FamILY

Det ser ut som om att jag har någon slags hockyfrilla på bilden här ovan men det kan jag garantera er att jag inte hade. Saken på huvudet satt lite finare när jag gick ut genom dörren, men efter att blåst antar jag att den hamnade lite snett. Haha. 
 
Nu var det ju dock inte min hockeyfrilla jag skulle snacka om utan om personen som står bredvid mig. Min älskade syster. Vet inte vad jag hade gjort utan dig, du är allt. Du är den som får mig att skratta när allt jag egentligen vill göra är att gråta, du är den som fått mig orka genom alla tuffa perioder i mitt liv och du är den enda som alltid stått på min sida hur jag än betett mig. Jag älskar dig så hejdlöst mycket och jag hoppas du vet om det. Du är inte bara världens bästa syster utan även världens bästa vän och jag är så tacksam över att jag har dig. Ord kan inte riktigt beskriva allt du är för mig och allt du hjälpt mig med, men jag hoppas att du kanske i alla fall förstår lite av det jag försöker säga. Jag älskar dig.

Seems like everything I touch falls apart, everything around me

// Tumblr // Sen jag kom hem har jag spenderat de mesta timmarna med att sitta på tumblr men har även hunnit med lite PLL och OTH. Ganska bra alltså. Vad som är mindre bra är att alla i min klass är så jäkla flitiga och så kommer jag själv här. Medan alla andra har en plan så tar jag allt plugg i sista minuten vilket resulterar i att jag får dåliga betyg och blir deprimerad. Jo men typ. Vad som gör mig ännu mer deprimerad är att när jag väl la ner mycket tid på att plugga och sedan skrev 13 sidor på provet så fick jag bara D. Hade förväntat mig minst ett C så jag har väl mest velat gråta sen dess. Jaja, nu hade jag tänkt sova så att jag orkar upp i morgon. Pussar

Whip it

Efter skolan igår gick jag och Bönan till Subway och sedan tog vi tåget till Göteborg. Där sprang vi runt och skrattade och hade det trevligt. Vi stötte även på Glenn Hysén men självklart var vi alldeles för fega för att säga någonting, vilket vi ångrar nu i efterhand. I stället stod vi och kollade på honom som två idioter så han måste ju tyckt att vi var efterblivna eller något. Hur som helst så gick vi och kollade på Pitch Perfect sen. Mysigaste dagen (trots att vi var nära på att bli avkastade från tåget och höll på att åka fast på spårvagnen). 

http://ebbaaxen.tumblr.com/

Ni glömmer väl inte bort att följa mig på Tumblr? http://ebbaaxen.tumblr.com/ :)

Vacation

Har pratat resor med Bönan det senaste och vi båda är så himla sugna på att dra härifrån. Jag är sugen på New York, London och Paris men samtidigt så längtar jag efter sol och värme. Vi ska i alla fall kolla runt lite mer och kolla om vi får tag på något sommarjobb men förhoppningsvis blir det någon liten tripp tillsammans i alla fall. Det där med New York kan jag väl kanske glömma då jag inte direkt är någon miljonär, men om man skrapar ihop lite pengar så kommer man ju iväg någonstans i alla fall. Jaja, vi får se helt enkelt. Under tiden håller jag alla mina tummar och tår (haha) :)

Breakfast at Tiffany's

// Weheartit // Är fullt medveten om hur min blogg ser ut, men har varken orken eller lusten till att ändra på det för tillfället. I stället ska jag tvätta bort mitt smink för att sedan krypa ner i sängen och kolla på One Tree Hill resten av kvällen. Fin fint

<3 Kenny

Kenny är i Stockholm och som den belieber jag är sitter jag här och storlipar. VARFÖR kan jag inte få vara i Stockhom nu? Frågade pappa om jag kunde få åka med honom i morgon och svaret blev ''ha ha, nej''. Älskade Kenny varför kan du inte bara ta dig till Göteborg i stället så att jag kan åka och leta rätt på dig?

Halo


Dead man walking

Alltså om bara Sean Penn hade kunnat vara såhär ung för evigt. Perfektion. 

...but you find a shadow spot

// Tumblr // Kan inte fatta att det idag redan gått en vecka sedan bilolyckan. Får inte in det i huvudet. Det känns som om att det var igår då jag fortfarande hör ljuden och ser små glimtar. Samtidigt så känns det så långt borta. Försöker undvika att kolla på min bil och bucklan efter lastbilen då jag inte orkar gråta mer. Vill bara att den ska in på lagning, att alla papper ska bli klara och att utredningen ska vara över. Vill kunna lägga det bakom mig men påminns ständigt om vad som hände. 
 
