You Lost Me


Tar en bloggpaus från och med nu. Vet inte hur länge, vet bara att jag behöver vara ifrån datorn ett tag. Har för mycket press på mig, måste komma ikapp med saker jag ligger efter med. Vilket är ungefär hela mitt liv. Har glömt bort att leva. Måste hitta mig själv igen


Monday

Fick med mig Sara och Hanna hem idag och vi har mest suttit och tjajat. Har försökt få med mig dom ut i de fina vädret men dom har kommit på att Big Brother tydligen är kul så dom sitter och nördar det med min syster i stället. Så jag sitter i mitt lilla hörne och lyssnar på musik och ska strax börja leta information till svenskan. Har lite smått panik men det fixar sig nog!

Jag vägrar att insé, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Just Like That

Efter att ha varit uppe halva natten och kollat när mamma och pappa fixat min garderob är jag väldigt trött nu.
Försöker piggna till lite med Erik Hassles nya minialbum medans jag väntar på Elin och Klangh.
Idag ska förmodligen Hanna följa med mig hem och vi ska plugga till svenskan och engelskan som vi har på torsdag och fredag. Känner att det måste bli gjort så fort som möjligt så jag kan koncentrera mig på fysiken helt och hållet sen.

Sitter i mitt lilla hörne med plasten bredvid mig haha. Ska lägga ut den på golvet senare idag! :)
Snart är mitt rum klart, bara en ny säng och lite andra småsaker som ska köpas in =)

I'm A Slave 4 U

..Och jag som var så noga med sommartid hit och ställa klockan dit. Har stressat runt hela morgonen för att hinna med.
Pappa: Men vänta lite nu..
Jag: Mmmm? *stressad för att hinna platta håret*
Pappa: Vi är en timma tidiga..
Jag: ...
Haha jaja, nu slipper jag stressa i alla fall! ;)

Runaway

Har nyss vaknat och ska nu fixa mig lite smått innan matchen. Är så taggad! :D


SATC


Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Sex And The City innan jag somnar, godnatt!

Flashback | Part 1


(Orka att bilden är sne..) Sov i husvagn med Maddison innan Dagen med stort D. Vi låg halva natten och ruffsade håret så som Johan gjort på en video ;)

Dagen med stort D som vi väntat på så länge. Vi blev anfallna av måsar och satt i ungefär 10 timmar utan varken mat eller dricka och väntade. Men det var de värt, varje minut. Johan & Henrik Palm på Liseberg. Vi var så lyckliga den dagen. Till och med när vi ramlade över trappor och in i blomkrukor. Allt för Johan, no matter what vi skulle fram.

Jag och Maddison hade en tid då vi alltid gick hem till mig och gjorde våra specialmackor. Dom var äckligt goda och vi var glada.

Vi färgade håret svart/brunt. Sedan stekte vi omkring på edet och var allmänt tuffa

Islatte-times

Låg i 3-4 timmar på Ström och väntade på Kim. Tur att vi har sån rolig humor att vi kunde underhålla oss under tiden :)

Every day

Fredagarna på cafét med tjejerna var en perfekt start på helgen

Jag och Sara hade trevligt på gungan i väntan på Allendes

Crazy night med Hanna

My other half

6:an! Hahahaha crazy days

Suddig bild från Edetnatta. Andreas och Tommi visar sina dansmoves medans jag och Maddison skrattar. Haha!

Look At Me Now

Alltså det suger att få nyhetsbrev från olika modesidor när man inte har några pengar alls. Har suttit och dreglat hur länge som helst nu och får allvarligt talat ont i magen. Varför måste jag vara sån jäkla slösa-människa??? Vet inte ens vart mina pengar har tagit vägen. Åh jag blir så arg på mig själv.


