Justin Bieber's girlfriend

(Från Spotlife)
Förutom att övningsköra så var jag på Torp förut och kolla vad jag fick med mig hem!! Är så himla lycklig!! :) Det enda jobbiga är att min Justin-hylla börjar bli överfull haha.. Men det är ju sånt man får ta som belieber! :)

Lite nya detaljer

(Från Spotlife)
Igår satte vi upp speglarna på väggen (de har alltid ”stått” mot väggen innan) och satte upp hyllan. JA jag vet att spegeln avslöjar vilket kaos resten av rummet är, haha.
I morse ramade vi in en av mina fina planscher och hängde upp. Blir varm i hela hjärtat varje gång jag kollar på den, min fina Justin :)
Lite smått och gott som finns på min hylla =) Victoria’s Secret påsen som jag är så himla stolt över, VS body lotion, coconut sakerna, den designade Far East Movement skivan och Rihannas parfym :D

Change Lingerie

(Från Spotlife)
Nu när jag ändå sitter vid datorn tänkte jag passa på att tipsa er om Change Lingerie. Jag och Anna fick ju som sagt både bh:ar och trosor därifrån i julklapp av mamma och pappa, och vi båda är helnöjda! Både bh:arna och trosorna är både skitsnygga och sitter hur bra som helst. Här i Sverige så finns Change i Borås, Göteborg, Helsingborg, Kalmar, Karlstad, Kungsbacka, Lund, Örebro, Stockholm, Sundsvall, Umeå och Västerås så iväg och shoppa med er nu! :)

Coconut

(Från Spotlife)
Kom på att jag helt glömt bort att visa er sakerna här ovan. Fick de i julklapp av farmor och farfar och de luktar hur gott som helst! Det är en body butter, en body wash och en body scrub :)

28 december

(Från Spotlife) 
I morse gick jag upp tidigt för att köra till Göteborg och tillbaka (gick oväntat bra faktiskt!) då jag och pappa skulle till Ikea. Med oss hem fick vi en ny hylla till mitt rum och lite annat smått och gott. Direkt när jag kom hem drog Elin med mig ut på en promenad och vi båda var som Bambi på hal is (speciellt jag som halkade och satte mig ner på rumpan, haha). När vi var på Ström-sidan blev vi lite spontana och gick upp till kullen för att leka med Siri och Daisy. De blev så glada när vi kom, haha. Mina fina tjejer. Efter att ha pussat och kramat på dom ett tag så gick vi hemåt och sen dess har jag för det mesta bara sovit. Har mått dåligt hela dagen men ändå hållt igång, så jag får väl skylla mig själv om det blir värre.

Nu ska jag hur som helst krypa ner i sängen, godnatt :)


26 december

(Från Spotlife)

Hoppas ni skrattar lika mycket åt bilden här ovan som jag har gjort. Hahaha Sara – jag vet att du kommer hata mig och försöka döda mig nästa gång vi träffas men alltså jag var ju bara tvungen :)

Har lite dåligt samvete för att jag inte uppdaterat någonting, men min dag har gått i ett. Jag har övningskört (gjorde en massa första-gången-saker, till exempel så körde jag om… hur läskigt som helst), spelat GTA med min syster och resten av kvällen spenderade jag med Sara. Vi pratade av oss, kollade lite på Never Say Never och skrattade lika mycket som vanligt. Min fina tjej, vad hade jag gjort utan henne?


Julafton nr 2

(Från Spotlife)

Här ovan ser ni vad jag fick i julklapp av min mormor och morfar. Blev hur glad som helst då båda grejerna var med på min önskelista! :D

Har precis kommit hem från mormor och morfar där vi hade julafton nr 2. Hur mysigt som helst, och även denna dag åt jag alldeles för mycket julmat haha =) Nu hade jag tänkt att lägga mig i sängen och läsa Justins bok, pussar!