Har i alla fall spenderat morgonen med att ligga i sängen och kolla på OTH, sedan åkte jag på kalas för att fira min fina moster och strax kommer farmor och farfar hit. Ganska bra söndag trots att ångesten inför morgondagen ligger som ett tjockt täcke över mig. 
 
 

One way or another

Då väldigt många av mina kompisar är directioners så har jag sett videon här ovan cirkulera runt en hel del. Tog mig tiden att kolla på den nyss och fick genast så himla mycket respekt för killarna. Så himla fint gjort, och ni som fortfarande inte sett den borde göra det nu =) 

So far away

// Weheartit // Övningkörde för första gången idag sedan olyckan och det kändes hur bra som helst. Så himla skönt att vara ute på vägarna igen. Det fick bli en liten tripp till Göteborg med mamma och pappa där det blev en god lunch och lite shopping. Hade tänkt att kika på OTH resten av kvällen nu, hur bra? 

I could be the one

 

Q/A

Tänkte ta och svara på denna frågan här eftersom du var anonym. Nepp jag går inte på drottning blanka så jag har faktiskt ingen aning om hur det är där =)

Fly away

// Tumblr // I samband med att smärtan i nacken försvinner så försvinner också ångesten. Har fortfarande lite tankar att reda ut och några tårar att gråta men sedan ska jag försöka ta tag i mig själv och bli en aning mänsklig igen i alla fall. Ville väl mest få det sagt så förhoppningsvis kommer det inte bara vara depp-inlägg här om ett tag. Vi får se. 

And you cry

Mötte upp L idag och låg sedan i hennes säng resten av eftermiddagen. Det var så skönt att kunna glömma allt för en stund, bara ignorera hålet som finns i min mage. Så fort jag var själv igen så kom allting tillbaka. Bilderna, ljuden, smällen. Pratade med pappa i telefonen. Grät. Anna satte sig bredvid mig och höll om mig. Min älskade familj. Saknar pappa och vill bara ha honom här hemma igen. Vill bara radera alla minnen. Bort bort bort. Men jag kan inte. Kan ingenting. 

'

Önskar att jag kunde förklara. Önskar att jag kunde få ur mig alla ord så att jag slapp bära på dom själv. Hur förklarar man? Hur berättar man? Vet inte. För mycket tankar. För mycket. Pratade med E i telefonen. Egentligen pratade vi inte alls mycket. Jag grät mest och försökte få ur mig fullständiga meningar. Hon grät med mig och förstod. Förstod hur ont allt gör. Hur jag mår. Varför kan jag inte få ur alla bilder ur huvudet? Vill slita ut dom men dom sitter fast. Känner hur hårt jag håller i ratten och hur hårt jag spänner ihop käkarna. Känner smällen. Som om att allt gick sönder, exploderade eller gick i småbitar. Kommer ihåg dessa ord som skulle hålla mig lugn. Jag som bara ville springa därifrån. Och chocken. Chocken chocken chocken. Jag kan inte. Om jag bara valt en annan väg. Vill inte tänka. Vill inte känna. Vill inte höra. 

.

Jag vet inte. Vet inte hur jag ska kunna fly från allt som hänt. Vet inte hur jag ska få bort alla bilder i huvudet. Vet inte. Allt jag ser är de två lamporna som kommer emot oss. Hur bilen snurrar runt. Hör honom säga ''nu smäller det'' och hur sedan allting bara blir svart och i nästa sekund är allt över. Hör alla säga gång på gång vilken tur vi hade och att vi hade änglavakt. Vill inte höra mer. Vill inte se mer. Vill bara bort. Bort från allt. Bort från ord och bort från tårar. 

-

Var med om en trafikolycka förut men varken jag eller någon annan som var inblandad är skadad. Förutom chocken så mår jag hyffsat bra. Ska i alla fall bara vara med min familj ikväll och i morgon för att försöka bearbeta allt som hänt. Vill inte gå in på detaljer men ingen förutom min älskade lilla bil och en lastbil tog skada i alla fall. När jag fått gråta ut alla tårar, reda ut alla tankar och fått tusen kramar av min familj så ska jag försöka skriva någonting igen. Ha det bra så länge och ta hand om era nära och kära.


Jag följer med dig hem i kväll för jag vill inte vara själv

// Weheartit // Mamma hade gjort världens godaste frukost i morse som bestod av plättar, blåbär, baguetter och fruktsallad. Ganska bra start på denna söndagen om man säger så. Har precis tagit mig en varm dusch och nu försöker jag vakna till lite med Veronica Maggios musik i högtalarna. Ska strax börja fixa mig och sedan åka hem till Julia och Mikael en sväng. Kommer bli en bra dag!

