BELIEVE

Igår var alltså första konserten av Believe tour. Konserten var obeskrivlig. Har fangirlat som tusan framför datorskärmen till alla videoklipp. Finner verkligen inga ord. Allt var SÅ STÖRT BRA. Att Avalanna var OLLG var bara självklart, så himla fint. Det fick inte bara oss beliebers att gråta utan även Justin. Mitt hjärta.
 
Att han var sjuk och spydde på scenen, men ändå fortsatte hela konserten gjorde att han om möjligt växte i allas ögon. Min älskade kille. Vill att han ska vila upp sig tills han mår bra igen, men som vanligt lyssnar han inte. Haha, älskade fina Justin.
 
Längtar så stört mycket till att jag själv ska få uppleva allt detta. Kan inte fatta att jag ska få se honom, att jag ska få vara i samma rum honom och andas samma luft. Att jag kommer få vara runt flera tusen andra beliebers, min familj. Att jag kommer få se honom skratta. Att jag kommer få höra hans fina fina röst. Förstår inte. Så mycket kärlek. ♥

Stupid girl, I really tried to warn her


 Jag, mamma och pappa åkte som sagt till Uddevalla och gick strandpromenaden. Så jäkla mysigt!! Åkte sedan hem och jag kollade igenom tyskan lite, och vid fem åkte jag upp till kullen då mormor och morfar kommit hem från Skåne. Tog med mig hundarna på en promenad och sedan mös vi mest i soffan resten av kvällen. Har nu kommit hem, tagit mig en dusch och lagt mig i sängen. Finaste söndagen någonsin, är så lycklig. Att jag och Hanna fangirlat tillsammans hela kvällen gjorde ju inte dagen sämre heller, haha! ♥

Down to earth

Hej lovers! Tänkte bara meddela att jag lever och sånt, ska iväg till Uddevalla om ungefär tre sekunder så nu får jag jalla mig. Ha en fin söndag, pussar!
 

I threw a wish in the well, don't ask me I'll never tell

// Ph: Weheartit //
Wazzup fellas? Jag har pluggat hela dagen, himla segt men känns väldigt skönt att kunna lägga saker bakom sig. Lollo kom hit när jag precis kommit ut ur duschen och stressade livet ur mig för att sedan dra med mig ut. Vi mötte upp Klara och Jonathan och vi alla fyra drog sedan på vad som skulle föreställa en fest. Efter att ha skrattat lite och lyssnat på bra musik drog vi hem igen och nu har jag precis krypt ner i sängen. Hoppas eran lördag varit super, pussar!

More than a memory

Bild lånad från Hannas blogg.
Vad har ni för er? Själv ligger jag i sängen och ska strax sova.
Har spenderat tid med familjen hela eftermiddagen/kvällen, så himla mysigt. Jag, mamma och pappa gjorde världens godaste caesarsallad och sedan kollade hela familjen + Jennifer (i och för sig räknas hon nästan till familjen) på Fångarna på fortet och tryckte i oss chips och godis. Himla fin fredag!
 
Hade tänkt sova nu för att orka plugga hela dagen i morgon. Hoppas eran fredag varit lika fin som min, godnatt!
 

Pound the alarm


Wazzup homies? Sitter och chillar i mörkret med bönan i väntan på att andra lektionen ska börja. Är trött som ett as då jag knappt kunnat sova i natt, men vad spelar de för roll när det är FREDAG? Dock ska jag inte göra något speciellt i kväll utan mest försöka få städat på mitt rum och få lite plugg avklarat.. men men. Nu ska jag sluta babbla, puss!

I can't speak, and I can't move

// Ph: Weheartit //
Blir så trött på små fjortisar som öppnar käften innan dom tagit reda på vad som är sant och inte. Herregud..
Har hur som helst klarat av första förberedda provet idag, gick väl sådär men slipper förhoppningsvis göra om det i alla fall. Kom hem en timma tidigare idag vilket var hur skönt som helst. Gjorde cappuccino och glass med varma hallon och vit choklad och gjorde sedan klart en idrotts-uppgift. Himla skönt. Hade tänkt ta de lite lugnt nu tills det att mamma kommer hem. Pussar!
 

