No back up plan, no second chance and no one else to blame

Ph: akrivet, 2011
Trotts att jag har sommarlov så känns det inte som om att jag är ledig alls. Mina tankar kan aldrig koppla av och hela min kropp är som en tickande klocka. Är stressad över saker som inte ens existerar och får ångest när jag tänker på alla mål jag satt upp för mig själv men som jag inte lyckats med. I mitt huvud skyller jag på hålan jag bor i och på iprincip varenda människa som också lever här. Kan aldrig vara jag till 100% utan att någon är där och berättar hur mycket fel jag gör och hur mycket fel hela jag är.
 
Om någon dag får jag dessutom hem ett brev som kommer tala om ifall jag kom in på mitt förstahandsval till gymnasiet eller inte. Hoppas med hela min kropp att jag kommer in, men samtidigt är det en röst någonstans där inne som säger att allt är fel och att jag kanske borde lyssnat lite mer på mitt hjärta denna gången i stället för hjärnan.
 
Alldeles för mycket tankar såhär när kväll precis har blivit natt. I ena stunden befinner jag mig i ett stort rum fullt med folk, och ändå känner jag mig ensam. I andra stunden är jag mitt i en korsning och försöker bestämma mig för vilken väg jag ska ta.
 
Dagen då mitt sommarlov startade sa jag att jag skulle fokusera på mig själv och mina allra närmaste vänner hela sommaren. Vet inte riktigt vad som hände med det löftet, men jag antar att det rann ut i sanden ungefär i samma stund som jag lyckades tappa bort mig själv. Försöker ge mina vänner allt men misslyckas gång på gång då jag inte kan gå in för något till hundra procent längre.
 
''Om jag ändå kunde åka bort resten av sommarlovet och komma tillbaka dagen då skolan börjar'' tänkte jag för någon vecka sedan. Åkte till Stockholm och glömde bort alla problem då dom var 3 timmar iväg, men så fort jag kom hem igen så kom all ångest tillbaka. Försöker vara upptagen så mycket som möjligt och hålla mina tankar på andra saker, men det är inte alltid så lätt. Speciellt inte när man blir sängliggandes en hel dag för att man är korkad nog att knäcka nacken aningen för mycket. Att jag aldrig lär mig.
 
Flyr i alla fall snart härifrån igen. Ska åka dit fälten är gula och där halva släkten kommer vara. Även Siri och Daisy kommer vara där vilket kommer vara den perfekta medicinen för mig. Ska försöka stanna så länge som möjligt men för tillfället ser det bara ut att bli 1½ vecka. Men vi får se. Sedan är även en resa till Turkiet bokad, och jag hoppas med hela mitt hjärta att jag i alla fall får komma till Stockholm minst en gång till innan sommar blir till höst.
 
Tar en paus från denna kära blogg nu, måste hitta mig själv igen. Vart den människan nu tog vägen. Jag kommer snart tillbaka igen mina fina, ha det bra så länge. Puss

Words I couldn't say

Lyckades få nackspärr i morse och den vill inte bli bättre på något sätt (snarare tvärtom) så bilder på mina födelsedagspresenter får ni en annan dag. Det var egentligen de enda jag ville ha sagt. Orkar inte leta upp en bild åt er men jag antar att ni överlever. Ha en fin fredagskväll.

Stockholmsresan i bilder

Tisdag 26/6. Lunchade på Subway och åkte sedan till Söder för att leta efter Dannys mammas lägenhet. Vi hittade den och Klara var överlycklig.
Vi åkte sedan till Hötorget för att kolla på bio. Vi kollade på LOL vilket var en jäkligt bra film :)
 
Onsdag 27/6.  My super sweet sixteen. Vaknade av att pappa sjungde för mig och gav mig muffins. Jag och Klara åt sedan frukost och jag fick detta fina paketet av henne.
 
Efter det att vi fixat oss så åkte vi in till stan där vi träffade på både Sid(?) och Molly Sandén.
Till lunch åt vi Caesarsallad på Coffeehouse by George. Äter alltid där när jag är i Stockholm, deras sallader är så jäkla goda!
kl
Vi åkte sedan till Humlegården där vi fikade och hade det jätte mysigt. Blev en hel del skratt alltså! :)
Vi mötte sedan upp pappa för middag och även då fick det bli Caesarsallad. Man fyller ju bara år en gång om året menar jag.
Efter middagen gick vi alla tre till bion för att se Snow white and the huntsman. Ganska seg film men annars helt ok. Åkte sedan hem till lägenheten och somnade nästan med en gång.
Torsdag 28/6. Vi hade faktiskt tänkt hinna med en hel del innan vi skulle åka hem, men vi var så jäkla trötta så vi sov till 12 ungefär och sedan var det bara att städa och stressa in till centralen.
 
