Gissa vem som kommer sova gott i natt


Livet är soft

Helgalen fredagskväll. Drog mig hem till Klanghen så fort jag publicerat de senaste inlägget, vi hade de sådär galet nice som bara vi två kan ha. Hur underbart som helst!! Sedan kom även Alexander dit så de va helgalet. Gick ut och mötte Lollo & Klara, skrattade som tusan och sedan drog jag med L & K hem till Lollo. Vi kollade på Water for elephants, skrattade och hade de mysigt. Drog mig sedan hemåt, har ätit gott och kollat på Idol med min mysiga familj. Blir lika glad varje gång lilla Bendji kommer springades emot mig och pussar mig som bare den. Åh mys!! Har en hel bunt med bilder från kvällen men dom är tyvär inte bloggbara ;) Nä men nu ska jag dra en film och mysa ihjäl mig med min stora mysiga säng. Måste bara säga att jag har så underbara vänner så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Och jo men visst bråkar vi men jag älskar er alla oavsett allting jag säger och ni vet om det. Puss

Let's leave this world for a while, baby.


''Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter, and those who matter don't mind.''

Set fire to the rain
1) Igår hade vi två timmars håltimma så jag, Klanghen och Malin knallade hem till Klangh där vi lekte med tomtebloss och hade de trevligt.
2) Säg hej till Sven! Klanghens lerfigur från bildlektionen idag.
3) Kolla vad som stod och väntade på mig när jag kom hem idag!!!!! Glad tjej x100.
Började skriva ett inlägg men de lät som alla andra inlägg jag skrivit den senaste tiden. Att jag hade en huvudvärk som dödade mig och att jag skulle knapra tabletter. Men så har de senaste dagarna varit för mig. Vet inte vad felet är, men vad gör man? Finns inte så mycket att säga egentligen. Ska ringa mamma och fjäska så att hon köper hem Ballerinakakor till mig. Puss

Wake me up when september ends


Hittade ännu en bild på min dator på min andra hälft. Det gör ont. Vi tillbringade så mycket tid tillsammans, det fanns så många tillfällen då jag hade kunnat ta fina bilder på henne. Men det gjorde jag inte. Jag var ung och dum, förstod inte att jag skulle behöva några fina bilder senare i livet. Men jag förstår nu, och ångrar mig så mycket. Universums vackraste tjej, jag älskar dig så mycket.

Annars då? Försöker leva sådär lite smått fastän jag håller på att ramla över kanten. All min tid går till att försöka kravla mig upp från stupet jag hänger vid, har inte tid till någonting. Saknar fotbollen så jag blir tokig men har varken tid eller ork för att pallra mig till träningarna. Sitter hellre hemma och går igenom gamla saker och försöker hålla ihop mig själv. Saknar Stockholm så mycket att jag nästan spricker, men tiden går fort och snart sitter jag där staden där jag trivs bäst med alla ljud och rörelser runt mig. Åh vad jag längtar. Har för övrigt världens bästa och finaste syster, jag älskar dig Anna.

Mycket skitsnack som egentligen inte handlar om någonting. Om de inte kommer inlägg på några dagar så är de väl för att jag försöker få ordning på saker och ting. Allt är en enda röra för tillfället, som ni kanske redan märkt. I morgon kommer min säng så en liten del av mig mår nog bra ändå. Puss

I am madly, deeply, truly, passionately in love with you.


Vet egentligen inte varför jag är sån här. Vet inte vad det är för hål jag ramlat ner i. Försöker se mig omkring men allt är så svart. Försöker kämpa och vara stark, försöker fokusera på de viktiga i mitt liv, men min blick fastnar någonstans i fjärran och alla jobbiga tankar hemsöker min kropp gång på gång. Minns att jag brukade vara rädd för tårar, ville inte att dom skulle komma för jag kände mig så vek då. Jag kände mig som förloraren i mitt eget spel. Men jag längtar efter dom nu, om jag gråter händer det i alla fall någonting. Några ynka små tårar hade kunnat bryta isen, kanske hade jag vaknat någorlunda till liv? Förstår inte mig själv, förstår ingenting. Försöker vara konaktbar, försöker allting. Ser ingenting, hör ingenting. Vaknar till ibland av att någon vän står framför mig och frågar om jag hört vad dom sa. Nej, det har jag inte. Jag är på en annan planet eller något i den stilen. Vill ju stå stadigt med båda fötterna på marken. But what to do?

