Friday I'm In Love

Så vad har jag haft för mig idag då? Haltat runt med mitt knä som gjort så ont så jag knappt kunnat gå vissa stunder. Tur att det finns bedövningssalvor och fina vänner som hjälper en alltså. Amanda kom till skolan och jag drunknade lite smått i hennes famn och ville aldrig släppa taget för det är helt sjukt hur mycket jag saknat henne. Tog bussen med min underbara Malin till Trollhättan efter skolan och vi mötte upp Ida. Vandrade runt lite i Oden och sedan sa vi hejdå till Ida och begav oss mot Överby. Fick ett sms från David när vi precis gått av bussen ''Jag gick nyss på bussen ni hoppade av'' Lite surt sådär med tanke på att jag inte träffat honom på flera månader. Tur att människan är i Edet nu så jag får förhoppningsvis träffa honom i morgon. Har tagit tag i städningen lite såhär nu på kvällen, har äckligt mycket kvar att göra men kan knappt hålla ögonen uppe så får ta tag i resten i morgon.
Kommer förmodligen inte ens hinna kolla åt datorns håll i morgon, jag kommer vara en stressad tjej som kommer brinna. Ska städa klart mitt rum, fixa massor inför konfirmationen, gå på kalas, förhoppningsvis grilla och sen hänga med trevliga människor (som jag ännu inte vet vilka) vid brasan. På söndag smäller det, kan inte fatta att det har gått så fort. Nä nu går ögonen i kors, orkar inte ens leta efter någon passande bild till detta krångliga inlägg. Har för mycket i huvudet när jag är trött alltså. Godnatt mina fina!

23 - En semester








Den 24 januari 2009 åkte jag, farmor, farfar & Anna till Egypten/Hurghada. Vi bodde på Sunrise Holiday Resort vilket var ett skit bra hotell. Det var bra väder varje dag så vi hängde vid poolen nästan hela tiden (havet vågade vi aldrig riktigt bada i haha). Vi red även på kamelen Oscar (som jag och Anna blev totalt kära i) flera gånger, det var grymt! :) Vi åkte ut med en båt och fick gå ner flera meter under vattenytan för att kolla på fiskar. Hur coolt som helst var det. Killarna på dom två sista bilderna serverade oss på hotell och var hur snälla som helst. Jag och Anna fick drinkar hela tiden dom skojade alltid med oss. Vi var i Egypten i en vecka men hann med otroligt mycket roligt, detta är verkligen ett land/hotell jag ska tillbaka till :)
Varför jag valde just Egyptenresan var för att jag verkligen trivdes där och fick vara med om mycket under resan. Helt sjukt vad bra allting var.

För övrigt har jag lagt bloggen åt sidan och försöker bara göra ''30 dagars utmaning'' sakerna. Jag har så sjukt mycket att plugga till och på söndag konfirmeras jag så det är mycket att göra just nu. Hoppas på att nästa vecka blir lite lugnare. Nu är i alla fall Hanna här och vi har degat oss ungefär hela dagen. Ska ta tag i min idrottsuppsats som ska vara inlämnad i morgon och sedan ska vi och spela match i Hjärtum :)

22 - Det här saknar jag


Jag kommer fortfarande ihåg när jag träffade Bella för första gången. Stunden då hon kom springandes mot mig och vi visste båda två att vi hörde ihop. Åtta år var det hon och jag, ingen förstod mig så bra som hon gjorde. För mig var Bella så sjukt mycket mer än ''bara en hund''. Bella var mitt liv, min allra bästa vän. Hon var den enda som kunde torka mina tårar och hon gav mig allting genom att bara andas. Hon var allting jag någonsin behövde. Åtta år av glädje. Hon var min andra halva, jag funderade ofta på hur jag skulle kunna överleva utan henne utan resultat. ''När du dör så dör jag med dig'' viskade jag alltid in i hennes päls med tårarna rinnandes ned för mina kinder.

Bella blev sjuk. Åt ingenting och sov inprincip hela tiden. Jag såg knappt glöden i hennes ögon längre. Jag dog lite varje gång jag såg på henne. Hon var så svag och jag kunde inte göra någonting åt det. Hon hade hjälpt mig genom allt men när det väl var hon som behövde hjälp så kunde jag inte göra någonting mer än att vara med henne så mycket som helst. Jag grät mig igenom dagarna och nätterna och jag låg alltid bredvid henne och drog in hennes lukt i näsan så den fyllde hela kroppen och jag lyssnade så ofta på hennes hjärtslag. Sen kom dagen då vi skulle åka in med henne till vetrinären. Jag grät konstant från det att vi satte oss i bilen till det att vi kom hem igen. Hela dagen satt jag på golvet och stirrade på telefonen eftersom jag väntade på att vetrinärerna skulle ringa. Sen ringde dom och vi kunde komma och hämta henne och när Bella kom springandes mot oss hade jag kunnat flyga fram för hela jag var fylld av glädje.