Har haft så jäkla kul och detta var en av mina absolut bästa födelsedagar någonsin. Så himla lycklig! :)
Ska försöka ta kort på allt jag fick i födelsedagspresent och visa er de sedan. PUSSAR

Got no drink in my hand but I'm wasted, gettin' drunk off the thought of you naked

Har varit i Stockholm med Klara ett par dagar och därför har bloggen stått stilla. Fyllde år den 27:e och är nu 16 hela år. Ska krypa ner i sängen nu så i morgon ska ni få lite bilder och en snabb genomgång av vad som hände om dagarna. Hoppas ni har haft det fint, puss!

I know you're out there

01:18 visar klockan och jag lyssnar på Leighton Meesters låtar om och om igen. Hon är inte bara förbaskat snygg och en jäkligt bra skådespelare utan kan tydligen sjunga också. För övrigt så flyger alla tankar omkring i mitt huvud och krockar med varandra. Hade behövt ta en lång promenad med musik i öronen, men får helt enkelt sova i stället. Godnatt fina ni♥

I wish I was strong enough to lift not one but both of us

Har spenderat iprincip hela dagen i sängen. Har inga planer på att lämna den heller. Ska kolla på The Roommate strax och sedan försöka sova. I morgon står städning och packning på schemat, om någon dag sticker nämligen jag och bästis till min fina favoritstad. Ska bli så himla skönt. Puss!
 

Det har slitit mig itu men jag är lyckligare nu

Wazzup homies? Blev en sväng till Trollhättan i morse för en snabb fika, sedan fick jag valt ut en födelsedagspresent till mig själv som Anna köpte. Var så glad att jag nästan grät, mycket fint alltså. Förutom det så har jag inte alls gjort mycket förutom att proppa i mig godsaker och kolla på Cougar Town. Ska sätta på någon sorglig film och gråta ett slag och sedan sova. Puss på er mina fina.

R.I.P to the girl you used to see - her days are over, baby she's over


Let my perfume soak into your sweater. Say you'll be here soon, sooner the better.

Midsommar


Skulle egentligen dragit iväg på en midsommarfest med mina fina vänner, men var så jäkla trött efter gårdagen så jag stannade hemma med la familia. Vi har ätit god mat och bara tagit det lungt. Inget märkvärdigt alls, men det var just en sån här dag jag behövde efter all energi som gjordes av med igår. Ska hur som helst alldeles strax gå och lägga mig. Glad midsommar på er alla och hoppas att ni har haft en riktigt fin dag :)

MTV

Gissa om jag grät när Justin visades???!


B.o.B Airplanes


Give me everything


MTV WORLD STAGE







Gårdagen alltså. 50.000 människor var samlade på Götaplatsen och jag och mina fina vänner var en del av det hela. Vi stod längst fram till höger om scenen så vi hade grymt bra platser. Det var alltså Tove Styrke, Loreen, B.o.B och Nelly Furtado som uppträdde. Tove var lite seg men annars helt okej, Loreen rockade placet med Euphoria & Nelly Furtado var inte alls bra. Men B.o.B mina kära läsare... STÖRT är nog det enda ordet som kan förklara hans framträdande. ALLA sjöng, hoppade, dansade och skrek. Det kändes som om att mina knän skulle gå sönder vilken sekund som helst och min hals gjorde ont, men jag körde på ändå. Ni som inte var där missade någonting stort är det enda jag kan säga.

Skulle egentligen stannat i Göteborg över natten men planerna ändrades och jag tog bussen hem med de andra. Bussresan bjöd på så mycket skratt så att magen gjorde ont och tårarna rann. Älskar mina fina vänner!