Best Love Song

Äntligen är mitt rum nästan klart! Fattas bara lite småsaker :) Har slitit med golvet hela dagen och nu är det äntligen klart. Väntar med att visa bilder tills det är klart till 100% (när det nu blir).
I morgon blir det sommartid vilket resulterar i att jag får gå upp ännu tidigare. Ska och spela match och är riktigt taggad. Efter det ska vi förmodligen till IKEA för att köpa en ny garderob och ska även kolla på lite andra småsaker till rummet :D
Nu är det tydligen Earth Hour så jag ska stänga av min dator och gå ner och mysa med Bendji och tjöta med min fina familj (Ullrika inräknad). Tänkte göra ett skoj inlägg senare i kväll, så håll ut tills dess! Skämt å sido, men ett skoj inlägg blir det! Nu ska jag sluta babbla och ta tummarna ur röven ;)

I'm too strong

Har tagit paus från fixandet för att ta en fika med min familj + Hille och mormor.
Nu ska vi sätta fart igen så det blir klart någon gång!

you can't break me down today, bitch

Fulla för kärlekens skull

Att vakna upp till solsken och fågelkvitter är inte hel fel. Att vakna upp vid 08:20 är väldigt fel.
Idag ska jag hjälpa mamma och pappa att lägga nytt golv på mitt rum, sedan ska jag åka till min fina Madelene.
Idag är jag glad och det kommer bli en bra dag! :)

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter

Falling to pieces without you


I love you more than all the stars in the sky
I love you more as each moment passes us by
I love you more with every breath I take

I need you like a flower needs the rain
I need you for you can wash away my pain
I need you more each day
I need you for you are so wonderful, in every single way

I miss you more than ever now
I miss you because I really need you somehow
I miss you for to me, you mean so much


16 augusti 2010. Då mitt liv gick i bitar. Den värsta dagen i mitt liv någonsin. Jag längtar efter dig. Vi kommer ses igen. Without you I'm broken

Do It Like A Dude


Bild från 7:an när Sara som vanligt knasar sig. ♥
Fin dag med fina tjejer. När klockan slår 14:20 på fredagarna börjar allt de fina. Då är skoldagen slut. Jag och mina tjejer drog till biblioteket och satt och tjötade mellan bokhyllorna om allt mellan himmel och jord. Efter någon timma drog vi oss bortåt Madde och där satt vi mest på hennes altan och mös.
Sitter just nu hemma med tungt huvud. Är så trött så funderar på att gå och lägga mig redan nu. Vill sova bort hela helgen. Positiva jag

Tomorrow is a long time

Två timmars träning känns gött i kroppen nu. Har ingenting intressant att skriva. Hej träningsverk. Godnatt.


I wonder


''Sometimes it's ok to fall.''
Det är egentligen ganska konstigt hur bra man kan må pga av en enda människa. Sara är bra bättre bäst. Hon fick mig att skratta när jag egentligen bara ville gömma mig. Hon fick mig att dra på mig träningskläderna när jag egentligen bara ville skita i allt. My beautiful friend. Sitter just nu och försvinner in bland musiken som kommer ur mina högtalare medans jag väntar på att tiden ska bli 18:40. Snart dags för träning. Inte alls taggad men alla spärrar i mitt huvud lossnar förmodligen när jag väl är på plats och får springa med bollen. Fotboll är underbart.

True Colors


''Everything I do, everything I say, everywhere I go, it's always been the same''
Orkar inte plugga, orkar inte träna. Orkar bara skratta med Sara. Har ont. Sara gör mig glad. ♥

Fairytale


''I know you might roll your eyes at this, but I'm so glad that you exist.''
Inte helt fel att ha en heldag i Göteborg med Malin. Kvart i två(?) tog vi bussen från Edet till Göteborg och där mötte vi upp Sandra. Malin fick köpt sig sin iPhone och hon var lycklig. Så vi var två glada tjejer som gick omkring i Göteborg (Sandra åkte hem till sig efter det att vi köpt mobilen). Malin längtade efter Leam så vi satte oss på spårvagnen och åkte hem till Sandra där vi var i ungefär 10-15 minuter. Sedan tillbaka till Göteborg där vi fick rosor av några killar och gick runt och hade det allmänt roligt. Hemvägen blev väll inte riktigt som vi tänkt oss, vi fastnade någonstans vid motorvägen där vi satt på ett berg och frös halvt ihjäl i ungefär 40 minuter innan mamma kom och hämtade oss. Nu är jag i alla fall hemma och alldeles strax ska jag hoppa in i duschen och sedan sova.
Förresten har min nedräkning dragit igång på riktigt nu, inte ens två veckor kvar till underbara Stockholm. ♥

