Godnatt


I'd like a cheeseburger, large fries and a Cosmopolitan

Tänkte skriva ett roligt inlägg till er men helt ärligt så har jag ingenting intressant att säga. Åkte i alla fall hem tidigare från skolan då jag mådde dåligt, och sen jag kom hem så har jag bara sovit, kollat på SATC och druckit te. Mår fortfarande inte helt okej men måste ändå pallra mig till skolan i morgon, som tur är så har vi bara tre lektioner. Nu ska jag sluta babbla och gå och lägga mig, godnatt♥

Inside she cried, outside she lied

Förutom några skrattanfall på tyskan så har denna dagen varit rätt lame och mitt humör har varit i botten, så i stället för att sitta här och klaga så hänvisar jag er till min tumblr (http://ebbaaxen.tumblr.com/). Där finner ni en fin liten blandning på saker som gör mig varm om hjärtat, lite quotes och andra småsaker. ♥
 

Nothing but the beat

Hej fellas. Efter skolan stack jag direkt till doktorn och kollade hur mina lungor mådde. De mådde bra tack och lov, och jag fick gå därifrån utan några nya mediciner vilket kändes super.

När jag kom hem la jag mig i sängen för att plugga, men hann bara läsa igenom sidorna 3-4 gånger innan jag somnade. Inte så bra kanske, väldigt skönt dock.

Vet inte riktigt vart bilden hamnar eftersom jag bloggar från mobilen, men förhoppningsvis så hamnar den här nedanför. Mamma skickade den till mig idag, för tydligen stämde den in på mig. Jag kan väl inte annat än att hålla med, haha. Jaja.


Group hug

 
https://twitter.com/ebbaaxen

You had me looking stupid, but I let it cope away

Tar knappt några nya bilder för tillfället så ni får helt enkelt nöja er med en gammal.
Edet snöade tyvärr inte igen inatt, men det gjorde inte så himla mycket då jag haft en helt okej dag ändå. Har bl.a. gjort klart lite skolarbete och övningskört. Det gick faktiskt super bra tills det att jag skulle köra in på våran gata igen. Höll på att krocka i två bilar och sedan fick jag ungefär 5 kärringstopp efter varandra medan jag hade en bil bakom mig. Inte så himla roligt. Men men, sånt är livet.
Har nyss haft ett sånt där må-bra-samtal med J så nu sitter jag här och ler. Älskade vännen min, hur mycket vi än bråkar och tjaffsar så kommer han alltid vara en av mina allra närmaste vänner. ♥
 
Jaja, det var väl lite från min dag. Nu ska jag göra mig en kopp te och spendera de sista vakna timmarna på tumblr. Godnatt.

Du släckte alla ljusen den natten och det tände varje rum, det vackra sa farväl och jag försvann

Amen tjena 1 år gammal bild.
Har haft en sån där dag som man bara vill spendera i sängen med en hög tidningar, sin favorit serie och en kopp te. Fick dock pallra mig upp i morse och efter att ha fått ett nervsammanbrott för att vi inte hade någon god frukost hemma så satte jag mig och pluggade. Fan vad roligt alltså.
 
För att jag inte skulle samla på mig lika mycket damm som mina läxböcker gjort så tog jag och pappa oss en sväng ut med bilen så att jag kunde övningsköra lite. Att köra när det var kolsvart och spöregnade/snöade var väl inte det roligaste vädret, men det gick bra ändå. Körde för första gången genom en rondell och var lite småstolt över mig själv trots att jag körde alldeles för fort. Men men, sånt är väl livet. Att folk blir galna på mig för att bilen dör hela tiden är väl inte så himla skoj kanske, men vad gör väl det.
 
Ligger nu i sängen och ska äntligen få mig lite sömn. Förhoppningsvis så snöar hela edet igen i natt så att jag får stanna hemma i morgon. Amen.
 

Justin Bieber's girlfriend

Vill bara gråta av lycka när jag ser denna. Justin vet exakt hur han ska göra för att hans beliebers ska go crazy. Bästa. Reklamen. Någonsin. Mitt älskade hjärta♥♥
 

All I ever wanted

Weheartit. 
Önskar att jag hade något roligt att berätta för er, men tyvärr så har jag inte det. Jag och Anna har lekt och myst med hundarna hela dagen och hela min kropp har varit fylld med kärlek. Åkte sedan hem, kollade på Project X och åt pizza med Anna, Sara & Jennifer.
 
