Onsdag

Kom inte upp ur sängen förrän vid två, så vid tre någon gång åkte jag in till söder och kikade i lite butiker. Köpte sedan med mig Oreos och mjölk och åkte hem till lägenheten igen där jag proppade i mig det och kollade på Greys. Har precis pluggat lite matte och nu har jag slängt mig i sängen. Ska kolla på lite tv och sedan sova. Hoppas ni haft en bra dag, puss.


Skyfall

Klockan visar lite över halv två och jag kom nästan precis hem. Jag och pappa gick som sagt på Skyfall och den var faktiskt bättre än jag trodde. När filmen väl var slut så var det strul med tunnelbanorna, men efter en halvtimma så kom det som tur var en. Har väl inte så mycket mer att berätta. Är så trött att ögonen går i kors så hade tänkt sova nu. Godnatt!


Wayne's

Hej finisar! Förutom att äta lunch med pappa på Paccini så har jag mest legat hemma i lägenheten och vilat idag. Vid fem åkte jag ut till Kista igen för att möta upp pappa ännu en gång och äta middag. Nu sitter vi på Wayne's Coffee och dricker iste. Sedan ska vi upp till Filmstaden för att kolla på Skyfall :) Mysig tisdagskväll! Hoppas ni haft en bra dag, pussar:)


Down to earth

Godmorgon! Tänkte bara berätta att jag lever och lite sånt. Justins låtar gör min tågresa och mitt hjärta smälter (som vanligt) en bit för varje ord han sjunger. Åh mitt hjärta, längtar så efter att få se honom. Nu hade jag tänkt försöka sova lite, hörs sen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1831869/images/2012/pic_508f6572ddf2b37306000c27.jpg" class="image">


Down to earth

Godmorgon! Tänkte bara berätta att jag lever och lite sånt. Justins låtar gör min tågresa och mitt hjärta smälter (som vanligt) en bit för varje ord han sjunger. Åh mitt hjärta, längtar så efter att få se honom. Nu hade jag tänkt försöka sova lite, hörs sen!


Bara dårar rusar in

Bild på mig och Hanna i brist på annat.
 
Gick upp vid 06:45 i morse och åkte upp till mormor då jag egentligen skulle vara barnvakt till mina kusiner, men det visade sig att dom blivit sjuka så det blev inget. I stället sov jag (mamma fick sig nog ett gott skratt när jag, Anna, Siri och Daisy låg i en enda hög i sängen och sov) och pussade och kramade på hundarna. Fick ont i hjärtat när jag sedan vid halv två skulle säga hejdå till dom och veta att jag inte skulle få se dom på minst en vecka. Åh mina fina hundar som jag älskar mest av allt i hela världen.
 
Sedan åkte vi hur som helst till vårdcentralen och tog sista sprutan vilket gjorde så ont att jag höll på att kissa ner mig. Okej inte riktigt kanske, men ändå. Låtsades att Justin stod framför mig utan kläder och då glömde jag bort smärtan i min arm för i alla fall någon sekund.
 
Sedan åkte vi hem och sen dess har jag faktiskt bara packat, ni som känner mig är väl inte alls förvånade. Har dock inte fått några ångest- eller gråtattacker alls så kanske håller jag på att lära mig. Hoppas. Dock så tog de ju som sagt några timmar... haha. Men nu är för hoppningsvis det mesta nedpackat!
 
I morgon ringer klockan vid 03:45 då bussen går mot Götet vid 04:45. Därifrån tar jag och pappsen äntligen tåget till Stockholm. Som jag längtat. Ska bli så himla skönt att slippa denna hålan ett slag och att kunna sätta mig själv och min familj i fokus. Åh vad fint.
 
Nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon. Förhoppningsvis hörs vi i morgon bitti, men det beror helt på om blogg.se appen vill sammarbeta med mig. Vi får se helt enkelt. Hur som helst så hoppas jag att ni har ett grymt fortsatt lov, det ska jag ha♥

Call your girlfriend

Jisses vad bra!

