon. Nationella i svenska, inte alls taggad nej. Godnatt gosisar♥

Kakao & jojoba

Mamma kom hem från Tyskland igår och med sig hade hon bl.a detta. Världens bästa body lotion!!


Baby I hear melodies when your heart beats



Kan inte riktigt beskriva hur mycket Justin och hans musik betyder för mig. Hur han alltid kan få mig att le. Jag kommer stötta honom till 110% no matter what. Justin är en sån himla fin person och att folk ''hatar'' honom säger mer om dom än honom. Justin älskar oss lika mycket som vi älskar honom, vilket han visar i allt han gör. Jag är så stolt över att vara en belieber, och jag kommer alltid vara det. #FAMILY

Förutom att vara en trogen Belieber (som suttit och gråtit av lycka/glädje i flera timmar pga honom) så har jag så mycket i huvudet för tillfället. Har hamnat lite ur balans och därför har jag knappt någonting intressant från mitt liv till er. Men jag mår bra i alla fall. I morgon har vi vårat första nationella prov, kan hända att jag står med ena foten utanför för att jag är stressad inför det. Jaja, mitt liv rullar på i alla fall. Puss!♥

You take my breath away with everything you say


Ang. förra inlägget så hade jag bara ett litet breakdown. Skyller det mesta på pms och det andra på att hjärtat brast för någon timma. Men jag är okej nu, efter en natt med Justin i mina drömmar. Helt sick. Mina föräldrar skrattar åt mig och säger ''jag som trodde att det räckte med Johan Palm'', men icke. Ska hur som helst gå till skolan om 1 och en halv timma så jag hade tänkt sätta fart nu, puss!!

Har världens största kris. Ever.

Fan då.

Som sagt var...

NEVER SAY NEVER <3


#proudbelieber





Är lite off för tillfället. Har knappt lämnat min säng idag, har bara legat och läst en novell om Justin Bieber. Vilket jag gjorde halva natten också. Har nu läst klart men har ännu inga planer på att lämna min kära säng, ska nämligen ligga kvar här och kolla på Never say never. Har lite extra mycket Bieber fever idag om man säger så. Love

Iväg



Nu sticker jag iväg för att fira min kära morbror, puss!

She can't decide


''Just because we don't talk doesn't mean I don't think about you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you.'' -Wiz Khalifa

Ai se eu te pego


my love♥

Har degat i sängen hela morgonen med en bunt avsnitt av Cougar Town & Desperate Housewives. Ska iväg på kalas om någon timma så hade tänkt hoppa in i duschen nu och fixa mig lite fort. Later!

Örhängen





Allt från Glitter.

Tjejkväll @ Saras place


Sara öppnar alla sina paket.

Hanna och Malin.

Hejhej, såhär söt var jag.

Min älsklingstjej och jag<3

Klangh, jag och Sara.

Amanda och Sara.



Knastjejen och jag.

På vissa datorer så blir bilderna snea/upp-och-ner, ni som har detta problemet får helt enkelt ta och vrida på huvudet lite för att kunna se.

Get that ouh




Kände för att vara en smula generös och knäppte dessa bilderna åt er. Snälla snälla jag. Är trött som en apa, men öööhh... ja, de ser ni ju själva.
Var alltså i Göteborg med Klanghen idag. Det var finfint, vi hann med att få ett x antal skrattanfall, stalka några snygga killar, fika och shoppa. Hur bra??? Dessutom sjöng vi för fulla muggar i bilen både dit och hem, fasen vad nice alltså. Hade förmodligen möglat bort om jag inte hade Amanda, tur att jag inte behöver det.
HUR SOM HELST GOTT FOLK, vi drog till Sara runt 7 tiden för att fira henne. Vi åt gott osv. Är nu hemkommen och hade tänkt ge er några bilder från kvällens gång. Jepp. Såååååå.... stay tuned, helt enkelt.

Glömde skriva vad jag fick med mig från Göteborg. Inte så mycket egentligen, 3 örhängen bara om jag minns rätt. Vilket jag förmodligen gör. Vill ni se dom? Hmmm. Det skulle ju innebära att jag fick lägga extra mycket tid innan det att jag kan krypa ner i min efterlängtade säng, men vad gör man inte för er lixom? Just det. Får väl visa då. Ok.

Fikapaus

Dricker chailatte och har de bra här i Götet :)


@ Klanghens place

Freeeedaaag! Hänger med Klangh och inväntar vår skjuss(?) till Götet. Tvingar henne att göra mat till oss och medans den blir klar så tjockar vi oss med det här nedan. Oppppaaa!


Fredag

Bra bild osv. Sticker iväg till skolan nu för en kort skoldag, mår apa pga min kära vän (som envisas med att besöka mig en gång i månaden trotts att vi inte tycker om varandra) knackade på dörren i natt. Men jag får ta och överleva ändå. Såg på klockan att jag sr rätt bråttom nu, later! :)


Ice ice baby


Ph: weheartit

Att gå in i mitt rum nu för tiden är som att ta rena rama självmordet, det är som att kliva in i en egen liten istid. Skojar inte. Håller på att förfrysa. Speciellt mitt lillfinger, de kommer nog snart falla av med tanke på hur kall den är. Funny.

Better half of me


Ser ut som en gubbe men ok då. Såhär glad blev jag när jag kom på att jag inte har någonting att plugga till idag. Har väl det egentligen men det är inte så bråttom så idag ska jag bara sega. Ska hoppa in i duschen nu, puss!

When it all falls apart


Worst feelings:
• Randomly getting your period
• Finding out your crush likes someone else
• Failing a test you studied so damn hard for
• Sleeping for more than 8 hours and still waking up extremly sleepy
• Canceled plans
• When the person you're talking to stops replying out of nowhere
• Feeling alone in a room full of people
• Not being good enough


Sleep alone


Ph: arkivet

Torsdagar är hur sköna som helst då vi mest har slapplektioner och slutar vid 12:50. Trotts det så är jag hur trött och seg som helst så de känns gött att vara hemma. Solen har lyst idag och gett mig lite hopp om att efter vinter kommer vår. Den gav mig även rosiga kinder och en bra anledning till att gå och le hela vägen genom Edet. Hade även mitt headset på mig så Justin sjöng för mig från första steget till sista, hur bra??

Anyway, är som sagt hur trött och seg som helst så hade tänkt kolla på någon serie nu. Kan dock inte bestämma mig för om jag ska fördröja min tid med Desperate Housewives eller Cougar Town. Men det ger sig väl, så småningom.

Mot skolan

Godmorgon! Ska kila ner till korsningen för att möta Klangh om någon sekund så tänkte mest visa att jag lever. Puss!


2012-02-01

Får dra min dag lite kort och fort då jag inte alls har mycket tid på mig. Inga bilder får ni heller men ni får helt enkelt stå ut. Har hängt med Lollisen idag, vi har skrattat och haft det bra. Vi mötte sedan upp Alexander och Mattias och vi fyra gick och kollade på bio. Filmen var Mission Impossible: Ghost Protocol och den va nice asså. Sängen lockar rätt gött nu, puss!

RSS 2.0