Far East Movement, ångest och annat trams

Kolla vem som är poppis! Hahah. Så jäkla coolt!! Dock spammade jag dom och sa att dom skulle följa ANNA och INTE mig, men det fattade dom ju tydligen inte. Så nu följer dom mig och inte Anna... hm. Men men. Coolt är de ju i alla fall! 
 
Är iprincip färdigpackad skulle jag tro (har förmodligen glömt typ hälften, men vad gör man). Vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig i morgon när jag ska flyga och allt och det har jag ju lite ångest över. Kan ju inte ha jeans eftersom det kommer vara runt 30 grader när vi kommer fram, men jag kan inte heller ha shorts eftersom det är så obekvämt att ha på sig när man flyger. Någon som har något förslag eller? Nehe, inte det. Får väll åka naken då.

Beloved sister

Började skriva ett inlägg, men insåg sedan att Anna satt ord på dagen mycket bättre än vad jag skulle gjort. Så här ovan ser ni en bild från hennes blogg! BESÖK HENNE! http://annaalouise.blogg.se/ :)

I brist på annat

Bjussar på en liten skrattfest som kommer dels från Tyskland (där Klara befinner sig) och dels från min säng (där jag befinner mig). Hahaha herre vad jag saknar min fina vän!!


We no speak americano

Ännu en bild från Turkiet förra året. Anna, Julia, mamma, Ullrika & jag.  Alla är bruna och fina förutom jag som hade bränt upp mig... haha. 
 
Panikångest beskriver (såklart) det mesta av denna dagen. Har gråtit (3 hav ungefär), kastat saker och sovit. Vet inte riktigt vad det är för fel på mig, men jag kan seriöst inte packa. Det går inte. Om jag bara kollar på en resväska och vet att den ska vara full i grejer så får jag panik och måste lägga mig ner och försöka hålla ihop mig själv. Helt stört. Så jag somnade alltså, som vanligt. Ett telefonsamtal från Klangh väckte mig, och hon tvingade mig att pallra mig dit för lite tjejsnack nu innan jag åker. Kan ju säga att vi hade en hel del att prata igenom haha. Sedan låg jag för det mesta i hennes säng och halvsov medans hon förberedde sig inför hennes träning. 
 
Sedan hem igen då det blev tacos. Och sedan hamnade jag på golvet igen med tusen tårar på mina kinder. Alltså... Som tur är kom mamma & Anna för att hjälpa mig, och nu är det mesta packat. Gud vad jag älskar min familj, finns inget bättre. Nu ska jag krypa ner i sängen då klockan ringer vid 10:00 i morgon. Hoppas ni haft en fin dag (utan tårar och ångest) med nära och kära :) Godnatt!♥

This is love

Kollade igenom min ''Turkiet 2011'' mapp och hittade denna på mig, Anna och Julia. Helt stört vad jag längtar tillbaka till värme, solstolar, vit sandstrand och turkost hav. Om två(!!) dagar åker jag dit igen, känns helt sjukt att det snart är dags. Har ju längtat och räknat ner dagarna hur länge som helst nu. 
 
Har kramat och pussat Lovisa hejdå och nu är jag hemkommen. Ska alldeles strax börja med packningen (vilket kommer ta hela dagen). Får panik bara av att tänka på allt jag ska ha med mig. Fy vad jag hatar att packa.. Men men! 

Nothing's real but love

Hittade denna sletna bilden i en gammal mapp som låg och samlade damm. Känns så jäkla ovant att se mig själv med utsläppt hår då jag haft de uppsatt ungefär hela sommaren. Dessutom ser det ut som en djungel... haha. Som tur är(!!) har jag en klipptid när jag kommer hem från Turkiet.
 
Här babblar jag på om hår ja, när det egentligen var något helt annat jag skulle prata om. Sitter för tillfället i soffan och degar. Kollar på OTH, halvsover och håller ett öga på Lovisa - allt på samma gång. Så fort detta avsnittet är slut ska jag krypa ner i sängen, läääängtar. Haha. Säger godnatt nu då vi inte kommer höras mer idag. Hoppas ni har/haft en rolig kväll!