Shot you down

Det är så jäkla skönt med lov, men måste erkänna att jag faktiskt saknar mina klassföreståndare. Haha åh. Trotts att jag tycker att samhällslinjen är skit jobbig så älskar jag själva skolan.
 
Jaja. Håller på att packa så jag får uppdatera er om vad som händer lite senare. Love
 

Nothing

Jag önskar att jag kunde berätta allt som händer i mitt liv för er. Jag önskar att ni kunde ta del av alla mina tankar, känslor och funderingar. Men det kan ni inte. Hur mycket jag än önskar att jag skulle kunna skriva av mig här, så går det inte. För att jag har lärt mig genom den hårda vägen att man inte kan lita på folk. Och det gör ont i mig hela tiden då jag har alla dessa saker i mitt huvud som jag vill prata med er om.
 
Har det lite jobbigt just nu. Förhoppningsvis kommer jag kunna rensa mina tankar i min favoritstad som jag beger mig till på tisdag, men jag kan inte lova någonting då mina demoner har en tendens att hitta mig vart jag än gömmer mig. Hur som helst kan ni kolla in min tumblr där bilder får stå för hur jag mår om dagarna.
http://ebbaaxen.tumblr.com/ är adressen.
 
Nu ska jag sova och förhoppningsvis komma upp lite innan sju i morgon. Puss på er och hoppas att ni mår bra.

We got the world

// Ph: Weheartit //
Har haft sån himla bra dag. Vid 11 tog jag och mormor med oss hundarna på tipspromenad. Himla mysigt! Sedan har jag och Klara pluggat som tusan och äntligen blivit klara med naturkunskapen, duktiga tjejer! Innan vi körde hem henne så tog vi oss en sväng så att jag fick övningsköra lite. Sitter nu och väntar på att Solsidan ska börja, sedan ska jag gå och lägga mig. Hoppas ni haft en jätte fin söndag, puss!
 

Across the ocean, across the sea

My love. My life. My everything. ♥
 

BOOM pregnant

Förstår inte ens hur det är möjligt att vara så snygg och sexig som Justin är. Helt sick. Kolla på videon och ni kommer förstå vad jag menar.

Ett fel närmare rätt

Hej på er! Sebastian och Nicholas kom hem till mig i morse så vi tre gick till lekplatsen och lekte lite. Sedan åkte vi, mamma och Anna till slottsparken där vi lekte jage och hade lövkrig, så himla mysigt! Sen åkte jag, S, N och Hille till Munkedal där jag lekte med alla barnen, gick promenad och framför allt myste med hundarna. Finaste lördagen någonsin. ♥
 
Bilderna från Slottsparken är från Annas blogg, ni hittar den bland länkar.
Daisy♥
Siri♥
 
Hoppas eran dag varit lika fin som min! Nu ska jag kolla på Gossip Girl :)

+

En liten sammanfattning hur min dag varit:
Tog en tidigare buss till skolan för att vi skulle hinna sminka oss innan första lektionen. Här står jag och väntar på att Hanna ska komma med fejkblodet och allt. Mycket trevligt.
Hello sexy ladies. Lisa, Rebecka, Klara, jag, Denise och Hanna :)
Helena och Denise.
Tävling om vem som hade bästa ''kostymen''.
Fina Linnea kom trea och hela SA1 var stolta! I bakgrunden ser man en suddig Adrian som såg ut som Ulrik Munther trotts att han inte klätt ut sig.
Minns ni mejlet som jag pratade om? Det jag fick på drottningtorget för exakt tre veckor sedan som gjorde att jag började gråta av glädje? Det var ett mejl från Cdon som berättade att jag vunnit två VIP biljetter till Justins konsert i april. Ni förstår nu varför jag var/är så stört lycklig va??
Biljetterna kom idag så direkt när jag kom hem från skolan åkte jag och mamma för att hämta ut dom. Är så lycklig!!♥
Sedan åkte jag och kollade på 98ornas fotbollsträning. Gissa om jag är sugen på att börja igen. Lutar ju änna åt det om jag ska vara ärlig..
 