Single Ladies


''Cause I cried my tears, for three good years''
Har sovit bort ungefär hela dagen och mått så illa så jag knappt kunnat stå på benen.
Sitter just nu i soffan och kollar på House. I morgon ska jag släpa mig till skolan och sedan åka med Malin till Göteborg. Huvudvärkstabletter är så äckliga så man får ont i huvudet av bara smaken, så egentligen gör dom ingen skillnad. Då är det egentligen ingen idé att man går och hämtar för att bli av med huvudvärken. Jag tänker för mycket.

I do believe in magic


''I wish I could hate you, it would hurt less.''
Efter skolan satt jag, Sara och Malin på bibiloteket i ungefär 2 timmar. Sedan gick jag och Malin hem till mig och sedan gick vi till bussen som tog oss till Göta och hem till Malin. Sedan tog vi bussen till stallet där vi red och hade de mysigt. Kom hem för ungefär 45 minuter sen och snart ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Får inte försova mig på hela veckan eftersom jag har fått Alex till att gå upp tidigare varje dag för att komma och möta mig. I morse hade han nästan hunnit släpa sig hela vägen hem till mig innan jag mötte honom, och han såg så trött ut så jag tyckte synd om honom haha. Jag har fina vänner. ♥

Utan ord

För första gången i mitt liv skrattar jag åt en skräckfilm i stället för att blunda. Doghouse måste vara en av världens mest misslyckade skräckfilmer, den var så fruktansvärt överdriven så jag och Hanna mest satt och himlade med ögonen haha.

Sitter just nu i soffan och kollar på Time Out, sedan blir det Flickan som lekte med elden.

Just the way you are

Sitter hemma hos Hanna och vi har precis kollat klart på She's all that. Nu ska vi kolla på Doghouse och jag kommer gömma mig under täcket halva filmen.

The lion and the lamb


''I didn't have to play the most beautiful man on the planet, just a man in love.'' -Robert Pattinson


''Giving your heart to somebody, that's the scary part.''
Efter att ha suttit uppe till 4 i morse var jag rejält trött, men kom ändå upp vid halv 11. Grymt haha! Har gått och gäspat hela dagen men de är de allt värt! Vi åkte alltså till Torp och köpte färg och golv, så de är väll ungefär de jag har sysselsatt mig med idag. Målat om i mitt rum alltså. Är inte riktigt klart (det kommer ta några dagar eftersom det ska vara flera lager), men nu har vi i alla fall börjat! Känns skönt att få ett fräschare rum trotts att jag hade ett långt farväl till mina tapeter haha.


I don't need you


21st century girl


''...a soul and a heaven must exist because good people aren't rewarded enough on earth.'' -Robert Pattinson
Jag har fina vänner som förgyller mina dagar. Sara och jag satt i någon timma på Riviera med våra pizzor. Eller kycklingtallrik i Saras fall. Vi är så sällan ensamma så det var skönt att kunna prata med henne ostört. Sedan tog vi oss en promenad mot träningen och hejade lite fort på tjejerna + pappa, och sedan vidare mot lagret för att köpa lite godis och sedan vidare hem till henne. Efter många om och men tog vi oss ännu en promenad hem till Hanna och drog med oss henne hem till Sara. Hade en mycket fin kväll med mina tjejer. Sitter just nu i ett mörkt rum och ska strax krypa ner i sängen. Är så fruktansvärt trött så i helgen ska jag försöka ta igen all sömn jag missat i veckan. Kommer väll gå sådär känner jag.

It's you. It's always been you

Nu drar jag och min fina och käkar pizza och sedan drar vi hem till henne för myskväll. ♥

Gästbloggar


It are us against them all<3

Hej! nu är det lilla sara här som gästbloggar, vi får se hur detta går eftersom
jag inte är så bra på detta. Men ebba tycker nog det är lite charmigt endå :)
Haha ebba petade sig i ögat, och så sjunger hon på veronica maggios låt jag kommer.
Söt är hon!