Ska försöka lägga upp några videoklipp strax från gårdagen, så håll utkik! :D

Hands in the air


Ph: weheartit
Uppe med tuppen då jag ska ta 11:45 bussen till Göteborg. Där ska jag och några vänner gå på MTV world stage. Kommer bli hur kul som helst! :) PUSSAR

La la love




Gårdagen. Hängde på ett tak någonstans, hoppade studsmatta och chillade på en filt i gräset. Så som sommaren ska vara. ♥

Sid. 36 är till dig

Fick hem detta i brevlådan. Tänkte typ "vad är detta..." innan jag slog upp sidan 36. Började nästan gråta alltså, haha. Världens finaste farmor och farfar har jag<3<3


Lose my mind

Tillbringade förmiddagen i sängen framför PLL. Åkte sedan in till Vårdcentralen för att ta en spruta snabbt och sen dess har jag och Anna nördat GTA. Elin kom förbi en snabbis också och skrattade åt oss för att vi blev så arga när vi inte lyckades med våra uppdrag. Annars då? Fick några goda nyheter såhär på kvällskvisten så för tillfället har mina humörsvängningar lugnat ner sig lite. Om dagarna är dom inte lugna alls utan vill helst döda mig. Sånt är livet för tillfället alltså. Hoppas ni mår bra och har det fint, puss!

This time I'll fly higher


Wazzup homies? Har hängt hemma hos Klanghen hela dagen för att ha en sista dag tillsammans då hon åker till Grekland i morgon. Vi har ätit pizza, skvallrat, pratat med norskar i skype, skrattat och sovit. Ungefär så det brukar vara, förutom norskarna då. Annars är allt som vanligt. Är så trött så jag somnar vilken sekund som helst, puss!

All I need is a beauty and a beat who can make my life complete


Vad som får mig att må bra just nu är att vara en del av världens finaste, bästa och största familj. Läser igenom hundratals tweets och skrattar så mycket att tårarna rinner. This fanbase♥

Våran älskade pojkvän. Finns ingen vackrare än du♥

Beauty and a beat


Ph: Anna & Lucas♥
Så många tankar som snurrar runt för tillfället. Trött på falska människor som kallar sig mina vänner, som säger att dom förstår mig och finns där för mig, men i slutändan inte bryr sig alls. Vet inte om jag borde ta ett break från le blog och fokusera på att reda ut alla mina problem, eller om jag borde blogga oftare och kanske skriva ut om allt som tynger ner mig. Att gå runt med Justins underbara röst i lurarna dagarna in och dagarna ut hjälper i alla fall till lite granna. Love.

Day & age

Min morbror tyckte att jag och Anna lyssnade för mycket på Justin. LMFAO, Austin Mahone osv så han tvingar oss nu att lyssna på The Killers. Jaha ja, får väl göra det så han blir glad. Haha:)


Baby what you doin', where you at?


Vad som går på repeat, inte bara i min dator utan även i telefonen min. Hur fint?♥
06:45 ringde min klocka idag och då var det bara att stiga upp. Har precis duschat och hade nu tänkt fixa mig lite snabbt innan jag och Anna tar bussen till Trollhättan för lite ärenden. Ha en fin lördag! (Var tvungen att kolla i kalendern om det verkligen var lördag idag, herregud.. Sommarlovet har precis startat och dagarna flyter redan in i varandra)

I'm in love with the thought of you


Ph: weheartit
JA jag har köpt Believe. Dock bara på iTunes än, men ska försöka få tag i själva albumet i morgon. Vad tycker jag då? Bästa, finaste, vackraste och sexigaste albumet genom tiderna. Varenda låt har fått mig att gråta av lycka och hans röst smälter mig ända in till benmärgen. SÅ JÄVLA SEXIG. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Så jävla stolt över att vara en del av denna stora familjen, och inga ord i världen kan förklara hur otroligt stolt jag är över min fina pojke. Han har kämpat och jobbat med detta albumet så mycket och han har lagt ner så otroligt mycket tid på det för våran skull. Min kärlek till Justin är så stor att jag blir galen. Mitt älskade hjärta.
Hi haterz, we're coming. U can't hide.

'Cuz hate may win some battles, but love wins in the end


Kör på en lista i brist på annat. Tagen från  http://madeleinelindberg.devote.se/

UTSEENDE
Hur lång är du? Alla säger olika när jag mäter mig så vet faktiskt inte riktigt.
Ögonfärg? blå
Hårfärg? någonstans mellan ljusbrunt och mörkblont
Stil? har inte något direkt stil vad jag vet
Är du nöjd med ditt utseende? nepp
Är du mogen? både ja och nej

FRITID
Du har varit på läger? jepp
Du kör handboll/basket? nej
Du kör fotboll/innebandy? inte längre
Du är ofta med kompisar? beror väl på vad man tycker är ''ofta'', men det går väl i perioder. just nu är jag ensam för det mesta då jag har en del tankar att reda ut