Nothing but the beat

(Från Spotlife)
Julafton bjöd på Kalle och hans gäng, fina julklappar, skratt, god mat (har gått upp några hundra kilo vill jag lova) och andra bra saker. Nu hade jag strax tänkt gå och lägga mig då jag ska försöka komma upp hyfsat tidigt i morgon, då det är dags för julafton nr 2 med andra halvan av släkten. Ska bli så kul! Godnatt :)

Julklappar

(Från Spotlife) 
Jag är så himla lycklig nu att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. ”De här två paketen får ni öppna allra sist” sa mamma till mig och Anna, och därför kommer jag också visa och berätta om de sakerna sist.
Den här fick jag av Anna och blev hur glad som helst =) Hon vet allt vad hon ska köpa för att hennes syster ska bli glad!
Systemkameran ville inte riktigt samarbeta med mig och därav den dåliga bilden, men jag antar att ni står ut haha. Det är hur som helst en ”chokladklubba” som man ska lägga ner i ett glas varm mjölk och röra runt. På så sätt blir det äkta varm choklad. Gissa om jag ser fram emot att testa! :)
Fick massa fina bhar och trosor från Change och här är en av bharna. Hur glad som helst!
När vi skulle öppna de sista julklapparna fick vi denna lappen som ledtråd. Vi fattade ingenting :)
Sedan förklarade mamma och pappa att det betydde Flyg Till Berlin. Gissa om vi blev glada?!! Vi studsade runt och kramade varandra och var hur lyckliga som helst. Men det var inte slut där…

När vi skulle öppna den allra sista julklappen fick vi den här ledtråden. Jag hajade till vid ordet ”boyfriend” och när jag sedan öppnade julklappen stannade mitt hjärta. Både jag och Anna började gråta av lycka och jag var tvungen att nypa mig själv för att jag trodde jag drömde. Men det gjorde jag alltså inte. Vi fick biljetter till Justins konsert i Berlin!!!!!!! :D Alltså jag kan inte ens beskriva hur lycklig jag är, jag går runt och gråter och skrattar om vartannat. LYCKA!! <3

Jag har verkligen världens bästa föräldrar. TACK FÖR ALLT MAMMA OCH PAPPA!! <3


God jul

(Från Spotlife)
Vill börja detta inlägget med att säga GOD JUL till er mina fina läsare :)
Sedan kan jag berätta att jag är SÅ STÖRT LYCKLIG och att detta är den absolut bästa julaftonen någonsin. Jag ska berätta allt för er lite senare, men först måste jag städa och fixa mig :)

http://ebbalouise.spotlife.se/

Hej gosar! En av anledningarna till att bloggen stått så stilla och varit så tråkig är för att jag tröttnat så jäkla mycket på blogg.se. Efter att ha bloggat här i flera år så blir det lite enformigt. Så efter att ha kämpat i flera timmar i morse så har jag ÄNTLIGEN fått tillbaka min Spotlife-blogg och det är där ni kommer hitta mig i fortsättningen. Så nu säger jag adios till denna blogg, men förhoppningsvis inte till er då jag hoppas att ni vill följa med mig.
http://ebbalouise.spotlife.se/ är adressen så klicka er in där, PUSS! ♥

Good things

 

Well fuck you

Funderar på att lägga ner allt som har med bloggande att göra då det är så jävla tråkigt. Har ändå inte tiden som krävs och allt som kommer upp här är klagomål och annan skit. Jahap. Innan jag bestämt hur jag ska göra så kan ni få ytterligare ett klagomålsinlägg, utan bilder dessutom. Detta kan ju bli himla skoj alltså.
 
Okej så here we go. Är trött på falska idioter. Trött på att aldrig vara bra nog. Trött på att ge hela hjärtat till någon men inte få någonting tillbaka, och dessutom insé detta när det är för sent. Alldeles för sent.
 
Vi får se vad som händer med le blog. Vi får se om jag har orken och tiden som krävs för att den ska bli någorlunda rolig igen. Om den nu någonsin varit det. Förmodligen inte. Jaja.