Någon gång vid 10 kom mina demoner och spökade för mig, så jag pallrade mig hem till Lollo och vi satt på lekplatsen och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla skönt, vet inte riktigt vad jag hade gjort utan henne alltså. Förmodligen gått under.

I'm sorry

''I'm sorry I pushed you away, I'm sorry I hurt you, I tend to do that to anyone who shows even the faintest interest in me. I'm too scared. I'm always too scared.''

And these are the lessons learned by lovers, these are the reasons we make love

Bloggade igår kväll men tydligen så kom det aldrig upp av någon anledning, hm. Hur som helst så åkte jag upp till mormor och morfar igår kväll för att sova över. Vi kollade på Skavlan, åt ananas och skrattade. Jag fick även pussa och krama på S och D för första gången på en vecka, love.
 
I morse kom Daisy ner och väckte mig genom att hoppa upp i sängen och pussa mig i hela ansiktet. Haha åh, mitt fina hjärta. Åt frukost med mormor och morfar innan de skulle iväg, och nu har precis Sebastian, Nicholas och Anna kommit hit så vi ska spela kort och lite sånt. Hoppas ni får en fin dag, pussar.

I don't care; Hand on the wheel; Drivin' drunk; I'm doin' my thing

 

When you're happy like a fool, let it take you over. When everything is out, you gotta take it in.


Tänkte bara kika in och säga att jag lever. Sitter i skolan och har precis lämnat in mitt svenska arbete som jag kämpade med igårkväll, himla bra. Har bara en lektion kvar efter denna och sedan är det äntligen helg, hur skönt?! Dock har jag en hel hög plugg att ta itu med, men sånt är livet.
 
Ha en fin dag!
 

I screw everything up

''No matter how long it's been, there are still times when I think of you and suddenly it gets harder to breathe.''

We're taking it way too far, but I don't want it to end

Tumblr.
Har egentligen inget roligt alls att berätta för er. Har mått skit hela dagen, så när jag kom hem tog jag mig en lång dusch och sedan la jag mig i sängen. Kom som tur va upp vid ungefär 20:00 och då tog jag tag i svenskan. Den är nu klar vilket känns oerhört bra.
 
Nu har jag krypt ner i min älskade säng igen och då jag kommer somna vilken sekund som helst så är det kanske dags att avsluta detta onödiga inlägg. Hoppas eran dag varit super, pussar.

True friendship never ends

Jag vet att jag sagt det till dig så himla många gånger förut, men nu kommer du få höra det igen. Jag älskar dig. Du är något av det absolut bästa i mitt liv. Jag önskar att jag kunde skriva ner hur mycket du betyder för mig, men det är så mycket att det inte finns några ord för det än.
 
Hur som helst så vill jag bara tacka för att du alltid alltid alltid finns där, oavsett tid på dygnet. För att du alltid förstår mig och för att du alltid tröstar och stöttar mig. För att du får mig att skratta när jag bara vill gråta. För att du inte säger massa skit när jag är ledsen utan bara håller om mig och låter mig gråta en stund.
 
För att du låter mig vara mig själv utan att dömma mig. För att du helt enkelt är min bästa vän. Det finns så himla mycket mer jag skulle vilja tacka dig för, men jag skulle kunna hålla på hela natten.
 
Vad jag egentligen vill ha ut av denna texten är att jag alltid tänker på dig. För att oavsett avstånd mellan oss så vet jag att vi är tillsammans i hjärtat. Och jag vill att du ska veta att jag alltid finns här för dig och att du kan lita på mig till 110%. Jag hoppas att jag får dig att må i alla fall hälften så bra som du får mig att må.
 
Och du får aldrig någonsin lämna mig för då dödar jag dig. ♥

And I'm scared I won't make it through the storm

''The only gift that I really need is to have your arms right around me.''
Hej fellas. Har haft sån himla bra dag trotts att onsdag är en av de absolut jobbigaste dagarna i veckan. Jag har bland annat skrattat like a crazy person, haft parfymkrig inne på Kicks med fina vänner, fått sluta 50 minuter tidigare, ätit pepparkakor och druckit vaniljte.
 