Bella jag älskar dig med hela mitt hjärta och varenda kroppsdel värker av saknad. Och jag skulle aldrig någonsin sluta kämpa för oss, jag skulle aldrig göra dig så besviken. Men jag lovar dig att när min tid är inne kommer jag aldrig lämna din sida igen. Och du gav mig allting genom att bara andas, vad har jag kvar nu? I love you

På SO-lektionen är vi alla lika

Sitter för tillfället på SO-lektionen och längtar efter att min lärare ska komma tillbaka så att vi kan få gå. Har bara en lektion kvar sedan, efter det ska jag och Elin hem till henne och plugga järnet. På bilden ser ni söta Jessica som var den enda som inte protesterade när jag tog fram kameran, finfint.


I takt med att julbelysningen kommer fram lockar tomten med pepparkakor och alla blir snälla förutom du

Borde jag skrika? Borde jag banka, slåss och svära? Borde jag berätta hur du skär i min kropp, och att du sedan häller salt i såren? Jag är inte perfekt, men säg mig, vem är de? När jag ligger här om natten och låter kylan tränga in i huvud, kropp och sinne - ligger du då i de varma, med längtan till morgondagen då du kan fortsätta leva i din falska lilla bubbla? Och du trodde aldrig att någon skulle komma och knacka på fasaden, du trodde aldrig att någon skulle lägga märke till dina små fel, för visst dolde du dom under löven? Och jag frågar mig själv gång på gång, vad hade jag gjort om jag inte visste? Hade jag då fortsatt ge dig allt mitt, utan att få någonting tillbaka? Då hade jag stått där i regnet och du hade gått bakom min rygg och trampat på mitt hjärta. "Alla behöver en vän som du", sa jag och kramade om din mjuka lilla kropp. Jag anade ju ingenting, visste ingenting. Jag var bara en av dom som inte såg skillnad. Jag litade blint på din mask som du så omsorgsfullt satte på dig varje morgon, jag var så bländad att jag inte såg att de bara var någonting du hittat på. Och jag vet ju att allting bara fortsätter. Nu ligger du förmodligen i sängen där vi delat många tankar, drömmarna flyger förbi under dina ögonlock och snart är tiden inne då masken sätts på återigen över dina runda små kinder. Allting var bara en illusion och jag var dum nog att lita på dig och dina stjärnklara ögon. Och jag vet inte vad som är värst, att du dolde så mycket för mig och ändå kunde kalla dig för min bästa vän, eller de faktum att jag älskar dig så mycket att jag inte vet hur jag ska kunna ta tjuren vid hornen. Kommer jag vara en bättre människa utan dig? Kommer jag må bättre, kunna tänka klarare? Eller kommer jag tillbringa dagarna med att stirra på din ryggtavla och önska att det var jag som satt bredvid dig och få höra på alla viskningar? Kanske är det jag som tänker för mycket, kanske är det jag som är felet. Kanske är den enda jag borde bryta kontakten med mig själv? Yeah, my wish.


Just a kiss on your lips in the moonlight

Vet inte riktigt hur detta inlägget blir då jag mobilbloggar. Förmodligen vet alla redan att blogg.se har släppt en app, men jag som är lite efterbliven "inviger" den idag. Har feber, ont i halsen och huvudvärk. Kan nog inte blir bättre. Trycker i mig tabletter och försöker överleva. Skämt å sido. Stannar i alla fall i sängen idag, ska försöka komma upp på benen lite senare för har lite plugg som väntar. Hade inget bättre att visa er, så fick ta en bild på kortet som är precis bredvid mig. Love


Men nej, ingen slår dig. Ingen kan ta mitt hjärta som du gjorde.


I brist på annat lägger jag upp denna slitna bilden där man verkligen ser hur tråkigt allting är nu för tiden, haha. Fint, verkligen.
Trots feber, värk i hela kroppen och en huvudvärk som hotade med att döda mig så stannade jag kvar i skolan. Satt med huvudet i händerna och försökte mest gömma mig i min halsduk hela dagen. ''Men Ebba, du ser ju förskräcklig ut. Du får ta och gå hem.'' sa någon, och jo men visst kände jag mig förskräcklig. Min kropp ville bara gå hem, lägga sig i sängen och stanna där tills allt blev bra, men jag hade andra planer. Så när skoldagen var slut kämpade jag mig upp för alla backar tills det att jag stod utanför huset där jag spenderat så många dagar i min barndom. Ca 40 minuter tog det för mig, men de var det värt. När jag gick in genom grinden som så många gånger förut blev jag nämligen påhoppad och överröst av pussar av två av mina favoriter. Nämligen Siri och Daisy. Sedan kom en tredje liten favorit springandes, hoppade upp i knät på mig och sa saker som att hon älskade mig, att jag var bäst och att hon var kär i mig. Älskade lilla Stina. En helt perfekt dag trots ''sjukdomen'' som försöker ta över min kropp. Nu ska jag knapra lite alvedon och sedan gå och lägga mig. Puss♥