California rain

Trots att jag haft en jobbig natt så har min dag varit hur bra som helst. Hade först och främst sovmorgon och åt sedan frukost i sängen samtidigt som jag kollade på Pretty Little Liars (har börjat kolla om från säsong 1 igen i väntan på att säsong 3 ska fortsätta). Vid ett någon gång gick jag ut för att övningsköra, det är så himla kul nu när jag känner mig säkrare bakom ratten och när jag själv märker att jag utvecklas. Körde för första gången genom en stor rondell så det var ju skoj =) Vi stannade hos farmor och farfar där det bjöds på fika och sedan åkte vi till mormor och morfar så att jag kunde få pussa och krama på Siri och Daisy lite.
 
På eftermiddagen åkte vi äntligen och köpte en gran så sedan gjorde jag den fin =) Så himla mysigt! Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sedan ska jag försöka kolla på ytterliggare några avsnitt av PLL innan jag somnar. Puss!
 

You're the one thing that I'm missing here

// Bjuder på den här gamla godingen i brist på annat. //
Hej peeps. Idag har jag varit i Trollhättan med Elin, Ida och Andreas. Himla fint alltså. Fick dock inte med mig några julklappar hem utan bara smink till mig själv.. men det behövdes ju också så jag förlåter mig själv för den här gången. Ligger i sängen nu och hade tänkt kolla på lite gamla avsnitt av PLL innan jag går och lägger mig. Hoppas eran dag varit super och att ni får en fin kväll, pussar.
 

You may say I'm a dreamer but I'm not the only one

Hade tänkt dra lite snabbt för er vad jag haft för mig de senaste (förutom att plugga like a crazy person då)
 
Någon onsdag mötte jag upp mamma på Oden efter skolan och vi lunchade på caesarallad vilket var så gott att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. Sedan gick vi till min skola för att ha utvecklingssamtal vilket faktiskt gick bra.
Någon fredag kom Lollo hem till mig och vi hade myskväll med tjejsnack, skratt, gråt, musik, cola och ananas. Himla fint måste jag säga.
Den 8:e var jag hos Lollo för att fira henne vilket var jätte roligt. Lite såhär såg det ut:
Sedan var det Lucia vilket var en himla bra dag men som kanske inte hade ett sånt himla bra slut. Mamma hade lagt fram lussebullar, mormors nybakta bröd och varm oboy till oss som frukost, jag gjorde samhällsprov vilket kändes helt ok, det var luciatåg i skolan och alla skrattade åt våran goa rektor när han kommer in som en stjärngosse. Haha åh. Vi fick även saft och lussebullar så alla var nöjda. Vad som inte var så bra var att jag gjorde tyskaprov vilket gick helt åt helvete om jag ska vara ärlig. Hade pluggat hur mycket som helst men på fel saker visade det sig. Jaja då.
Sedan var det ju 12/12-12 och 12:12 gjorde jag precis som alla andra och printade min skärm.
I morse kollade jag Tumblr och såg att jag hade fått 155 notes på min bild. Haha fatta lyckan. Kan ju tillägga att den fortfarande rebloggas runt och i skrivande stund har 168 notes =)

14 december

// I brist på annat så bjuder jag på en bild från LMFAO på Grönan i maj. Tänk att jag och Anna står där någonstans bland alla 15.000 människor. Så jäkla stört //
Hej fellas. Vet inte riktigt vad jag ska skriva här förutom att jag ska försöka ta tag i bloggandet igen. Har haft så himla jobbiga veckor nu de senaste då jag varit dränkt i plugg, men nu kan jag andas lite. I alla fall för stunden, haha. Ska ge er något inlägg där jag ska berätta vad jag haft för mig de senaste, men de får vi ta lite senare eller i morgon. Nu ska jag strax ut och övningsköra en stund (det är inte bara bloggen som fått lida pga allt plugg utan även körningen, så det ska bli jätte kul att komma ut på vägarna igen) och sedan ska jag upp till kullen för att fira morfar och pussa och krama på Siri och Daisy. Vi hörs sen, puss!