Sitter nu och lyssnar på min älskades julalbum. Får mer och mer gåshud för varje ton han tar. Så mycket kärlek.
Nu ska jag fortsätta plugga lite, är ute i sista sekunden som vanligt. Blir så trött på mig själv, men vad gör man. Puss!
 

Don't judge a book by its cover unless that book is a fucking annoying bitch who needs to be high fived in the face with a chair.

''Dear fake bitches: first of all, you should know that I'm typing this with my middlefinger.''

Är så otroligt jävla trött på attentionwhores. Är trött på att vissa ska bete sig så jävla idiotiskt och alltid sätta sig själv först utan att tänka på någon annan. Trött på att folk aldrig kan växa upp utan är fast i fjortonårsåldern. Så. Jävla. Trött.

Running wild

Weheartit.
Tänkte bara berätta lite snabbt att jag ligger i sängen och väntar på dubbelavsnittet av Portkod 1321. Sedan ska jag plugga hela kvällen (och förhoppningsvis komma någon vart). Hoppas ni har det bra :)

In this crazy world of choises I've only got a few, either you're coming with me or I'm coming with you

Natten till idag så var det som sagt AMA och då Justin skulle vara där så låg jag såklart och kollade på det hela natten. Vid fem på morgonen var det slut så jag fick inte mycket sömn alls, men det var de värt. Min älskade kammade hem alla priser som han var nominerad till och jag grät av glädje varje gång han gick upp på scenen. Han uppträdde även ALAYLM och BAAB och han var så stört duktig (som vanligt) och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Så. Himla. Stolt. ♥
 

Efter skolan kollade jag och Anna på Johan Falk, och när pappa slutat jobba så stack vi tre ut för att övningsköra. Jag körde till Stenungsund, sedan till Uddevalla, till Backamo och sedan hem igen. Så himla kul! Det var dock första gången jag skulle köra på vägarna i mörkret, så det var lite nervöst i början när jag skulle använda helljusen osv. Men det gick allt bra!
 
Har nu pluggat lite grann och hade nu tänkt hoppa in i duschen. Sedan ska jag försöka läsa lite i min engelskabok och sedan väntar sängen. Hoppas eran dag varit super, puss!
 
 
 
 

Nothing in the world compares to the feelings that we share, so not fair

Har haft en sån himla bra dag. Efter frukosten stack jag och pappa iväg för att övningsköra. Vi körde genom Sjuntorp till Velanda och sedan hem igen. Så himla kul! Fick dock kärringstopp några gånger, och en av gångerna så hade jag en bil bakom mig. Lagom kul sådär haha. Men det fixade sig!
 
Har även hunnit plugga och fika med farmor och farfar. Vid sex stack jag, mamma och Ullrika iväg till gymmet en snabbis vilket var hur gött som helst. Ligger nu nyduschad i min renbäddade säng vilket är super skönt. Strax börjar AMA så det ska jag kolla på och sedan ska jag sova. Hoppas ni haft en super mysig söndag, godnatt!
 

Talk to me now tell me what's wrong, how can I change if you go


Oh god

 

Take me to your side let me stay on the sidewalk

Var som sagt på julmarknad idag vilket var supermysigt. Dock fanns det så många fina hästar där, och hästtjejen inom mig kom ut och jag började gråta för att jag inte har någon häst att ta hand om. Saknar att rida så mycket att jag inte vet vad jag ska göra, men jag får väl komma på någonting. Min morfar och min morbror är väl de enda som förstår mig, så de fick trösta mig. Är så glad att jag har dem.
 
Frågade mina små kusiner vad de önskade sig i julklapp och alla tre svarade ''Justin Bieber'', gissa om jag blev stolt. Love♥
 
När vi kom hem så åkte jag och pappa ut för att övningsköra. Jag var trött, grinig och fortfarande ledsen efter allt detta med hästarna, så jag var väl inte så himla rolig i början. Dock vet pappa hur han ska få mig på bättre humör, så efter bara några minuter så var de mesta bra igen. Vi började på en grusväg och åkte sedan runt på vägarna i Hjärtum. Var så himla nervös i början men det gick faktiskt bra! Det är så himla kul att köra när bilen gör som man vill, haha.
 
Sedan åkte vi hem och jag gick raka vägen till sängen. Sov i någon timma eller så och åt sedan middag med la familia. Ullrika och Bendji kom hit och vi allihop kollade på Så mycket bättre.
 