Någon vecka senare skulle hon in igen men jag kunde inte följa med eftersom jag skulle passa mina kusiner. Jag kommer ihåg det sista jag såg av henne. Hon låg så utmattad och jag bara grät. Jag pussade henne och viskade att hon skulle klara detta och sedan åkte hon iväg. På kvällen fick jag reda på att hon skulle avlivas. Allting sprack för mig den stunden. Hela mitt liv slogs sönder och jag har aldrig någonsin varit så trasig. Jag försökte springa men ramlade ihop i en hög. Allting var svart.

Jag fick åka och ta farväl av henne. Hon låg så stilla och var så kall. Hjärtat slog inte och det kändes som jag skulle dö vilken sekund som helst. Jag bara låg bredvid henne och viskade att hon var tvungen att komma tillbaka, att jag inte skulle klara någonting utan henne. Mina ögon var sprängda av alla tårar och min kropp skakade.

Jag gråter fortfarande. Jag har fortfarande kvar samma smärta i kroppen som jag hade då. Allting är fortfarande hemskt och jag försöker fortfarande komma på hur jag ska kunna leva på riktigt utan henne. Snart är det ett år sen hon försvann från oss och jag bara gråter. Jag saknar ingenting så mycket som jag saknar Bella.

Jag ska leva för dig, du är mitt liv och jag vet ju att du finns i varje andetag jag tar. Men hur fan ska jag klara detta utan dig?

Feelings Change. Memories Don't.


''No, this is not the time or place for broken hearted''

21 - Mina rädslor

Jag är rädd för inprincip allting, för allt är inte alltid som man trott det var. Men det som skrämmer mig sådär lite extra mycket är mörker, andar/demoner, spindlar, flugor, att bli lämnad ensam, bli kär, aldrig lyckas med det jag vill lyckas med, förlora allting jag byggt upp osv. Men framför allt är jag rädd för mig själv. Hela jag är en freakshow.


We Were Born And Raised In A Summer Haze












Hemma från en långhelg i Skåne. Har gått långa strandpromenader och drunknat lite i mig själv. Gått utan smink och skrattat åt det jag tyckt varit roligt. Har haft ont i hjärtat för alldeles för mycket (eller för lite) påminde om min andra halva som förra påsken var frisk (och med oss). Har åkt till kåseberga och ätit glass i solen och spanat på folk. Gått inne i Ystad och pratat om vad jag vill ha när jag konfirmeras. Spelat kortspel och gosat med Siri. Spelat fotboll nere på stranden och haft så ont så jag knappt kunnat gå. Lyckad påsk (men med tårar).
Nu sticker jag iväg och spelar match.

20 - Min Favoritplats

(Tidsinställt)

Det är väll rätt sjukt egentligen om någon missat det, men min favoritplats är Stockholm. Har alltid varit kommer (fördmodligen) alltid vara. Jag älskar stresset inne i staden och jag älskar blandningen och dom små gatorna inne i gamla stan. Jag älskar att sitta i tunnelbanan och låta tankarna vandra iväg åt alla håll och kanter. Det är här jag hör hemma. 

Löderup


På väg mot gröna kullar och fält fyllt med blommor. På väg mot en vit sandstrand och mot ett vackert (men läskigt) hav. På väg mot lugnet och friheten. Kommer inte blogga över huvudtaget utan bara umgås med min familj och släkt. Kommer tillbaka på Måndag så vi hörs då (eller när jag fått tillräckligt mycket vett i huvudet för att orka släpa mig till min dator) ♥

Shoes: Check


Väskorna står i hallen och allting är klart. Halva jag sover redan medans andra halvan inte kan sluta tänka. All ångest är som bortblåst och det finns inga tecken på utbrott i mitt rum längre. Har tidsinställt ett inlägg i morgon bitti eftersom jag inte kommer hinna gå in på datorn innan vi åker. Ögonen går snart i kors så nu säger jag godnatt♥

Warning: Too Much Information


Vet egentligen inte varför jag skriver här, men någonting måste jag ju göra. Jag lider av sån jävla packångest så jag har svårt att tro det själv. Jag gör alltid en lista vad jag ska ha med mig och nu i slutet står det bara smågrejer kvar att bocka av. Smågrejer så som headset, skor & solglasögon. Ändå kastar jag grejer, gör sönder pennor och sätter mig på golvet och storgråter. Okej, det där med pennan var ju inte helt meningen. Jag var arg, skulle kladda för allt som stog i boken och tryckte (självklart) för hårt. Ingen penna. Smart. Varför lär jag mig aldrig? Hade jag packat på dagen i stället för att dega i solen hade jag kunnat ligga i sängen nu, utan ångest. Men det är samma sak varje gång jag ska iväg. I morgon ska jag upp vid klockan 5 och jag kommer förmodligen vara så trött så jag knappt vet vad jag själv heter. Vill bara skrika och gråta. Alltid samma känsla. Är som en liten unge men jag antar att det är okej. Jag hatar att packa. Vad är det för fel på mig? Hela världen består av idioter men den största av dom alla är jag själv. Har en fotbollsväska att packa också. Great. Allt kommer förmodligen sluta med att jag sitter och skriker hela natten.

19 - Det här får mig att gråta

Hoppar över denna.