Little talks

// Ph: Weheartit //
Gjorde chokladbollar och satte mig för att plugga inför provet i morgon, men det hela slutade med att jag grät och kollade igenom alla tweets om Avalanna. Hjärtat gör ont. Ska ta en dusch och försöka samla mig lite för att sedan ännu en gång försöka plugga. Vi får se hur det går.

Rest in peace

''Our darling Avalanna went to Heaven this morning. Oh Avalanna, the brightest star - you took our hearts with you, our greatest Love;(''
Kan inte riktigt förstå att det är sant. Vill bara hem och gråta. Fina, älskade Avalanna. Vila i frid allas våran prinsessa♥

Hahaha

Om ni har en dålig dag så ger jag er nu en anledning till att skratta lite. Varsågoda :)
 

Million voices

// Ph: Weheartit //
Usher har flyttat fram sin konsert och vi som köpt biljetter till ursprungskonserten får inte behålla dom, utan måste köpa nya. Är så oerhört arg, ledsen och besviken. Vi kämpade alltså för att få bra platser (och fick två som vi var stört glada över) och så ska vi inte få behålla dom? Vi ska dessutom betala 90 kronor i serviceavigft för en service vi inte fått till en konsert vi inte ska få gå på. Som jag sett fram emot detta. Varje dag har jag varit lycklig, haft nedräkning och ''vetat'' att jag ska få se USHER. Vill bara gråta och skrika.
 
För övrigt så går hela mitt liv ut på att plugga. Mitt rum ser ut som ett helvete men jag har varken tiden eller orken att ta tag i det. Nu ska jag sova så att ni slipper mina klagomål. Godnatt.

What happened to u

(Aningen försenat inlägg då skolan fick strömavbrott och internet slutade fungera, haha)
Hej vänner! Sitter i skolan med Hanna och väntar på att andra lektionen ska börja. Längtar hem till min säng men det finns tyvärr inte så mycket att göra åt den saken. Har inte så mycket annat trevligt att säga nu. Jaja.

Love is gone

Det händer tyvärr ingenting speciellt intressant i mitt liv för tillfället då jag har så himla mycket plugg. Idag stannade jag som sagt kvar i biblioteket efter skolan och pluggade en stund, och när jag kom hem har jag suttit hela eftermiddagen/kvällen. Ligger nu äntligen i sängen och hade tänkt sova några timmar innan väckarklockan ringer och jag ännu en gång ska klara av en dag full med plugg. Hoppas att era liv är aningen roligare än vad mitt är för tillfället. Godnatt :)


Don't you worry child

Hola amigos. Är trött som ett as och vill egentligen bara hem, men det går ju inte. Har två lektioner kvar och sedan ska jag hänga i biblioteket hela eftermiddagen och försöka få lite plugg avklarat. Vi får se hur det går..

Lessons for the lover

Har pluggat hela dagen och nu på kvällen åkte hela familjen för att åka och kolla på bio. Vi såg En oväntad vänskap vilket var en jätte fin film! Nu har vi precis kommit hem och slagit oss ner i soffan. Anna har tänt brasa och på bordet finns det varm oboy och skorpor. Snart börjar Beck så det ska vi se, himla mysig söndag!
Hoppas eran dag varit lika fin som min. Pussar!

The Notebook

Finaste filmen någonsin♥

I know you have a girlfriend

// Ph: Weheartit //
Har pluggat iprincip hela dagen och nu är min hjärna i strejk. Måste köra hela dagen i morgon också vilket är jobbigt, men det måste göras. Ska ta det lugnt resten av kvällen nu, strax ska vi äta en god middag och sedan blir det soffhäng. ♥
 

Guitar string/Wedding ring

// Ph: Weheartit //
God morgon finisar! Tänkte bara kika in snabbt och meddela att jag kommer sitta med näsan i skolböckerna hela dagen. Sorgligt men sant. Har kommit efter i nästan alla ämnen efter det att jag varit sjuk. Himla jobbigt, men idag ska jag försöka komma ikapp lite grann. Hoppas ni får en trevlig lördag :) Pussar
 

Your heart is a muscle

// Ph: Weheartit //
Vad har ni för er? Själv ska jag strax lägga mig i sängen. Jag och mamma hade en liten myskväll förut då vi tände en brasa och massa ljus och åt en jätte god middag. Sedan kom även pappa och Anna hem så då mös vi alla vid tv:n lite. Har hunnit med att uppdatera min iPhone också, himla bra.
 