Nu ligger jag i sängen och hade tänkt kolla på någon serie hela natten. Äntligen helg och äntligen lov, fy så skönt. Ha en trevlig fredagkväll!
 
 
 

Friday

Hej på er mina vänner! Jag har varit som en maskin de senaste, gått upp tidigt och pluggat långt in på kvällarna - och detta är anledningen till att ni inte hört så mycket. Nu sitter jag i alla fall i skolan på näst sista lektionen innan lovet. För övrigt så har vi halloween-tema idag (dock ser man inte på bilderna att vi har smink i hela facet) så Astrid har bakat cupcakes med spindelnät. Woop woop!
 
Hoppas ni har de bra, vi hörs förhoppningsvis senare!

She wolf

// Ph: Weheartit //
Har äntligen varit på gymmet igen. Gick dock bara 30 minuter på gåbandet då mina knän strular som vanligt och för att jag inte alls mår bra idag. Men 30 minuter är bättre än ingenting, och det känns så himla bra nu efteråt. Längtar efter att få bli frisk så att jag kan köra stenhårt igen, snart så.
 

Sweet nothing

// Ph: Weheartit //
Hej goingar! Jag hoppas att ni har de bra och att era liv flyter på, själv har jag haft några motgångar de sista men jag kämpar på med stöd från min underbara familj. Om en vecka är det lov så jag försöker få gjort så mycket som möjligt inom skolan nu, så att jag kan slappna av någorlunda sedan. Har väl inte så mycket mer att säga egentligen, hade tänkt sova nu så att jag orkar upp i morgon. Godnatt!
 

once upon a time

Bild snodd från Klaras blogg.
Hej mina fina! Efter många om och men så är jag någorlunda levande igen. Gårkvällen började super med att vi åt pizza, pratade igenom allt som hänt, skrattade och dansade. Tråkigt nog så spårade det ur en aning inåt kvällen, men jag ska väl inte gå in på detaljer. Nu är det i alla fall söndag och jag ska försöka städa lite. Hoppas ni har en fin söndag.
 

Shine bright like a diamond

Hej finisar! Elin kom hit för någon timma sedan och drog upp mig ur sängen, tur det. Nu håller jag på att fixa mig lite innan vi ska sticka iväg på tjejkväll hos Linnea. Kommer bli skit kul och om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte uppdatera så bra. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, pussar!

What happens on the dancefloor stays on the dancefloor

// Ph: Weheartit //
Hej gosar! Idag har jag hängt hemma hos Denise med henne, Hanna och Klara. Vi åt tacos, skrattade, dansade, skrattade lite till, pratade, fixade oss lite och så vidare. Sedan stack vi iväg på skolfest där vi dansade och skrattade en stund, men mot kvällen började folk bli alldeles för dräggiga och polisen visade sig ett x antal gånger så vi bestämde oss för att åka hem. Ligger nu i sängen och ska alldeles strax sova, ska bli himla skönt vill jag lova, haha. Hoppas eran fredag varit toppen, godnatt!
 

Choose to shine

// Ph: Weheartit //
Hola guapas! Har mått skit hela dagen och fick därför skippa idrotten, vilket resulterade i att jag var hemma ca en timma tidigare än vanligt. Nu på kvällskvisten har jag och mamma bakat kärleksmums som jag ska ha med mig till klassen i morgon, så vi får hoppas på att dom blir nöjda haha. Har även stressat runt och letat efter kläder som jag kan ha på mig i morgon kväll. Ska nämligen på skolfest då, så jag ska hem till Denise direkt efter skolan där vi ska fixa och und so weiter. Men mer om det i morgon! Nu hade jag tänkt sova, 05:30 är det meningen att jag ska komma upp i morgon. Får väl se hur de går.. godnatt!
 

