29 juni 2011

Mitt huvud har hållt på att sprängas sedan dagen innan min födelsedag. Den släpper inte hur mycket vatten jag än dricker eller hur mycket tabletter jag än trycker i mig. Känner mig som en zombie ungefär. Blir inte så mycket bättre av allt oväsen utanför som tränger in genom väggarna. Dör vilken sekund som helst. Har nyss vaknat till liv och hela dagen ska jag springa runt och städa och tvätta för att tjäna lite pengar. Känns faktiskt helt okej ändå.
Anledningen till att min blogg är så jävla tråkig? Mitt liv är tråkigt. Och jag orkar inte göra så mycket åt saken faktiskt. Om ca en vecka åker jag och bästavän till Stockholm. Känns bra. Behöver en paus i staden där jag kan se klart. Kommer nog få lite annat perspektiv. Så jag lägger bloggen åt sidan nu. Kommer tillbaka när jag fått mer inspiration.


28 juni 2011

Madelene, Hanna och Sara kom hit och vi satt på min altan och åt pizza, pratade och skrattade. Åkte till Borydsjön för lite bad och sedan åkte vi hem till mig igen och satte upp tälten. Bra födelsedag med andra ord. Inte så bra början på denna dagen dock, då dom jävla(!) byggarbetarna började jobba vid 7 någon gång så hela marken skakade och det lät som jorden skulle gå sönder. Jävligt onödigt att bygga hus mitt emot oss, arg varg. Frukost på altanen och mycket tjöt om vad som skulle hända under dagen. Bl.a. skulle vi åka till Trollhättan och äta lunch, bada osv. Hände väll inte så mycket med dom planerna. Hanna och Sara åkte hem medans jag och Madelene slappade i vardagsrummet och kollade på Eclipse. Helt okej det med. Ska ta mig en dusch strax och sedan gå igenom olika jobb i veckan. Trevligt osv. (kul inlägg med inga bilder men det är sånt som händer!)

27 juni 2011

Har knappt kunnat sova på hela natten då jag varit vaken, somnat 10-15 minuter och sedan vaknat igen. Skulle tro att klockan var 06:30 då mamma och Anna kom in och sjung, gav mig frukost på sängen och presenter. Helt okej att vakna då faktiskt! Var så trött så kunde ju inte äta hehe, så jag somnade om och åt sedan. Nu ska jag duscha och fixa mig lite och sedan vid tvåtiden kommer mina älskade vänner hit och firar. Är så glad!!!! :D

Enda anledningen till att jag slänger upp den här bilden är för att den togs på en av mina tidigare födelsedagar. Har ingen aning om hur mycket jag fyllde men men! Haha herregud, ser ut som en ailien eller något åt de hållet.

26 juni 2011

Godmorgon! Jag vaknade upp med lite smått huvudvärk idag så jag låg i soffan hela morgonen och funderade på om jag skulle sova bort hela dagen eller inte. Nu känns allt bättre och jag har planerat lite planer inför dagen! Ska fixa mig lite snabbt och sedan baka bullar. Sedan kommer mina tjejer hit och vi ska fira lite smått (eftersom jag fyller år i morgon) och om vädret håller i sig blir förmodligen planerna så att vi drar och badar. Mysigt! Nu ska jag sätta fart så jag är klar när dom kommer ;) Hörs sen!

Slänger upp några söta (och suddiga) bilder på tjejerna från någon myskväll i vintras :D
Min fina Lollo

Hannisen och Klanghen!

Super-snälla -silver-sara som gömmer sig lite smått under chipsfilten ;)

Reminds Me Of You

Min syster har gjort fyra feta inlägg om Turkiet med massor av snygg-snygga bilder. Är ni riktigt tuffa går ni in och chekar in dom. Just sayin'! www.annaalouise.blogg.se :)

Över till någonting helt annat. Jag som skulle städa försökte dra ut på det hela genom att bara sitta kvar här. Efter en stund kom Elin och fick igång mig och det gick snabbare när hon hjälpte mig. Min lille Piggelin som alltid är räddaren i nöden haha. Kändes lite jobbigt att säga hejdå sen eftersom jag först varit borta en vecka och så hann vi bara träffas i nån timma innan hon gick hem till sig för att packa det sista och i morgon åka till Öland. Hemskt.
Nu när allt är städat och jag är färdigfixad har jag belönat mig med ett glas cola och försöker smida planer inför min födelsedag. Går sådär. Nu hade jag tänkt att ta kort på allt jag köpt i Turkiet (eller inte allt, för lite ligger i tvätten hehe) så har ni tur hamnar det här sen! Allt hänger på om jag orkar lägga in det, hehe.