Har förresten gått runt och lyssnat på Carly Rae Jepsen's nya album KISS hela dagen. Jisses vad bra det är alltså. Lyssna på det!
Godnatt♥

The grass ain't always greener on the other side, it's green where you water it

Kärlek♥♥♥
 

Friday I'm in love

Hej hopp. Jag och Klarisen sitter på sista lektionen och pluggar för fullt. Slutar om 40 minuter och sedan ska jag hem. WOOP WOOP.
 

EUPHORIA TOUR

Anledningen till att jag var SÅ JÄVLA GLAD igår var för att jag fick reda på att Usher ska komma till Sverige och jag fick tag i koden till förhandsbokningen. Det blev dock ingen bokning då dom stängde ner innan jag hann hem, så mitt liv gick seriöst i bitar och jag gick och la mig redan vid klockan 8.
 
MEN idag släpptes biljetterna på riktigt och vi fick tag i två stycken!!!! ÄR SÅ STÖRT JÄVLA GLAD så det finns inte!!! Jag och Anna har skit bra platser, alltså jag kan verkligen inte ta in det i huvudet. TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA OCH PAPPA!!!! ♥♥
 
Det är 155 dagar kvar men jag är redan skit taggad. LYCKA! ♥
 

Looking 4 myself

Hade ett litet breakdown förut men av några VÄLDIGT FINA anledningar så mår jag toppen igen! Är så glad att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, får hoppas att allt går som planerat nu bara! Men mer om det senare! Ni kan ju gissa hur glad jag är eftersom jag gör utropstecken hela tiden i stället för punkter! Haha åååh tack Gud för att du lyssnar på mina böner. Nä nu ska jag krama på min vän ett tag och hoppa runt i klassrummet lite, HEJ HOPP :)
 

Love you

Världens finaste mamma. Behöver dina kramar nu.


Heartbeat

Hej gosisar! Har fått spendera eftermiddagen med min älskade fina mamma, vilket har varit guldvärt. Vi hämtade mat och mös med tända ljus. Sedan har vi gått igenom gamla fotoalbum och skrattat. Haha. Hon är så fin min mamma.

Nu ska jag sova för i morgon väntar skolan igen. Godnatt!


Oh dat gurl


Hej kompisar! Jag kom upp ur sängen i morse faktiskt, svårt att tro men så är det. Sitter nu i skolan med mina fina vänner och chillar galet. Två lektioner kvar och sen hem! Oppaaa
 

Tonight I'm getting over you

// Ph: Grekland, 2010 //
Har legat i soffan iprincip hela dagen och bara lökat. Har tryckt i mig allt från hallonpaj och popcorn till lökringar. Haha fy. Längtar efter att få sätta fart med vardagen igen (trotts alla högar med plugg) då jag kommer gå under om jag fortsätter vara sjuk. Saknar gymmet som tusan så förhoppningsvis kan jag pallra mig dit snart igen också.
Hur som helst så ska jag till skolan i morgon så nu hade jag tänkt sova, godnatt!

It's like you're the other half of me

What makes you so beautiful, is you don't know how beautiful you are to me
You're not trying to be perfect, nobody's perfect, but you are, to me
It's how you take my breath away
Fill the words that I don't say
I wish somehow, I could say them now

Hurts like hell


I was running from myself

// Ph: Weheartit //
Ligger fortfarnade hemma med ont i hela kroppen. Inte det minsta kul. Ska försöka plugga lite idag i alla fall, får se hur det går..

Well, fuck you


Oreos

Om någon av er missat det så är jag besatt av Oreos. Har Alfredo Flores♥ att tacka för detta kan jag ju också meddela. Hur som helst så har jag varit sugen på dessa kakor hela dagen, vilket har varit skit jobbigt eftersom vi inte haft dom hemma. Mitt sug efter dom har gjort att jag blivit desperat så om någon av er har tråkigt får ni gärna komma hit med ett paket eller två. Haha. 
Det var allt från mig. När jag inte kan äta dom måste jag blogga om dom. Snacka om att min hjärna är totalt förstörd.

Easy come, easy go

Vad har ni för er? Själv ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på Andra Avenyn. Har äntligen fått tummen ur och börjat kolla på andra säsongen! Blir dock alltid så sugen på baguetter när jag kollar på de, haha..