Iaf, hon ville att jag skulle göra ett inlägg så vrf inte.
Nu ska vi strax dra oss och äta pizza och sen hem till mig. Vi får väl se vad vi hittar på.
Men ebba är så seg och måste göra hundra saker innan.
Ebba slänger in ett inlägg senare men nu ska vi ha roligt och
jag ska sluta skriva för det är jag ikke bra på!

/sarisan12



Sun in my pocket


''No one ever wanted anything more than I want you''
Det är tur att man har fina vänner som förgyller en grå och snöig dag. Även skolan lös dom upp. Min syster haltar runt och kallar sig för min lysande stjärna. Ja Anna, du är min lysande stjärna. Efter att ha tagit ett långt farväl till min underbara Elin sitter jag instängd på mitt rum med bra musik och tankarna vandrar ofta ifrån mig. Vid 5 ska jag gå fram till Edet för att möta mitt hjärta. Vi ska ha en riktig myskväll, bara hon och jag.
Har även kommit på att mina blodådror på vänstra handleden ibland formar sig som ett hjärta. Lite småtufft sådär.

Catch me if you can


''Love of mine, someday you will die.''
Vad finns det egentligen att säga? Jag är förbannad. Förbannad men lycklig. Jag har sagt det förut och jag säger det igen; det är tur att jag har förmågan att se skillnad på riktiga vänner och falska. För övrigt var det en bra träning, känner hur träningsvärken börjar ta över min kropp eftersom jag är en jäkel på att missa att mjuka musklerna efter varje träningspass. Godnatt♥

♥ Let me hold you


Du är allt jag vill ha


''Vad vill du ha? Baby jag står här som en nörd i ett moln av förundring, för jag vill va i ditt space.''
I brist på annat satte jag på Torkel i knipa. Den var lika rolig som jag minns att den var. Snart kommer Elin hit och då drar vi till Lollo och sedan vidare mot stommen för ett träningspass. ''En del människor tror att fotboll är en lek på liv och död. Jag kan försäkra dig, det är mycket mer allvarligt än så.'' -Bill Shankly

Little house


''I don't want to just be someone you'll always remember. I want to be someone you can't possibly forget.''
Trollhätte-planerna har blivit inställda så i stället sitter jag och försöker fördriva tiden på lite olika sätt. Känns ganska ovant att inte ha någonting som jag måste panikplugga till. Som sagt har min dator virus och det är anledningen till att jag bara har bilder från weheart it och google. Använder just nu min systers bärbara dator, men i kväll kommer min pappa hem från Stockholm och då ska han försöka fixa till min. Over and out. ♥

Paradise can wait


''Music means freedom to me. But in acting you can pretend to be someone else and I like that''
Ibland är det riktigt läskigt hur bra jag känner mig själv och Hanna. Vi låg alltså och snoozade bort hela morgonen. 45 minuter innan vi skulle gå till skolan vaknade jag och vi fick skynda oss som satan för att hinna.
Snart ska jag, mamma, Anna och Jennifer åka till Trollhättan för att kolla på fotbollsskor bl.a. Efter det blir de en mycket efterlängtad träning.
''When you can live forever, what do you live for?''

Sleep tight


''What doesn't kill you, makes you stronger''
Efter en mysig kväll med min älskade bästavän ska jag nu ta mig en snabbdusch och sedan ska vi krypa ner i sängen och sova. Det är skönt att ha Hanna här om nätterna, eftersom att hon är lika rädd för demoner som jag är. Så vi brukar ligga där och skrämma upp varandra och försöka trösta varandra om vartannat. Det är mysigt att ha en bästavän som ganska ofta sover här, vilket Hanna faktiskt börjat göra.
Kommer bli en stressig morgon eftersom vi förmodligen kommer snooza i ungefär en timma och sedan ha panik till skolan, så vi hörs i morgon eftermiddag. Godnatt ♥

Broken-hearted girl


''When nothing goes right.. go left''
Ligger (fortfarande) med Hanna i sängen och sjunger till K'NAAN - Wavin' flag och får flashbacks från sommaren -10. Promenaden blev aldrig av och lär inte bli det heller då vi är alldeles för sega för att orka röra på våra feta rövar. Förmodligen kommer vi ligga här resten av kvällen och kolla på film. Nu ska vi sjunga vidare till underbara sommarlåtar. ♥

