Livet är en strid och hjärtat mitt enda vapen


Ibland känns det som om att jag blir dränkt, ibland strypt. Ibland känns det som om att jag brinner, ibland som om att varenda ben i kroppen krossas. Ibland känns det som om att någon skär i mig och ibland som om att mitt hjärta slutar slå. Försöker gömma mig i en bubbla som inte ens existerar. Försöker få hålet i min mage att försvinna. Försöker. Försöker. Försöker. Men lyckas aldrig. När jag dödat en ångest väcker jag en annan.
Vill inte gråta. Vill inte vara svag. Vill att min familj och min släkt ska vara stolt över mig. Vill vara stolt över mig själv.

Mitt livs kärlek. Du är den som får mig att orka varje dag. See you soon♥

I can feel blood rushing through my veins when I hear your voice. Driving me insane


♥Mr. Fitz & Aria

Ingen bra dag alls. Regnet fortsätter falla och suger kraften ur mig. Har matteprov i morgon som kommer avgöra iprincip hela min framtid (ungefär så det känns just nu ja) men som jag inte orkar plugga till. Vill bara sova. Godnatt

Loving you is so easy 4 me


Gårdagen. Mötte upp Klara och vi drog runt hela eftermiddagen. Köpte bl.a. mängder av energidricka och hittade hemliga vägar. Vi klättrade i berg, över staket och på en och annan staty. Vi gick på avstängda broar och skickade flask(burk)post utan post. Vi hoppade även studsmatta tills jag fick astma-attack och klara blev andfådd. Då la vi oss ner och planerade lite inför sommaren. Älskar min fina vän.

Idag har jag hängt hemma hos Klanghen. Vi har ätit lasagne och kollat på BB. Ska strax cykla bort till henne igen för lite girltalk och annat skoj. Puss!


Ask me if I care


I will try

Går och möter min fina vän för girltalk hela eftermiddagen, lovely.


Vad jag går runt och tänker på hela dagarna


ESC 2012


Så himla stolt över fina Loreen som tog hem hela ESC 2012. Om det inte hade varit så att mitt hjärta slog för Justin så hade jag förmodligen blivit lesbisk. Just sayin' :)

I could've been a Princess, You'd be a King


Me: I want to meet Justin.
Security: No.
Life: No.
Parents: No.
Luck: No.
Dreams: Aw, okay. Do you want to marry him too?

It breaks my heart


En av Justins låtar som ska vara med på hans kommande album (Believe) läckte igår kväll ut. Justin grät medans Scooter, Alfredo och Kenny twittrade som galningar för att försöka få folk att inte lyssna på den. Alla var och är besvikna. Jag och alla andra riktiga beliebers vägrar lyssna på den då vi respekterar Justin. Jag ville så himla gärna trycka på länken och höra låten, men då jag vet hur mycket jobb Justin lagt ner på detta albumet så gjorde jag det inte. Jag tänker vänta tills Believe släpps.

Spammade Moshe (Justins livvakt) som en galning och i morse när jag kollade hade han svarat. Som lite plåster på såren. Älskade, fina Justin. Om jag bara kunde krama om honom just nu. Och om jag bara hade kunnat mörda personen som läckt låten.

På grund av detta är jag på ännu sämre humör än vanligt och har lust att gå runt och gråta och skrika. Hur kan folk vara så elaka? Älskade, älskade Justin.

Om ni hittar låten, LYSSNA INTE PÅ DEN. Om den får för många views så kommer Justin ta bort den från albumet och då kommer jag helt seriöst söka upp varenda jävel som lyssnat på låten och strypa dom långsamt. Over and out.