Psykbryt

Inte okej att vakna av en jävla gräsklippare. Har liiiite bråttom idag med tanke på att jag måste packa upp min väska, städa, duscha och fixa mig innan mina kusiner kommer hit vid 5. Får sätta fart nu!

Midsommar

Mina midsommarplaner sket sig (om man nu ens kan kalla dom för planer) men eftersom jag inte har känt mig helt hundra så gör det inte så mycket. Har ätit lite midsommarmat och resten av dagen har jag legat nerbäddad vid OC. Bredvid mig står just nu en skål med glass och jordgubbar, så nu ska jag fortsätta med mitt OC-tittande och mumsa i mig det!


TURKIET 2011

Min turkietresa har varit riktigt jävla fantastisk. Helt sjukt hur bra det var egentligen. Har väll inte sådär jätte mycket ork till att skriva egentligen så de får bli en liten snabb ''genomgång'' om vad som hände in tha Turkland.

Torsdag: Gick upp vid 03:00 och vid 03:30 åkte vi till Göteborg. Flyget tog ca 4 timmar och sedan tog det ytterligare 2 timmar med bussen till hotellet. Väl framme gick vi och kikade lite i affärer och käkade på en go restaurang. Sedan gick vi tjejer på ''Turkish Bath'' vilket var ett slags spa. Oslagbart!


Fredag: Vi hängde på stranden hela förmiddagen och sedan blev de lite shopping innan middagen. En servitris presenterade sig som Marcus och gav mig en ros som han gjort av en servett. På bladet skrev han ''Varför är du mycket söt? ♥'' och vi aaw:ade lite allihopa. Sedan tog vi en taxi in till ''city'' där vi tog lite drinkar eftersom mamma fyllde år. Sedan på hotellet kom ''Marcus'' fram till mig och frågade om jag kunde hjälpa honom att bära bord så de gjorde jag. Blev lite prat och sedan fick jag ett plasthjärta och en drink av honom. Haha cute!



Lördag: Vid frukosten sa ''Marcus'' att det var hans hjärta och jag var tvungen att ta hand om det. Jag skrattade jag lovade. Låg i skuggan hela förmiddagen då jag bränt mig som satan. Kändes lite segt då dom andra låg i solen och blev bruna. Vart lite smått förbannad men men! Gick tillbaka till hotellet runt 3 och då somnade jag en stund innan maten. ''Ebbaaah!'' hördes det när vi åt och där stod Marcus. Fick ett armand (som nu sitter runt min handled) och en lapp där det stod ''you have very nice eyes! ♥'' av honom. Haha så gullig. Innan vi gick och la oss tog vi en promenad in till stan för lite shopping.

Söndag: Efter frukosten låg vi på stranden, sedan gick vi och kikade i lite affärer. Satt sedan nere på hotellet och spelade kort resten av kvällen.


Måndag: Låg på stranden hela förmiddagen. På kvällen vart det ''turkisk afton'' på hotellet så det vart bl.a. modevisning, en jonglör, turkisk dans och magdans. Trevligt värre


Tisdag: En minibuss kom och plockade upp oss på morgonen och förde oss till en stor butik full med skinnjackor. Vi gick runt och kikade lite och sedan körde dom oss till stranden där vi stekte. Sen vart det middag och sen gick vi på marknad.

Onsdag: Låg på stranden. Åt middag på en restaurang. Hängde vid poolen med Anna och Julia. Skrattade åt ''Marcus'' som ropade ''ääääälskling!!!'' så fort han såg mig. Sen käkade vi och det visade sig att ''Marcus'' inte alls hette Marcus. Haha! Sa hejdå till alla på hotellet och sedan gick vi och la oss.