I just wanna make you sweat


Behövde en dag då jag kunde gömma mig lite extra. Åkte därför bara upp till Trollhättan en snabbis och beställde säng, sedan åkte jag hem och planerade att sova bort hela dagen. I stället kom mormor och Sebastian hit med some good news, alldeles för bra egentligen då dom känner mig alltför väl. Sebastian var den som kläckte nyheten, jag var så glad att jag studsade upp och ner och inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen. För där ute i den silvriga bilen som stod parkerad utanför vårt hus, där var det inte bara älskade Siri utan ett stort, svart och lurvigt djur. Tillbringade hela dagen uppe på Ström för att lära känna Daisy som hon heter. Var så skönt att få träffa min fina släkt igen också. Åh finfina söndag.


Drama, lies, tears. Cheers to the teenage years.

Pics: weheartit


On a scale of 1 to 10: You're a 9 & I'm the 1 you need1) Amandas söta lerfigur på bilden. 2) Haha ja, ni ser ju själva. Jag och Hannepanne som fjantar oss. 3) Fin utsikt, synd att kameran suger och att jag inte orkade lägga ner mer energi på att få en finare bild. 4) Kartonger. 5) Nya inneskor. 6) Nya joggingskor.

Hade egentligen planer inför hela kvällen, men när jag kom hem från Trollhättan hade jag så ont i huvudet så jag avbokade allting. Ångrar mig lite smått nu men pappa köpte hem Ballerinakakor till mig så jag har det rätt bra ändå faktiskt. Vad har jag annars gjort ikväll då? Tagit en varm dusch, lyssnat på musik, kollat på Desperate Housewives & pussat på älskade Benjamin. De två sistnämnda sakerna ska jag faktiskt fortsätta med nu, ha en fin lördagskväll♥

Gårdagens guldkorn

Pic: weheartit
Hade en finfin fredag. Jag och Hanna klättrade upp på berget och hade utsikt över halva Edet. Där uppe var vi ett tag, sedan klättrade vi ner och gick och mötte Mattias och Alex. Vi fyra låg sedan i Hannas säng och kollade på Hitta Nemo och någon dålig skräckfilm. När mörkret hade lagt sig drog vi oss ut, åkte moppe med håret flygandes bakom oss och skrattade åt varandra. Mycket mysigt. Träffade även Madelene och Alle en snabbis vilket var mycket trevligt. Sedan började jag och Hanna dra oss hemåt, stannade på någon asfaltsväg som låg helt öde, där la vi oss tätt ihop och kollade upp på stjärnorna några minuter. Alla problem försvann då, för där uppe finns de inga problem utan bara stjärnor. När vi vart hemkomna kröp vi ner i sängen med varsin kopp varm oboy och sedan somnade vi.
Vaknade av min mobil ringde och nu sitter jag här och ska alldeles strax dra mig mot Trollhättan. Hanna ligger i sängen och kollar på videor/ bilder från gårdagen. Trevligt.

Dear best friend: I honestly don't know what I would do without you


''And so you see, it's you and me. Together forever and never apart. Maybe in distance, but never in heart.''
Idag skymtade man sommar, genom all kyla och alla gråa moln så fanns det en sol som lös ner på oss trötta skolungdomar. Jag satt lutat mot musiksalsdörren invirad i min mysiga halsduk, solen sken och jag var omringad av glada människor. Så vädret kan man väl egentligen inte klaga på nu när solen gett oss alla några extra timmar solstrålar mot vår hud. Någon man däremot kan klaga på är mitt onda knä som skakar och värker om vartannat.
I skrivande stund sitter jag helt utmattad (eftersom jag nyss städat klart mitt rum), i min säng ligger Hanna och sover men jag funderar på att följa Alexanders råd och väcka henne. Om någon timma ska vi dra oss hem till henne där jag även kommer spendera natten. Finfint♥