Seeeeg

Hur det ser ut när jag försöker ta lite kort till er:
1. Lovisa kommer från ingenstans och går över tangenterna.
2. För första gången någonsin blir hon lite kelig av sig, haha!
3. Lovisa försvann och jag kunde snabbt trycka av en bild. Hahah...
 
Hur som helst! Idag har jag varit hos Hille där vi firat mormor som fyller år idag. När vi kom hem fick jag städat på mitt rum (det behövdes vill jag lova!) och nu sitter jag här hemma hos Lovisa. Klanghen och Elin kom förbi en snabbis, herre vad jag tycker om dom två tjejerna alltså. 
 
Annars då? Igår slog åskan ner i tv:n så nu funkar den inte. Skitbra. Och jag som satt mig i soffan för att kolla på film. Haha åh.. Pappa kommer i alla fall hit snart och ska se om han kan fixa den. Om det inte går får jag väl gå och sova. Fick knappt någon sömn i natt så det kan ju behövas. 
Nu ska jag inte tjata mera, pussar!!
 
 

Filmkväll

Har hängt i Trollhättan hela dagen med mamma och Anna och kikat på rean, fick med mig en hel del inför Turkiet :) Nu har jag, Anna och Lovisa filmkväll eftersom vi passar henne igen. Så himla mysigt! :) Hoppas ni har en fin lördagkväll!

Livet på en pinne

Har helt glömt bort att jag har en blogg nu när det varit så varmt, kameran har jag dock inte glömt bort så nu bjussar jag på en bildbomb.
I torsdags kväll såg det ut såhär. Kollade på gamla filmer som En häxa i familjen och Det brinner. Kollade dock inte klart på någon av dom. Popcornen fick jag i mig i alla fall, haha!
Igår morse (fredag) startade jag min dag med Egoboost magazine, iste och solsken. Kunde inte bli bättre vill jag lova.
Efter någon timma i solen gick jag in och satte mig vid tv:n och kollade på BuzMuzik. Tweetade lite grann och plötsligt visades mina tweets på tv:n (var med ännu en gång men det hann jag inte ta kort på, haha). Kände mig en aning känd där ett tag! 
Idag var jag uppe med tuppen och åkte till Torp med Anna och våran fina moster. Det blev en del shopping och sedan avslutades det hela med donken. Hade kunnat rulla hem efter det besöket alltså.
Fick bl.a. med mig denna boken hem, gissa om jag var nöjd. Fick mig ett gott skratt när jag insåg att dom gjort fel i boken. Haha herregud.. får ta och visa det sen alltså.
När vi kom hem från Torp gick jag och Anna ut och la oss i solen. Vi lyssnade på musik, sjung, pratade och drack iste. Sedan hann vi med lite vattenkrig också. Måste säga att jag har världens bästa syster! Sedan har vi ätit god mat och kollat på tv. Ligger i sängen nu och ögonen går i kors vilken sekund som helst. Ska upp tidigt i morgon också så måste sova haha. Hoppas ni haft lika fina dagar i solen som jag haft, godnatt! ♥
 