Torsdag: Gick upp extra tidigt för att packa allt. Lämnade Alanya bakom oss och därefter även Antalya. Vi bytte ut 45 grader mot kalla skitsverige med regn. Kändes väll inte så värst bra. Sov mig igenom ungefär hela flygresan. Kom hem runt 7.


Är sjukt trött så jag hade tänkt att krypa ner i min säng och kolla på OC nu. Hade jag varit på hotellet nu hade jag stått på balkongen och kollat ner på dom som sprang runt där under. Och jag hade skrattat och sedan gått och lagt mig. Åh vilken ångest jag har. Godnatt!


Bilder

Min resväska står fortfarande tom då jag lider av packångest och gråter bara jag kollar på väskan.
Får lite smått damp på mig själv men i stället för att sitta på golvet och kasta mördarblickar mot packlistan (som egentligen är till för att hjälpa mig att inte få ångest..) så tänkte jag att jag kunde slänga upp bilderna från middagen i Trollhättan. Lovade visst att jag skulle lägga upp dom så fort Anna skickade dom. Detta har fortfarande inte hänt då min lillasyster förmodligen är världshistoriens segaste människa, så jag blev illa tvungen att ta dom från hennes blogg. Därav storleken på bilderna.











Jag frös så jag gick runt med pappas alldeles förstora tröja. Därför såg jag lite ut som en bonde med mina slitna kläder och ruffsiga hår. Är ju helt okej att bo på landet ändå. Man kan gå runt lite hur man vill. Hur som helst så var det en trevlig kväll med trevligt folk och god mat. Hästarna var lika snälla, busiga och söta som vanligt och vi smälte lite när vi stod där och myste med dom. Underbart.

Detta var det sista från mig på en vecka. Nu ska jag inte uppdatera mer utan ta tag i den jävla packningen så det blir klart någon gång. Åååhh. Hoppar inte ångesten har ihjäl mig nu för det hade ju varit synd. Hörs om en vecka mina fina!


SOMMARLOV


''He could been anywhere in the world, but he's here with me, that's good for ego, me and my ego.''
Bjuder på en halvgammal bild eftersom jag inte har haft varken lust eller ork till att ta några nya bilder de senaste. Vet att jag sagt det förr men jag behöver verkligen en paus. Jag är totalt utsliten av allt som har med skola, fotboll och stress att göra. Hade en trevlig dag på Liseberg igår med mina fina vänner, blev väll inte riktigt som vi hoppats men jag var glad i alla fall. Slänger upp bilderna från dagen så fort Sara skickat dom till mig. Idag gick jag upp ur sängen 05:30 utan att klaga. Hade skolavslutning som endast varade en timma och jag var väll mest förvirrad tror jag. Fattade aldrig riktigt att det var slut förrän vi fick våra betyg och dom började duka upp för niorna i uppehållsrummet. Kändes sådär väldigt hemskt och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Nu tar jag i alla fall semester, i morgon mellan 03:00 - 03:30 åker jag och min familj (ink. Ullrika och Julia) till Göteborg för att därifrån lämna Sverige. 06:50 lyfter vårat plan mot Turkiet och det lär ta cirkus fyra timmar, sedan tar det ytterligare två timmar med buss till hotellet. Kommer bli en lång dag men jag klagar inte. Kommer hem igen den 23:e så vi hörs då, jag kommer alltså inte blogga någonting i Turkiet. Ska inte vara inne på datorn alls förutom den 22:e då Hanna och Elin fyller år. Ha de bra nu mina fina så hörs vi när jag kommer hem♥

Men Mitt I Allt Så Ska Man Räcka Till

Godmorgon! Gick upp vid halv sju idag för att jag skulle hinna duscha. Börjar tio och känner nu att det var lite onödigt eftersom jag fatkiskt är klar redan nu. Lyssnar i alla fall på Melissa Horn för att komma igång lite, ska kolla ett avsnitt av OC också innan Elin kommer hit och det blir dags att dra sig till skolan. Kommer inte blogga någonting mer idag heller eftersom jag åker till Göteborg med Madelene och Sara efter skolan. Vi ska möta upp Amanda och sedan vara på Liseberg hela dagen. Är så galet taggad så det kommer bli skitbra! :)

Perfekt medecin

 Skippar träningen i kväll då min hals gör alldeles för ont, i stället ska jag ägna kvällen åt att ligga nerbäddad i min säng och kolla på OC och käka halstabletter. Får inte bli sjuk nu innan Turkiet så det blir bättre att jag tar det lungt än att springer runt på träningen.