Make it beautiful


''I promise, it will be like I never existed.''
Kom hem vid 4, när jag egentligen brukar komma hem runt 1 på onsdagar. Väntade på min fina Hanna som skulle ha hemkunskap och sedan göra omprov. Efter det att vi kom hem har vi mest degat oss vid datorn och kollat på några avsnitt av Paranormal State. Har även lyckats skaffa mig 38 virus på min stackars dator vilket resulterade i att jag stängde av datorn med en gång i ren panik. Mamma gjorde våfflor till oss och nu ligger vi feta och proppmätta i min säng. Har pratat om att ta en promenad, men det är vi förmodligen alldeles för lata för. ♥

Hanna: aj min tuté
Ebba: vadå, vill du ha en kopp med te?
Hanna: nej!! aj min tutte!!!!
Normal life of popcorns.

You're beautiful


''Älskar dig mitt popcorn!<3<3''
''För mej betyder det allt att du finns <33''
2 fina sms som nyss kom till min mobil. Det första från Hanna och det andra från David. Min älskade bästavän och min älskade syssling. Jag älskar er, mycket. Ni vet det. ♥

Och med detta säger jag godnatt

Soffpotatis


''Yeah, I miss you, too. A lot. Doesn't change anything. Sorry''
Är hemma efter en mycket jobbig men rolig träning och ligger just nu i soffan och äter vindruvor och kollar på House. Inte mycket kvar av veckan nu, en kort onsdag, seg torsdag och rolig fredag. Sedan är det helg och sen är det inte långt kvar tills jag sätter mig på tåget mot Sveriges vackraste stad. Jag längtar nog ihjäl mig nu. Underbara Stockholm.

E.M.S.H


Jag älskar er. Jag älskar oss.

Tonight I'm loving you


''O vi talar sällan högt om våran framtid, Vi talar aldrig högt om det vi har''
Mamma har köpt hem vindruvor vilket är riktigt farligt eftersom jag nästan föräter mig på dom. Tur är väll att jag har träning strax så jag inte hinner äta upp allihop, då får ju de andra också chansen att äta lite.
Efter att ha suttit och mumsat på vindruvorna i ungefär 10 minuter ska jag nu dra mig ner mot Elins place. Är hemma runt 20:45 i kväll. ♥

Enemy


''Behöver du ett hjärta? En hjärna? Ta för dig, ta allt jag har''
Nu har jag riktigt bråttom, ska ringa Elin och sedan dra mig mot träningen. Hörs i kväll!


Vårsol

Äntligen är det vååååår!!! Efter det att jag och Malin gått runt och sagt så hela dagen kom vi på att det förmodligen kommer snöa om bara några dagar bara för att göra oss besvikna haha. Men nu hoppas vi att solen är här för att stanna! Kom nyss hem och ska alldeles strax sätta fart med pluggningen fort innan träningen. Har så fruktansvärt mycket att göra.. Längtar till fredag!
Och min blogg kommer bli bättre.. så fort det har lugnat sig med saker och jag har orken att bry mig lite mer i stället för att bara skriva tråkiga saker. Idag är jag i alla fall glad, på grund av vädret och mina fina vänner!
Ha en fortsatt bra dag! :D

Var så glad förut pga solen så jag tänkte fira in våren med att gå till lagret i bara maybe-tishan. Jag frös som satan i skuggan, men i solen var det inte så farligt så fort det inte blåste! Wiiiihoo snart är sommaren här! ;)

Must be dreamin'

Vaknade upp i en alldeles för kall och hård säng med bara 2 kuddar. Kändes hemskt, allting var kallt och tomt. Har fortfarande inte hittat den 3:e kudden.. skit alltså.
Så vad har jag gjort idag då? Tillbringade hela morgonen i min säng med en massa gamla modetidningar. Kröp ihop under täcket och fantiserade om en helt ny garderob. Resten av dagen har jag suttit på en stol med en bebismössa på huvudet. Någon som kan gissa varför? Haha :P
Sitter just nu med färg i håret och efter jag har sköljt ur det ska jag skynda mig som fan för att hinna till träningen. Har lite smått ångest för att jag inte ens har kollat åt läxböckerna som jag slängt in i ett hörn. Får ta tag i det efter träningen. Bra bloggpaus jag har. Måste skriva för att fördriva tiden.
Nu ska jag kika vidare i mina underbara tidningar♥