Q/A

Du heter: Ebba
Äger du några converse: ja
Är du allergisk mot något: ja
Hur svarar du i mobilen: hallå?
Antal timmar sömn inatt: 4-5
Brukar du komma i tid: nja
När mår du bra: när jag spenderar tid med de jag tycker om
När blev du fotad senast: i onsdags skulle jag tro
Hur känner du dig nu: värdelös och jävligt fet
Vanligaste färg på dina kläder: olika
Vad saknar du: att h*ns namn dyker upp på min display var tredje sekund och att kunna var ute i solen
Hade du en bra kväll igår: nej
Favorit dryck på morgonen: multivitamin dryck
När brukar du oftast gå och lägga dig: 11-12
Är du blyg: ja
Sysslar du med någon idrott: nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja
Har du spytt offentligt: ja
Är du nöjd med ditt liv: ibland
Är du bortskämd: nej
Vad gör du imorgon: pluggar
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Justin Bieber
Vad längtar du till: sommarlov
Har du bra vänner och äkta vänskap: inte så säker längre, men några få - ja.
Hur gammal är du: 15
Gröna eller röda äpplen: gröna
Vilken tid gick du upp idag: runt 06:45 skulle jag tro
Har du sovit i din egen säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu: nej
Är det okej att gråta: självklart
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
Har du piercing: öronen och naveln
Vill du gifta dig: ja
Vill du ha barn: tror det
Solar du ofta: nja
Är du bra på att laga mat: värdelös
Är du flygrädd: nej
Hur vig är du: inte alls
Är du musikalisk: haha nej, inte det minsta
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: har nog ingen, äter så sällan glass
Tror du på ett liv efter döden? ingen aning
Tycker du om sushi? något av det äckligaste jag ätit
Vad äter du helst när du ser på film: choklad
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls
Vilken ögonfärg har du: blå/grå
Har du någon gång gråtit dig till sömns: tusentals gånger
Biter du på naglarna: nej
Hur ofta tränar/motionerar du: inte ofta alls

Jag är sämst men du förstår mig så vi kämpar fram till våren


Åkte in ''akut'' till vårdcentralen igår då jag knappt kunde andas, och tillbringade större delen av förmiddagen där. Fick med mig en bunt mediciner hem och försöker nu återhämta mig lite grann. Får knappt gå utanför dörren - doktorn sa ungefär såhär: ''jag menar, du måste ju gå ut. men det är inte speciellt bra, så du kanske inte ska vara ute så mycket.'' - så har därför var sängliggande idag. Får inte heller åka och fira Marcus i morgon, så himla trist.

Ska försöka få röjt undan så mycket plugg som möjligt i alla fall, så jag hoppas att jag får ut någonting bra av det hela. Hoppas ni mår bra och att ni njuter av solen, puss!

It's my birthday, I get high if I want to


''Can't deny that I want you, but I lie if I have to.''
Att vara pollenallergisk suger kraften ur mig och har därför varit nära inpå död hela dagen. Att ha friluftsdag bland några hundra björkträd gjorde inte saken så himla mycket bättre. Ett bra samtal på UMO var dagens höjdpunkt, och efter det har jag bara sovit. Förutom då mamma gjort världens godaste sommarmiddag som åts ute i kvällssolen. Ska nu ringa och gratulera min älskade kusin som idag fyller år, saknar den killen så att det gör ont alltså. Tur att vi ses på lördag. Puss på er mina fina.

Give your heart a break





Gårdagen spenderades med min fina tjej vid bryggan. Sedan mötte vi även upp Mattias och Alexander. Så himla fint.

Jag är inte lika ung längre men precis lika dum


Inväntar min fina vän och sedan ska vi spendera denna varma söndagseftermiddagen tillsammans.

It's not you that I'm rejecting, it's my heart that I'm protecting


If you have a problem with me, call me. If you don't have my number then that means you don't know me well enough to have a problem.

Lilltjejens stora dag




14 år. Förstår inte riktigt hur tiden har kunnat gå så fort. Du är den bästa i mitt liv och jag älskar dig mest av allt. Du är värd allt i hela världen och jag önskar att jag kunde ge dig det. Grattis på födelsedagen älskade Anna♥

Klokaste texten jag läst på länge


''Hej, fina du. Jag är säker på att du har kollat igenom massor utav bilder på tjejer du önskar du såg ut som, killar du önskar du hade, kläder du önskar var dina. Well, vet du vad? Sluta oroa dig om dom tjejerna, killarna, kläderna. Du är så fantastisk och fin, du vet inte ens om det. Du kommer antagligen inte att tro mig, men jag lovar. Du kommer att hitta någon som gillar dig för den du är. Dina kläder är redan alldeles utmärkta. Gå och kolla dig i spegeln, ta bilder, gå en promenad, visa ditt fina ansikte. Ta tid och inse hur fantastiska dina vänner är och spendera tid med dom. Har du fått ditt hjärta krossat? Lyssna på någon deprimerande musik och gråt, gråt så mycket att du kan fylla en hel pool full med tårar och simma i den, så kommer du vara glad är du slutat gråta, jag lovar. Gå till skolan med största leéndet någonsin. Le åt främlingar, du kan göra hela deras dag utan att du ens vet om det. Gör en tårta med din bästavän och kasta den sedan i varandras ansikte helt oväntat. Spela musik riktigt högt och dansa och sjung det högsta du kan. Ät vad du vill och ät mycket utav det och jag lovar, du kommer fortfarande att vara lika fin dagen efter. Lev ditt liv, oroa dig inte om vad andra tänker, gör det som gör dig glad. Jag älskar dig, fina du.''
Text tagen från http://klaralinnnea.blogg.se/