Hey Soul Sister


Hängde i slottsparken med Madde, Sara och Malin tills det att klockan slog 12(?). Jag, Malin och Alex var alldeles för lata för att gå till skolan sedan så vi fick åka bil med Susanna. Hur nice som helst så jodå. Vid två vart det avslutningskonsert i aulan och sedan knallade jag och Madelene hem till mig. Hon är just nu ute med David och Daniel och jag sitter här och ruttnar i stället. Min hals dödar mig sådär lite smått så jag har dragit på mig myskläder och funderar på att gå och lägga mig snart. Jaja, måste även hinna med att packa klart inför Turkiet idag. Hur jag nu ska hinna med det.. Får sätta fart nu!

För En Minut Sen Var Du Min


God morgon! Min kära lilla Elin här och därav bilden. Elin är lite fjortis av sig idag så hon står vid spegeln och plattar håret, därför hinner vi inte ta en ny bild! Vi ska alldeles strax knalla hem till henne och hämta cyklar och sedan ska vi cykla till Klanghen. Vi börjar 10 idag och då ska vi möta klassen i slottsparken. Trevligt värre. Har en känsla av att jag och Hanna kommer hänga vid vårat kära gym ungefär hela tiden. Great!

Jag Stannar Kvar Då, För Din Skull


''Cause' every hello ends with a goodbye.''
Trevlig kväll med mycket skratt och tjöt. Skulle bara säga det att jag lever och att jag nu ska lägga mig och kolla på OC. Mattias reagerade förresten på att han inte stod med i min lilla inforuta till vänster, men jag gillar honom också! Med det sagt går jag nu och lägger mig, godnatt!

Run

Har klarat av jobbet och ska nu sätta igång med att städa mitt rum. Senare i kväll kommer Julia och Ullrika hit så ska vi allihopa käka grillat och prata planer inför Turkiet. Fan vad taggad jag är!!

Slänger upp en bild på lille Bendji eftersom han är så gullig♥♥


12 juni 2011


''If I die young, bury me in satin. Lay me down on a, bed of roses. Sink me in the river, at dawn. Send me away with the words of a love song. Lord make me a rainbow, I’ll shine down on my mother. She’ll know I’m safe with you when she stands under my colors.''
Nu sticker jag iväg till Trollhättan för jobb och sedan ska jag leka med mina kusiner. Hörs när jag kommer hem!

Every Teardrop Is A Waterfall

Har nyss kommit hem från en mycket trevlig eftermiddag/kväll i Trollhättan! Så jäkla mysigt att sitta på altanen i kvällssolen med personer man älskar. Jag, Marcus och Anna spelade fotboll och sedan var vi även i hagen och matade hästarna. Så söta! När Anna tröttnade hakade Niclas på så jag och dom små trollen stod där och klappade och mös med dom fina. Så mysigt! Anna tog lite bilder så jag ska gå in till henne nu och tjata på henne så hon lägger in bilderna på sin dator så jag sedan kan slänga upp dom här. Ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen och kolla OC innan jag somnar. Ska upp tidigt i morgon för att åka till Trollhättan för lite jobb. Kommer bli en bra sommar då jag planerat in jobb både här och där så nu jävlar! Money money money!!!! :D

Gamla bilder på mig forts.


När jag fyllde 13(?) och MJ precis hade dött så jag gick runt med ett armband som det stog ''KING OF POP'' på för att hedra honom, haha. Jag som inte ens tyckte han var bra.. knäpp.

