Lycka

Finns väll egentligen inte så myket att säga. Ville mest visa att jag lever. Dana cup 2011 alltså. Jag tycker synd om alla dessa människor som missade denna upplevelse. Något av det absolut bästa jag varit med om i mitt liv. Så vad hände egentligen då? Jo, en hel del. Finns väll egentligen inte så mycket som kan beskriva. Som att rota runt i hjärnan efter ord som inte existerar. Det var fantastiskt. Extremt. Obeskrivligt. Vi gick till a-slutspel och åkte ut i sextondelsfinalen. Men det är helt okej ändå. På vår lediga tid chillade vi i solen (ja, jag brände upp hela mig) och spanade in alla snygga fotbollskillar, badade i havet, skrattade osv. Ett disco fick jag chekat av medan de andra fick tre avklarade. Känns väll lite segt att jag missade dom andra två gångerna men det är sånt som händer. Discot alltså. Fy fan vad bra. Och jag måste bara säga det att mitt lag får mig må så bra. Jag åkte till Danmark trött, seg, nedstämd, ledsen, sur osv. Kommer hem trött men lycklig med ett brett léende på läpparna. Tack tusen gånger om. Nej nu kommer denna blogg stå stilla ett tag. Nu ska jag leva livet medans allt ändå rullar på, jag ska inte grubbla utan bara följa med.

Slow Dancing In A Burning Room

Packar. Packar lite till. Klockan är mycket och jag har fortfarande mycket att göra. Börjar få lite smått ångest men det är jag ju van vid så det är ju bara att bita ihop. En enorm packlista ligger på sängen. Två fotbollsväskor väntar på att bli färdigpackade. Åker till Dana cup med världens finaste lag i morgon. Awesome helt enkelt.


21 juli 2011

Jag mår bra. Jag har hängt med vänner hela helgen höll jag på och skriva men det är ju faktiskt torsdag. Vart tar tiden vägen undrar jag då? I helgen vart det fallens. Hur sjukt som helst men fy fan vad jag var lycklig. Efter det vet jag väll inte riktigt vad jag har gjort. Lite allt möjligt känns det som. Hängt med vänner helt enkelt. Har även tränat inför Dana. Känns ju sjukt. Min kondis är dåligare än aldrig förr haha, men får försöka jobba upp det nu! Sitter just nu på kontoret med en sovande Siri vid fötterna. Älskade lilla Siri som har pussat mig godmorgon varje dag jag kommit ut från mitt lilla rum. Vid fyra någon gång åker jag till mina kusiner där jag sover i natt. Hade tänkt att gå och till graven en stund innan dess. Fina, fina Bella som jag saknar så fruktansvärt mycket. Nä, de var egentligen allt från mig. Mitt liv rullar för det mesta på. Får se när jag kommer tillbaka, för jo jag vågar nog lova att jag kommer tillbaka. Förr eller senare. Bara lite mer grejer som ska strykas över så är jag back on track sen igen. Snart snart snart.


När Du Har Allt Att Förlora Men Satsar Ändå

Vad har jag haft för mig de senaste då? Jag och Madelene åkte som sagt till Stockholm och hade de grymt skoj. Ser allting från ett annat perspektiv därifrån, kanske för att problemen är ca 3 timmar bort eller så är de så att Stockholm faktiskt får mig att må bättre. Gissar på att de är en blandning. Hur som helst så mådde jag prima när jag vandrade runt där på Stockholms alla gator och när jag kom hem var jag fortfarande glad. Packade om min väska lite fort för att sedan gå och lägga mig och morgonen efter tillbringa fem timmar i bilen ner till Skåne. Jag var glad. Myste lite med my second family och hade det väldigt trevligt. Lite jobbigt att säga hejdå men sedan satte jag mig på tåget mot Malmö och där inne bytte jag till ett tåg mot Göteborg. Var sådär grymt nervös eftersom de hände lite jobbiga grejer sist jag åkte tåg själv men de gick finfint! Mötte Elvira och Sara på Nils.E-terminalen och sedan kom även Lovisa så jodå. Kom hem, pratade med Sarisan i telefonen och packade ännu en gång om väskan. Åkte upp till kullen och hela kvällen har jag pussat på Siri och myst med henne och min fina mormor i tv-soffan. Dreglade sådär ganska mycket till The Killing (läs: Joel Kinnaman) och nu har jag suttit här en stund och vart allmänt seg. Allt rullar på och allt är bra. I helgen kommer jag för de mesta knalla runt i Trollhättan. Fallens dagar med mina underbara så jodå! Vi hörs när vi hörs helt enkelt, nu ska jag krypa ner i sängen!


Life sucks, and then you die.


Skriver mest för att få ur all skit inom mig. Skriver om ilskan, sorgen och förtvivlan till meningar som bara jag själv förstår. Bäst så. Snyggingen på bilden hittade hem till mig igår kväll så jag är nog rätt glad ändå. Känns bra att kunna byta ut min gamla skitmobil mot denna. Mer än bra, faktiskt. Annars då? Huvudvärken har gått och blivit värre och min kropp har varit slö i flera dagar. Har en hals som dödar mig också. Kul sommarlov. En miljon drömmar hemsöker mig om nätterna. Försöker tyda dom men allt slutar med att jag vaknar skrikandes eller gråtandes. Bra information. Ska hålla resten för mig själv. Stänga in mig själv. Passar nog bäst in på zoo. Nattångest. Jag är en freakshow. Tack och hej, vad jag bjuder på i nästa show återstår att se.

RSS 2.0