Onsdag

Bloggade hemifrån Madde förut men nu kan jag inte se det, vet inte om det var jag som var knäpp och aldrig klickade på publicera eller om det är min dator som är totalt efterbliven. I alla fall sov jag, Madde och Amanda i husvagnen och vi startade dagen med underbart goda pannkakor. Kunde inte blivit bättre! Sedan har vi legat i solen hela dagen med musik och högar av gamla nummer av Cosmopolitan och Glamour.
När det senare började bli lite kallare satt vi inne och pratade en stund och sedan gick vi till Sibylla och käkade glass.

Igår på träningen fick jag någon lätt migrän eller någonting sådant och känner mig helt slö efter två dagar med lite sömn så nu känns det som huvudvärken kommer smygandes tillbaka. Nu ska jag sätta fart med packningen eftersom jag åker till Skåne i morgon.

Bjuder på en lökig bild från Stockholm när jag och Madde var där. Ganska komiskt att jag har oboy i handen, haha är beroende!


18 - Det här får mig att må bättre

Det finns så sjukt mycket saker som får mig att må bättre. Till exempel min familj, min släkt och mina vänner. Jag mår bättre av att spela fotboll och gå promenader på kvällarna med personer jag tycker om. Jag mår bättre av att åka ifrån Edet till någon storstad där jag kan gå och tappa bort mig själv lite i stället för att vara fast här. Jag mår bättre av att lyssna på bra musik och jag mår bättre av att rida. Jag mår bättre när mina nära och kära skrattar och är lyckliga. Finns så sjukt mycket mer men jag hinner inte sitta här resten av kvällen och rabbla upp saker som (för mig) är självklara.

Elin är här och vi sitter och lyssnar på musik och snackar lite skit. Strax ska vi sticka och träna på gräs, grymt! :)


Hero

Helt stört hur varmt det är, men det är ju så jäkla skönt så hoppas det håller i sig nu. När Sara och Amanda kom satte dom sig också i solen med oss och vi snackade lite skit (haha). Sedan drog vi oss hem till mig där vi fikade och jag var så seg så dom drog ut utan mig. Nu ska jag ta på mig träningskläder och städa lite snabbt. Anna och Olivia lagar mat till mig även idag så innan det är klart ska jag hinna packa oxå. Eftersom jag ska gå till träningen om ca 1½ timma får jag sätta fart nu. Efter träningen ska jag gå hem till Madelene så ska vi tjejer sova i husvagnen i natt :)

Slänger in en bild på världens finaste Madelene så ni får någonting vackert att kolla på medans jag är iväg och gör annat skoj!

Tisdag

Madelene hade fått för sig att vi skulle gå upp vid 9(!) så vi har käkat frukost på altanen och nu ligger vi i solen och lyssnar på musik. Senare kommer Amanda och Sara hit så vi kommer ha en grym dag! :D

Bebis

Gick och mötte Madelene runt 12 så nu ligger vi i hennes säng och planerar inför sommaren. Strax ska vi sova, i morgon kommer bli en grym dag! :D


Flashback | Part 3


Tyskland 2010

Galna dagar sommaren 08 med Amanda

Erik Hassle live Stockholm, Gröna Lund 2010

Stockholm med min fina syster 2010

Stockholm med Maddison 2010, vi lekte turister och åkte runt överallt och fotade hela tiden. Sedan hängde vi utanför slottet en hel del också och åt glass i solen

Skåne 2010, på bilden visar Sebastian upp hur stark han är och Nicholas visar pinnen han hittat. Så söta!

17 - Mitt husdjur

Räknas dammråttor? Nä, skämt å sido. Hade ca 7-8 marsvin en gång i tiden men alla är tyvärr döda nu.
Sedan var det Bella och Siri som egentligen är min mormor och morfars men som var rätt mycket mina oxå. Bella dog 16 augusti 2010, alltså i somras. Jag har fortfarande svårt att leva på riktigt utan henne eftersom hon var så stor del utav mitt liv, men jag är glad att jag ändå fick 8 hela år med henne. Siri finns i alla fall kvar och det är jag otroligt glad och tacksam över.

Alla marsvin var mina och Annas tillsammans förutom två, Baloo som är på bilden var mitt. Annas hette Babe och var helvit.

Bella, mitt liv.

Siri, som ger mig allt genom att andas. Hon är lyckan i mitt liv

Best Friend

Efter att ha tryckt i oss tacos + chips i mängder och skrattat så de rann tårar på allas kinder är nu musiken på högsta volym igen och jag och Hanna sitter i mitt lilla rum och har girltalk. Strax ska vi gå ut och gå en sväng för att få lite luft. Får alltid så ont i magen när jag är med Hanna för vi skrattar så mycket. Helt stört alltså.

Nu får ni vända lite på huvudet oxå!