<3

Gick upp tidigt i morse för att åka iväg till Uddevalla och åka skridskor med la familia vilket var precis lika mysigt och roligt som jag hoppats på att det skulle bli. Min älskade familj♥ Nu har jag precis lagt mig i sängen och hade tänkt kolla på det avsnittet av PLL som jag missat (har haft fullt upp med att plugga) och sedan ska jag kolla på OTH. Bra lördag!! 

Kik

Hahah finaste vännerna. Ni är så knäppa och om ni bara visste hur mycket jag tycker om er <3


You can never trust the human mind anyway

// Tumblr // Efter en hel vecka full med plugg, debatter och prov så har jag äntligen tagit lov. Hade en middagsdate med Sara efter skolan då vi båda åt pizzor med fetaost på. Så. Jävla. Gott. Efter någon timma åkte vi hem till Hanna där det blev girltalk och väldigt mycket skratt. Mina fina vänner♥ Julia kom och hämtade mig och Sara vid 11 någon gång och nu ska jag precis krypa ner i sängen. Godnatt!

--

Fick syn på detta när jag och mina vänner var påväg till idrotten förut. Bästa. Min dag har varit ett helvete men jag fick i alla fall le för några sekunder när jag läste det. Sånna här fina saker borde stå på varje vägg i varenda stad. 

Nothing

// Min och bönans chokladlatte från igår. Hade inte tackat nej till en nu vill jag lova. // Har största provet ever i morgon och självklart är jag (som vanligt) ute i sista minuten med pluggningen. Har suttit med det sen jag kom hem från skolan och lär sitta hela natten då jag inte ens är halvvägs än. Love life. 

So shut the fuck up.


It's like I want you to know, but I don't wanna tell you


And we cry and cry and cry

// Tumblr, Selena Gomez // Har så mycket jag skulle vilja få sagt men vet inte hur. Idag har varit en jobbig dag vilket både torsdag och fredag också kommer vara. Har så mycket att plugga till men så lite energi. Mina ögon stänger sig själva och hjärnan kopplar bort. Hade hur som helst debatt idag och förhoppningsvis får jag i alla fall E trots att jag inte var så aktiv. Vi får se. 
 
Borde verkligen sätta fart med pluggningen nu. I morgon har jag prov och jag är ute i sista minuten. Som vanligt. 

First of all, you don't know me

// Weheartit // Tog bussen till ishallen efter skolan för att åka lite skridskor med mamma, Anna, Sebastian & Nicholas. Kom hem för en stund sedan och nu ska jag lägga mig i sängen för att kolla på One Tree Hill resten av kvällen/natten (tack Sara för att du har gjort mig så beroende). Bra måndag. 

#BieberOnSNL

Så jävla värt att vara uppe hela natten. #GLICE ♥

<3

Såhär ser mitt skrivbord ut för tillfället efter att ha printat ungefär varje gång Justin var med i bild. Alltså jag kan inte ens beskriva i ord hur bra detta var. ÄLSKADE JUSTIN. Har både skrattat, gråtit och varit.. eh ah. Mer ska jag väl kanske inte säga. Hahaha herregud. Förvänta er en bildbomb kan jag ju säga. Nu är klockan 07:!5 och jag är alldeles för pigg för att sova så förmodligen ligger alla bilder uppe inom några minuter. WOHO

Saturday Night Live

05:52 är klockan och jag ligger och kollar på SNL samtidigt som jag fangirlar med Sama aka min trogna Belieber-kompis. Life is good.


She dreamed of paradise

Gav mig ut i snöstormen förut för att möta upp Lollo. Vi gick hem till henne där vi bland annat pratade om allt mellan himmel och jord, kollade på Pretty Little Liars & Prison Break, åt chips och skrattade som två grisar. Min fina vän, vad hade jag gjort utan henne. Höll dock på att kissa ner mig av skräck när jag gick hem sedan, men det är ju en helt annat historia. 
 
05:30 är det Saturday Night Live och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska vara vaken tills dess eller om jag ska ta mig en liten tupplur. Vi får se helt enkelt. 

Beliebers

Bästa fanbasen någonsin. ♥

Love

Mitt allt. Jag älskar dig så mycket. ♥

But anyway

// Tumblr // Har tillbringat fredagskvällen med mina absoluta favoriter där endast skratt, pussar och kramar existerade. Kom precis hem och ska försöka somna så fort som möjligt så att mina demoner inte hinner ifatt mig. Kanske är det redan för sent.