Vad ni missat sen sist

Efter våran picnick i Slottsparken så gick vi hem till mig där vi skulle vara spontana och sova på studsmattan.
Det var så jäkla kallt att vi fick ha tjocka täcken, filtar, jackor, halsdukar och vantar. Ändå frös vi haha, inte så roligt kanske (ironiskt att jag berättar hur kallt det är, och så sitter jag i bara t-shirt på bilden här ovan haha, anledningen till det är en helt annan historia) Klanghen kom i alla fall förbi och sedan hittade även SR dit. 
Vid 03:15 någon gång pallrade vi fyra oss över till Klanghen där Sara gjorde tacos till oss allihop. Mattias dök även upp och skrämde oss alla till döds ungefär. Vid 04:15 någon gång gick jag, Sara & Mattias hem till mig där vi tjötade lite och sedan åkte han hem. Jag och Sara pratade lite och sedan somnade vi. Det blev inte mycket sömn alls då jag vaknade ungefär en gång i kvarten av att det antingen var något som knakade i buskarna (jag trodde att det var en grävling och förvandlades till en ninja varje gång) eller att det var för kallt. 
När vi väl vaknat och fixat oss lite granna kom Lollo hem till mig och vi tre gick bort till Roma för att käka frukost. Inte lite gott om man säger så. Sedan åkte jag och Lollo till Trollhättan en snabbis, fick dock inte med mig någonting hem trotts att jag behövde. 
Vid 19:00 var jag, Madde, Sara, Alexander, Jonte & Robin samlade i Slottsparken där vi grillade korv och hade skoj. Jag gick dock hem ganska tidigt då jag frös och var så trött att ögonen gick i kors. 
 
Har haft två finfina dagar med fina vänner. Nu ska jag krypa ner i sängen, det behövs vill jag lova. Haha! Godnatt :)

Vänskap när den är som bäst

Vill bara att du ska veta att du är den finaste och ärligaste människan i mitt liv och att du får mig att må så himla bra. Jag kommer finnas vid din sida genom allt och jag hoppas att du vet om det. Jag älskar dig så mycket att jag till och med lägger ut en bild på mig själv och min dubbelhaka, i hopp om att du skulle få skratta lite grann eller så. Tack för allt du gör för mig och för att du finns där för mig alla tider på dygnet. Inga ord i världen kan beskriva hur tacksam jag verkligen är. ♥

I'll take care of you

En av mina favorittjejer drog upp mig ur sängen (tack och lov, höll på att fastna där) och nu sitter vi i en park och pratar igenom allt som hänt sen vi träffades sist (vilket var alldeles för längesen). Finaste kvällen på länge vill jag lova!


People like me don't belong with people like him anyway

Kollade nyss på Monte Carlo, herre vilken bra film. Hur har jag kunnat missa den? Den blev ju inte direkt sämre heller när två av mina favoritskådespelare var med, nämligen inga mindre än Selena Gomez och Leighton Meester. Hur som helst så ska jag prata vidare med några fina vänner nu och sedan väntar sängen. Ska upp tididgt i morgon, vilket inte är så lockade kanske..

I gave you my love to borrow, but you just gave it away

Har haft en mensvärk från helvetet hela dagen så har mest legat i sängen och väntat på att få dö. Har hatat allt och alla och velat spy varje gång min mobil vibrerat. Nu börjar jag dock må bättre så hade tänkt kolla på någon rolig film för att få skratta lite, men vi får se hur det blir. För övrigt har jag inget roligt att berätta, men jag antar att ni överlever ändå.

Teen Choise Awards 2012

Blev väll kanske inte sån dålig eftermiddag/kväll trotts allt, då den blandades med skratt, caesarsallad & kladdkaka. Sitter nu och väntar på att TCA ska börja och kommer då sitta uppe hela natten och kolla på det. Ska hålla alla tummar jag har för att Justin kammar hem alla priser som han varit nominerad till, för han om någon förtjänar ju dom menar jag. 

Jag gav dig en chans, men det tog mig ingenstans

Ungefär såhär vill jag göra åt allt och alla idag. Vill skrika, gråta och ligga under täcket resten av dagen. Dock får vi snart gäster så jag måste ta mig samman och fixa mig lite snabbt.