987654321

Helt sjukt vad bra väder det har varit idag! Har gått både till och från Västerlanda, inte helt felt alltså. Hanna kom och mötte mig och nu sitter vi i kvällssolen och lyssnar på bra musik. Strax ska vi käka tacos som Olivia och Anna håller på och laga :)

Wish You Were Here

And I remember all those crazy things you said
You left them running through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

All those crazy things we did
Didn't think about it just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here

Skype osv



Ibland undrar man ju. Han har i alla fall tillräckligt mycket vett i huvudet för att sätta på Erik Hassle :)

Coconut Tree


Min kväll består av att käka äpple och lyssna på Mattias och Adrian som tjötar och sätter på hemsk musik. Kan nog inte bli trevligare ;)

16 – Den här månaden

April. Den här månaden har jag tänk mycket. Alldeles för mycket eller alldeles för lite. Jag har skrattat och jag har gråtit. Jag har varit i Stockholm två veckor. Våren är här och jag är vårglad. Jag går runt med solen i ansiktet och bra musik i öronen. Jag har blivit sviken men fortsatt vidare ändå. Jag har blivit så rädd så jag knappt kunnat stå. Jag har satt gränser och sedan gått över dom. Jag har brytit mot regler och försökt få ordning på mitt liv. Jag har dragit slutsatser som sedan visat sig inte stämt. Jag har varit förvirrad men skrattat ändå. Jag har vaknat till solsken och fågelkvitter, jag har spelat fotboll på gräs för första gången i år.

Och jag kommer fortsätta skratta och må bra. Jag kommer fortsätta undra, tänka och vara förvirrad. Jag kommer prata mig igenom nätterna och jag kommer sakna min andra halva. Jag kommer fortsätta gå runt med solen i ansiktet och jag kommer fortsätta försöka få ordning på allting. Jag kommer gå strandpromenader och köpa glass. Jag kommer fortsätta bryta regler för det är sånt som gör att det händer någonting. Jag kommer gå och längta ihjäl mig till valborg och jag kommer gå i kyrkan. Jag kommer fortsätta vara jag.

Stop This Train

Släpade mig till kyrkan och sedan var vi 4 glada tjejer som gick hemåt i vårsolen.
Gick promenad i skogen med världens bästa. Njöt av solen och åkte sedan till kullen. Satt på trappan i t-shirt och gosade med Siri. Mina prinsar kom springandes och vi allihopa åt god mat i solen. Vi tre lekte vidare med solen i ögonen. Vi trampade runt i löven och hoppade studsmatta. Skrattade och snurrade runt. Sebastian ville att jag skulle sova hos dom hela veckan och om jag bara kunde släppa allting skulle jag lätt kunna göra det.

Men ändå så har jag en rolig vecka framför mig. Tror det kommer bli bra ändå.
Och idag fyller mitt hjärta år, hon har skrattat åt mig för att jag har ring till hennes gamla telefon i stället för den nya. Att jag aldrig lär mig. Vi fick tag på varandra tillslut och hade en mycket trevlig pratstund.


15 – Min favoritfödelsedag

30 dagars utmaning var alltså namnet. Mitt minne alltså.
Och mitt minne sätter inte bara stopp för 30 dagar utan även för min favoritfödelsedag. Jag kommer inte ihåg någon av mina födelsedagar förutom min senaste. Och den var ju inte så värst bra. Så vi hoppar denna och kör på nästa när jag kommer ihåg det =)

Million Pieces










Ang. ''flygande glasrutor'' bilden så lossnade en fönsterruta på 13:e våningen den dagen då det blåste så mycket. Det låg krossat glas på hela uteplatsen och på gatan nedanför + att en cykel hade fått en glasbit rätt i däcket (haha).

Och ang. den sista bilden så är de något av de godaste man kan dricka! Sommardricka

Vår För Hjärter Dam


Luften är klingande isblank omkring deras kroppar där dom går
Ser du nåt som liknar en tår, så är det isen som droppar
För nu är det vår för deras mörka sår.

Någon har fingrat inatt vid dom daggvåta marker
som minner om livet och förtrollar en vinter
Någon har visat sig gå ungefär samma snirkliga,
dunkla väg, i Hjärter Dams labyrinter
Dom har vadat genom slam, genom sot och grus och damm
Så må dom lyckas ända fram
Hjärter Dam, bara lev och sjung
Sjung en psalm för Hjärter Kung

Off To Birthday Party


Do It All Night

Jäkligt bra träningspass igår som Lisa höll i, sedan hade hon föreläsning och vårat lag har nog aldrig varit så tysta. Det var riktigt intressant och man blev så jävla taggad. Så jäkla grym tjej.
Sedan var vi alltså fem knasiga tjejer som skulle stanna kvar och sova i skogen, dvs jag, Sara, Hanna, Nellie & Alice. Så sjukt galen natt, ska nog inte säga mer haha!
Idag blev de först lite teori och sedan kollade vi på klipp från Svarteborg cup då vi spelade. Känns som man har lärt sig sjukt mycket under dessa två dagarna och jag är otroligt taggad inför träningen på tisdag.

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra på kalas i Munkedal :)


För Den Som Letar

Taggar till med äckligt bra musik och strax ska jag dra mig mot Hjärtum. Lisa Ek ska ha föreläsning med oss först sedan blir det träning och sedan mat + film. I morgon ska vi bara ha teori i några timmar och sedan blir det hemfärd så vi hörs då.