Bjuder på en gammal smått knasig bild. Har ingen aning när den togs. Någon gång precis innan eller efter jul skulle jag tro. Egentligen spelar det väll ingen roll så nu ska jag sluta jiddra.


Boom Boom Boom

jag är egentligen inte tillbaka från min ''bloggpaus'', tänkte bara säga det att folk borde sluta klaga på att eric saade vann. det är väll klart att han är bra, annars hade han ju aldrig vunnit. blir så trött. swingfly var dock bäst och så är det med den saken :D

för övrigt har jag klippt mig idag, och kvällen tillbringade jag med mina fina tjejer framför melodifestivalen.
sa ju förresten att jag bara skulle vara borta över helgen, men kommer förmodligen inte hinna blogga så mycket i veckan heller eftersom att det är fruktansvärt mycket i skolan just nu. så antingen kommer det inlägg då och då, eller inte alls. nu var det sagt, over and out! ;)


Osv

Hann inte blogga igår och kommer inte göra det på hela helgen pga plugg. Känner att jag har ett jävligt roligt liv, men jaja det får väll gå. Hej hopp


ZzzZZzZzzZz

Har pluggat inprincip hela dagen och det känns som mitt huvud vilken sekund som helst kommer explodera av information. Vid 7 slog tanken mig att jag skulle plugga minst lika mycket i morgon och jag blev så trött på allting så jag somnade. Så jag sov i ungefär 2 timmar innan jag vaknade och insåg att klockan var 9 och jag var tvungen att duscha. Anstränger mig för att resa mig ur sängen och precis när jag kommit upp på benen hör jag hur duschen sätts på och Anna har tagit den före mig. Arg och trött gick jag ner och tog en avokado som tröst, så den har jag precis knökat i mig. Är äckligt mätt och fruktansvärt trött, så så fort Anna är klar ska jag ta mig en snabb dusch och sedan sova (och förhoppningsvis vakna av att någon från skolan ringer och säger att hela dagen har blivit inställt pga vattenläcka eller något sånt). Hm, ja ungefär så känns det nu. Kommer inte blogga något mer idag så nu säger jag godnatt!

Plugg

Är nyss hemkommen från skolan och ska sätta mig med tyskan & fysiken. Inte de minsta roligt, men det måste bli gjort! Hörs sen :)

seg tjej


tv.nu

Det värsta med tisdagar är att Cougar Town och Ghost Whisperer krockar. Jag får alltid lite smått panik när jag tänker på det. Galet, men sant. Jag menar, hur stor är chansen? Någon borde göra så att något av programen började när det andra var slut. Så slipper jag dö lite varje tisdag. Går med beslutsångest varje tisdag haha.. Cougar town eller Ghost whisperer? Egentligen går det inte att välja, men det brukar sluta med Cougar Town. Halva jag blir besviken och halva jag blir glad. Inte det minsta glad när de gäller detta. Suck

..Mycket man ser.
21:00 House
22:00 Ghost whisperer
22:00 Cougar town
(gw och ct är märkta med rött eftersom det är de själva saken handlar om, varför svart är märkt med svart har jag ingen bra förklarning till.. kanske för att jag helt enkelt ska kolla på det)
Min hjärna säger åt mig att sluta tjöta nu så jag ska ta och göra det.

Älskling, vi är odödliga

Ligger i sängen och känner mig allmänt efterbliven, men det gör jag varje tisdag kväll innan House börjar. Fördriver tiden med att dregla över snygga sommarkläder som jag mer än gärna vill klicka hem. Är för övrigt väldigt seg men lycklig just nu. Mitt bland alla tårar så ler livet mot en. Det är skönt att veta det. Och det är skönt att veta att jag har vettet att skilja på äkta och oäkta vänner.