Here we go again och ja, jag håller dig kär än


Gammal skev bild från arkivet ni sett förr.
Gick till skolan i min mysiga halsduk runt halsen. Satt i min dammiga skola på någon lame lektion och stirrade ut genom fönstret. Regn. Ännu mer regn. Finns det inget slut? Frös. Gick runt med en huvudvärk som gjorde mig en aning handikappad. Knaprade i mig några tabletter och klarade av hela skoldagen. Gick till cafét med mina fina tjejer och dödade några timmar med prat, skratt och en mycket god vaniljlatte. Jag, Hanna & Sara fortsatte sedan hem till mig medans Madde fortsatte hem till sig för att plugga (som vanligt är hon den rediga av oss, inte undra på att hon är mycket smartare än oss. Suck) Vi tre knödde ihop oss i min lilla säng och pratade om allmänt knasiga saker. Har även hunnit med att mejla runt till olika personer/företag i Stockolm så nu håller jag tummarna. Hade tänkt att jag skulle kolla något avsnitt av Desperate Housewives nu innan sängen, godnatt♥


Nu tvättar jag mitt lik för att slippa åka dit''Att förstöra för sig själv är det enklaste i livet.''
Sitter på samma plats som jag gjort inprincip hela kvällen. Egentligen borde jag ha gjort min tyska och mejla de företagen där jag vill praoa, men icke. Söker runt på weheartit, läser mina gamla modetidningar, läser bloggar och lyssnar på finfin musik. Mitt huvud går på högvarv och ungefär en miljon olika tankar cirkulerar runt omkring där inne. Jag vet vad jag vill i mitt liv, men jag vet inte hur jag ska komma dit. Varje måndag- och onsdagsmorgon tjatar våra mentorer på oss att vi går i nian nu och att vi måste ta tag i skolan för att få bra betyg. Vi har inte haft ett enda prov än och ändå sliter jag snart av mitt hår för jag lever i sån panik. Jag har så stora förhoppningar på mig själv, jag måste få höga betyg och en bra utbildning. Inprincip så har jag hela min framtid planerad i detalj, jag måste bara komma på hur jag ska kunna koppla av och lägga mina känslor åt sidan de gånger då jag måste koncentrera mig på skolan. För jo men visst ska jag det. Jag ska visa mina lärare att jo jag kan visst, jag ska visa mina föräldrar, mina vänner som säger att jag har för högra drömmar men framför allt ska jag visa mig själv. Jag kommer klara detta. Vill man någonting tillräckligt mycket och är beredd att lägga ner all sin tid och hela sin själ på att komma dit så kommer man förr eller senare lyckas. I'm gonna make it.

Nu kryper jag ner i min goa säng och taggar ännu en lång skoldag, men vad gör man inte? Godnatt underbara ni


Det var just här jag stod för några år sedan, trevandes vid kanten


Gina Tricot
Extremt snygg och seriös bild såhär på kvällskvisten, men vad gör det när man i alla fall ser mössan och halsduken? Ingenting. Åh vad jag kommer mysa ihjäl mig med dessa i vinter. Nu fattas bara matchande jacka och vantar, vart jag nu ska få tag på det. Hmm.


Plattade mitt hår sådär omsorgsfullt och glatt i morse då jag för en gångs skull hade tid, när jag sedan gick utanför ytterdörren öste regnet ner. Hade ingen ork att öppna väskan och rota fram mitt paraply då alla mina böcker skulle bli blöta då, så i stället fick jag gå ännu en dag med håret i krullar åt alla håll och kanter. Sorgligt men sant. Efter skolan gick jag och Hanna till biblioteket och lånade oss varsin klassiker till svenskan. Sedan gick vi hem för att beställa hem pizza. 45 minuter för sent kommer ''pizzabudet'' och plingar på vår dörr, ger oss en kall pizza och rycker hundralappen ur handen på mig och någon sekund senare har han åkt iväg. Kvar står jag och Hanna och fattar ingenting. Besvikna, förbannade och irriterade äter vi upp vår pizza som för övrigt inte alls var så vi ville ha den, sedan ringer vi vår hemliga bodyguard och låter han åka till pizzerian och ge dom en utskällning. Aldrig mer ska vi beställa pizza därifrån. Arg varg

Slutet gott allting gott men fortsättning följer


Smutsiga skor eftersom jag använde dom idag och inte hann ta kort på dom innan. Skopunkten

Nödvändigheter. Ögonbrynspenna, rouge & nagellack. H&M

Hårspray att ha i väskan, som stått på min inköpslista ett bra tag men har aldrig riktigt fått tummen ur. H&M

Ja, mina fina - mina plånbok är nu tom. Igår åkte nämligen jag, Hanna och Sara en sväng till Överby efter skolan eftersom jag skulle kolla på kläder. Q: Hittade jag några fina kläder? A: Ja. Q: Köpte jag några då? A: Nej.
Varför inte detta då? För att jag har så lätt att slänga pengar på småsaker och sedan när jag ska gå och kolla på kläder har jag inga pengar kvar. Fick däremot med mig två nödvändigheter som jag är glad över! Nämligen en halsduk och en mössa, visar de lite senare eftersom jag inte riktigt hade tid nu.

