Jag älskar dig med hela min själ och min kropp

Satt hemma hos Elin igår. ''Jag ringer mamma och frågar om det hänt något..'' Kommer på mig själv mitt i meningen att nej, om det har hänt någonting vill jag inte få reda på det där och då. Jag vill inte sitta i Elins kök och gråta och försöka hålla ihop mig själv om det hade hänt någonting. Ringde alltså inte med andra ord.

Kom hem vid femtiden. Var glad. Ropade ''Hallå'', såg min syster sitta i soffan och frågade om hon skulle träna. Jag var taggad. Ville springa. Träffa mina fina lagkompisar. Hörde pappa komma ner för trappan. Såg hans min. Kände hur kroppen gick i två delar någonstans inuti. Helt plötsligt sa han de där orden som jag visste skulle komma men som jag inte ville höra. Jag stod i hans famn och grät.

Låg i min säng med ett huvud som hotade med att spränga sig självt. Hörde hur regnet piskade mot min ruta och hur åskan dundrade. Grät. Grät lite till. Kurade ihop mig  till en boll. Försökte hålla mig hyfsat hel. Ville inte gå sönder. Bara grät.

Fick nästan ingen sömn i natt. ''Vill ingenting, kan ingenting, orkar ingenting. Vill bara sova bort all min smärta.'' skrev jag till en fin människa som hört vad som hänt. Och jo, jag ville sova bort smärtan. Kunde inte. Kunde bara gråta. Kunde bara tänka på henne.

Sov med öppen dörr. Som om det skulle göra någon skillnad. Sover alltid med stängd dörr. Kunde inte. Ville att hon skulle komma och besöka mig under natten. Som om en öppen dörr skulle locka hit henne. Men kanske skulle hon känna sig mer välkommen då, vad vet jag.

Kände mig så liten när jag låg där. Med mascara i hela ansiktet och en kropp som skakade. Visste inte vad jag skulle göra. Tänkte på hennes doft. På hennes sätt att tala. På hennes varma små händer som alltid höll i mina. På hennes berättelser, på allt hon varit med om som hon så omsorgsfullt delade med sig av till oss. Tänkte på hennes skratt. På hur hennes ögon sken upp när man berättade att man gjort någonting bra.

Hon var så stolt över oss allihopa. Hon visade hela tiden att hon älskade oss med hela sitt hjärta.

Vet inte vad jag vill få ut av den här texten. Vet ingenting. Kan inte sova. Har ett svullet ansikte och tårarna vill inte sluta rinna. Kan inte gå till skolan. Vill inte sitta mitt i ett klassrum med människor runt mig som bara stirrar. Låtsas att dom bryr sig eller så gör dom ingenting alls. Bara stirrar. Vill inte gråta. Vill bara vara hemma. Bara vara hemma och hålla ihop mig själv.

Vet inte när jag skriver nästa gång. Om jag gör det sen, i morgon eller nästa vecka. Så fort jag hämtat luft, fått träffa min släkt och fått perspektiv på saker och ting så kommer jag skriva. Så fort jag känner mig redo.

Stora tankar i lilla berg- och dalbanan










Bilder: weheartit
Internets hjärta heter weheartit. 100% inspiration samlat på ett och samma ställe. Vet inte hur många gånger jag suttit och dreglat framför alla dessa bilder som virvlar omkring där. För att det ska gå en röd tråd genom bilderna och texten får jag väl ta och förklara mig lite. Jag är svag för killar med tatueringar och killar som röker. Dock måste killarna vara snygga, annars blir själva grejen bara tramsig. Min drömkille är alltså täckt med tatueringar och han röker sådär snyggt som bara vissa klarar av. Själv har jag suttit och funderat på hur mina tatueringar ska se ut. Kan knappt vänta tills dagen då jag fyller 18 och faktiskt kan tatuera mig. Jag är tramsig. Vem blir knäsvag av bad boys som röker och är täcka med tatueringar lixom? Jag blir. Knäsvag gånger 100. Åh så vackert.