Efter Johan Palms konsert i K-stad då jag fick tag i burken som Johan druckit ur. Svävade på moln i flera veckor efter det och har faktiskt fortfarande kvar burken haha.

I Skåne någon gång

Innan Johans konsert. Lycklig tjej

Suddig bild från det att jag bodde i Trollhättan i en vecka. 2009

också från Trollhättan

Precis innan det att jag åkte iväg till Skåne för att spela Eskilscupen. Hade på mig min älskade tröja som jag köpt på Fallens haha

Haha snyggt. Kvällen då jag och Maddison sov i husvagnen för att vi skulle till Göteborg dagen efter på en av Johans konserter

Innan någon Johan-konsert med Johan-tröja och Johan-hårband. Vadå besatt?

<3

Hahahahaha herregud...

Någon dag då jag fått för mig för att sminka mig och fota

Första timmen som brunhårig! 2009

I skolan någon gång

Fråga inte ens

I mitt vackra Stockholm

Någon dag hemma hos Madelene

Åh vad jag saknar de håret!

Kan inte fatta att jag ens lägger upp vissa av dessa bilderna, tur att jag lyssnar på bra musik och blir lite extra snäll och inte orkar bry mig så mycket.
Fortsätter någon annan gång, nu sticker jag i väg till Trollhättan på middag!

Fullt upp

Godmorgon! Väcktes av att Ullrika och Bendji kom hit runt halv 11 i morse så ungefär hela morgonen har jag varit nere och pratat planer inför Turkiet och myst med Bendji. Har en hel del att göra idag så nu måste jag sätta fart! :)

Q

Har inte så mycket att säga. Elin och Ida kom hit så vi och Anna har myst i tv-soffan hela kvällen. Vi kollade på I rymden finns inga känslor och Wallander och hade det riktigt mysigt. Är riktigt trött nu så ska strax gå och lägga mig så nu säger jag godnatt.

Allt Jag Hade Förstorat


''Och det hjärta som skulle bli ditt på nåt vis, det fryser nu sakta till is.''
Och jag kunde ha gjort vad som helst för att höra den tanken, men själv låg jag tyst i min säng och så frälst av den farliga branten - jag liksom föll över kanten.
Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat.


Elegi


Satt och kollade igenom gamla bilder och hittade denna på mig och min kusin Ellen. Mitt lilla hjärta♥
Helsoft dag då jag inte haft någon riktig lektion på hela dagen och vi slutade ca. 11:45. Har suttit nere i Elins källare hela dagen där vi kollat på film och spelat SSX3. Elin drog senare fram till Edet för att klippa sig och jag knallade hemåt. Lyssnar på Winnerbäck och drunknar lite i mig själv. Har ingenting mer att säga, hörs senare.

Du Får Mig Känna Så Här, Du Tar Mig Till En Ny Värld


Gammal och lagom söt bild på Klanghen och mig ;)
Jag, Hanna, Klangh & Elin bestämde oss för att cykla till Gunnarsvattnet trots att regnet hängde i luften. Halvvägs framme hände det lite grejer så vi vart fyra sura tjejer som var tvungna att bege oss hemåt igen. Kom hem och gick runt och slöade i mina mjukisbyxor och sedan åkte jag, mamma, Ullrika & Julia till Torp. Fick med mig en skitsnygg långklänning som jag ska ha på skolavslutningen. Är fullkomligt kär i den så jodå! Sitter nu och pratar planer med min kära syssling som förmodligen kommer till Trollhättan i sommar. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig. Godnatt!

Bada

Sitter just nu hos Klangh med henne, Sara och Hanna. Trevligt värre. Jag och Klangh är jäkligt badsugna så vi funderar på att dra med oss Sara och Hanna + Elin till Gunnarsvattnet.