Står och skriker ditt namn


Vet inte om det är mina tankar som spökar eller om det är jag som är ett vrak. Antar att det är lite av både. Någon sa att det är okej att tappa fotfästet ibland, men när har man överskridit okej? Vad gör man då? Så många frågor och så lite svar. Tappade bort mig själv någonstans på vägen upp. Eller var det ner? Och som så många gånger förr är jag alldeles för snäll för mitt eget bästa. När jag ska lära mig? Trött på idioter som gör allt för att förstöra. Trött på allt. Låt mig sova då.

My body needs a hero, come and save me


Party överallt

Change your way

Har hängt med Klanghen idag, därav den dåliga uppdateringen. Vi åkte till Vårgårda för att kolla på småtjejernas match, och sedan när vi kom hem igen drog vi med en gång till Roma där de blev pizza. Haha vi måste verkligen sluta med att feta oss varje dag alltså.. Sedan gick vi hem till henne där vi drog igång en film, men vi både somnade och vaknade inte förrän 00:20. Haha fan hände där lixom. Drog mig hemåt och ligger nu halvdöd i sängen. SÅ JÄVLA TRÖTT. Godnatt finisar!


Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv

Ligger i sängen. Lär ju somna vilken sekund som helst. Nationella i matte idag gick åt helvete förresten, precis som jag sa. Love life typ, not. Jaja då. Jag och Klangh tröstade oss med att knalla bort till Roma och dra en pizza. Som plåster på såren, lixom. Bra skit.


You can't break me

Godmorgon finisar! Ska stressa iväg till skolan nu för att bl.a. ha NP i matte. Kommer gå åt helvete rent ut sagt men what to do? Hoppas ni får en fin tisdag, puss! :)


Saturday night live







Äntligen har klippet här ovan kommit ut med bättre kvalité! Hahaha alltså.. kollar ju om och om igen. Justin♥♥

Titta när han dansar

Har haft en sån himla dålig dag så det finns inte. Efter skolan blev det en tripp till Trollhättan i alla fall där jag gick på ett väldigt efterlängtat möte. Ska på ''återbesök'' om några dagar och hoppas verkligen att allt går igenom så att det blir lite ordning på mitt liv. Hur som helst gott folk, ska slänga mig i sängen nu och kolla på Ghost Whisperer hela dagen lång. Lite kladdkaka på det också, fy så fint. Längtar tills denna jäkla dagen är över alltså.
Hoppas ni haft en fin måndag (skrev lördag först. mm, my wish) i alla fall, puss!

Ripped jeans, skin was showin'. Hot night, wind was blowin'






Idag ringde busungarna här ovan och väckte mig och frågade snällt om vi kunde leka idag. Mitt hjärta smälte lite, så fastän att klockan bara var halv 10 (och jag var hur trött som helst) så släpade jag mig ur sängen. Dom kom hit och vi åt frukost tillsammans och sedan lekte vi kurragömma i trädgården. Efter en stund kom mormor och hämtade oss och vi åkte upp till kullen i stället där vi hoppade studsmatta, kastade pil, cyklade, åt pizza och busade med hundarna. Sedan avslutade vi dagen med en sväng i skogen med mormor och hundarna. Hur mysigt som helst! Världens finaste kusiner har jag♥

Är fortfarande trött efter gårdagen, och att jag har lekt med busungarna (vars energi ALDRIG tar slut) gör ju inte saken bättre precis. Hade egentligen tänkt ha en pluggdag idag men är alldeles för seg för det så i stället ska jag ta en dusch och ha en lugn kväll. Ska försöka lära mig Livin' on a prayer utantill på piano så att jag kan få VG i musik, och senare i kväll ska jag kolla på tv med la familia. Herre vilken fin helg! :)