Himla fin dag trotts att jag var lite ledsen där ett tag. Tycker så himla mycket om min släkt alltså. Hoppas ni haft en mysig dag!
 
 
 

You are flawless and I love you

Sötaste gifen någonsin. Haha åh, visst dör man lite?

Det skulle vara lätt för mig att säga att jag inte hittar hem, men det gör jag. Tror jag.

Bild från arkivet som ni sett förr.
Har precis ätit världens godaste frukost som bestod av surdegsbröd och vaniljte. Heaven. Om någon minut kommer mormor och morfar för att hämta mig och så ska vi åka på julmarknad. Mysigt! Hoppas ni har en fin lördag, puss.
 

The walls are closing in on us and we're wondering how

Bild från Klaras blogg.
 
Jag har spenderat eftermiddagen/kvällen hemma hos Helena med mina fina vänner. Tjejkväll stod på schemat och jag hade hur kul som helst. Vi gjorde tacos tillsammans, hade girltalk hur länge som helst, kollade på skräckfilm (egentligen var det mest Klara och Denise som kollade, medan vi andra satt under filtar) och annat fint. Vi skulle egentligen sovit över där allihop, men jag ska upp tidigt i morgon så jag fick åka hem. Jaja. Är så himla trött så jag hade tänkt sova nu. Hoppas ni haft en fin dag, puss!

After the war we said we'd fight together

Orkar inte att jag ser så himla trött ut (är trött så det är väl inte så konstigt kanske), men jag orkade inte ta några fler bilder åt er. Sitter hur som helst i skolan och somnar vilken sekund som helst. Snart ska vi ha fredagsfika så hela klassen är glada. Har två lektioner kvar och sedan är det helg. Som jag längtat!!
 

The world's greatest

Om jag skulle berätta om vilken fantastisk människa du är, så skulle jag fått skriva flera böcker. Du är något av det absolut bästa och finaste här i världen och jag önskar att jag kunde berätta det för dig. Om du bara visste vilken otrolig människa du är och att du får så himla många människor runt om i världen att må bättre av att bara andas. Jag älskar dig och jag kommer aldrig lämna din sida. ♥

Bestie

Fick dessa tre bilderna skickade till mig med texten "Hoppas du får dig ett gott skratt medan du pluggelipluggar :*". Haha åh, min fina vän. Som för övrigt förmodligen kommer döda mig när hon ser att jag lagt upp bilderna här. Förhoppningsvis så förlåter du mig en vacker dag cuz I loooove yoooou.


We are never ever getting back together

Hej finisar! Idag har jag, Anna, Sara och Moa varit på bio. Kan inte riktigt beskriva hur mycket jag längtat efter denna filmen, och om jag ska vara ärlig så var den faktiskt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Jag både skrattade och grät, så det är ju ett bra tecken. Kan dock inte förstå att det är slut nu. Vill bara gråta när jag tänker på att det inte kommer komma ut fler filmer. Åh. Egentligen vill jag berätta för er allt som händer, men då jag hatar när folk spoilar så gör jag inte det. Ni får helt enkelt gå och se den själva om ni inte gjort det än =)
 
För övrigt har vi samhällsprov i morgon och jag vet inte riktigt hur jag ska göra med det. Har pluggat på det hela dagen idag, men kan verkligen ingenting. Alla ord ser likadana ut och jag fattar ingenting av det jag läser. Känns så himla segt. Vad som känns ännu segare är att jag förmodligen inte alls kommer klara av samhällslinjen. Helst av allt vill jag bara byta, men jag vet inte till vad. Dessutom är jag alldeles för feg så jag hade aldrig vågat. Så jag får väl gå kvar, få F i alla ämnen och sedan får jag helt enkelt skylla mig själv när jag varken har jobb, pengar eller mat. Haha fy är så himla negativ idag.
 
Nu ska jag sova i alla fall och hoppas att morgondagen blir aningen bättre än denna trotts att vi har prov och går lång dag i skolan. Puss
 
 
 

Give your heart a break

Marcus och jag i söndags.
 
Vi har resursdag idag vilket är hur skönt som helst. Mår dock hur dåligt som helst och vill egentligen bara hem till min säng. Ska i alla fall fortsätta plugga lite till så att jag slipper sitta lika länge hemma. Vi får se hur det går haha.