ebbaaxen.tumblr.com

Tänkte bara kika in lite fort och säga att trots att le blog förmodligen kommer stå stilla i alla fall några dagar till så lever min tumblr. Så glöm inte att kika in där!! http://ebbaaxen.tumblr.com/ är adressen♥
 

One of these days

Bloggen ser helt åt helvete ut just nu men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte riktigt bry mig. Jag ska ta tag i den någon gång, bara inte idag. Inte i morgon heller och inte dagen efter det. Det är nämligen så att det händer för mycket i mitt liv just nu så jag lägger bloggen åt sidan ett tag. Inte för att det är den som stressar mig och får mig att känna mig som ett monster, men för att jag ska kunna få lite ledig tid att lägga på mig själv. Jag skulle kunna skriva lite här vad som händer i mitt huvud men jag tror jag låter bli. Kanske får ni veta någon gång, eller så låter vi det bara passera. Vi får se helt enkelt. Tills jag kommer tillbaka så får ni ha det så fint, äta mycket pepparkakor och dricka mycket te. Lova mig det.
 
 

Diamonds are a girls best friend

Hej peeps. Stannade kvar i Trollhättan efter skolan och väntade på Hanna. Vi åkte ut till Överby en sväng där vi handlade lite julklappar/presenter, skrattade, åt (standard) och hade en hel del girltalk. Himla mysigt!
Ligger nu i sängen och kollar på Mikaellas twitcam och dör lite hur fin och rolig hon är. Hon och vi andra beliebers fangirlar lite tillsammans och planerar inför Justins konsert. Jodå jodå. Hade tänkt fortsätta med detta nu, puss!

You almost wish that you could have all that bad stuff back so you can have the good

Bjuder på denna gamla bilden då min älskade är så himla vacker och för att jag inte har något roligare att visa er.

Har fått order om att blogga så jag får väl göra det då. Helt ärligt så har jag ingen inspiration alls för tillfället och lägger all min kraft på att plugga och övningsköra. Jaja. Hade resursdag i skolan vilket var ganska trevligt sådär. Var hemma en timma tidigare vilket var hur skönt som helst, drack te och kollade på gamla avsnitt av Mysteriet på Greveholm med Anna. Sedan pluggade jag en stund och sedan stack jag och pappa ut med bilen. Alltså ni tycker förmodligen det är dötrist att få läsa om hur jag och bilen kommer överens, men då jag tycker det är så himla roligt så skriver jag om det ändå. Höll mig i edet/göta idag då det var så sent, men det var skoj ändå och vi hann med himla mycket. Vi övade på att köra i rondeller, att sakta ner vid korsningar, svänga, backa, parkera osv. Körde även på 45:an för första gången vilket inte alls var så läskigt som jag trott.
Nu ska jag avrunda lite här och försöka sova. Hoppas eran dag varit super fin, godnatt♥
 

I gen get low, I can get low - don't know which way is up

Känner att det blir lite mycket musik här på le blog, men jag har inget roligt att berätta för er så det får bli så. Tänkte hur som helst bara säga att jag är helt besatt av låten här ovan. Jahap, det var väl mest det jag ville ha sagt :)
 

--

Oavsett vad så är du något av det absolut bästa och vackraste i mitt liv, och aldrig förr har någon gjort så mycket för mig som du.♥
 