Everytime I look up to the sky, I've got you on my mind


Du Kan Få Mig Hur Lätt Som Helst

Jag, Sara och Hanna hade girltalk påväg till lagret. Rätt sick hur mycket man missar och hur mycket man har att berätta när man är borta från varandra i bara två veckor. Nu är i alla fall de mesta sagt och resten tar vi senare i kväll. Vi drog oss sakta men säkert bort mot Edet där vi träffade Amanda. På tal om saknad typ. Mitt fina hjärta. Fan vad dramatiskt allting i mitt liv är just nu. Är i alla fall nyss hemkommen, ska fixa lite med de sista sedan drar jag mig bort mot Hjärtum för träningsläger med tjejerna. Några av oss kommer även stanna över natten så jag kommer hem i morgon eftermiddag någon gång skulle jag tro.


Ready Set Go

Godmorgon! Har käkat en supergod frukost som bestod av vaniljyoghurt och jordgubbar. Har packat upp mina grejer från Stockholm och suttit och deppat över att jag vaknade upp här i stället för i lägenheten. But that's life. Har fått på mig kläder och musik kommer ur mina högtalare så nu ska jag fixa mig. Sedan ska jag dammsuga lite snabbt och packa inför träningslägret. Sen ska jag möta upp mina fina hjärtan så min dag kommer bli super trotts att jag är fast i skogen :)

Charmig bild på oss tre. Vad fan hände där lixom? Haha

Songbird

Min mobil är överhettad pga sms och telefonsamtal hela kvällen. Jag har vänner som bombar mig. Skämt å sido. Trotts smärtan i bröstet har jag fått le och skratta pga allt knas mina fina har sagt och gjort. Nu ska jag krypa ner i min säng som jag trotts allt har saknat. I morgon ska jag gå upp hyfsat tidigt för att städa och packa upp, sedan ska jag träffa Sara och Hanna som jag saknar så mycket att jag får kramp. Ska se om jag hinner träffa min underbara Alex också som ville nämnas här. Godnatt♥

Hanna snor min dator varje gång hon är här, men jag är glad ändå för hon är söt och redigerar bilder. Mitt fina hjärta♥


Två Veckors Lycka

Efter 5 timmars bilfärd sitter jag nu mitt i skogen i mitt lilla rum.
Två veckor i Stockholm och nu är jag fast på riktigt. Shit vad jag älskar den staden alltså. Jag har vandrat gator upp och gator ner, jag har sprungit i affärer och jag har åkt så mycket tunnelbana och buss så jag trodde att mitt accesskort skulle slitas sönder. Jag har pratat i telefon med mina fina vänner och jag har lärt känna nya underbara människor. Jag har sett hur aprilsolen lyser över min älskade stad, jag har sett caféerna och restaurangerna göra i ordning sina uteserveringar. Jag har varit lycklig och jag har skrattat.
Vaknade med ont i magen idag för jag visste att det var sista dagen. Hade sån ångest, ville inte gå till jobbet för jag visste att det var sista dagen. Jag ville inte åka hem. Jag ville stanna tiden. Efter många om och men satt jag i alla fall i mitt lilla kontor med mina fina projektledare runt mig. Så underbara hela bunten. Dessa människor har visat mig så mycket och jag har lärt mig så fruktansvärt mycket på denna resan. Vi har varit stressade hela denna veckan eftersom datorerna har strulat och idag blev det extra mycket stress, men vi skrattade oss igenom de hela och nu ska det förhoppningsvis fungera som det ska göra. Jag hade hoppats på att vara kvar när projektet blev slutfört men det hann jag tyvärr inte med. I slutet på dagen hade jag extra mycket ångest. Jag satt och kollade på mina fina nya vänner som satt och slog sina kloka huvuden ihop för att komma på lösningar på problemen. Jag ville ta så många kort, visa mina vänner vilka fantastiska människor jag fått jobba med.
Pappa kom inspringandes i rummet och sa att jag skulle samla ihop mina grejer medans han hämtade bilen ute i Lilla Essingen. Jag grät en tår eller två och mitt fina gäng tröstade mig och fick mig att skratta. Mitt hjärta gjorde ont för jag ville inte lämna dessa människor som lärt mig så mycket. Till slut fick vi säga tack och hejdå och det gjorde så ont. Jag lämnade kontoret bakom mig och gick ut i solen. Satte mig i bilen och grät några tårar till och sedan försökte jag samla mig. Kände mig så trasig men så stark på samma gång. Jag lämnade staden i mitt hjärta bakom mig och jag fick säga farväl av människor som jag verkligen sett upp till och som inspirerat mig.
Vägen hem kändes som en dimma tills det att Anders ringde mig och vi pratade en stund. Det telefonsamtalet fick mig att insé att det var på riktigt, det finns faktiskt så underbara och fantastiska människor. Och jag ska tillbaka redan i sommar. Om jag aldrig skulle åkt hem skulle jag aldrig kunna åka tillbaka. Jag är så glad att jag valde just den praon, för trots alla sega dagar och trots all väntan så lärde jag mig mycket. Jag hade turen och fick jobba med sånna underbara människor som fick mig att skratta hela tiden. Alla på hela kontoret var faktiskt snälla.