Meanwhile, my sweet love, a thousand kisses; but do not give me any, for they set my blood on fire

Dålig uppdatering nu när jag passar Lovisa, menmen. Har hängt med Klara idag och nu sitter hon, jag och Anna och kollar på Ice Age 3. Lovisa är också med haha, sötatste katten någonsin :) hoppas ni haft en bra dag mina fina!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1831869/images/2012/pic_500b05119606ee5e6d000074.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1831869/images/2012/pic_500b05189606ee59ae000082.jpg" class="image">


My body needs a hero, come and save me

Får mobilblogga lite snabbt då vi inte riktigt fått kläm på internet än. Jag och Anna ska hur som helst bo hos Alex och Amanda över helgen då vi ska passa Lovisa. Just nu har vi Ice Age maraton (Lovisa sitter precis framför tv:n och kollar hon också). Mysigt! Uppdaterar mer i morgon, godnatt! :)


Nothing seems to numb the pain, pills they just don't work the same, no matter how much I take

// Ph: Bästis och jag på min födelsedag //
Wazzup homies? Dålig uppdatering idag pga att jag haft sån jäkla pms. Har mest sovit och kollat på Plain Jane faktiskt. Nu ska jag dock strax röra mig till mitt hem över helgen, tar med mig datorn så mer om det senare! Hoppas ni alla får en trevlig kväll! :)

Nicholas sjunger Baby

Bjuder på denna videon från Skåne, hahaha! Älskade Nicholas


I gladly take a bullet, the trigger you can pull it

Jag och Elin gick som sagt och handlade, sedan bar det av hem till mig där vi gjorde kycklingsallad. Tog sjukt lång tid (kanske för att vi är så osmidiga, haha) men gott blev det! Har sedan kollat på Irene Huss med Anna och nu ligger jag och kollar på Kungarna av Tylösand. Bra dag med andra ord :)

I fill it up with love and then I watch it explode

En gammal bild på mina två favoriter får hälsa er godmorgon denna dag, haha. Inväntar Elin som borde vara här vilken minut som helst, vi ska gå fram och handla lite och sedan göra mat. Mys! Hoppas ni får en bra dag :)

Until forever comes you'll find us chasing the sun

Fick med mig detta hem från Skåne. En smyckesgalge och ett läppglans. Läppglanset är från H&M och heter ''At the beach'', kommer användas flitigt i Turkiet! Köpte även en ring men har på något sätt lyckats tappa bort den, förhoppningsvis så kommer den fram förr eller senare haha.

Let me love you until you learn to love yourself

Efter 2-3 timmar i bil stannade vi uppe på Hallandsåsen för middag.
Påväg igen. Daisy som tokar sig i bilen
Efter 6 timmars bilfärd kom vi äntligen fram och såg då att hela stranden var full med högar av sjögräs. Som tur var försvann det efter bara någon dag.
Min fina kusin
Jag, Anna, mormor & Hille var på matmarknad en dag. Heaven, haha.
En annan solig dag åkte vi till Kåseberga där vi plockade stenar, åt glass och latade oss.
Jag och Anna chillade i sängen med varsin godispåse
Vi hann även med att åka ut till Sandhammaren och gå upp i fyren.
Efter en jätte bra vecka full med roligheter satte vi oss i bilen och åkte hem igen.
 
Förutom det som bilderna visar så har vi solat, badat, shoppat, ätit god mat, åkt till Nybrostrands bassängbad, kollat på film och så vidare. Så mysigt! :)

I wish I knew then what I know now, wouldn't dive in, wouldn't bow down

Säger godmorgon med dessa roliga bilder. Hoppas ni skrattar åt de lika mycket som jag och Klara gjort, hahahaha! :D

Every time you're near I feel like I’m in heaven, feeling high

8 sanningar
- Jag är förmodligen världens lataste person haha
- När jag var yngre trodde jag de bästa om alla och litade på allt levande, vilket slutade med att jag blev väldigt sårad och sviken. Har därför jätte svårt att lita på folk nu.
- Jag klarar inte av folk som säger att dom hatar vissa kändisar osv. Till exempel Justin, har lust att mörda varenda människa som säger något ont om honom.
- Jag tycker att tatueringar är något av det finaste som finns och längtar som bare den tills jag fyller 18 och får göra min första. (ni kan ju gissa hur många liter jag dreglar när justin visar upp sina tatueringar)
- Jag har seriöst världens torraste humor. Skrattar åt vad som helst, haha.
- Jag vill flytta till USA då jag inte alls tycker om Sverige
- Jag klarar knappt av att äta kassler då jag tycker det är skit äckligt rent ut sagt.
- Jag är så stört svartsjuk/avundsjuk så de finns inte
 