För övrigt så är mitt liv väldigt stressigt just nu, hinner inte riktigt med datorn då jag knappt hinner vara hemma. Nu ska jag hoppa in i duschen, kommer ett till inlägg senare i kväll. Puss på er mina fina♥

Jag gråter bara i regnet


♥♥♥


Jag måste ha varit någon annan innan jag träffade dig


Ännu en helg har gått, veckans alla dagar lyckas flyta in i varandra. Minuter blir till timmar. Timmar blir till dagar. Under helgen har jag hunnit med att gråta i massor, skratta, träffa min fina släkt, frysa, mysa med min bästavän där i hennes säng precis bredvid fönstret. Hon hade datorn i knät, jag småkollade på någon dålig film jag som egentligen inte alls förstod handlingen på. Då och då sneglade jag ut genom fönstret, såg hur regnet föll genom mörkret och hur dimman långt där borta la sig som ett täcke över marken. Precis som den hade lagt sig i mitt huvud. Åkte sedan hem och kollade på Desperate Housewives resten av kvällen, för ja, jag har på något hemskt sätt lyckats se klart på OC. Nu väntar alltså nästa serie. Kallprat. Har egentligen ingenting intressant att säga. Men det är ju så de är, nu när vintern börjar komma och hela mitt sinne har frysit till is.


Såg du oss där vi satt i bänkraderna, såg du alla salta tårar som föll ned för våra kinder?
Kände du smärtan vi alla hade inom oss, kände du tyngden på våra axlar?
Kunde du se rädslan i våra tomma blickar, kunde du se hur gärna vi ville att du skulle sitta där bredvid oss?
Kan du se hur jag försöker leva vidare, kan du känna att du finns i varje andetag jag tar? 
Vila i frid världens bästa gammelfarmor♥


And why can't you just hold me?Vad jag suttit och lekt med hela kvällen? Denna pekplatta från Fujitsu. Helgalet.

Will you still love me in the morning?


''The sunlight filtered through the pre-dawn haze, throwing a sunbeam on his face.''


You don't have to hide, you're free to fly
I morse såg jag OC boxen ligga på mitt skrivbord och kände kärlek i hela bröstet. Sådär lite fort innan jag skulle gå ner till korsningen fick jag för mig att kolla på de två sista skivorna med avsnitt som jag hade kvar innan allt var slut. Jag hade lixom förberett mig på att ha 8 avsnitt på mig att ta farväl av den absolut bästa serien genom tiderna. Det visade sig att det bara var extramaterial. Grät lite smått och gick sedan och snyftade och berättade om mitt krossade hjärta för Elin och Amanda hela vägen till skolan. Lite smått jobbigt, får väl ta och se om hela då.

Efter skolan tog jag och Hanna bussen till Trollhättan, fick med mig Sofis mode och min favoritmascara, vilket ni ser på de skeva bilderna där uppe. Ni ser även min kopp med varm choklad som jag för tillfället har bredvid mig och sitter och sörplar på lite smått. I morgon är jag även ledig från skolan av lite för privata skäl för att jag ska kunna ta upp de på min kära lilla blogg, så vi skippar det. Får mig i alla fall en extra liten sovmorgon trotts att det inte hjälper. Skulle helt ärligt hellre sitta i skolan än att genomgå morgondagen.

Episod 16: The end's not near, it's here


Tillbringade dagen hemma hos Elin och Ida där jag känner mig så hemma att det är skrämmande.
Hela kvällen har badat i tårar då jag kollat på mängder av avsnitt av OC. Om någon är förvånad kan ni ju räcka upp handen. Inga händer? Bra, då fortsätter vi.
Gårdagens aha-upplevelse: Laktosfri mjölk smakar apa. Tyck synd om mig.
Dagens aha-upplevelse: Wordfeud är så roligt och beroendeframkallande som alla säger.
Min säng är ledsen för att jag svek den i morse så tänkte se om den möjligtvis kan förlåta mig och ta mig tillbaka, vilket jag ska göra nu. Godnatt♥


Ryan & Marissa

 
Så fint att man smälter lite. ♥


Snälla pussla ihop mig igen när jag gått i tusen bitar


Två år gammal bild på mitt fina hjärta och mig. Varför det då? För varje sekund som mitt hjärta brister så står hon där och håller om mig och överröser mig med fina ord. Jag älskar dig tusen gånger om och du vet om det.
Gråter, skriker, slåss, gråter lite till, försöker hålla ihop mig själv, klagar, gråter lite till, kollar på mina fina vänner och känner hur smärtan i bröstet blir starkare. Hur är det möjligt att dom stannar kvar hos mig trotts all skit jag utsätter dom för? Jag älskar er så mycket och ni vet vilka ni är.
Annars då? Försöker hänga med i skolan men de är svårt. Svårt när man är ett sånt nervvrak som jag varit de sista. Sara gick med mig hem och nu ligger hon nerbäddad i min säng och jag känner lyckan spridas i hela kroppen av att bara kolla på henne, min vackra tjej.
Ska alldeles strax sätta fart med pluggningen och sedan i kväll kommer jag ägna all min tid åt att kolla på OC.