Detta kan ha varit något av det absolut bästa jag har gjort. Och är det någonting jag är helt säker på är det att förr eller senare kommer jag sitta där i min egna lägenhet och känna sån lycka i bröstet som jag känt konstant två veckor i sträck. Staden i mitt hjärta, Stockholm jag är din


Mobilblogg - sitter och väntar på bussen, ...

dsc04370 (MMS)

Mobilblogg - sitter och väntar på bussen, det är både soligt och varmt här idag! :D nu ska jag tillbaka till jobbet och käka lunch sedan blir de jobb till klockan 4.


Mobilblogg - sitter på pong och käkar med ...

Mobilblogg - sitter på pong och käkar med trevliga människor :)


Mobilblogg - kom nyss hem från jobbet, har...

dsc04368 (MMS)

Mobilblogg - kom nyss hem från jobbet, har fixat mig snabbt och strax ska jag ta mig in till hötorget för att möta upp pappa och farmor. Vi ska äta middag på någon mysig restaurang :)


Grått

Ligger i sängen med en fet huvudvärk, skulle egentligen åkt in till gamla stan men får ta det någon annan dag i stället. Nu ska jag sätta på någon film och sedan ska jag sova. Har några sega dagar kvar på jobbet, ungefär när min praktik är slut är även projektet klart så de är ganska bra tajming där haha. För övrigt fick jag lyssna på två tanters prat om tulpaner och fönsterrutor i väntan på bussen, mycket trevligt det. Hade svårt att hålla mig för skratt, lyckades bara nästan. Har haft mig en tankeställare såhär nu på kvällen när Stockholm är grått. Har tittat ur genom fönstret ner på fina Östermalm. Jag hör hemma här, men jag hör hemma hos mina fina vänner också. Som bombar mig med fina sms och roliga telefonsamtal. Jag har fina vänner och nu ska jag sluta tjöta och välja film. Valet står mellan Twilight och Eclipse, kollade på New Moon häromdan. Någon som är förvånad? Nä, trodde väll inte det. Tack och hej säger en trött tjej

Mobilblogg - är sne och trött men jobbar ä...

dsc04363 (MMS)

Mobilblogg - är sne och trött men jobbar ändå, segt asså..


Mellanslag

Kom tillbaka till lägenheten för ungefär en timma sen så nu sitter jag och pappa och kollar på någon seg film. I morgon väntar en lång arbetsdag så jag ska strax ta mig en snabbdusch och sedan krypa ner i sängen.

@ Kontoret

Fick bli lite snabb shopping på hötorget eftersom jag bara skulle ha lite småsaker från Indiska. Efter en helg med spring i affärer är mina pengar slut och det känns riktigt jobbigt eftersom det fortfarande är riktigt mycket jag vill ha. Har i alla fall sagt hejdå till mamma och Anna som nu sitter på tåget hem mot Lilla Edet. Jag och pappa är på kontoret, han sitter i möte och jag sitter och sörplar oboy och lyssnar på musik.



Har centralen precis nedanför så jag sitter och spanar på folk som går förbi hela tiden haha!

Den del av kontoret där jag sitter nu. Och min webbkamera suger så man ser ju inte så mycket, men det är skitfint här!

Nä nu tog min oboy slut så jag ska springa och hämta lite mer ;)
(Dom har nån slags maskin som gör äckligt god oboy, man blir fan beroende!!!)


Storstadstjej

Jag och Anna kom nyss tillbaka till lägenheten så nu inväntar vi mamma och pappa för lite lunch. Sedan ska vi ut på stan igen. Allt går så fort här i stockholm, tiden springer iväg och jag känner mig som världens stressade människa. Men jag gillar det. Jag gillar trafiken och jag gillar storstaden. Jag gillar den stressiga luften och jag älskar östermalm. Hemma är jag så efterbilven (haha), men allting är efterblivet där. Göteborg är som rena landet jämfört med detta. Stockholm är staden jag älskar, det är här jag hör hemma. Och nu när jag har skrivit klart min roman ska jag sätta mig i fönstret och kika efter mamma och pappa! :)


10 april

Godmorgon! Idag är Sthlm soligt så vi tar på oss solglasögonen och drar ut på stan. Har lite grejer jag ska köpa och sedan vid 4-5 tiden ska vi till centralen för att säga hejdå till mamma och Anna. Hörs senare :)


Staden i mitt hjärta, Stockholm jag är din

Eftersom jag är så smart hann vi inte med någon shopping. Jag tog en dusch och sedan stensomnade jag i sängen och vaknade inte förrän vid sex. Sitter och segar mig i soffan nu och kommer förmodligen somna (igen) vilken sekund som helst. Känns för övrigt hemskt att det bara är fem dagar kvar till jag sätter mig i bilen och åker hem. Ska nog spara mina pengar till en lägenhet här i underbara Stockholm.
What are words if they're only for good times then they don't?
Anywhere you are I am near. Anywhere you go I'll be there.