Things I'm good at

Things I'm good at:
- Not answering texts 
- Getting my hopes up 
- Pushing people away 
- Sleeping 
- Fucking with peoples feelings
- Pissing people off
- Pissing myself off
- Being anti-social 
- Eating 

I had a dream I was a killer, but I was the victim as well

// Tumblr // Det finns så många ord som finns i mitt huvud. Som lägger sig på varandra, som trasslar till sig själva. Vill skrika ut allt men jag kan inte. Är så trött. Trött på att vänta, trött på att aldrig vara bra nog. Trött på alla läxor och inlämningar som samlar damm. Trött på att inte kunna träna. Trött på att mina vänner blir behandlade som skit och att jag inte kan göra någonting åt det. 
 
För övrigt då. Åt fisk förut och ett ben fastnade i min hals. Började gråta i panik och för att det gjorde så djävulskt ont. Vill aldrig mer se en fisk i hela mitt liv så låt mig slippa. Efter att ha gjort sista-minuten-plugg i vad som känns som 100 timmar har jag precis tagit den där varma duschen som jag längtat efter hela dagen. Nu ska jag krypa ner i min älskade varma säng som jag också längtat efter sen jag lämnade den i morse. I morgon är det fredag och det är väl rätt bra.

Seems like everything I touch falls apart, everything around me

// Tumblr // Vet inte om det är för att kroppen gör ont eller för att jag helt enkelt bara är trött. Skolan suger och allt jag vill är att åka hem till min underbara säng där jag hade kunnat begrava mina tårar och skrika in i kudden. I stället sitter jag fast här, mitt bland tomma ord och falska leenden. Jag vet inte. Men gör man någonsin det? Jag vet inte svaret på den frågan heller. 

A queen is never late. Everyone else is simply early.

// Denise & Klara // Idag var det som sagt friluftsdag och jag har redan träningsvärk i hela kroppen. Ryggen är värst och jag vill bara lägga mig i min säng och aldrig resa mig igen. Hur som helst har det varit hur kul som helst. Jag och mina fina vänner boxades, körde zumba och åkte skridskor. Och åt väldigt mycket brända mandlar och brownies. Vi skrattade även så att vi fick ont i magen när någon av oss ramlade (jag lyckades dock stå på skridskorna hela tiden, applåder tack). Tänk om alla skoldagar kunde vara såhär, det hade ju varit något. 
 
Nu hade jag och min träningsvärk tänk förflytta oss till soffan där vi ska spendera resten av kvällen.

Lie to me again


How about yes

// Tumblr // Dricker te, äter sockerkaka och försöker få gjort lite av min hemtenta. Allt plugg ligger över mig som ett alldeles för tjockt och kvävande täcke. Egentligen borde jag slita av mig det men det går inte. I morgon har vi i alla fall friluftsdag vilket ska bli hur kul som helst. Vad jag ser mest fram emot är väl att äta kakor, åka skridskor och skratta med Denise och Klara varje gång någon av oss ramlar. Funny. 

These young guys act so fly

Klockan är 01:40 och jag sitter här i min ensamhet och skrattar åt bilderna här ovan. Alltså, hahahaha. Hoppas ni har lika torr humor som mig så att ni också får er ett gott skratt. 

...when you can't talk because you're about to cry

// Weheartit // Jag skulle egentligen pluggat hela lördagen, men i stället låg jag i sängen och försökte desperat sova bort all min ångest. Det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig och ångesten är fortfarande lika stor, bred, tung och kvävande som förut. Pappa kom hem med kyckling och vårrullar som jag fick petat i mig, och jag fick se solsken trots att dagen varit lika svart som natten. Nu hade jag tänkt lyssna på Ed tills det att mina ögonlock blir tunga. 
 
Blir förresten lika förvånad varje gång jag loggar in här och ser att bloggstatistiken fortfarande lever. Varför klickar ni er in här? Jaja.

Spring break forever bitches

// Tumblr // Jag kan inte skilja på om det händer alldeles för lite eller alldeles för mycket i mitt liv just nu. Jag vill få till en design så att blogginspirationen kommer tillbaka, men jag vet inte om det kommer hända. Saknar att kunna skriva av mig, men samtidigt kan jag ändå inte göra det här så vad spelar det för roll? 
 
Hur som helst så har jag klarat av ytterliggare en vecka i skolan vilket känns hur bra som helst, vilket som dock känns mindre bra är att alla inlämningar som ska göras ligger på hög och samtidigt har jag ungefär en miljon prov att plugga till. Så himla festligt, va. Ska försöka få gjort lite under helgen och så får jag helt enkelt se sedan. Ska även försöka komma ut på vägarna igen någon gång under helgens gång då det var alldeles för längesen. 
 
Ska sluta tjata nu och lägga huvudet på kudden. Det var den fredagen det. 

RSS 2.0