Annars då? Jag och Hanna har slappat hela dagen tills det att klockan blev 15:30, då slängde vi oss iväg till Hjärtum och spelade match. 3-2 tills oss blev resultatet. Glada tjejer.
Sådär ovanligt långt inlägg såhär på kvällen, min inspiration flödar. Nästan så att jag skulle kunna hoppa ut genom fönstret utan att falla. Min inspiration skulle ge mig vingar. Och jag skulle flyga över alla världens land och hitta den perfekte killen med tatueringar som står lutad mot någon rostig gammal bil med en cigarett i ena mungipan. Och hans brunsvarta hår skulle vara rufsigt med små lockar i nacken. Och hans mörka ögon skulle tränga igenom min kropp och smälta mig ända in till benmärgen.
Smoking hot.
Tack för mig.


Don't wanna go home

Regnet fortsatte falla men vi var glada och taggade ändå. Glömde som vanligt bort de faktum att jo de går visst att ta kort med mobilen. Men hur lyckat hade de blivit på en skala, egentligen? Regn och mobiler funkar inte så bra ihop, har jag hört. Har haft otroligt lyckad kväll med mina fina vänner och nu ska jag och min älskade lilla Hanna krypa ner under täcket. Godnatt!

I hate myself for loving you


Regnet har smattrat utanför fönstret sisdår hela morgonen. Varför det är en byggarbetsplats utanför mitt fönster för tillfället är en helt annan historia. Ska städa mitt rum och duscha innan Hanna kommer hit, i kväll ska vi möta upp våra fina vänner och så ska vi ha en trevlig kväll inne i Edet.

Slutade tänka för längesen

Internet har strulat en del och idag har jag tillbringat dagen på Edetnatta, vilket jag lär göra i morgon med. Hörs när jag har tid!


Fri från negativa vibbar som brukade ge mig panik


Bilden är från SO:n då vi skulle skriva in på ett schema hur vi ville att våra lektioner på SO:n skulle vara. Gick sådär då vår klass är en aning pratig och vimsig av sig. Hur som helst så ligger jag redan efter, helt sjukt! Om några minuter kommer min fina Lollo hit så ska vi jobba ikapp med svenskan. Puss!


Och jag skulle gråta om du lämnade mig


Jag som inte skulle äta söta saker. Två dagar klarade jag det. Fikade med Madde efter skolan, hur mysigt som helst. Drog sedan hem till Elin och åt kladdkaka med henne, Ida och Alex. Gick ut och mötte upp Mattias, gick en liten runda och gick sedan hem igen. Helsoft dag. Nu väntar sängen!

Och jag gråter inga floder



Nu är jag minsann en nia. Kvart över sex ringde väckarklockan och väckte mig och Hanna i morse. Klockan 9 började vi och innan de hann vi med att sminka oss, möta upp Elin och Klangh, köpa tuggummi, möta Malin och Sara och ta första steget in i skolan. Här ovanför ser ni några bilder från min första dag. De två översta är på mig och Sarisan som (som vanligt) fjantar oss. På de två understa hittar ni mig och Hannisen mitt i ett skrattanfall och jag som tar egobilder, jo men visst vart jag seriös när den bilden knäpptes. Sedan vek jag mig i ett skrattanfall åt mina kära vänner Sara och Hanna som löjlade sig. Efter skolan var vi fyra tjejer samlade, sedan kom Malin hit. Mys! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Godnatt underbara ni!

Och vid tomhetens botten står vi på toppen


Har haft en mysig sista dag på sommarlovet. Jag och Lollo tog oss en snabb tripp till Trollhättan där det enda jag köpte till mig själv var en Vanilla Latte. Hur gott som helst. Klockan fem hade vi mött upp Elin och slagit oss ner på läktaren uppe vid Ekarosen, damlaget skulle nämligen spela match och eftersom flera från vårat lag var på plats för att spela så var vi där för att heja. Vinst blev det till kära Edet så alla var glada och nöjda. Hanna följde med mig hem och nu har vi fixat lite saker inför morgondagen, alldeles strax ska vi krypa ner under täcket och prata tjejsnack hela natten lång.