So why do I try, I know I’m gonna fall down


''I thought I could fly, so why did I drown?''
Hundratals olika tankar spökar, mardrömmar besöker mig om nätterna och annars har jag fullt upp med att försöka få livet att flyta på trotts att jag har ena foten utanför.
Igår var jag och kollade på när mitt fina lag vann över TBIS med 2-0, jag var stolt, skrattade och var glad. Kom hem till en nybäddad säng som min underbara mamma fixat åt mig och somnade rätt fort. Vaknade vid 04:45 och kunde inte somna om. Lång dag med andra ord. Ska hoppa in i duschen fort och sedan döda några timmar genom att välkomna mardrömmarna. Där slipper jag i alla fall tänka.
Godnatt fina ni♥


Episod 1: The Avengers


Var alldeles för trött igår kväll för att kolla på OC. Satte i stället på första avsnittet av fjärde säsongen idag. Inte mitt smartaste drag i livet om man säger så. Ser för tillfället ut som ett svullet plommon i ansiktet då jag gråtit som tusan. Hjärtat gör ont, världens finaste och bästa serie. Hela jag är i två delar. Allt är så fint och så sorgligt. Känns ju sådär att jag ska iväg på match om bara några minuter och här sitter jag helt trasig med tårarna rinnandes nedför kinderna. Åh.


It only hurts when you start pretending it doesn't.


I think i saw you in my sleep


''Dark, terrifying things skitter through your bedroom at night.''
Precis vad iPredict sa till mig i morse. Vet inte riktigt hur jag ska ta det, känns som det berör min själ men inte mitt huvud. Vaknade vid 12:58 idag, gjorde mig en kopp varm choklad och mös i soffan. Är fortfarande sjuk, har match men får se om jag kan vara med.
För er som missat dagens viktigaste så är det 9/11 idag. För exakt 10 år sedan flög flygplanen in i World Trade Center och mängder med oskyldiga människor dog. Detta berör både min själ, mitt huvud och hela min kropp inprincip. De är så hemskt så man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.

Life is too short to give a fuck.


Gammal bild som fyller utrymmet där det ska vara en bild, bäst så.

Viktiga saker jag hunnit med idag:
- Städa rummet (sådär lite fort och lätt som man gör när man har bråttom. lite som att sparka allt under sängen fast på ett finare sätt)
- Vara i Trollhättan på kalas
- Tillbringat kvällen med min fina bästavän

Älskade Madelene skickade med mig fjärde säsongen av OC hem, jag ville beté mig som en treåring och hoppa upp och ner av glädje, men jag är ju stor tjej nu, visst är jag? I stället stod jag i regnet och väntade på att mamma skulle komma, med säsongen hårt (men omsorgsfullt) tryckt mot kroppen under jackan. Så om någon undrade vad jag kommer ha för mig denna natt så har ni nu svaret. Som jag har längtat. Älskade, fina, underbara OC♥

But it's time to face the truth, I will never be with you.


I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.


Jag försöker men jag förlorar varje gång


30 - Studenten

Kan väl inte direkt skriva om någonting jag ännu inte upplevt. Så näe, detta skiter vi i.
Nu är jag klar med 30-dagarsutmaningen (som tog lite längre tid än 30 dagar.. menmen!).


I'm pissing my life away in the form of a song


Bild från igår på min och Saras goda frukost.
Äntligen är veckan över. Har sovit i cirkus tre timmar och är som en stor degklump nu. Sängen lockar (igen) sådär som bara sängar kan göra, men jag sviker min älskade för jag har things to do. Egentligen är jag alldeles för sjuk för att ens gå utanför ytterdörren men 98orna saknar lag och snälla jag ställer upp. Livet vänds emot en när man är snäll, jobbig tanke. Ha en fin fredagskväll♥


29 - Det värsta som har hänt mig


16 augusti 2010. Då mitt liv slets sönder. Då mitt hjärta gick i tusen bitar. Då halva jag dog. Då ljuset i mitt liv slocknade. Min hund, min bästavän, mitt allt, min Bella. Kommer ihåg allting så väl. Har fortfarande kvar smärtan och gråten i kroppen.
Du finns i varje andetag och jag älskar dig mer än någonting annat, men det vet du ju redan. Jag ska göra allt för dig mitt hjärta.