Ullrika 45 år







Gårdagen i några få bilder. Förutom lekarna här ovan så bjöds det på god mat, allsång och en hel del skratt. Hur kul som helst, med andra ord. Hade inte kunnat bli bättre! :)

I'll follow you into the dark

Ville bara tala om lite snabbt att jag lever. Har haft en otroligt trevlig lördag och är nu så trött att jag hade kunnat somna stående (men de behövs ju inte, tack och lov för min sköna säng). Ska berätta allt i morgon, godnatt! :)


She can fuck you good but I can fuck you better

Hello lovers! Har stressat runt hela morgonen men är nu alldeles strax klar. Om en timma kommer det hit en bunt gäster för att fira Ullrika. Kommer bli grymt! Hoppas ni får en fin lördagskväll för det ska jag ha, puss på er mina fina! :)


Put That A$$ To Work

Efter att ha blivit halvt ihjälslagen (nej, ni behöver inte bli oroliga. ok lite kanske) ska jag nu gå och lägga mig i min sköna säng och sova ett par timmar. Har en lååååång dag framför mig i morgon innan det att festligheterna tar vid framåt kvällen. Godnatt gosisar!

Sommar 2011


Sleep less and dream more


Ph: weheartit

Har sån jäkla PMS så de är fan inte klokt. Mitt humör går från skitglad till skitledsen, vilket är ganska jobbigt. Ganska är väl en underdrift egentligen, menmen. Följde med Elin hem efter skolan där vi åt mat och sedan kollade på film. Är nu hemma och vet inte om jag ska sätta fart med pluggningen eller städningen först. Kul fredag menar jag.

Turn To You


''So when you're lost and you're tired, when you're broken in two - let my love take you higher, cause I, I still turn to you.''

Gissa om jag grät av glädje i morse när jag såg att Turn To You hade släppts? Fy vilken fin låt alltså. Orkar inte att Justin är så himla fin! Så ja, denna låten har alltså gått på repeat i mina hörlurar idag. Finfint♥

You cannot run from it, you cannot hide from it - that's why we call it BIEBERFEVER


''This is not a cold, not a flu, not a sickness. Baby this is good and it doesn't hurt to get this. You are never cured and you'll never regret this.'' ♥

L-O-V-E



BELIEBERS: ''I LOVE CANADIAN BOYS!''
Translation: ''I want Ryan Butler, Chaz Somers and Justin Bieber in my bed.''

This pain inside just won't go away


''We're all addicted to something that takes the pain away.''

He wrote of suicide,
He wrote of all this pain.
He wrote of many sorrows
Too sad to comprehend.
He wrote about death
And all it's delights.
He wrote about everything
The night he took his life.


Dunno what to do




First day of my life


Bild från nyår. Vettifan vad som hände där alltså, haha.

Försöker ta tag i mitt liv. Började skriva en lista när jag kom hem över alla inlämningar jag behöver göra. Det blev en hel del så jag satte fart med en gång och är nu äntligen klar med min SO-inlämning. Känns så himla gött, men att jag har ungefär en miljon till inlämningar att göra breaks my heart. Haha alltså.. Hade hur som helst ta mig en dusch nu innan jag fortsätter att dränka mig själv i plugg. Hoppas ni har haft en trevlig onsdag, puss! :)

Baby we can go nowhere but up from here

Sova in my ass. Kom på att jag har två prov i morgon och sitter nu därför och råpluggar. Så himla segt!!! Tur att Justin sjunger för mig samtidigt, allt går så himla mycket lättare då.


I'm fucked up


Inte alls gammal bild eller så, haha.

Åt årets första mjukglass med Klanghen förut, och efter de gick vi hem till henne där vi chillade med helgalen musik. Gick sedan hem för att plugga, men det slutade med att jag somnade. Sov i ca en timma och hade nu tänkt hoppa in i duschen fort för att sedan gå och lägga mig igen.
Hoppas era liv flyter på mer än vad mitt gör för tillfället, puss.


Älskade vän


Hahaha orkar inte. Jerry <3




Just because her eyes don't tear doesn't mean her heart doesn't cry


Hola amigos. Är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hade tänkt ta mig en snabb dusch och sedan gå och lägga mig. Låter fint va? Jodå. Puss på er!