Vad jag är trött på är att folk dömer Justin utan att tänka sig för. Att folk kastar sina åsikter omkring sig innan de tagit reda på fakta. Att folk hackar på honom bara för att han är den största i världen just nu. Vart fan är föräldrarna, är det inte deras jobb att uppfostra deras barn till att inte döma folk? Blir. Så. Jävla. Trött. Folk snackar om hur ''ful'' han är och hur ''dålig han är på att sjunga'' (ganska roligt då han är nominerad till världens sexigaste man och vunnit priser för världens bästa manliga artist), vad folk inte nämner är att han besöker sina sjuka fans på sjukhusen. Att han stannar på gatan när hans fans kommer fram till honom. Att han förändrar folks liv. Att han fått tjejer att sluta skära sig. Att han skänkt flera miljoner till folk som behöver det. Jag skulle kunna fortsätta hela natten med bra saker han gjort/gör, men för att denna texten inte ska bli alltför lång så får jag göra listan lite kort.
 
Jag respekterar att folk väljer att inte lyssna på Justins musik, för alla kan inte tycka den är bra. Alla kan inte ha samma stil och smak och så enkelt är det. Men när folk säger att han ''suger'' och att han ''förtjänar att dö'' så vill jag bara gråta för mänskligheten. Tänk om folk kunde lägga all denna energi som de lägger på att hata Justin på något annat, som till exempel själva skänka pengar/saker till de som behöver det. Det är så sorgligt att folk faktiskt kan bli så avundsjuka att de vill döda en person. Vad som är ännu sorgligare är att jag som belieber hela tiden får höra hur dålig min idol är. Folk har inte ens tillräckligt mycket vett i huvudet för att låta mig tycka vad jag vill. Jag har tagit avstånd från ''vänner'' för att de säger att Justin och alla beliebers borde dö. Vem fan säger ens sånt? Jag blir så trött.
 
Och nu när jag skrivit en hel roman (och ändå är inte ens alla mina tankar i texten här ovan) så ska jag lägga mig. Tänk om jag kunde vakna upp till en bättre värld i morgon, utan hat och utan förutfattade meningar. Men hur stor är den risken lixom.
 
 

They say what don't kill me can make me stronger, so two drinks a night should help me live longer

Har inga roliga bilder att visa er så jag bjuder på den här goingen i stället.

Första advent idag då alltså. Det var egentligen meningen att jag skulle springa på julmarknader hela dagen men då jag inte orkade fixa mig så blev det inte så. I stället har jag pluggat lite och övningskört. De va änna längesen jag körde när det var ljust ute (brukar mest köra om kvällarna) så det var ju kul. Vad som var ännu roligare var att jag nästan inte fick kärringstopp en enda gång, att jag klarade av att åka genom en rondell utan att få panik, att jag klarade av att köra på is och snö och framför allt att jag återigen klarade av att köra genom trafikljus. Applåder nu tack. Haha ne men.
 
Har precis duschat och strax ska jag kila ner för att kolla på Solsidan. Vill gråta lite för att det redan är söndag men det kommer ju inte precis ändra någonting så jag låter bli. Jaja då. Hoppas ni haft en fin söndag i alla fall, puss.
 

Pursuit of happiness

Bästa låten. Bästa filmen också för den delen.
 

I'm sorry it's this way but I'm coming home, and if you ask me I will stay

 ''I'm lost here in this moment and time keeps slipping by. And if I could have just one wish I'd have you by my side.''

We laugh until we think we'll die, barefoot on a summer night


Hej världen. Lite dålig uppdatering här då jag åkte till kullen direkt efter skolan igår. På kvällen kom även Anna hit eftersom vi skulle passa hundarna igår och idag. Himla mysigt! Mindre kul att både Siri och Daisy ville ut klockan två i natt haha, men det är ju sånt man får ta. I morse gick vi upp tidigt (vi var väl i och för sig tvungna då båda hundarna var hungriga) och mös framför första avsnittet av julkalendern. Fatta lyckan som uppstod när jag hörde att det skulle vara Mysteriet på Greveholm detta året också, bästa julkalendern någonsin.
 
Nu sitter jag och Anna och dricker te, äter clementin och skumtomtar. Strax ska vi ut i skogen med hundarna :) Ha en fin dag, puss!
 

RSS 2.0