ebbaaxen.tumblr.com

Tydligen så har jag Tumblr nu också. http://ebbaaxen.tumblr.com/ är adressen, följ mig! ♥
 

This one is for you

Gammal och grå bild som ni sett förr
Hej mina fina! Jag, Klara, David och Linus tog oss en tripp till Vänersborg efter skolan. Himla trevligt! Var hemma runt halv sju och satte mig med en gång och pluggade. Blev precis klar så nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Vill gråta lite eftersom jag tappat bort min iPhone-laddare, menmen.. Får leta efter den i morgon. Hoppas ni haft en mysig onsdag, godnatt!♥
 

If lying was a crime we'd all be in jail


Make a wish

Hej på er goingar! Mådde skit i morse men pallrade mig ändå iväg till skolan. Jag och Bönan belönade oss med Subway till lunch vilket var så gott att jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen, haha. Efter skolan följde hon med mig hem och vi bakade scones, åt tacos, skrattade, pluggade, skrattade lite till och hade det allmänt mysigt. Min fina vän! Har precis slängt mig framför tv:n för att kolla lite fotboll innan jag går och lägger mig. Mår fortfarande dåligt så förhoppningsvis vaknar jag upp aningen bättre i morgon. Nu ska jag sluta tjata, pussar!

Pretty Little Liars

Godmorgon! Jag är hemma från skolan idag, vilket inte alls känns så roligt men sånt får man ta ibland. Tröstar mig med några gamla avsnitt av Pretty Little Liars innan jag ska ta tag i lite plugg. Hoppas ni har en fin dag!


Sometimes i break

// Ph: Mona and Hanna, Pretty Little Liars //
Hej på er mina fina vänner! Jag har pluggat som en galning hela dagen, och är fortfarande inte klar. Mitt huvud är helt slut, men eftersom jag har prov i morgon så måste jag fortsätta. Hoppas ni haft en fin söndag!
 

Can't stop won't stop

// Ph: Weheartit //
Förutom att plugga så har jag fått övningsköra lite idag. Gick faktiskt helt okej, fick öva på att backa osv. Åkte även på en trafikerad väg för första gången, vilket var skit läskigt haha! Men jag fixade det rätt hyffsat hoppas jag :) Fick panik ibland när jag skulle möta bilar, men men... Haha.
 
Nu ska jag ha lite lördagsmys med la familia, puss.
 

I love you from the bottom of my heart

Eftersom jag inte tog några bilder igår kväll så snodde jag denna från Annas blogg. Daisy och jag! Kan inte sluta le när jag är med hundarna. Så mycket kärlek♥
 

Lol that's me 4

 

13 oktober

Hahaha, Siri och Daisy på pricken.
Igår var jag hunddvakt, hann inte mer än hem och tre sekunder senare skulle jag upp till kullen. Kom hem i natt någon gång och då var jag så trött att jag nästan ramlade ner i sängen. Nu har jag två dagar fulla med plugg framför mig så jag antar att bloggen kommer så ganska still hela helgen. Men vi får se om jag får någon ledig lucka någon gång, haha.. Hoppas i alla fall att ni har en trevlig lördag (trotts att den bara börjat). Pussar!

Beauty and a beat

Kolla vad som släpptes igår! LYCKA. Världens finaste, vackraste, bästa, snyggaste och SEXIGASTE kille. Kärlek♥♥

Set fire to the rain

//Ph: Weheartit //
Himla bra dag trotts att jag mått skit. Fick äntligen redovisat samhällen i skolan, och när jag kom hem har jag gjort klart några små inlämningar och sånt. Sedan åkte jag, mamma & pappa ÄNTLIGEN ut och övningskörde. Efter att ha fått kärringstopp och studsat iväg några gånger började jag skrika och bestämde mig för att inte ta körkort. Haha. M & p övertalade mig (såklart) att fortsätta försöka, och sedan gick det faktiskt rätt bra för att vara första gången! Så jäkla kul, längtar redan tills jag ska ut nästa gång!!
Nu ska jag lägga mig i sängen så att jag är pigg i morgon, äntligen FREDAG! Puss på er!
 