Har alltid kunnat tappa min skalle till marken








Idag har jag och min kära familj gått upp och ner på Göteborgs gator. Hade för sista gången mina slitna converse på fötterna, nu läggs dom längst bak i garderoben. Men jag är inte ledsen för det! Fick nämligen med mig ett par Palladium hem, har gått och spanat in dessa ett tag och nu äntligen är dom mina! Dom är gräddvita i verkligheten om någon finurlig person undrar över det. Köpte mig en jacka och en senapsgul tröja (alltså är det en annan färg i verkligheten än det ser ut att vara på bilden) från H&M + att jag fifflade ner deras gratistidning i påsen. Från Svea köpte jag mig 2 t-shirtar och på Accent hittade jag den bruna väskan som kommer få följa med mig till skolan var och varannan dag.

Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar


''Den svenska björnstammen? Eeeeh...'' tänkte jag. ''Döm aldrig boken efter omslaget'' passade ju rätt bra, dock handlar det ju denna gång om musik. Och jag måste vara sjuk som missat denna underbara låt. Men nu blir mitt hjärta fyllt av kärlek varje gång jag lyssnar på den, och tack du fina björnstam för denna låt som passade mig perfekt!

Was I ever crazy? Maybe. Or maybe life is.


♥ What am I supposed to do when the best part of me was always you?

Man måste dö några gånger innan man kan leva


Bild från Dana, världens bästa lag. Igår var det som sagt match. 3-3 blev resultatet i den och jo men visst är 1 poäng bättre än 0. Efter det hade jag, Hanna och Anna myskväll framför The Killing med chips och choklad. Sedan knödde jag och Hanna ihop oss i min lilla 90-säng medans Anna låg i bäddsoffan. Trevligt med andra ord. Vi lyckades även göra någonting med datorn så den fick lite spel så det var egentligen anledningen till att jag berättar detta nu i stället för igår kväll. Menmen! Nu ska jag alldeles strax sticka iväg för att spela ännu en match, men denna gång med 98orna. Helt okej!


You're gonna go far, kid


Jag och Hanna skulle vara duktiga och laga kycklingsallad men ingen av oss hade tillräckligt mycket ork till att gå fram till Boström och köpa sallad, i stället kokade vi alldeles för mycket makaroner som ingen åt upp. Hur som helst, varför denna vinterbild då? Hade helt enkelt inte tid att hitta någon annan, för nu åker vi iväg till Hjärtum och spelar match. Later!

Mobilblogg - har precis solat och nu är de...

img_9363 (MMS)

Mobilblogg - har precis solat och nu är det Hannas tur! :)


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din


Hej alla fina! Har haft fullt upp hela morgonen och kommer ha de resten av dagen också. Har precis rakat benen sådär snabbt som man gör när man ska iväg, snart kommer nämligen pricken på bilden hit så ska vi dra iväg och sola en snabbis. Sedan är de mer planer som väntar men vi hörs i kväll! ♥

I need you like a heart needs a beat, but that's nothing new



Efter mitt ''godmorgon-inlägg'' gick jag och la mig i sängen igen och sov fram till klockan sex, åkte då och tränade en mycket efterlängtad träning och känner redan nu att jag kommer ha träningsvärk i morgon. Men det är sånt man får ta! Har tagit mig en dusch och använt schampot jag köpte igår, så jag skriver i morgon om det funkade eller inte då mitt hår fortfarande är blött. Har smörjt in mig med bodybuttern här ovanför och nu luktar hela jag som en stor chokladpudding, vet inte om det är bra eller dåligt men fräsch känner jag mig ju i alla fall. Nu ska jag måla naglarna med mitt älskade Chanel-nagellack som jag köpte i Stockholm sist jag var där. Puss!

She’ll know I’m safe with you when she stands under my colors


Godmorgon! Jag önskar jag hade gått och lagt mig i tid igår. Jag hade kunnat ljuga och säga att jag gick och la mig vid 11 så att min mamma blir glad. Men nu ska vi inte ljuga, jag satt uppe hela natten (förlåt mamma) och bläddrade igenom Sofis mode. Nu får jag helt enkelt skylla mig själv när jag vaknar upp vid 14:00 med smink under ögonen. Men nu välkomnar jag hösten med glädje, ska försöka skrapa ihop lite pengar och bege mig ut på en rejäl shoppingrunda så fort som möjligt. Puss på er!