9 juni 2011


Bild på Hannisen någon gång i maj när vi var i slottsparken mitt i natten.
Idag skulle vi egentligen ha ''friluftsdag'' då vi åttor skulle orientera på Ström och Högstorp. Vid åtta började jag, Elin och Hanna gå mot Ström i spöregn och när vi väl var framme värkte våra fötter och knän. Satt i ungefär 5-10 minuter och pratade med en söt liten gubbe tills det att vi fick veta att det blivit inställt så vi skulle gå till skolan. Där skulle vi se på film tills klockan blev 11 vilket var såå onödigt så jag och Hanna gick hem till mig. Kvart över nio var vi alltså här när vi egentligen skulle slutat 1. Jag som verkligen hatar orientering klagar inte, men fy fan vad onödigt att ens gå upp idag alltså. Nu ska jag och Hanna göra oss milkshake för att trösta oss med att vi gått i spöregnet HELT I ONÖDAN.
MVH trött/arg tjej


Onsdagskväll



Kärlek. Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt!

One Less Lonely Girl


''Music is my escape from all the bullshit in life.''
Hur go träning som helst och det var så skönt att ha full koncentration på fotbollen. Slapp tänka helt och hållet, ibland försökte demonrösterna tränga sig in i mitt huvud men icke sa nicke. Fotboll är bra. Man slipper tänka, man bara är. Annars då? Sitter och käkar kvällsmat som består av flingor och lyssnar på Justin Bieber. Eeeh.. vad fan hände lixom? Jag som knappt äter flingor längre blev helt plötsligt skitsugen och jag som aldrig lyssnar på Justin Bieber sitter och lyssnar igenom alla låtar som jag älskade förr. Antingen har jag slått i huvudet eller så spelar livet mig ett spratt. Jaja, jag klagar inte!

Stop Crying Your Heart Out


''Take only what you need from me.''
Sticker alldeles strax iväg på ett träningspass. Behöver rensa huvudet så det blir perfekt.

Inget Kan Ändra På Det


Du ser på mig, älskling
Och undrar var jag var igår
Men se på mig, älskling
Ingen av oss ska säga något
Förlåt mig

Det kanske tar emot
Men vi hör ihop
Och inget kan ändra på det

Jag ser på dig, älskling
Jag ser att du plågar dig själv
Du missförstod någonting
För det finns ingen annan min vän

24 - Mitt rum

Skulle jag ha glömt bort detta? Nejdå, inte alls... Nu kör vi igen!

För bara någon månadsen var mitt rum svart, grått/silvrigt och lila. Det var slitet men jag trivdes hyfsat bra ändå. Jag är en sån människa som vill ändra på saker hela tiden, så fastän att jag trivdes i mitt slitna lilla rum så ville jag ändra om helt och hållet. Resultat blev att vi målade hela rummet vitt, la nytt golv, slängde ut lite grejer, köpte ny garderob osv. Nu är mitt rum vitt/rosa/silvrigt och jag trivs helt okej. Det finns fortfarande lite grejer som behövs ändras och fixas till men annars så. Mitt rum är väldigt stökigt just nu så jag har ingen ork att städa och sedan ta kort, så de får jag fixa en annan dag.

ÄLSKLING JAG VET HUR DET KÄNNS








Kände att det var på tiden att de kom upp bilder från slutet av helgen. De två första är från när jag och Madelene var vid älven och resten är från när Sara och Malin var här. Mina tre vackra tjejer♥♥♥

(Tidsinställt inlägg, så detta kommer upp när jag sitter och pluggar.)

ABRACADABRA



Soft skoldag. Vi ''började'' vid halv nio men satt bara i uppehållsrummet till det att klockan slog 9. Då gick vi ner till fotbollsplanen där vi skulle spela brännboll och kubb. Jag satt mest och kollade på och pratade med Adam, Susanna och Marianne vilket var mycket trevligare än att spela med de blivande sjuorna. Alla kändes så små haha. Vi slutade egentligen vid 12 men eftersom Malin och Zofia skulle med någon buss tidigare så skulle dom gå vid 10 och då hakade jag på. Var hemma runt 10:20 så jodå. Inte så nödvändigt att ens pallra sig till skolan men ändå! Nu ska jag plugga fysik ungefär hela dagen men har tidsinställt ett inlägg så jodå.

8 juni 2011

Godmorgon! Elin är här och vi ska alldeles strax dra oss ner till korsningen för att möta upp Klangh och sedan ska vi pallra oss vidare mot skolan. Vi börjar halv 9 och slutar 12 så de är gött.