Beautiful

Hur fin är inte denna låten då?! Ni som inte hört den än måste göra det. Förstår inte hur Justin alltid kan få mitt hjärta att smälta. Kärlek till tusen♥♥
 

I love you just a little too much

// Ph: Weheartit //
Hur mår ni? Själv mår jag fortfarande inte helt bra och har fått stanna hemma från skolan. Har lättare för att andas, vilket är skönt, dock blir jag bara mer och mer förkyld för varje dag som går. Men det är väl sådant man får stå ut med. Idag har jag inte planerat att resa mig från sängen mer än nödvändigt, utan ska bara ligga här och frossa i fina serier och försöka bli en aning frisk. Kram♥

Say somethin

Tänkte lägga upp denna samma dag som videon släpptes (11 sep) men glömde bort det. Lägger helt enkelt upp den nu i stället och uppmanar er alla som ännu inte sett den att faktiskt göra det. Fina fina Austin! ♥
 

Bästa vännen min














Älskar och saknar dig♥

I threw your shit into a bag and pushed it down the stairs

Bild från akrivet.
Jag mår skit. Glömde berätta det för er men läkarna kom till slut fram till att jag har akut bronkit (luftrörskatarr). Dessutom sa de sista doktorerna jag pratade med att min astma förmodligen kommer komma tillbaka. Allt känns skit. Kroppen är trött, tung och allmänt efterbliven. Det gör ont att andas och halsen bränns. Fy vad jag klagar, men jag mår helt enkelt skit. Usch. Hoppas i alla fall att ni mår bra och att ni kommer ha en skit kul helg. Själv ska jag inte göra någonting förutom att vila, ta mina mediciner och kolla på en miljon filmer. Kram♥

Vill bara säga tack

Först och främst vill jag tacka min älskade mamma som släppte allt för att följa med mig igår. Vill tacka dig för att du inte lämnade min sida en sekund, utan stöttade mig hela tiden. För att du stannade kvar med mig över natten och för att du helt enkelt är så fantastisk jämt.
 
Vill sedan tacka min syster och min pappa som var här hemma, men som hela tiden hörde av sig och visade sitt stöd. Jag älskar min familj mest av allt i hela världen, hoppas ni vet om det.
 
Och sist men inte minst vill jag tacka mina fina och underbara vänner som hela tiden hörde av sig och stöttade. Ni vet vilka ni är och jag älskar er till tusen.♥

Sick and tired of being sick and tired

Min sjukhusvistelse alltså. Det började med att jag fick hostattacker som gjorde att jag inte fick någon luft, vilket resulterade i att jag fick panik. Inte så roligt när jag var själv hemma. Lugnade i alla fall ner mig och somnade på soffan tills det att mamma kom hem. När jag vaknade hade jag nästan helt tappat rösten och hade jätte svårt att andas då det kändes som om att jag hade cement i hela bröstet. Mamma ringde sjukhusupplysningen och vi fick åka in till vårdcentralen i Trollhättan.
 
 
Väl där tog dom massa prover, men kunde inte se något fel. Dom ville dock inte skicka hem mig då jag hade knappt kunde andas, så jag fick åka in till akuten på NÄL. Även där blev det en hel bunt prover. Blev sedan bedövad i näsan för att dom skulle stoppa ner en slang med kamera på genom näsan och ner i halsen för att kunna kolla på lungorna och så vidare. Det var verkligen något av det värsta jag varit med om, fy. Man kände verkligen när slangen var i halsen, värsta känslan. Jag som inte kunde prata heller satt bara där och gnydde medan mamma höll om mig. 
 
Jag blev sedan skickad till medicin-avdelningen där jag fick ta tabletter och andas in någon ånga. Ångan gjorde dock att jag blev väldigt skakig (kunde knappt sitta stilla, hemskt) och att jag mådde fruktansvärt illa. Kunde knappt stå på benen och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. 
 
Och trotts alla dessa prover och grejer så kunde dom inte se vad som var fel. Så jag fick helt enkelt stanna kvar över natten för att dom skulle kunna hålla koll på mig. Fick medicin ungefär en gång i halvtimman hela natten vilket var ganska jobbigt. Men det är ju sådant man får ta. 
 