Är väldigt trött på denna designen också. Så fort jag får tid och ork ska jag börja pilla på en. Vet inte hur många gånger jag sagt det men denna gången ska jag göra klart designen och inte ge upp som jag gjort alla andra gånger. Tack och hej :D

12 – Den här veckan

Den här veckan ska jag göra så sjukt mycket så jag vet knappt hur jag ska hinna med, men jaja det är ju bara att ta tag i sakerna så hinner jag!
Måndag (igår): Var med Hanna
Tisdag (idag): Hanna + PLUGGA
Onsdag: Plugga
Torsdag: Plugga ännu mer + träning
Fredag: Förmodligen träffa A
Lördag:
Tjejkväll hos Klangh med brudarna
Söndag: Plugg + träning

Hur mycket plugg som helst eftersom jag har 2 prov både denna och nästa vecka.. suck.


8 mars 2011

Hejsan :)
Fick med mig Hanna hem idag också, så vi har mest degat oss framför datorn. Får hoppa träningen idag också pga att jag har sjuuuukt mycket att plugga. Så nu ska jag sätta fart! Hörs sen :)

Stockholm i mitt hjärta

Hej på er :D
Känner mig lite off men det händer inte så mycket så det finns helt enkelt ingenting skoj att skriva om. Idag har jag lökat mig här hemma med Hanna. Vi bakade kladdkaka som jag egentligen inte tycker om, men den var faktiskt god! Så vi tjockade i oss lite av det och sedan åkte hon hem. Vet inte vart denna dagen har tagit vägen, kom på nu på kvällen att jag har fruktansvärt mycket att plugga så jag får ta tag i det i morgon före träningen!

Om 4 veckor åker jag till Stockholm och jag är så jäkla taggad! Satt och kollade igenom lite bilder sen jag och Maddison var där och jag längtar så himla mycket! :D Ska vara där i 2 veckor och praoa, jag längtar nästan ihjäl mig haha! Som jag skrivit tidigare så ska jag även träffa min syssling som jag håller på att längta ihjäl mig efter så det kommer bli super :D Det var ungefär 2 år sedan jag träffade honom senast, så det är allt på tiden nu igen!

Denna bilden togs när vi satt på ''Ebbzmaddz-trappan'' som vi kallade det, som ligger typ vid slottet. Precis när jag skulle ta kortet började vi skratta så bilden blev skakig och sne och allt möjligt. Men vi var lika glada för det och knallade vidare och sa hej till sura cyklister.

Nu ska jag hoppa in i duschen, hejsvej! :D


Inspiration


11 – I mina fickor

Finns inte alls någonting intressant i mina fickor just nu, men jaja.

1 - headset
2 - läppsyl och läppstift läppstiftet andvänder jag nästan aldrig, men det ligger där ändå
3 - suddigum visste faktiskt inte ens att jag hade detta i fickan haha ;)
4 - nycklar hemnyckel, cykelnyckel, toanyckel & skåpsnyckel
5 - lite pengar :P
6 - tabletter
7 - tuggummi♥
  tyvärr finns det bara 3 stycken kvar =( så i morgon ska jag se till att köpa nya! :)
8 - busskort

Right now:


idioterna och du

Gick en mysig promenad vid ström/älven med grym musik i öronen. Åkte sedan till Hjärtum och kollade när tjejerna hade träning och jag säger bara shit vad kallt. När jag kom hem hade mamma gjort pizza och sedan en sockerkaka till mig eftersom jag har namnsdag idag. Julia och Ullrika kom hit och käkade med oss och nu har dom precis åkt. Nu blir det Solsidan, Time Out & Wallander! :D



promenad i vårsolen


urkass bild och det ser ut som jag skelar (hur det nu är möjligt, jag kan ju inte ens skela)