7 favoritfilmer
- Never Say Never (såklart, haha)
- The devil wears prada
- Sex and the city
- Sex and the city 2
- Abduction
- Dirty Dancing
- She's the man
 
6 sexigaste killarna
- Justin Bieber♥
- Ryan Good
- Marlon Teixeira
- Francisco Lachowski
- Douglas Booth
- Cam Gigandet
 
5 bästa serierna
- Cougar Town
- Pretty Little Liars
- The Big Bang Theory
- Gossip Girl
- The O.C.
 
4 vackraste kvinnorna
- Selena Gomez
- Carin Morris
- Kim Kardashian
- Megan Fox
3 bästa böckerna
- First Step 2 Forever: My Story /Justin Bieber
- Elsas mode
- Elsas värld
 
2 bästa bloggarna
- http://justindrewbieber.blogg.se/
- http://highersounds.blogg.se/

I'm gonna love you like I've never been hurt before

// Ph: weheartit //
Hej mina fina! Kom hem från Skåne i eftermiddags och försöker nu landa lite grann. Har haft en finfin vecka, har dock inte sovit många timmar alls så är nu slutkörd haha. Hade tänkt kolla på någon trevlig film och sedan hoppa ner i sängen. Ska försöka visa er lite bilder och ge er en liten berättelse om hur livet sett ut där nere, dock får jag göra det i morgon. Hoppas ni har haft det bra, puss!

Äntligen påväg!

Jag och Sebastian sitter med Justin på högsta volym i hörlurarna, så fint! Är framme i Skåne om ungefär 6 timmar så det är lite segt, men men :)


I was born from two stars so the moon's where I land

// Ph: Weheartit //
Att vakna upp med fläskläpp och en opackad väska vid sängkanten var ju inte så roligt kanske, men nu är väskan packad i alla fall (tack vare mamma) och svullnaden på läppen har gått ner en aning. Egentligen skulle vi redan varit påväg men planerna ändrades så vi åker om någon timma i stället. Ska bli så himla skönt! Tror att bloggappen funkar nu så förhoppningsvis får ni veta att jag lever då och då. Ha de fint, puss!

Baby shake me till you wake me from this bad dream

// Ph: Weheartit //
I stället för att packa har jag suttit på altanen och skrattat med la familia + Hille, Ullrika, Alex & Amanda. Har nu ångest för att resväskan helst ska vara färdigpackad idag. Alla mina kläder ligger i tvätten så det är ju inte heller så bra kanske. Det går bra nu som ni märker. Måste försöka ta tag i allt nu, åh.

Here's my dilemma, one half of me wants ya and the other half wants to forget

// Ph: Weheartit. Selena Gomez, ELLE //
Har varit i kyrkan och kollat på Annas konfirmation, var så stolt över min fina tjej! Sedan har det varit full fart här hemma med småkusiner både här och där. Ellen tog en del bilder men vet inte om dom är bloggbara, haha. I morgon åker jag i alla fall till Skåne så jag måste sätta fart med packningen nu. Ha en fin lördagkväll!

When I stare in your eyes, it couldn't be better

Beställde hem dessa två bikinisarna för någon dag sen och fick hem dom idag. Är hur nöjd som helst :)

You're holding in your hands the two halves of my heart

Fick tag i biljetter igår kväll via tele2, dock hamnade jag och Anna på två olika läktare eftersom vi fick de sista biljetterna, så vi var väldigt besvikna båda två. Vi har därför försökt få andra biljetter bredvid varandra idag när biljetterna släpptes på ticnet. Både jag, Anna, mamma, pappa, mormor & Jessica har köat och försökt men ingen av oss lyckades. Jag har sammanlagt suttit i telefonkö (både till den 22:e och till extrakonserten den 23:e) i ungefär 1 och en halv timma utan att lyckas. Är så arg, ledsen och besviken just nu så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Ska se om jag får tag i biljetter på något annat sätt så att vi kan sitta tillsammans.
 