28 - Vad ser jag fram emot just nu
Bilder från sommaren 2011

Känns väl egentligen lite knäppt att säga det, men jo. Jag ser fram emot sommaren. Ser fram emot är väl egentligen en underdrift. Jag blir galen. Jag hatar snö, får mer ångest ju närmare vintern vi kommer. Jag vill ha tunna kläder, goda drinkar, långa sandstränder, solstolar, fågelkvitter, grönska och framför allt sol. Jag blir galen. Hade jag kunnat hade jag rest till något varmt land och varit där över hela vintern.

It's hard to fight these feelings when it feels so hard to breath


Hade nästan glömt bort hur galet gott det är med chokladbollar. Eller nej, stryk nästan. Jag HADE glömt bort hur gott det var. Tills jag bakade några igår, och fy vad farligt gott det är! Så gott att jag bakat idag med. För tillfället står dom i kylen, tänkte ha dom till pluggningen senare i kväll. Perfa.
Finns väl inte så mycket mer att säga. Känner mig gladare idag än igår. Anledningen till det är att jag har världens bästa mamma, världens bästa mentor och världens bästa vänner. Så fina allihop, men tanken har ju självklart slått mig - vad skulle hända med mig om någon av dom försvann ur mitt liv?
Går ur nian i sommar och kommer då inte ha världens bästa mentor längre, men som tur är kommer vi ändå hålla kontakten.
Jag älskar er allihopa över hela mitt hjärta, bara så ni vet det.

Annars då? Mina små smidiga texter har gått och blivit långa. Anledningen är väl för att jag tänker mycket mer nu för tiden, och för att det händer mer saker i mitt liv.
För övrigt hade jag lite tid över igår så jag satt och tidsinställde de sista utmaningarna, klockan 12:00 varje dag fram tills lördag (om jag minns rätt) kommer de dyka upp här på bloggen. Finfint!

Nu ska jag, mamma och Anna åka iväg och möta upp mormor. Har lite grejer att gå igenom, kommer bli jobbigt då sakerna kommer ge mig flashbacks och om jag känner mig själv rätt kommer en och annan tår rulla nedför min kind innan vi är klara.
Puss på er mina fina!


27 - Något om min barndom


Minns att jag gick i förskolan. Min andra familj bodde i huset bredvid och vi satt allihop samlade på deras altan efter att ha ätit en god middag. Jag skulle sova hos Julia, men fick plötsligt från helt ingenstans jätte ont i nedre delen av magen, till höger. De vuxna trodde att jag skämtade, att jag bara inte vågade sova hos Julia. Jag förstod ingenting, varför skulle jag skämta om en sån grej? Och jag hade ju sovit hos Julia flera hundra gånger förut, så varför skulle jag skoja? Men jag var bara ett barn, jag kunde inte säga någonting. Sov i alla fall hemma. Smärtan i magen släppte inte, utan blev tvärtom bara ännu värre. Kunde inte sova. Tillslut fick jag och mamma åka in till sjukhuset. Fick gå före alla i kön, kunde knappt gå för jag hade så ont. Minns att dom fick hämta en rullstol, smärtan förlamade hela mig och jag bara grät.

Läkarna undersökte mig och kom fram till att dom skulle operera bort min blindtarm. Jag var livrädd. Ville ju inget annat än att få åka hem, jag hatade ju sjukhus. Fick i alla fall sova där i 2-3 nätter om jag minns rätt, fick dropp i min arm och låg mest i min säng. När jag skulle på toa fick mamma köra mig i rullstolen. Trodde aldrig jag skulle bli frisk.

Jag minns när jag låg i sängen medans en läkare rullade mig till operationssalen. Jag kollade på alla människor som gick förbi, kollade upp i taket och kramade om min favoritnalle. Minns att jag fick en mask för munnen och jag skulle räkna till hundra. Hann räkna ungefär till 3 innan jag somnade.
Vaknade sedan upp i ett rum. Fick prata med en läkare och sedan kom även mamma och pappa. Allt gick bra och smärtan i magen var borta. Jag var glad.

26 – Min sport

25 - Mina ambitioner hoppar jag över pga. några anledningar som inte är ett dugg intressanta.