LMFAO - Live my life (live)


Okej var ju tvungen att visa denna också haha. Tror ni mitt hjärta stannade när jag hörde att denna kom eller??? JA. Fy vilken lycka. Justins röst får mitt hjärta att slå volter alltså♥♥

LMFAO


Alltså får ju damp.. Jaja här är sista i alla fall!

I am not a whore, but I like to do it


Vet inte vad som hände med de andra videorna i förra inlägget, men här är de i alla fall!

CRAZY NIGHT


Jag tog inga egna bilder/videor då jag var alldeles för rädd för att tappa den haha, och för att jag hade ca 7% kvar och behövde dom för att få tag i mina föräldrar sedan. Men kolla på videorna här ovan!

Fredagen alltså. En av de sjukaste dagarna i mitt liv. Får väl helt enkelt ta det hela från början.
Vi åkte ut till Grönan och fick stå i kö två timmar utanför. Det var svinkallt och hur segt som helst. När vi väl fick komma in så sprang vi som satan för att få bra platser, vilket vi fick. Vi hamnade på ungefär sjunde raden. Det var då fem timmar kvar tills konserten började så vi fick helt enkelt bara sätta oss ner. Det var fortfarande svinigt kallt så vi satt mest tysta och halvsov. Efter ungefär två timmar började folk kasta runt flaskor, vilket folk fick i sina huvuden. De blev då förbannade och började kasta smågodis. Flaskorna och smågodiset förvandlades sedan till pommes och hamburgare, så det var rena rama matkriget. Jag var svinrädd för att få någonting på mig så jag satt och gömde mig under min halsduk och var avundsjuk på tjejerna framför mig som hade ett paraply.

Efter ytterliggare en timma lurades några människor längst fram att det började nu (vilket vi alla andra gick på), så alla reste sig hur snabbt som helst och började skrika. Vissa hann inte resa sig utan blev trampade på vilket var helt sjukt. Jag blev bara trampad på händerna vilket var tur, så jag kom snabbt upp på fötter. Då vi var ca 15000 personer där så kunde ingen sätta sig ner igen, så alla var sura för att vi skulle vara tvugna att stå upp i två timmar. Folk började knuffas och det blev till slut sådant tryck att folk svimmade både här och där och fick bäras från platsen. Den sista timman stod alla så tätt att det knappt fanns något syre kvar, det var så himla jobbigt och jag trodde att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Folk fortsatte svimma och hela tiden såg man vakterna bära bort människor. 

Sedan, ÄNTLIGEN, så började konserten. Efter redan första låten var det sånt tryck att jag och Anna kom ifrån varandra, hon knuffades framåt och jag knuffades bakåt. Men det var helt okej ändå och jag dansade/hoppade/skrek/sjöng i takt med alla andra. Det var verkligen helt sjukt. Alla var glada och svetten rann haha. Jag fick champagne i hela håret och alla fick guldig konfetti över sig.

När konserten sedan var slut skulle jag alltså hitta Anna, vilket inte var så lätt. Hennes mobil hade dött och jag skulle alltså bli tvungen att leta efter henne bland 15000 människor - som alla tryckte mot utgången. Såg henne ingenstans och gick därför och ställde mig utanför utgången så att jag skulle kunna se henne när hon kom ut. Stod där i ungefär en timma och höll på att frysa ihjäl, och sedan ringer pappa och säger att hon tagit båten hem och jag kände mig som världens värsta storasyster som inte kunde hålla koll på min lillasyster. Gick och mötte pappa och vi tog en taxi hem.

Trotts alla sjuka grejer så var detta utan tvekan en av de ABSOLUT BÄSTA kvällarna i mitt liv. Allt var så himla overkligt! Att Redfoo var galet snygg gjorde ju inte saken sämre direkt. Jag och Anna bestämde snabbt att vi lätt måste se dom ännu en gång (och gärna fler gånger än en). Alla ni som inte sett dom live, MÅSTE göra det. Ni kommer inte ångra det, lovar!!

Där jag hänger min hatt









Fredag: Vid 05:10 åkte jag, mamma och Anna mot Vänersborg där vi tog tåget till Stockholm. När vi kom fram åkte vi ut till lägenheten där vi fixade oss och sedan åkte vi in mot stan för en snabb lunch. Vi åkte sedan ut till Gröna Lund där jag och Anna skulle kolla på inga mindre än LMFAO. Ska berätta mer om detta i ett annat inlägg då det är så mycket att säga.

