I knew you were trouble

Ända sedan dagen då denna låten släpptes har jag gått runt och sjungt på den, älskar hur Taylor sätter alla toner så jäkla fint. Allt är så jävla klockrent bara. För någon dag sedan släpptes videon också och hur grym är den inte?! :)

Virtual barber shop

Snubblade över denna videon för någon dag sedan så jag tänkte att jag kunde slänga upp den här. Kommer ihåg när Julia visade den för mig och Anna och jag blev jätte rädd haha. För er som inte lyssnat på den, gör det! Kom ihåg att använda hörlurar :)

abc

Fick rådamp på Spotlife för någon dag sedan och bestämde mig för att byta tillbaka till blogg.se, hm. Har suttit hela kvällen och kämpat med att få över några inlägg hit då jag tyckte så himla mycket om dom (ha ha) men då jag inte riktigt orkade klart så får jag fortsätta en annan dag. 
 
Har skaffat mig en sån där jobbig gratisdesign också, och egentligen vill jag bara gråta när jag ser den. Förhoppningsvis så ska min fina vän snart hjälpa mig så att jag får till le blog som jag vill ha den och då kommer jag förmodligen återkomma hit. Jag vet inte vad jag babblar om längre. Adios

Test

Test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test

Till Anna


 
Jag bloggar fortfarande på http://ebbalouise.spotlife.se/ så klicka er in där =)

Belieber till I die

(Från Spotlife) 
För exakt ett år sedan låg jag här hemma i sängen med min syster och kollade på Never Say Never. För exakt ett år sedan kom Justin in i mitt liv. Det är så himla stört och jag kan inte riktigt fatta att det redan gått ett år. Jag har fått vara med om så mycket, träffat så fina människor, fått veta så mycket och framför allt så har Justin hjälpt mig att bli en bättre människa. Inga ord i världen kan beskriva hur mycket han gör för mig varje dag, eller hur mycket jag skulle göra för honom. Min fina älskade Justin, du vet att ett år bara är början. Jag är ledsen att jag inte fanns där när du la upp din första video, men jag kommer i alla fall att finnas här när du lägger upp din sista. Du är något av det absolut bästa och vackraste som finns här i världen, och jag önskar att jag kunde ta ner himlens alla stjärnor till dig – för du om någon är värd dom. Jag älskar dig så mycket, tack för allt ♥

Filmer

Under de senaste dagarna har jag kollat på så stört många tjejfilmer, så jag hade tänkt plocka ut några av mina favoriter och skriva om dom.
1. Mean Girls
Denna filmen har förmodligen varenda tjej sett så egentligen behöver den väl ingen beskrivning. Men den är bra.
2. Charlie st. Cloud
Undrar hur många tårar jag gråtit till den här filmen alltså. Så himla fin och sorglig, en av mina favoritfilmer. Se den.
3. Letters To Juliet
Förmodligen en av de finaste kärleksfilmerna som finns. Lika bra varje gång man ser den.
4. The Last Song
Också en sån där äckligt fin tjejfilm. Även här gråter man några liter.
5. Wild Child
Lite smågullig film sådär. Helt klart sevärd.
6. Friends With Benefits
Älskar denna filmen och blir aldrig trött på den. Mila Kunis är lika snygg som vanligt bör tilläggas. Se den om ni inte redan gjort det.
7. Monte Carlo
En av mina absolut favoritfilmer där två av mina favoritskådespelare är med – Selena Gomez och Leighton Meester. Så. Himla. Bra. SE DEN.

Pics

(Från Spotlife)
Jag har legat i sängen hela dagen och kollat på en miljon filmer och har därför ingenting att blogga om. Så ja, här får ni lite bilder från gårdagen i stället:
Jag tog det lugnt igår och mår därför prima idag, vilket är skönt. Somnade dock runt fem i morse och är därför trött som tusan så det har varit skönt med en dag i sängen =)

Gott nytt år

(Från Spotlife)

Börjar detta inlägget med att säga GOTT NYTT ÅR till er allihopa!! :) Och välkommen 2013, var snäll mot mig nu tack! Haha. Trots att min nyår inte alls blev som vi planerat den så var den Så. Himla. Bra. Lite trist att jag inte fick fira med mina fina tjejer som det först var planerat, men vi får helt enkelt ta det något annat år :)

Jag ska väl inte gå in på detaljer men jag har haft så himla kul i kväll och jag hoppas att ni också har haft det. Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen, godnatt!


RSS 2.0