If you should die before me, ask if you could bring a friend.

Såg att Anna lagt upp lite fina bilder så jag slänger upp dom lite fort. Kärlek till tusen.
Mina allra bästa vänner♥
Ni är det bästa jag har♥

Write it down, every second is a love song

Har fått gjort lite religion vilket känns hur bra som helst och nu har jag lagt mig i sängen. Har väl inte så mycket mer att berätta så jag säger godnatt nu.
 

Give me something tonight, give me something before I die

Sara skickade nyss denna bilden till mig så jag tänkte att jag kunde dela med mig till er. Alltså han är ju så snygg så man nästan avlider. Om ni ännu inte kollat på Portkod 1321 så har ni nu fått en anledning. Marcus Hasselborg heter han för övrigt och är förmodligen Sveriges snyggaste människa. Over and out.

Hopp är en illusion, att falla är tradition

Jag och Anna åt pizza när vi kom hem från skolan, himla gott. Dagen blev ännu bättre när mamma kom hem med kakor sen haha. Vid 16:50 satte jag mig vid datorn och hade nedräkning till det att nya avsnittet av Portkod 1321 skulle släppas. Nu försöker jag mest komma på hur jag ska klara av att vänta en hel vecka på nästa avsnitt. Nu måste jag sätta fart med pluggningen. Pussar

Maybe I just need some time away to get my head together

''We met at the wrong time. That's what I keep telling myself anyway. Maybe one day years from now we'll meet in a coffee shop in a far away city somewhere and we could give it another shot.''

I wish we had another time, I wish we had another place

''You and I, both know it can't work - it's all fun and games 'til someone gets hurt and I don't, I won't let that be you.''
Blev inte alls så mycket plugg som jag hoppats på, så nu får jag ta det i morgon i stället. Att jag aldrig lär mig att ta tag i sakerna med en gång i stället för att vänta in i sista sekund. Annars då? Saknar att träna och vill bara gråta när jag tänker på att jag förmodligen aldrig kommer få tillbaka varken ork eller motivation. Att jag fick akut bronkit den där torsdagen för någon månad sen hjälper ju inte heller till om man säger så. Nu ska jag hur som helst sova så att jag förhoppningsvis kommer upp någorlunda tidigt i morgon och slipper springa till bussen, vilket jag fick göra idag. Godnatt gosar.
 
 

The little clownfish from the reef

Resten av min kväll kommer bestå av samhällsplugg och vaniljte. Inte alls roligt, men det kunde ju vart värre. Jaja.

They say that hate has been sent, so let loose the talk of love

I Trollhättan bjöds det på god mat (gissa hur lyckliga jag och A blev när vi insåg att farmor och farfar köpt med sig våran favoritost från Danmark), mycket skratt och andra fina saker. Efter att vi ätit farmors alldeles för goda mat slängde jag, Anna, Marcus och Niclas oss i sängen där vi låg och degade ett bra tag. Sedan gick vi ut till hästarna trotts att det var helt kolsvart. Mys!
 
Är nu hemkommen och ska alldeles strax hoppa in i duschen. I kväll är det EMA och jag hoppas så mycket att Justin ska kamma hem alla priser han är nominerad till. Inte bara för att han förtjänar det, utan även för att jag skulle behöva se honom le nu. Min älskade kille, mitt hjärta går i tusen bitar varje gång jag sett honom ledsen eller nere (vilket han varit nu det sista). Om jag bara kunde berätta för honom hur mycket jag bryr mig om honom och att han är värd allt i denna värld.
 

When the drugs don't work no more you get high on life

''Her heart was a secret garden and the walls were very high.''
Ska bege mig till Trollhättan för farsdag-middag nr 2. Hoppas ni får en fin eftermiddag/kväll. Puss

Growing up beside you

Weheartit.
 
Gårkvällen spenderade jag hemma hos S där vi två och Moa kollade på film. Sedan kollade vi på Portkod 1321 (vet inte hur många gånger jag sett alla avsnitt nu alltså haha, helt beroende) och sen gick vi och la oss. Jag och S låg och pratade halva natten, så himla skönt att kunna prata av sig lite. Min fina tjej, hon förstår mig så bra.
 