Mådde mycket bättre idag så efter att doktorerna varit inne och kollat på mig så gav dom med sig och jag blev utskriven. Är nu alltså hemma och ligger nerbäddad i soffan. Måste ta det lungt hela helgen, kanske lite längre, och får knappt prata någonting då rösten kan försvinna igen. 
 
Himla långt inlägg men behövde skriva av mig lite. Har fortfarande inte greppat riktigt vad som hänt. Nu vet ni i alla fall!

Akuten

Ville bara kika in och säga att jag måste spendera natten på akuten. Får förhoppningsvis komma hem i morgon och då ska ni få höra hela historien. Godnatt


Keep your head up, keep your heart strong

En av de finaste låtarna som finns i min mobil för tillfället. Spelar sönder den nu när jag är sjuk samtidigt som jag tömmer skåpet på te. Mitt bland alla hostattacker så är det väldigt fint vill jag lova.
 
 

I tried my best to embrace the darkness, in which I swim

2 år gammal bild ur arkivet.
Åkte till skolan och gick på ''föreläsning''. Mådde dock så dåligt att jag fick åka hem i pausen. Ligger nu i sängen och försöker hålla mig vid liv. Har svårt att andas, ont i halsen, feber och ont i huvudet. Inte alls roligt. 

Catch me if you can

Godmorgon fellas! Hur mår ni? Själv mår jag skit. Har ont i hals och huvud och jag nyser ungefär hela tiden. Ska i alla fall snart gå ner till bussen får en lång skoldag. Sängen känns mer lockande vill jag lova, men jag har med mig flera ton halstabletter och Alvedon så jag får helt enkelt försöka överleva. Puss!


You want me down on earth, but i am up in space

Snyggaste tjejerna i stan, haha. Bilderna är tagna från Hannas blogg!
Jisses vilken dag. Om ni bara kunde fått se små glimtar hade ni förmodligen dött av skratt, vilket jag har gjort ungefär hela dagen. Himla skoj!
Har varit på gymmet med mamma och ligger nu nyduschad i soffan. Hoppas ni haft en trevlig dag, pussar!

Wish you were here

Ligger i sängen med blött hår efter att ha varit ute i ösregnet. Är trött, mår illa och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv.


Life is good

The OC och glass med världens finaste syster.


Sexy girls

Såhär snygga är vi i väntan på politik-lektionen. Himla skoj. Hahaha orkar inte.

Memories

''Gammal'' bild då jag tyvärr inte har någon ny åt er. Sitter hur som helst i skolan och väntar på lektion. Har lite av en otursdag så är inte på så bra humör atm. Jaja.

Family

Har varit i Trollhättan med mamma och Anna hela dagen, mys! Är nu trött som tusan så hade tänkt sova, godnatt!


Life sucks and then you die

Gick hem till Amanda i morse för att gå igenom vad vi missat i varandras liv. Känns så trist att vi inte går i samma skola längre, men som tur är så tar det ju max tre minuter att knalla hem till henne. Sedan gick jag hur som helst med mamma till gymet en snabbis, vilket var SÅ JÄKLA KUL trotts att jag fortfarande mår dåligt. Sen dess har jag mest legat i sängen, kollat på film och kramats med Bendji. Nu hade jag tänkt sova då jag ska upp tidigt i morgon, godnatt.

-

''Knowing who you are is confidence. Confidence, not cockiness. Cockiness is knowing who you are and pushing it down everyone's throat.''
- Mila Kunis

See we ain’t any different but we just ain’t the same

Världens finaste låt som gått på repeat i mina lurar hela dagen. Finner inte ord alltså. Jisses vad bra. Lyssna säger jag bara. Ni kommer inte ångra er.
 

I don't wanna dance

Wazzup fellas? Ville bara kika in snabbt och berätta att jag mår skit. Ligger nerbäddad i sängen och väntar på att få dö typ. Haha nejdå, men mår inte alls bra. Så jag hoppas att eran fredag är aningen bättre!


@ school

Sitter i skolan med Klara, Hanna och Sama och väntar på att andra lektionen ska börja. Ganska segt alltså.


People only use you when you let ‘em

Godmorgon. Mår fortfarande skit, vilket är lite jobbigt. Ska i alla fall strax gå ner till bussen och försöka överleva ännu en skoldag. Det är ju trotts allt fredag! Hörs senare.
 