Har glömt bort den här saken sådär lite smått men ska försöka få gjort hela grejen nu!
Min sport alltså. Jag lever fotboll, andas fotboll, tänker fotboll. Älskar att springa runt på planen med mina fina tjejer och känna lyckan spridas i hela kroppen. Ändå säger jag oftare att jag hatar fotboll än att jag älskar det. Varför det då? Jag är rätt virrig av mig är svaret på den frågan. Jag älskar fotboll med hela min kropp, min sjukdom har en slags hatkärlek till fotboll men det är en annan historia. Min hjärna är inte direkt heller förtjust i sporten, men mitt hjärta brukar vinna kampen. Så fotboll är min grej alltså!♥

Bild från arkivet som ni sett förr

Life's a bitch and so are you


Är så trött. Trött på skolan, allting omkring mig, alla ljud, alla färger, allt som rör sig. Men framför allt är jag trött på mig själv. Är trött på att jag aldrig har det som krävs, att jag aldrig är bra nog. Att jag aldrig får någonting avklarat, att jag sviker mig själv gång på gång. Små filurer har slagsmål i mitt huvud och jag sitter nerdeppad med alldeles för många tankar snurrandes. Hör ljud och ser saker jag inte vill se. Vill sparka och slåss, ta mig ur denna dimman. Ser hur mina vänner rör sig framåt, hur dom utvecklas och hur deras liv fortsätter. Ser hur dom kämpar. Jag är kvar på samma ställe där jag alltid varit, har alltid kunnat stampa lite för att inte frysa. Nu sitter mina fötter fast i cement. Har så mycket jag behöver göra, så mycket att uppnå. Vad krävs för att jag ska kunna röra mig fritt framåt, för att jag ska kunna se klart? Vet ingenting. Kan ingenting.

''When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone, but it goes to waste
Could it be worse?''

Dina vackra lockar, min tomma lägenhet


And when the sun goes down you make my world spin round


Gammal bild från arkivet
Lördagen då alltså. Jag och Hanna satt på mitt golv, tjockade oss med godis och klagade för våra liv var så tråkiga och det hände aldrig någonting. Vi beslutade oss för att ta en promenad ner till älven, promenaden slutade med att vi stod på bryggan och dansade och skrek för att locka till oss fåglar (vilket inte lyckades, fåglarna kollade bara på oss som om vi vore galna, men det var vi ju i och för sig). Måste sett väldigt kul ut där vi dansade omkring, skrek, sjöng och hoppade mellan bryggorna. När vi tröttnade gick vi och satte oss utanför volvo, där satt vi tills det att David och Kim kom till oss en snabbis och pratade lite, mycket trevligt. Vi drog senare hem till Klanghen där var många (med betoning på många) fina människor som hoppade/dansade runt. Alla var glada så det var toppen! Där stannade vi hela kvällen och när vi kom hem var vi så trötta att vi kröp ner i sängen med en gång.
Det var alltså min fina lördagskväll, hoppas eran var lika trevlig! ♥

Kärlekens matadorer
Bilder: weheartit
Blev ganska sent igår efter matchen så hann inte riktigt skriva om lördagkvällen.
Alldeles strax ska jag iväg på träning, men jag ska försöka hinna fixa ett tidsinställt inlägg åt er om vad som egenltigen hände den sjuka kvällen. Vi får helt enkelt se hur det blir.
Nu ska jag skynda mig, puss!


Manhattan from the sky

Har precis blivit helt klar och om någon minut ska jag dra mig mot Ekaråsen för att möta upp mitt fina lag. Det luktar match i luften alltså. Är så sjukt taggad. Berättar om gårkvällen när jag kommer hem senare. Puss på er mina fina! ♥

Beautiful friend

Sitter för tillfället hemma hos min fina Hanna, för en stund sedan kom vi hem från Hjärtum och alldeles strax ska vi dra oss ner mot Edet. Kommer bli en finfin eftermiddag/kväll! ♥

''Det är okej att känna''


I could watch you for a lifetime, you're my favourite movie

Lite bilder från min annars ganska enkla vardag, men som denna veckan varit på tok för jobbig.
Har kastats runt som en jojo och alldeles för många tankar har snurrat runt i mitt stackars huvud.
Som tur är har jag fina vänner som stöttat mig till 100% så jag är uppe på benen, det är skakigt men det funkar ändå.
För tillfället sitter jag snällt helt stilla på min stol medans Hanna fixar med mitt hår, om någon timma ska vi nämligen åka till Hjärtum och stolt kolla på när en fin tjej ur laget ska ta emot ett pris som hon mer än väl förtjänat.
Sedan får vi helt enkelt se vad denna ljuva lördag har att erbjuda.


RSS 2.0