Vårkänslor

Nu när solen har lyst två dagar i rad är jag riktigt vårsprallig och fick för mig att testa mina sommarkläder för att se vad som skulle slängas och vad som behöver köpas in. Om 2 timmar är det träning, men eftersom att mitt ben/min fot inte är bra än (halkade på isen i Åh så hela benet är uppskrapat och jag har en del blåmärken) så får jag se om jag kan spela. Haltar runt och har ont men är så jäkla taggad så vi får se hur det blir! Blir det inget ska jag slänga på mig skinnjackan, conversen och en tjock halsduk för att gå ut och ta mig en promenad! :D

DAGENS VILL HA


• Klänning H&M 399:-

• Shorts Bikbok 299:-

Back 2 Life

Drog direkt till bussen efter skolan i fredags och hann därför inte blogga någonting.
Har haft en sjuuuuk helg med mycket skratt & skrik. Är nyss hemkommen till ett städat rum så jag är glad trotts att jag är jäkligt sliten. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig lite för att sedan se om jag kan få tag på Malin ;) Lägger in bilder när jag fått dom av brudarna! :D

10 – Vad är kärlek?







Det är inte jag som ska svara på detta. Man ska svara sig själv, eftersom alla har olika saker att säga om denna saken.

Bilder: we♥it


Oh baby, you're a genius


Man ser förmodligen inte så mycket så ni får väll ta och leta reda på ett förstorningsglas eller någonting, men Madde är fan den som får mig att orka med detta! Haha, var bara tvungen att säga det ;)

Åh stiftsgård

Håller på att skriva packlista eftersom jag kommer glömma ungefär hälften annars. Går riktigt segt men den är snart klar så då ska jag börja med packningen. Har egentligen ingenting intressant att skriva, ville bara berätta att jag lever.

Åh stiftsgård

It's you. It's always been you.

Har haft en mycket bra dag i skolan trotts att jag varit Halta Lotta. Hanna gick med mig hem efter skolan en snabbis och det enda vi gjorde var att ligga i soffan och dega oss. Mycket trevligt att ha henne här, but every hello ends with a goodbye. Hennes föräldrar kom och plockade upp henne vid 15:20 och nu sitter jag här och badar i min lycka. På grund av att jag är så glad har min ångest inför lägret i helgen försvunnit lite. Men bara lite. Får ont i huvudet av att bara tänka på Gud haha. Tur att jag kommer ha mina fina vänner där, och vi har mycket bra planer så lite taggad är jag allt! Har en hel del att göra så nu får jag ta och sätta fart. See you later alligator ;)


9 – Min sysselsättning

Vet helt ärligt inte vad jag ska skriva här. Har suttit och klurat hur länge som helst så vi hoppar över denna och kör på nästa i morgon i stället! ;)

visste inte vad jag skulle ta för bild heller så. hm

Today Is The Day






When I saw you I fell in love and you smiled because you knew

Har haft en riktigt soft dag med bara 4 lektioner. Drog och svettades lite med Klangh (haha) och sedan fortsatte vi hem till henne. Gjorde två turkosa slingor i hennes hår och det blev riktigt nice! ;) Sitter just nu i min säng och pratar med min underbara syssling som jag förövrigt träffar om 5 eller 6 veckor!! Håller på att längta ihjäl mig efter honom så det kommer bli riktigt bra.

vi passade på att luras lite också ;) haha!

Vera Wang - spring 2011




Fullkomligt förälskad. Hur underbart är inte detta? Galet. Hur perfekt som helst!

Kom, hela mig med dina händer

Efter en mycket rolig (och lat) dag med Madde var det dags att dra sig hemåt vid halv 7. Hon följde mig en bit, och efter det att hon vänt tillbaka ringde jag David och pratade med honom ända hem för att slippa känna mig så ensam. Vi hade ett mycket intressant samtal, haha. Fast det har vi ju varje gång så det är väll inget nytt. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och nu sitter jag här och segar mig. Om ungefär 45 minuter börjar House och för att fördriva tiden lite lyssnar jag på min underbart bra spotifylista! :D
Förresten är det bara 5 veckor kvar tills jag åker till Stockholm i 2 veckor, och det är bara 15 veckor kvar till sommarlov! Wohoooo :D




we♥it

Räkis place

Sitter hemma hos min vackra Madelene och håller henne sällskap medans hon pluggar. Har ingenting mer att säga så vi hörs i kväll :)

RSS 2.0