DU TYCKER OM ATT…
Kramas? japp
Kyssas? ja
Prata? när jag är på bra humör, annars är de bara jobbigt
Sova? min drog
Gå upp tidigt? usch nej
Lyssna på musik? något av de finaste som finns här i livet så självklart
Vara ensam? för tillfället ja
Att vara kär? ibland
Vara i skolan? får säga ibland här med
Kolla på film? jepp

HYGIEN
Hur ofta duschar du? varje dag eller varannan
Använder du deo? självklart
Brukar du borsta tänderna varje dag? Ja
Använder du parfym? japp

KÄRLEK
Är du kär? nej
Har du sagt ”jag älskar dig” utan att mena det? tyvärr ja
Är du rädd för kärleken? inte för kärleken utan hur folk kan bete sig pga den.

BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? testat ja
Snusat? nix
Däckat? ja
Tycker du att det är coolt att supa? haha nej
Kysst en främling? jepp
Gjort ett sugmärke? ja
Har haft oskyddat sex? nej
Pussat en tjej? lol ja
Har du haft sex med mer än 20 Personer? nej
Gråtit inför mer än 10 personer? haha ja.. jag och min känsliga sida alltså.
Smygit ut? nej
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? nej
Sovit bredvid någon av samma kön? japp
Sovit brevid någon av motsatt kön? ja
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? min familj och släkt ja, dygnet runt.
Gråtit dig till sömns? Ja
Gråtit framför någon du älskar? jepp
Vaknat av att du gråter? ja
Skrikit ord som hora och slampa till någon? lol ja
Slagit någon på skoj? Ja
Blivit slagen på skoj? Ja
Varit på sol semester? Japp
Badat i havet? haha ja
Har haft snöbollskrig? yes
Inte sovit på en hel natt? finns en del sånna nätter ja
Varit på sjukhuset? några miljoner gånger
Sovit i över 12 timmar? haha herregud... ja
Sett en film mer än 10 ggr? japp
Varit ute en hel natt? det med
Bråkat med en vän? inte bara en

DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? Cola
Tv/Data? data
Blå/Rosa? rosa


FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? också något av de finaste som finns här i livet
När kramade du någon sist? någon minut sedan
Saknar du någon speciell person? tyvärr ja
Har du svårt för att bli kär? beror ju lite på alltså
När kysste/hånglade du med någon sist? haha aa du
Är du singel? yesbox
När fick du senast en komplimang? förut

HAR DU NÅGONSIN…
Varit medvetslös: ja
Hånglat med nån riktigt ful: känns ju så va
Hånglat med fler än 50 pers: nix
Gjort något riktigt dumt: många saker
Gjort något du verkligen ångrar: ja
Varit nykter på någon nyårsafton: Ja
Åkt ambulans: nepp
Gjort nåt olagligt: vem har inte?
Skämts över dina föräldrar: när jag var mindre, dock inte alls lika ofta längre. då måste dom göra något riktigt jobbigt haha.
Sagt jag älskar dig och menat det: självklart.
Tagit droger: verkligen inte
Vilka kläder sover du i: trosor och t-shirt
Vad hatar du verkligen: mörker, hårstrån, krig, mobbning und so weiter
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: kan ju hända hahah
Är du ensam nu: nepp
Vill du gifta dig: jajamen
Vill du ha barn: tror det ja

SENASTE PERSONEN SOM…
Sov i din säng: jag
Såg dig gråta: oj, minns inte när jag grät framför någon sist
Fick dig att gråta: privat.
Smsade dig senast: sebastian
Kramade dig: mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: yes
Kramat någon: Ja
Pussat någon: ja
Köpt någonting: nix
Sjungit: haha ja
Saknat någon: varje sekund

 

HAR JAG?
Digitalkamera: nej
Telefon på rummet: nej
Egen dator: japp
Könssjukdom: nej ;P
Bra kompisar: några få
Tar du receptbelagda mediciner: ja


It's hard to fight these feelings when it feels so hard to breathe


Händer ingenting intressant i mitt liv atm. Ligger bara i min säng och försöker att inte röra mig för mycket då jag mår så illa. Måste dock försöka ta mig en tur till Trollhättan lite senare för att göra lite ärenden. Hoppas erat sommarlov startat aningen roligare än mitt.

Looking 4 myself


Yesterday. Amanda, Sara, Jag & Madelene.