It's like forgetting the words to your favorite song


Här ovan ser ni vad jag, Elin och Ida har underhållt oss med under kvällen. Dock hann vi bara se Wallander-filmerna. Konstverket med isglassarna stod Ida för. Sedan när vi blev sugna på någonting gott igen gick vi upp och värmde bullar. Ida var i farten och filmade när vi värmde dom och skojade, men den videon är tyvärr inte bloggbar. Men sånt är ju livet.

jag vet inget om dig men jag är fast i natt





Här ovan ser ni vad jag fick med mig för smått och gott från Trollhättan idag. Vi gick alltså runt och kikade i lite affärer och åt även en supernyttig lunch på Subway. Därav bild på servetten. Mysig dag med mina fina!

så varför landa när jag flyger fritt?



Min goda frukost! Nu ska jag stressa iväg till Boström för att sedan ta bussen till Trollhättan med Elin, Ida och Anna. Hörs senare!

Stoppa Mig Juni (Lilla Ego)


Nu så! Ser ni inte den nya designen så tryck f5. Nu ska jag krypa ner i min sköna säng och försöka komma i rutin inför skolan. Godnatt! ♥

Infect Me With Your Love And Fill Me With Your Poison


Arg varg @ my place. Vem är denna anonyma arga varg då? Jag. Bestämde mig för att få tummen ur och vara med min kära blogg när sommar blir till höst, men bloggen vill inte riktigt sammarbeta med mig för tillfället. Menyn vill nämligen lägga sig över inläggen på vissa datorer och på andra faller den på plats där den hör hemma. Så jag får helt enkelt hitta en annan tillfällig gratisdesign, vilket jag ska försöka göra nu innan jag somnar. Får se hur detta går... Lateeeer

Välkommen In

Efter att ha städat mitt rum sådär extra nogrant kom deras bil (som egentligen inte var deras, men det är ju en annan histioria) inrullandes på uppfarten. Ja kära blogg, i helgen har vi haft finbesök från Uppsala. Mina sysslingar som jag bara träffat en gång förut (för ca tre år sedan) satt sedan ute på vår altan och pratade glatt medan kvällsolen höll oss sällskap. Och jo men visst kändes det knepigt att sitta mellan två personer som ser likadana ut. Tvillingar var det ja. På lördagen var vi fem sysslingar på Liseberg medans våra kära föräldrar var ute på skärgården. En lyckad helg med andra ord. Kändes lite ledsamt att säga hejdå men jag rullade sedan iväg på andra äventyr. Åkte nämligen till Trollhättan och jobbade så nu har även jag pengar. Som sagt så rullar allt på.
Eftersom jag hade alldeles för roligt och skrattade så tårarna rann så glömde jag bort min käre vän kameran. Mamma var i farten och knäppte lite bilder men dom bilderna får visas någon annan dag för nu glider jag in i natten med finfin musik i öronen.

Bjussar på en finfin bild från Stockholm i stället, så kan ni ju fundera på vad den har för sammanhang med denna text.


S[he] [was] just ano[the]r [one]


Kärlek Är Ett Brev Skickat Tusen Gånger

Ja, kära blogg - nu tar jag en paus och njuter av de sista på sommaren. När hösten kommer ska jag lägga min kära vän Mrs. spontan på hyllan tillsammans med alla dessa shorts och linnen. Fram ur garderoben tar jag i stället rastlöshet, stora halsdukar och varma vantar. När jag sedan fått tummen ur ska jag fixa mig en design och komma tillbaka. Så nu får denna lilla värld som jag så omsorgsfullt skapat stå stilla ett tag medan jag tar farväl av denna ljuva sommar och allt fågelkvitter. Jag ska sitta med mina favorittjejer på en altan någonstans med god dricka och skåla in hösten. Jag ska satsa allt jag har på skolan för jo, jag kan ju bara jag vill. På min lediga tid ska jag hänga med vänner och längta efter sommaren. Jag ska fylla på min kära pojkvän iPhonen med bra musik som jag kommer ha användning för alla dessa lama lektioner. Satsa på skolan var det jo. Jo men det klarar jag. Med musik. Hur som helst, hejdå kära läsare och hejdå kära blogg. Vi hörs när min kropp är fylld av kärlek, värme, musik och fina ord.

RSS 2.0