MY LIFE - MY LOVE


Kvällsångest. Behöver jag ens säga mer? Dom som känner mig som bäst vet förmodligen hur det är med mig stunder som dessa. 16 augusti 2010. Jag älskar dig mest av allt i hela universum Bella.

What Did You Say?


(tuff tjej)
I didn't even see you coming, it was such a suprise. I wasn't expecting nothing, now I'm lit up inside. You're bringing out all the colors, no more black and white.

En Helt Vanlig Tisdagskväll

Vinst till Sverige mot Finland med 5-0. Zlatan är kung och jag är trött så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!

YOU ARE MY LIFE


''Once all alone
I was lost in a world of strangers
No one to trust
On my own, I was lonely
You suddenly appeared
It was cloudy before but now it's clear
You took away the fear
And you brought me back to the light'' ♥


Smart_tjej_96

Dödar mig själv lite smått för att jag alltid ska hålla på att försöka ändra allting. Fick mig en snygg design men alla inlägg försvann. Blev arg och bytte till en standarddesign och tänkte skita i bloggen totalt. Fick då tillbaka alla inlägg and I was like whooot. Ska hoppa in i duschen nu och sedan se om jag kan fixa nån annan design. Eeeh

Och Vi Gråter Aldrig Mer


''Dream it. Wish it. Do it.
Let's leave this place together.''
Och jag som redan hade nog med beslutsångest. Rött eller blont hår? var den frågan jag mest funderade över. Kollade igenom gamla bilder och kom på att jag saknar mitt bruna hår. Eeeeeh.. vänta lite nu. Rött, blont eller brunt? Får nog fundera att tag till.

NEXT TO YOU


''You've got that smile
That only heaven can make
I pray to God every day
That you keep that smile

You are my dream
There's not a thing I won't do
I'll give my life up for you
'Cause you are my dream

And baby everything that I have is yours
You will never go cold or hungry
I'll be there when you're insecure
Let you know that you're always lovely
'Cause you are the only thing that I got right now

One day when the sky is fallin'
I'll be standing right next to you, right next to you
Nothing will ever come between us
'Cause i'll be standing right next to you, right next to you''

Ovärt

Mitt liv går sådär lite extra segt just nu, sådär segt när ingenting blir rätt och man vill bara sticka huvudet i sanden. Ingenting fungerar egentligen, jag försöker kämpa in i de sista med skolan men kommer ingen vart och hur mycket fotboll jag än tränar så blir jag bara sämre. Min kropp är seg och egentligen vill jag bara sova, men det kan jag inte för då smyger sig mardrömmar in i mitt huvud. Behöver en paus från allting, vilket jag snart tar. Bara några få dagar kvar och sedan drar jag till Turkiet. Tack och lov för det.
Orkar inte ens leta upp någon bild, så ovärt är allting nu.

Summer Breeze


Efter att ha legat inne inprincip hela dagen och kollat på OC så kom Sarisan hit för att muntra upp mig. Vi satte oss på altanen och fikade på daimkaka och hade girltalk. Snart kommer även våran fina Malin hit och joinar oss, kommer bli awesome! Tänk vad bra man kan må pga sina vänner♥

UPDATE: Sara har precis upptäckt min systemkamera så hon springer runt och tar kort på allting som går att ta kort på haha. Så söt!

5 juni 2011


Jag är verkligen kär i dig med

Sjuka dagar. Efter två timmars sömn väckte Sara mig för hon skulle hem, ca en timma senare åkte även Hanna. Jag kollade på OC tills det att Madelene kom och vi hade en fin dag med skratt, cykelturer och pizza. Kvällen var mindre lyckad men hon stannade i alla fall över natten och vid tolv idag åkte hon. Jag har legat i sängen hela dagen med feber och kollat på OC vilket jag ska fortsätta med.

G-A-L-E-T

Min klocka visar 09:30 just nu och jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Klanghen gick precis hem och i samma sekund somnade Sara och Hanna. Känns ganska sjukt att gå och lägga sig nu när det är mogon, kommer ju sova bort hela dagen. Men jag är såå trött så det får jag göra i vilket fall. Godnatt! (godmorgon?)