Slutade 9:an igår vilket var mycket trevligt. I alla fall på dagen. På kvällen åkte vi till Gustafsberg vilket var rena ramla helvetet för mig, så jag åkte hem innan de andra. Mår inte så bra idag heller så sen jag vaknade vid 16:00 så har jag bara kollat på Pretty Little Liars. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv nu då jag kollat klart på andra säsongen också.

Fuck you right back


If I could just die in your arms


Vet inte riktigt vad som hände med texten under videon i förra inlägget. ''& Siri'' fattas, men what to do. Kände att jag behövde rensa hjärnan lite så jag tog en promenad i skogen med mina fina hjärtan. Sedan lekte vi på trädgården, jag borstade dom och vi pussades och kramades. Jag älskar dom så mycket att jag blir galen ibland. Förstår inte hur dom kan ge mig allt genom att bara andas.

My love

Tillbringar tid med de som betyder allt för mig, Daisy


And the voice in my head starts screaming


Börjar 11:30 och på våran första ''lektion'' ska vi äta pizza. Jag är hur som helst redan klar och vet inte om jag ska sova bort tiden tills det att jag ska vara nere i korsningen eller om jag ska kolla på ett avsnitt av PLL. Decisions decisions

Min prins


Världens finaste människa. Jag älskar dig flera miljoner varv runt månen och tillbaka. Tack för att du får mig att vilja kliva ur sängen på morgonen. Tack för att du får mig att le när ingen annan kan. Tack för att den kärlek du fyller mitt hjärta med varje dag. Jag kommer aldrig någonsin kunna sätta ord på hur mycket du gjort för mig och hur mycket du fortsätter göra varje dag. Du är mitt livs kärlek och jag kommer aldrig någonsin lämna dig.
Without you I'm nothing. ♥

Best thing I never had


Så fort As Long As You Love Me släpptes på iTunes så blev mitt hjärta aningen helt igen. Det hade nämligen hunnit brusta några tusen gånger under dagens gång. Nu mår jag fint igen i alla fall, och det är ju huvudsaken. Vad som också fått mig att må bra är min fina. På schemat stod det skrattanfall och brottningsmatcher. Bra dag med andra ord.

Let's get lost together

Söndagskväll och jag sitter här och ler. Ler för att hela världen är så fin idag och för att min vanliga ångest inte kryper under mitt skinn. Ler för att PLL bara blir bättre och bättre för varje avsnitt som går. Ska kolla på ytterliggare ett avsnitt innan jag bjuder över John Blund, fint.

You don't know what you're asking for

I morse blev det en liten tripp till Trollhättan, fick med mig lite småsaker hem. Ska nu krypa ner i sängen och kolla något avsnitt av PLL innan det att jag och Anna ska ta en sväng ner till Nöjes för att jobba på brännan.

Never trust a pretty girl with an ugly secret
















Pretty Little Liars. Bästa serien någonsin. Ren kärlek♥

As long as you love me


''Don't stress, don't cry. We don't need no wings to fly, just take my hand. As long as you love me.'' ♥

I should send my heart for a holiday


''Please don't be in love with someone else.''

I've run away with you so many times in my dreams


''If 'Happy Ever After' did exist, I would still be holding you like this.''
Vill inte lämna min sköna säng, men måste strax göra det då vi ska ha gäster i kväll. Ska i alla fall unna mig ett avsnitt av PLL innan jag går upp och tar tag i allt.

We talk love and they say it sounds crazy


Everything that shines ain't always gonna be gold


Planerna ändrades och jag stack i stället iväg för att fira min bästavän som fyllde 19 häromdagen. En fest som kanske inte blev som vi tänkt oss då det plötsligt var poliser både här och där. Är i alla fall hemma nu och hade tänkt kolla på något avsnitt av PLL innan jag somnar.

I wish I could turn off my mind


Ok fine, you win.
Försökte slåss med mina inre demoner och det hela slutade med att jag förlorade. Går och lägger mig nu, godnatt.

I'm all yours


''You almost feel ashamed, that someone could be that important. That without them, you would be nothing.''
Vet inte om demonerna som flyttat in i mitt huvud borde få stoppa mig från att fira en av de viktigaste personerna i mitt liv. Dom försöker. Hur kunde dom få så mycket styrka? Hur kunde jag bli så svag? Så många frågor, så lite svar.