Pappa kom och hämtade mig vid 11 i morse och när jag kom hem satte vi oss och fikade och firade pappsen. Pussade och kramade även på Bendji då jag saknat honom så himla mycket.
 
Nu ska jag sätta fart med pluggningen, puss.

Repeat / Reverse / Rebuild

Weheartit.
 
Har haft en sån otroligt mysig eftermiddag/kväll uppe på kullen. Pussade på hundarna så mycket att jag till slut hade fullt med hundhår i hela munnen. Är nu hemkommen och ska packa väskan lite fort och sedan bege mig till my love där jag ska spendera natten. Puss!

Brev till 10:e våningen

Hur det ser ut när jag försöker ta lite bilder till er:

Hahaha. Tycker så synd om er.
S kom hit så vi låg i min säng och kollade på Portkod 1321. Bästa svenska serien! Hon har nu åkt hem och jag har fixat till mig lite. Om 10 minuter ska vi åka upp till kullen för att äta farsdags-middag nr 1. Jag kommer väl mest ligga och pussa och krama på Siri och Daisy som jag saknar så mycket att det gör ont. Hoppas ni får en fin kväll, pussar!
 

Kiss me hard before you go

''Here's a condom. I figured since you're acting like a dick, you should dress like one.''
Beslutade mig efter många om och men att kolla på Hip Hip Hora då både Marcus Hasselborg och Filip Berg är med. Finaste killarna. Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen så att jag orkar upp i morgon, puss!

Dance hall track

Weheartit. Alltså han är ju så galet snygg att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.
 
Hola amigos. Skolan har varit seg, fick dock äntligen redovisa min engelska så det var ju skönt. Matteprov hann vi också med och jag lär ju få F. Bra jobbat Ebba, skit bra.
När jag kom hem gick jag raka vägen till sängen där jag sov tills det att Elin ringde och väckte mig. Gick ner till korsningen där jag mötte henne och Andreas och sedan gick vi tre hem till E där vi skrattade och hade det riktigt trevligt. Gick sedan hem igen, åt tacos med la familia och nu har jag återigen hamnat i sängen. Har kollat klart på alla sända avsnitt av Portkod 1321 och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv. Hm.
 

Stora tankar i lilla berg- och dalbanan

Tumblr.
 
Har inte alls mått bra idag, vilket har varit lite jobbigt sådär. Blir så himla mycket jobbigare när jag är omringad av patetiska människor som hela tiden pratar om saker de inte har någon aning om. Blir så trött.
Mötte S efter skolan och vi tog bussen hem tillsammans, blev en hel del prat om både roliga och tråkiga saker. Hon får mig att må så bra, min fina tjej. Jag önskar att jag kunde bära med mig henne i fickan hela tiden, och varje gång jag kände mig nere så skulle jag ta upp henne så att hon kunde få mig att skratta lite. Det hade varit något alltså.
 
När jag kom hem pluggade jag matte, och jag vill mest bara gråta när jag tänker på att jag har prov i morgon och inte kan någonting alls. Jätte bra och smart och allt annat sånt.
 
Helst av allt skulle jag vilka krypa ner i sängen nu, men jag vågar inte riktigt. Ju fortare jag somnar ju fortare är det fredag (i alla fall känns det ju så) och det betyder ännu en tidig morgon och sedan skola. Jag längtar så mycket efter jullovet att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Förhoppningsvis så går dessa veckorna fort och sedan kommer jag kunna vila lite. Hoppas hoppas.
 
Nu ska jag sluta tjata och släpa mig till sängen fastän jag inte vill. Godnatt.

And nobody came between us, no one could ever come above

Om du bara visste hur mycket du gör för mig varje sekund genom att bara andas. Jag älskar dig så mycket att ord inte ens kan förklara. Och skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag.
Te amo mucho
 

My true love

Livet suger atm tbh så i stället för att plugga ligger jag i sängen och läser om min älskade. Så mycket bättre


Sick and tired of being sick and tired

Weheartit.
 
Är så trött. Trött på att må skit varje dag men att jag ändå måste gå upp tidigt för att pallra mig iväg till skolan. Är trött på halsont, huvudvärk, kramper och att vara tung i hela kroppen. Är trött på att läxorna ligger på hög. Trött på att aldrig räcka till eller vara bra nog. Trött på att få skit för saker jag inte gjort. Trött på att folk lämnar mig och struntar i mig. Trött på allt.
 