Lördag: Jag och Anna var galet trötta efter gårdagen, men efter en god frukost så släpade sig hela familjen in mot stan för lite shopping. Vi tog drottninggatan + gamla stan, och sedan tog vi tunnelbanan ut till Kista där vi lunchade på O'Learys. Det blev sedan ytterliggare lite shopping och jag fick tag i SOMEDAY, vilket är Justins parfym. Hoppade runt av glädje och visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till haha.
Vi åkte sedan hem till lägenheten där jag pluggade lite, och sedan åt vi en god middag. Efter det slappade vi mest bara i soffan och sedan gick vi och la oss.
 
Söndag: Vi åkte in till Gallerian för shopping och drog oss sedan mot centralen för att ta tåget hem.


Det var skönt att komma ifrån allt för ett litet tag, men mina små demoner har en tendens att hitta mig vart jag än gömmer mig. Hade därför ett litet breakdown även i Stockholm, vilket var jobbigt då jag alltid sett Stockholm som min ''fristad'' där jag alltid kunde gömma mig och få andas i lugn och ro. Försöker hur som helst att återhämta mig, det går lite segt men snart så.

Reminds me of you


Åh herre vad snygg♥

I wish I could escape from the demons in my head

Har ett litet breakdown. Vi hörs när jag kommit någorlunda på fötter igen.


Mot Stockholm!

Godmorgon lovers! Sitter nu på tåget med mamma och Anna mot... Stockholm! Såklart, haha ;)

Är så fruktansvärt trött då jag som sagt var uppe i natt och kollade på premiären av musikvideon till Boyfriend + intervjun med Justin som sändes live. Videon var (som förväntat) sjukt bra och jag smälte lite pga hur snygg Justin är.

Ska hur som helst äta frukost nu, hoppas ni får en härlig fredag! :D


MTV EXCLUSIVE: Biebers 'Boyfriend'


Ja jag är vaken. Är så trött att jag snart spyr men de är ju änna värt de. Snart släps den, sitter och stirrar på MTV's sida haha. Snart sååå!

Baby take a change or you'll never ever know


Ok. Mitt hjärta slog väl lite volter när jag såg detta. Åh♥

Annars då? Efter att ha kämpat i vad som kändes i tusen år så fick jag äntligen igen min fullknökade resväska och är nu så gott som klar. Ligger i sängen och larmet är ställt på 04:00. Dock har jag ett annat larm innan det också då jag ska upp i tid för att se när musikvideon till Boyfriend släpps på MTV vid 01:50 i natt. Lär ju vara död men det är de värt. GODNATT FINA NI♥

Oppppaa!


I'm here drowning in my own fucking mind


Ph: weheartit

Har som vanligt panik för att jag inte vet vad jag ska ha med mig. Magen min vänder sig ut och in och jag har lust att skrika och gråta. Vad är det för fel på mig?

I morgon drar jag hur som helst härifrån. Längtar som tusan. Vart ska jag då? Det återstår att se.. Nä men, antar att de flesta redan vet eller har listat ut det. Ni andra får helt enkelt veta i morgon.

Anna i ett nötskal


Förut vid middagen;
Jag:
Orkar inte med att den kommer snart.
Anna: När kommer den då? Idag? Imorgon? Igår? Sen? Om fem minuter?
Jag: När som.
Anna: ..helst. Hahaha! När som helst!!! Vi är som ett gammalt gift par du och jag, vi avslutar varandras meningar.

Man typ bara: Eeeh... aaa...

Brev

Mamma tyckte att jag skulle gå en kurs och lära mig att öppna brev. Kan väl kanske hålla med henne lite där.


@thatmosheb FÖLJER DIG


Ok. Alltså... såg detta igår. Fick hjärtattack, började skratta, gråta och hoppa runt i huset. Fattar fortfarande inte. Har skickat en del direktmeddelanden till honom utan svar, vågar inte riktigt spamma honom ifall han slutar följa mig. Haha åh. För er som inte vet så är han alltså Justins livvakt. Jepp. Börjar komma ikapp min syster. Not. MEN ÄNDÅ.