YES!!


Lol that's me 3

 
 

Cinema

Klara sprang och köpte en varsin chokladboll till oss på rasten förut, finaste tjejen. Efter skolan följde hon med mig hem och vid sex någon gång mötte vi upp Lollo för att köpa godis. Sedan drog vi tre till bion där vi mötte Jonathan och Alem, och vi fem kollade sedan på Ted. Jag som skrattat ihjäl mig till trailern några hundra gånger hade höga förhoppningar, blev dock väldigt besviken. Skrattade ibland men för det mesta var filmen rätt seg. Jaja. Hade hur som helst en jätte fin kväll med ännu finare vänner. Hade tänkt sova nu, pussar!
 

Love

Världens finaste vänner. Jag tänkte säga att jag älskar er, men det vet ni ju redan om. Tack för allt♥
 

Waddup


Fattar inte att jag lägger upp dom här bilderna, men om jag inte gör de kommer Hanna och Klara döda mig. Okej hej
 

Justin surprises lucky fans

Gissa hur mycket jag grät av lycka när jag kollade på denna? Olyckligt nog låg mobilen på skrivbordet så hela den var fylld med tårar haha! Jag hade förmodligen svimmat om Justin helt random kom in till ett rum där jag var. Åh herre. ♥
 

Right now

Min kväll består av X Factor (bästa!!), vaniljte och popcorn. Himla fint!
 

Miami 2 Ibiza

Mitt liv är inte så himla roligt atm. Försöker plugga lite tyska inför provet som vi har nästa vecka, går inte överdrivet bra om man säger så.


Lol that's me 2

Hahaha lolthatsme.tumblr.com är verkligen den roligaste ''sidan'' som existerar. Håll med mig.
 

Tiny little bows

Bilder från igår snodda från Bönans blogg
Wazzup peeps? Jag sitter i skolan och dör en aning. Vi har resursdag idag vilket betyder att vi ska jobba med det vi ligger efter i. Mitt huvud exploderar ungefär var tredje sekund och det känns som jag ska svimma eller spy när som helst. Mår inte så bra med andra ord alltså. Längtar hem till min säng och till mammas bullar, men det är några timmar kvar.. Nu ska jag försöka ta tag i naturkunskapen, blä.
 

You're the very best part of me

My love♥♥♥
 

Lol that's me

Säger godnatt med alla dessa roliga bilder. Hade kunnat fortsätta lägga upp bild efter bild i en evighet men det känns som om att ni hade tröttnat på mig då. Hoppas att ni skrattar med mig till bilderna här ovan i alla fall! Nu ska jag sova :)
 

KISS

Vet att jag nämnt det förut men jag måste bara säga det igen - jag fullkomligt ÄLSKAR Carly's album Kiss. VARENDA låt är sådär stört bra att hjärtat tar glädjeskutt. Så galet. Det finns verkligen låtar för vilket humör man än är på, och alla texter är bara så jäkla solklara. Så om ni inte lyssnat på albumet än föreslår jag att ni gör det nu!
''If I can turn this plane around I'd fly where you are right now''
 

I love you 'till the moon and back

Mötte på min fina vid torget så hon åkte med mig hem och nu har vi precis lagt oss i sängen för att mysa och kolla på film. Livet är bra!

California rain

Wazzup fellas? Sitter här med Bönan och väntar på att TTF:en ska dra igång. Vi hade skolfoto förut vilket gick åt helvete rent ut sagt, men what to do lixom. Nu har jag inget mer intressant att berätta för er så TTYL.
 