Update osv

Igår kom mamma och Anna hit med tåget, så vi gick på götgatan ungefär hela kvällen för shopping. Idag har vi gått på drottninggatan och sedan lite på plattan. Sitter nu i lägenheten och jag ska förmodligen snart dra iväg ensam för lite mer shopping. Ikväll är det kulturnatt här i Sthlm så vi ska se om det händer någonting skoj då. I morgon åker mamma och Anna hem igen så vi ska försöka hinna med så mycket som möjligt nu =)

Mobilblogg - kom nyss tillbaka till kontor...

dsc04338 (MMS)

Mobilblogg - kom nyss tillbaka till kontoret efter lunch på serrano. Sitter och väntar på kerim och erik så när dom är tillbaka blir det jobb. Snyggt band jag har runt halsen va? Haha, det hänger ett kort på de som gör att jag kommer in nästan överallt på kontoret, så nu kan jag dricka hur mycket oboy som helst!! :D


What Are Words?

Är hemma efter en lång eftermiddag/kväll. Åkte med Claudia och hämtade upp Gabbi och vi åkte för att shoppa. På vägen hem körde vi in för att tanka och när vi sedan skulle starta bilen så händer det ingenting. I början skrattade vi mest åt det men när sedan bilen började låta som en skrivmaskin blev vi ganska rädda haha. Efter många om och men kom en kille och hjälpte oss, och jag och Gabbi fick ställa oss ute i blåsten och frysa halvt ihjäl och sedan putta på bilen. För att ladda batteriet skulle vi ta en extrasväng hem vilket resulterade i att vi hamnade i Södertälje och sedan mitt ute på mörka landet, eller spökstaden som vi kallade det. Alla var så rädda så vi satt bokstavligt talat och skrek i bilen. När vi hittat ut ur mörkret svängde vi in på donken och belönde oss med glass haha! Har nog aldrig skrattat så mycket, tårarna verkligen bara rann och mina käkar gör FORTFARANDE ont pga allt skratt. Nu sitter jag och lyssnar på en underbar låt som Gabbi visade oss, och strax ska jag krypa ner i sängen för i morgon väntar en lång arbetsdag. Godnatt♥

Mobilblogg - Är ute och åker på stockholms...

Mobilblogg - Är ute och åker på stockholms alla vägar med gabbi och claudia. Riktigt roliga tjejer, har inte skrattat så här mycket på länge :D


Sitter på min favoritrestaurang, pong, och...

Sitter på min favoritrestaurang, pong, och käkar. Det är proppfullt med folk..


Hemmafester och en stulen bil

Ligger i sängen och lyssnar på Veronica Maggio och har de allmänt mysigt. Pappa är iväg och firar Claudia så jag är ensam hela kvällen. Ska strax ta mig en dusch och sen får jag se vad som händer. Funderar på att åka till Gamla Stan och ta mig en mysig promenad. Annars stannar jag nog hemma och käkar lasagn som pappa har köpt till mig haha.

Förresten, det knasiga med min prao är att det är så jobbigt och tråkigt att det nästan blir roligt. Och dagarna är så långa och sega så det nästan går fort. Redan onsdag ju! Vart tar tiden vägen? Idag var jag mest ute och snurrade på vägarna med Anders men ändå! Nä nu ska jag hoppa in i duschen ;)

Mobilblogg - Sitter vid hustaken och jobba...

dsc04333 (MMS)

Mobilblogg - Sitter vid hustaken och jobbar, jobbet är segt men utsikten är fin ;) slutar vid ungefär 4 så bloggar mer när jag kommer hem!


Trött tjej

Känner att jag uppdaterar väldigt bra..not.
Har jobbat stenhårt både igår och idag så i slutet idag kändes det som jag skulle sova vilken sekund som helst. När jag kom hem ville jag egentligen bara sova, men åkte i stället till Skärholmen för att shoppa lite och blir på bättre humör. Åkte dit och såg allt folk och kände att jag inte hade någon lust alls, jag i ett nötskal alltså. Så jag åkte hem igen och stensomnade i min sköna säng och vaknade inte förrän pappa kom hem. Vi käkade en god middag och sedan ville jag så gärna åka tunnelbana så jag gick iväg och åkte en sväng bara för att, haha. Måste ju passa på när jag väl är här ;)
Nu är jag svinigt trött igen så funderar på att gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Då är det ännu hårdare jobb som väntar, 28x2 kartonger ska packas upp och sedan är de massa andra grejer som ska fixas. Suck..

Sleep tight

Kom hem till lägenheten för en stund sen, jag och pappa har precis käkat mat och nu sitter jag i soffan och lökar. Ska strax ta en dusch och sedan gå och lägga mig. Är sjukt trött, gick ju upp vid halv 5 i morse och det har varit fullt upp på praktiken idag. I morgon väntar en till jobbig dag, men jag ska kämpa på och få de jobbiga överstökat så kan jag ta de lite lugnare nästa vecka :) Hörs i morgon ♥

Mobilblogg - åkte precis förbi råsunda och...

dsc04330 (MMS)

Mobilblogg - åkte precis förbi råsunda och tänkte på min älskade sara då ;)


Mobilblogg - påväg till bromma med claudia :)

dsc04329 (MMS)

Mobilblogg - påväg till bromma med claudia :)


Update

Sitter på kontoret mitt i Stockholm och snart ska jag och Claudia åka och hämta några datorer som jag ska fixa med efter lunch :)

Påväg mot stockholm! :)

dsc04326 (MMS)

Påväg mot stockholm! :)


Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger


Söt bild från när jag och Madde var i Stockholm i somras.