Crazy Night I Juni













Helt galen dag/kväll med mina fina. Finns sååå otroligt mycket bilder så jag och Sarisan har suttit i ungefär en halvtimma och valt ut några. Mina tjejer är bra bättre bäst

For The First Time

Jag, Hanna och Klangh tog oss en sväng till godislagret och köpte energidricka och godis som nu har stått i kylen och läskat oss hela dagen. Vid halv fem kom Sara och nu har vi suttit ute på altanen och käkat pizza. Jag och Hanna gjorde även sjuuuukt goda vattenmelondrinkar förut som vi sörplar på nu. Ska försöka slänga in lite bilder senare i kväll, nu ska vi prata tjejsnack och sedan ta fram den stora godisskålen och tjocka oss framför fotbollen.

Det Är Fest Hos Mig I Kväll Och Hela Världen Är Min

Jag och Hanna vaknade vid 10:30 och då gick vi ner och åt frukost och kollade på OC. Nu lyssnar vi på Veronica Maggio för fullt och ska alldeles strax börja fixa oss! :)


Life Is Beautiful











Jag och Hanna bakade, lyssnade på bra musik och skrattade. Sedan satte vi oss på altanen med jordgubbar, smält vit choklad och fruktsoda. Vid åtta någon gång kom Sarisan hit så vi tre hade skoj. Nu ska jag och Hannisen gå och lägga oss i sängen och kolla på OC innan vi somnar. Godnatt!

No Stress

Efter några avsnitt av OC städade jag (inte klar men whatever) och sedan tog jag mig en go dusch. Nu är Hanna här och vi spelar ashög musik och bakar, underbart! :D


Free Fallin'


If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two
and finally I'm forced to face the truth
No matter what they say, I'm not over you
Not over you

2 juni 2011

Är uppe med tuppen idag och sitter just nu i min säng och funderar på om jag ska börja städa eller om jag ska kolla på några avsnitt av OC först. Lutar mest åt OC...

Love







Vi låg på studsmattan och sörplade chokladshake. Himlen var blå. Allt var bra.
Nu ska jag ligga och kolla på OC resten av kvällen.

''Man kör ner här.. wooow!''

Sitter i sängen med Hannisen och kollar på några galna videoklipp som hon spelat in på oss. Vi är så knäppa så jag blir galen haha.
Hanna: O så blev de mer flod pååå
Ebba: Men Hanna du gör slut på energidrickan!
Hanna: MEN NEJ!
Båda: HAHAHAH
Hanna: Det ser ut som insektkiss
Ebba: Tror du att en insekt kissar så mycket eller?
Hanna: Det kanske är en armé? Eller en tsunami..
Ebba: Filmar du fortfarande??!
Sedan sitter vi och säger ''jalla mannen, gå härifrån. du kan få papper, ska jag jaga dig?'' till en fågel. Vilket liv..
Hanna: Men det enda är att det är så jävla kallt..
Ebba: Nej, det är inte så jävla kallt.
Hanna: Men med denna får man extra kiss! *visar energidrickan*
Jajaja det är helt okej att vara onormal. Idag har vi haft en riktigt mysigt, ska slänga upp några bilder senare i kväll. Nu ska vi kolla på OC! :)

Första Sommardagen


''Promise I'll be kind, but I won't stop until that boy is mine.''
Hemkunskapen gick snabbt då jag och Klangh bara frostade av frysen och tvättade rent kylen, resten av tiden tillbringade vi mest i bildsalen. SO:n gick fort och fysiken var inställd så jag och Klanghen gick hem till henne där vi käkade pizza och sedan gick vi tillbaka till skolan för dagens sista lektion vilket var b-språk. Vi fick reda på våra provresultat där jag fick G och sedan fick vi göra en oförberedd läsförståelse. Gick ju helt okej så jodå. Sitter just nu i sängen och låter Winnerbäcks underbara röst fylla mitt rum. Vid fyra någon gång kommer Hanna hit så tills dess ska jag kolla på OC. ♥

RSS 2.0