As long as you love me

Hej finisar! Pallrade mig till skolan trotts att jag fortfarande mådde/mår skit. Vi hade bara två lektioner vilket var chill, sedan åkte hela klassen till Vårhaga. Där lekte vi lekar, grillade korv osv. Kom hem runt halv 7 och då var det bara att sätta igång med pluggningen. Blev precis klar och har nu krypt ner i sängen. Är trött och mår inte alls bra så ska försöka sova bort min lilla "sjukdom". Godnatt!


Sick and tired of being sick and tired

Hallå mina fina. Kom hem från skolan för en stund sedan och ligger nu i soffan och mår som en apa. Mådde dåligt hela dagen i skolan också, så mitt liv är inte så roligt atm. Dock kommer strax Anna och mina favoritkillar hem med pizza till mig, yummyyy. Tills dess ska jag lyssna/kolla på BuzMuzik och halvsova. Later


Wake me up when september ends

Hello lovers. Har varit på gymet med mamma idag, så jäkla kul! Har precis duschat och nu hade jag tänkt kolla på The Big Bang Theory. Har gått och blivit helt besatt av den serien, fint sa fisken. Ska försöka somna ganska tidigt i kväll också då jag är så otroligt trött nu för tiden, men det är väl ingen nyhet kanske. Hur som helst, hoppas ni haft en fin dag :) puss!

At school

Sitter på sista lektionen (vet inte vilken tyvärr) och fular mig med Klarisen. Om 20 minuter slutar vi för dagen, wohooo!!!

Monday diary

Hade egentligen tänkt gå till gymet idag men struntade i det och drog i stället med mig Elin på en powerwalk. Har nu både kramp i vader och fötter, men det är sånt man får stå ut med! Haha. 
Har tagit mig en dusch och har nu lagt mig i sängen för att belöna mig med ett avsnitt av The Big Bang Theory. Behöver skratta lite och vad kan då vara bättre än denna underbara serie? Haha kärlek! Godnatt gosar :)

Trust no bitch

A, L och jag i lördags. Jag ser hemsk ut men mina underbara hjärtan är fina som vanligt och därför slänger jag in bilden.
 
Hej på er mina vänner! Ännu en måndag har jag lyckats lägga bakom mig, vilket känns skönt. Har dock så jäkla mycket saker som spökar i mitt huvud för tillfället. Ska väl inte gå in på detaljer egentligen, så ni slipper för den här gången. Vad som är bra med att tankarna spökar ibland är väl att man får sig en tankeställare. Till exempel har jag ännu en gång insett att jag inte kan lita på personer som jag verkligen trodde att jag kunde vända mig till. 
 
Hur som helst! Hoppas att ni mår finfint och att ni har koll på vart ni har era vänner och vilka ni verkligen kan lita på. 
 

From the L to the O to the V to the E

Fick hem dom här två skivorna för någon dag sedan. Gissa om jag är glad!! ♥

Min helg

Lite bilder:
Såhär stökigt har mitt rum varit sen jag kom hem från Turkiet iprincip. Okej, inte riktigt. Men ändå.
Fick denna kudden av mamma och pappa för några dagar sedan. Som den Belieber jag är så fangirlade jag rejält över att den är från Canada. (Ja jag vet att det stavas med K här i Sverige, men det ser så himla dumt ut tycker jag.)
Såhär fin blev min säng när jag bäddat rent och tillagt min Canada-kudde. Tror jag kommer sova ganska gott i natt.
Igår (lördag) spenderade jag min förmiddag med dom här två snyggingarna. Som jag saknat dom. Kärlek till tusen.
Det var godisregn inne i tältet på edetfestivalen så L fångade detta till oss medans jag och A satt och kollade på (skrattandes).
 
När A tagit bussen hem gick jag och L för att äta pizza med min familj. Sedan körde mamma upp mig till kullen för att vara hundvakt. Tog nästan direkt med mig hundarna på en promenad för att möta K som var snäll och hjälpte mig under kvällen. Vi kollade på film och mös med hundarna. Hon tillbringade även natten med mig uppe på kullen och vi fick trängas med hundarna i dubbelsängen. Love. 

BIG LOVE

Tog en hel del bilder förra helgen men fick aldrig riktigt tiden att visa er. Nu får ni i alla fall några ljusglimtar. Om ni bara visste hur mycket kärlek och lycka min kropp fylls med när jag spenderar tid på kullen. Love.

RSS 2.0