Fuck U Betta

 Mycket som cirkulerar runt i mitt huvud för tillfället. Borde jag gjort så, sagt så? Mitt hjärta stannar så fort min mobil plingar till och jag måste alltid se mig en extra gång bakom axeln när jag är ensam. Snart slutar jag nian och jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag tycker om den saken. Vet inte om jag vill gråta eller om jag vill skratta. Vet inte om jag vill försöka hålla fast i mina favoritlärare och kompisar eller om jag vill peka långfingret åt allt och alla och fly bort från allt så fort som möjligt. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska leva farligt och berätta för en och annan människa vad jag känner och tycker, eller om jag ska hålla min stora käft och bara se på hur allt glider ur mina händer.

Kanske behöver jag inte ens bestämma mig just nu. Kanske kommer allt bara komma automatiskt när dagen väl är inne. Kanske är det alla mina mediciner som fuckar upp mitt huvud. Kanske är jag så himla nervös över hur folk kommer reagera. Kanske. Jag får helt enkelt vänta på att tiden är inne. Tiden går så jävla segt. Varje sekund känns som ett halvår. Men sedan när jag ser tillbaka kommer det kännas som om att allt sprang iväg. Förmodligen tappade jag bort mig själv någonstans på vägen. Vill inte gå tillbaka och leta. Får helt enkelt hitta nya bitar på vägen och bygga ihop mig själv. Lämna gamla saker bakom mig och greppa tag i nya blad.
Allt blir bra till slut.

Kick out the epic motherf**ker


Justin: I'm normal. Beliebers: Yeah.... sure.

Pappa fyller 41 vilket firades på Buddy's med la familia. Det blev bowling där jag kom tvåa, och sedan blev det middag. Hoppas ni haft en fin torsdag, puss :)

Bowling

På Buddys med la familia och firar pappa! :)


Tanning


Livin' life


Ph: weheartit

Idag bjöds det på solsken vilket jag och Anna utnyttjade med att åka longboard hela eftermiddagen. Blev en hel del skratt om man säger så. Hade nu tänkt krypa ner i sängen då jag ska upp tidigt i morgon, puss!

Longboard

Havin' fun in the sun


Så jävla glad!!!!

Inte alla som blir retweetade av Nemo menar jag. Åååh mitt hjärta<3<3


I'm in the corner, watching you kiss her

Hola amigos! Idag hängde jag och min kära vän Klara i Jönköping! Där var det Rix Fm festival och vi drog mest dit för Dannys skull. Eller, Klara drog dit för Danny och jag hängde helt enkelt bara på. För att kunna ta emot Klara om hon skulle svimma (ja det var väldigt nära att det hände, faktiskt). Kan ju säga nu i efterhand att det var värt att åka den jävla bilresan, fick ju upp ögonen för Dannys bakgrundsdansare Anton! Tack Klara för att du är besatt av Danny och för att du drog med mig till Jönköping. Tack Gud för att du gjorde så att även Sverige fick ha en jävligt snygg kille.

Haha åh gullehönan♥

Har ju en del bilder och videor, men får försöka lägga upp allt i morgon. Hade tänkt gå och lägga mig nu, ska upp tidigt i morgon också. Hoppas ni haft en lika bra lördag som jag haft (trotts att ni inte fick stå och dregla över Anton), puss! :)

DIPDYE

Att göra en lila dipdye gick väl inte riktigt som vi trodde, men jag blev nöjd ändå :)


Experimenterar lite med Klara

Hur ska detta gå då?


Vet ni vad jag ska göra idag?


Där fick ni en ledtråd ;) :D

Take care




Efter studenten tog jag och Klara bussen till Trollhättan. Där var det översvämning och kaos till tusen. Kolla på videon jag lagt upp lite längre ner så förstår ni åtminstånde lite. Det var så SJUKT mycket vatten, helt galet. Man ser varken på filmen eller bilder hur mycket vatten det faktiskt var. Förutom att försöka hitta vägar så fastnade vi i en hiss och fick panik, åt på donken och skrattade en hel del. Finfint dag med andra ord♥

♥ BIG SIS


Vettifan vad som hände med kvalitén på bilderna när jag satte ihop dom, men men.
Idag åkte la familia till Götet för att se när Julia sprang ut. Hon var så jäkla glad och allt var så fint. Känns helt sjukt att hon blivit så stor, känns som att det bara var några veckor sen hon bodde här bredvid och vi lekte hela tiden. Julia har varit som en storasyster för mig i alla dessa år och det är hon fortfarande. Är så jäkla stolt över henne! ♥

Kaoz


RSS 2.0