Salt in the air, sand in my hair




Går igenom min dator och hittar bland annat dessa bilderna på Anna. Haha vet inte riktigt vad jag ska säga. Älskade lilltjejen♥♥

No beef


Får väl gå



Försöker finslipa min låt till musiken. Går sådär. Jaja då.

Det blev visst pizza på Roma i stället

Och en redbull på de


This time I'll be bulletproof

Hola amigos! Ska strax iväg till Sibylla med Klanghen för att käka lunch, gött mos. Eller pommes som de är i detta fallet. Hur som, ville mest bara kika in och visa att jag lever. Och en bild på de dårå.


Och vinnaren är...


Fuck you right back

Alltså nej, vet inte vad fan som hänt med textjäveln. Mina knep fungerade inte, så jag får pilla mer med det någon annan gång. Hejsvej


My beautiful dark twisted fantasy

Stannade hemma från skolan idag pga lite olika anledningar. Sov mest bort hela dagen då jag inte mådde riktigt bra, men vaknade sedan av att jag skrek och grät i ren panik och skräck. Vågade inte riktigt somna om efter det ifall mardrömmarna skulle komma tillbaka. Suck.

Ligger för övrigt efter med hela mitt liv känns det som. Snart tar jag i alla fall mitt pick och pack för att dra härifrån med la familia några dagar. Ska bli så himla skönt att kunna rensa mina tankar.

Ska sova nu då jag är illa tvungen att gå till skolan i morgon. Hoppas att era liv är aningen intressantare än mitt är för tillfället. Puss!

Arg varg

Såg att texten på förra inlägget var helt åt helvete men har varken tid eller lust till att fixa det nu. Får ta tag i de i morgon i stället.

Förresten, om ni inte ser nya designen - tryck f5.


Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne


Mötte upp Klara och vi tog oss en jäkligt lång promenad och gick igenom gårdagen i detalj. Jag köpte min älskade Aloe Vera dryck och sedan fortsatte vi vårat långa samtal. Vi köpte sedan energidrickor och glass och mötte upp Alexander. Vi drog mest runt på Edet och segade oss, jag och Klara fick alldeles för mycket sol på oss och blev därför en aning knäppa i huvudet. Haha herre..

Sedan kom även Mattias och då åkte vi moppe upp till Borydsjön för att bada. Blev dock inget bad för någon av oss och det slutade med att jag blev irriterad av någon anledning som jag inte ens kommer ihåg nu och började gå den långa vägen hem igen - helt själv. Som tur var så kom Julia och körde hem mig och här är jag nu. Ska ta en dusch nu och sedan lägga mig i sängen. Är helt slut och i morgon börjar skolan igen. Är så jäkla skoltrött, men vad gör man? PUSS.

Gårdagens bravader




Igår var det alltså VALBORG. Kvällen började med att jag, Klara, Elin och SR hängde hemma hos Klanghen där vi fixade oss, dunkade musik, dansade, pratade, skrattade och skypade. Helt ok med andra ord :)




Vi mötte sedan upp Tommi, Felix och Oscar och vi allihop drog upp till berget där grillning stod på schemat. Vi skålade även i lila plastglas, skrattade en hel del och kollade på majbrasan från ovan. Alla var glada och det blev en toppenstart på kvällen.

Någon gång efter detta så glömde jag bort att min mobiltelefon hade en kamera. Vi mötte upp Mattias, Linus, Nerkez och Tonning och vi alla förflyttade oss mot Ström. Väl där dök det upp nytt folk hela tiden så till slut var vi ett gott gäng som skrattade och hade det trevligt. Hur fint som helst!
Någon gång in på kvällen stack jag, Klara, Elin och Oscar bort till bron där vi mötte upp Anders och Amandus och även då blev de en hel del skratt. Kvällen avslutades med att jag mötte upp Philip och Nils och dom följde mig hem. Var så jäkla trött att jag nästan ramlade ner i sängen och sov hur skönt som helst hela natten.

Trotts en rad missförstånd så hade jag en toppenkväll med fina vänner. Skrattade, kramades och skrattade lite till. Hoppas att ni andra också hade en grymt bra valborg! :D


Ut i solen

Ska strax gå ut och möta upp Klara för lite girltalk. Berättar om gårkvällen senare, puss!


RSS 2.0