Vill hem och lägga mig i min säng för att sova i resten av mitt liv. Måste dock stanna kvar i skolan efter det att vi slutat idag också, bara för att gå på extramatten. Orkar inte.
 

I don't know what I can save you from

Ni glömmer väl inte av att kolla min tumblr? http://ebbaaxen.tumblr.com/ är adressen! ♥
 
Har kollat igenom matten lite och tagit mig en lång varm dusch och nu ligger jag i min sköna säng. I morgon ska jag upp tidigt igen vilket inte alls är lockande, men vad gör man inte. Det är bara några veckor kvar till jullovet och det känns så jäkla skönt. Dock är november den jobbigaste tiden för oss i skolan då det är fullt med inlämningar och andra saker som ska göras. Suck. Men men. Nu går mina ögon snart i kors, godnatt! ♥
 

Under the mistletoe

Jag längtar efter snätäckta gator, tak och träd. Jag längtar efter att det ska knarra under skorna när man går. Längtar efter varm choklad och julgodis. Längtar efter att klä granen och att köpa julklappar. Jag längtar efter julmat, julsånger och allt annat som hör till. Åh♥

Love and other drugs

// Ph: Weheartit //
Hej gosar! Idag har jag lämnat in massa inlämningar vilket känns hur skönt som helst. Efter skolan gick jag, Klara och Hanna till Subway (jag fick en gratis sub, hur bra???) och sedan gick vi till extra matten. Gick faktiskt bättre än vad jag trodde vilket känns skönt. Ska sätta mig och plugga lite nu och sedan ta mig en varm dusch hade jag tänkt. Pussar
 

Aj


Where have you been

Vi åt middag på Wokhouse vilket var hur gott som helst. Sitter nu på tåget hem och vill mest bara gråta. Sveriges bästa och finaste stad, som jag älskar dig. Jaja. Nu ska jag lyssna på musik medans jag dör en aning.


Live love laugh

Gårdagen. Vi åkte till Vasastan där vi bokat bord på restaurang Mosaik. Hur gott och mysigt som helst! Efter det gick vi och handlade och jag fick äntligen köpt mig några macarons, vilket jag längtat efter hela veckan. Sedan åkte vi hem och kollade på filmen Pappa På Burk. Åh vad fin den var, både jag och Anna satt och grät.

Nu sitter vi i Gallerian. Om några timmar går tåget hem, vilket känns jätte sorgligt då jag egentligen inte alls vill lämna mitt älskade Stockholm. Jaja.


I will follow you into the dark

Har varit ute på stan hela dagen vilket har varit jätte trevligt. Vi lunchade på ett café vid Hötorget och sedan fortsatte vi att springa i affärer. Ligger nu hemma i soffan och vilar lite. Mamma har gjort chailatte vilket är jätte gott. Om en timma ska vi åka in till stan igen och äta på en restaurang. Ha en fin kväll! :)


How I met your mother

Efter att ha gått runt i Kista ett tag så åkte vi till Globen där vi trängdes med massa directioners utanför Annexet. One Direction kom tyvärr aldrig ut, men vi hörde dom sjunga och det räckte för oss. Vi käkade på donken och åkte sedan till Medborgarplatsen där vi mötte upp mamma och pappa. Vi gick runt lite och sedan åkte jag och Anna hem, så nu ligger vi och degar oss i soffan. Snart kommer mamma och pappa hem med mat vilket kommer sitta fint. Puss!


Fredag

Hola guapas! Sitter vid Fridhemsplan med Anna och väntar på tunnelbanan som ska ta oss ut till Kista. Ha en fin dag!


Kidrauhl love

Träffade på min man idag på stan. Haha. Om ni bara visste hur nära det var att jag tog med mig allihop och sprang därifrån.


Torsdag

Mamma och Anna kom hit i morse, så vi har sprungit runt på stan hela dagen. Sedan åkte vi hem till lägenheten, och när pappa kom hem från jobbet så åt vi en god middag. Ligger nu i soffan och kollar på Hela Sverige bakar.

Sämsta bilden någonsin men det får ni leva med.


Love

Världens bästa vän. Älskar och saknar dig så mycket att det gör ont <3


RSS 2.0