Hela min säng är full med kläder som ska packas ner och jag är inte ens klar än. Hur ska jag få plats med allting? Har mer än häften av sakerna kvar men jag fastnar här hela tiden för jag vet aldrig vad jag ska börja med. Kommer förmodligen aldrig bli färdig. Åker härifrån vid ungefär halv sex i morgon, och om jag är tillräckligt smart kommer jag mobilblogga i bilen. Nä nu får jag sätta fart, ska hinna duscha innan jag lägger mig också :)

Aprilhimlen


''kärlek är slöseri med tid, men jag hade kunnat slösa bort min tid med dig.''
ge mig en kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på.

Shooting star

Är nyss hemkommen från kyrkan där jag, Sara och Adam satt och gjorde grimarser ikapp efter det att vi tagit nattvarden. Inte långt kvar till konfirmationen nu så kände att det var dags att börja med det nu. Innan pappa kom och hämtade mig hade jag och Sara ett långt farväl. Vi kommer inte träffas på två veckor men hon har lovat att ringa mig varje dag så det fixar sig nog. Nu ska jag sätta igång med packningen så det blir klart någon gång :)

Snea tjejer i slutet på sommaren 2010 ♥



Sitter i soffan och kollar på 40 year old virgin medans jag pratar med alex. om ungefär 75 minuter är den slut och då ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Har en hel dag med packning framför mig. Riktigt segt, men tanken på att få åka till Sveriges bästa stad och stanna där i två veckor kommer göra de hela lättare.

Om du lämnade mig nu


Hur börjar man le igen när man glömt bort alla skratten?

Hjärter dams sista sång

Har lökat runt i huset hela dagen och fixat olika grejer för att tjäna ihop lite pengar inför Stockholm. Nu sitter jag utmattad i sängen och ska kolla på någon bra film i väntan på att maten ska bli klar. Vi ska grilla och jag är glad. Snart är sommaren här! :D

Bild från i somras då vi var i Grekland. Detta är nog den mysigaste restaurangen jag någonsin ätit på. Vi firade farmor här inne och alla var så snälla och maten var riktigt god. Nu blev jag sugen på grekisk sallad. Hmmm

14 – Min(a) första kompis(ar)

Mina första kompisar fick jag när jag bara var dagar gammal. Eller kan man säga så? Vi lekte ju inte speciellt mycket, vi låg ju bara på en filt tillsammans medans våra mammor tjötade haha.
Felicia; Vi lekte alltid när vi var mindre, och vi gick i samma klass (förutom förskolan) ända till 5an tror jag det var? Vi bodde rätt nära varandra så vi var ofta med varandra. Ett tag var vi riktiga nördar och satt alltid hemma hos henne i hennes vardagsrum och spelade San Andreas. Det var det enda vi gjorde, vi satt där hela dagarna haha! Felicia flyttade senare till Göta, vi försökte hålla kontakten i början men nu hinner vi inte med det så mycket längre. Men vi går i samma skola så vi pratar ofta med varandra :)

Jag och Felicia♥

Elin; Jag och Elin kommer förmodligen alltid hålla ihop haha. Hon är en väldigt stor del av mig och får mig alltid på bra humör! Eftersom det bara är fem hus mellan oss, vi går i samma klass & spelar fotboll i samma lag så ses vi väldigt ofta haha. Vi brukar även plugga tillsammans och nu har vi sagt att vi ska dra igång med tjejkvällar hon och jag + anna och ida. Elin är en riktigt stark tjej, hon har varit med om mycket och hon kommer hjälpa många människor när hon blir stor! Min fina tjej<3

Jag och Elin för inte så länge sen (Haha jag ska alltid fjanta mig, vill alltid få Elin att le för hela jag blir glad när hon är glad!)

Var tvungen att ta en normalare bild haha. Elin ser så sur ut på denna ;) Men hon är så gullig! ♥

Jag älskar både Felicia och Elin med hela mitt hjärta, vi har gått igenom otroligt mycket tillsammans alla tre och jag är så stolt över att kunna säga att dom är mina vänner :)


2 Apil

Har varit en riktigt jobbig natt eftersom jag har vaknat flera gånger. Jag tänker för mycket. Har i alla fall legat i sängen hela morgonen och kollat på Sex And The City. Nu ska jag ringa min fina Madelene för lite girltalk. Och om allt går som planerat kommer denna dagen nog bli rätt bra ändå.


Flashback | Part 2


Gammal och suddig bild på Anna och mig när vi cyklade dressin i Skåne

Jag, Anna och Elin

Mina älskade hjärtan. Heartbeat

På sjukhuset med min underbara lillasyster vid min sida.

Jag, Bella, Anna & Siri. Så lycklig tjej. Om man bara kunde spola tillbaka tiden

Vithårig tjej med sitt liv i knät. Jag saknar dig så mycket

13 – Mina drömmar

Hoppar över denna. Har för många drömmar för att ens orka fundera på vilka jag ska skriva här och inte.


Fuck you


RSS 2.0