Förutom allt de tjaffset så är jag hur lycklig som helst. Kan inte riktigt förstå att jag äntligen ska få se honom, helt stört!! Är så jävla glad! Har varit uppe sen 05:30 i morse så ska sova nu haha, hoppas ni får en fin dag :)

What you got, a billion could've never bought

Har ingen blogglust då mitt humör inte alls är på topp. Idag har jag i alla fall legat i solen och hämtat ut mitt pass. Har även belönat mig med milkshaken här ovan för att göra denna skitdagen en aning bättre. Pga olika anledningar blev den bara sämre tyvärr. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sedan panikstäda mitt rum innan sängen. Ska upp tidigt i morgon så ska försöka komma i säng inom en timma (ha-ha, lycka till). Hur som helst, hoppas ni har haft en fin dag! Puss

How would you feel if I told ya, you ain't worth the trouble

Hej finisar! Har hängt i Götet hela dagen med Klanghen. Vi käkade lunch och tog oss sedan en promenad bort till Heden när vi kollade på handbollscup :) Hur kul som helst! Hade dock sån jäkla skoskav så vi tog bussen hem redan vid 6. Har fått i mig lite mat och kollat på saker inför Turkiet resan (som för övrigt närmar sig med stormsteg). Är så trött nu så hade tänkt lägga mig i sägen och kolla på OC. Hoppas ni haft en jätte fin dag, puss! :)

Dear best friend, I honestly don't know what I would do without you

// Pic: Klanghen & jag, februari 2012 //
Amanda skulle alltså hem idag egentligen, men dom trivdes så bra att dom skulle åka hem om en vecka i stället. Trodde vi här hemma i alla fall. Fick ett meddelande av henne när jag låg hemma i endast trosor och t-shirt där det stod att jag skulle gå hem till henne och hämta någonting. När jag kommer dit står hon på trappan och skrattar åt mig som kommer springandes i mjukisbyxor, sovtröjan och ballerinaskor. Haha herregud. LYCKA. Äntligen är min favorit hemma igen, som jag längtat♥

I only miss you when I'm breathing, I only need you when my heart is beating

Ingen bra dag alls. Mår dåligt och vill helst sova bort hela dagen. Är även en aning deprimerad då Klanghen egentligen skulle komma hem idag. Ska gå och lägga mig igen och förhoppningsvis sova tills det är morgon igen. Förlåt för all drama. Ha en fin dag/kväll, puss

I just wanna love you, I would never ever put nobody up above you

♥ My love

Where you wanna go? I can take you there, we can fly across the globe

Fick hem detta i brevlådan idag. Kom alltså in på mitt förstahandsval på Folkuniversitetet. Jag hade 200 p, vilket också var lägsta intagningspoängen. Älskar verkligen skolan så det känns jätte bra, dock lite jobbigt pga olika anledningar men förhoppningsvis fixar det till sig. Jag kom in i alla fall! Applåder och sånt nu, tack. Nä men.

Say you'll be mine, say we'll be fine, say we'll be together

Var uppe med tuppen i morse då vi skulle till Trollhättan och förnya våra pass. Har sedan hängt med Elin och Ida hela dagen. Vi har fikat på caféet, kollat på filmer och tryckt i oss mängder med Ben&Jerry's. Har även hunnit med att gråta ungefär 3 hela hav av lycka (som den belieber jag är) då det äntligen är bestämt att Justin kommer hit. Lycka. Hoppas ni har haft en fin dag :)

Listen to my words as they come out wrong

// Ph: weheartit //
Det var den bloggpausen det. Behövde bara lite betänketid och några kramar från mina småkusiner och nu är allt under kontroll igen. Ville bara få det sagt. Ska krypa ner i sängen, godnatt fina ni.

RSS 2.0