Here comes the night

// Ph: Weheartit //
Fick något slags ryck i morse och började storstäda rummet, på tiden haha! Möblerade även om lite granna då jag var så trött på hur det var innan. Blev klar precis innan klockan åtta så jag avslutade dagen med Solsidan och en kopp vaniljte. Himla fint vill jag lova!
Har krypt ner i min nybäddade säng och hade tänkt sova strax. Vi ska ta skolfoto i morgon så jag ska försöka komma upp lite tidigare än vanligt, får se hur det går haha.. Godnatt!
 

Love and other drugs


You don't see me, but you should

// Ph: Aria Montgomery, Pretty Little Liars //
Har haft en skitdag rent ut sagt. Som sagt så sov jag bort iprincip hela dagen när jag egentligen skulle pluggat. Min hjärna och kropp har strejkat så jag varken kunde eller orkade ta tag i högen med läxor som bara blir större och större. Har det lite jobbigt för tillfället, men förhoppningsvis är jag snart på fötterna igen.
 
Det enda fina med dagen var filmkvällen med min fina syster. Vi kollade som sagt på Project X och efter det kollade vi på The Hangover 1 & 2. Blev en del skratt vilket verkligen behövdes för min del.
Nu ska jag sova så att jag hinner utnyttja söndagen. Godnatt♥

Shots

// Ph: Weheartit //
Förutom att gå på bilkurs har jag idag sovit bort de mesta av dagen. Har nu filmkväll med Anna, vi har precis kollat klart på Project X och nu ska vi sätta på någon annan rolig film. Har egentligen inget annat trevligt att säga så ha en fin lördag kväll!

Heartbeat

The sky may fall and the stars may too, but in the end I will still love you♥
The sky may fall and the stars may too, but in the end I will still love you.

I just wanna love and treat you right

Gammal och inte alls grå bild på mig och Hanna, i brist på annat.
Jag, Klara, Hanna & Denise åkte till Överby efter skolan där vi åt på donken och sedan gick runt och kikade i affärerna. Hittade dock ingenting då jag var alldeles för trött, men jag hade skit kul! Finaste tjejerna. Hannas pappa körde mig och Klara till bussen och ca 10 minuter efter att vi blivit avsläppta fick jag världens bästa mejl. Både jag och Klara grät, hoppade runt och kramade varandra mitt på torget. Haha! Kan dock inte berätta för er än då jag inte vet vad som kommer hända än.. men hoppas hoppas hoppas att detta är sant. Kommer älska Gud då och gå till kyrkan på söndagarna. Ungefär så känns det just nu.
 
Ska strax lägga mig i sängen då jag ska upp tidigt i morgon så jag säger godnatt nu! :)

Words I couldn't say

Varje fredag ska någon ur klassen ha med sig fredagsfika och denna gången blev de bullar, hur gott??? Aa nä de var väl egentligen mest det jag ville visa. Förutom att tjocka mig med den har jag lyssnat på NRJ hela morgonen för att kunna vara med och tävla om biljetter till Justins konsert i MSG, men det visade sig att man var tvungen att vara 18. Fatta paniken och sorgen som hela kroppen kände när jag fick reda på det. Jepp... Nu ska jag skicka in mitt svenska-arbete och sedan sova. Skoja.

Stuck in a real bad dream

''I wanna smash your fears and get drunk in off your tears 
Don't you share your smile with anyone else but me
I wanna touch your heart, I wanna crash it in my hands
Make a plea and cry as you give up all the lies''

I wanna get drunk in off your tears

// Ph: weheartit //
Har egentligen inget roligt att berätta för er. Har firat Bullen på hans stora dag och mot kvällskvisten någon gång saknade jag S & D så mycket att jag åkte upp till kullen för att pussas och kramas lite med dom. Himla fint. I morgon är det redan fredag, hur bra är inte det då? Ska sluta tjata nu, hoppas eran dag varit fin!

Guld

Wazzup peeps? Jag och Bönan gick till Subway och testade på deras sallad på lunchen, himla fint. Efter skolan tog jag bussen hem till farmor och farfar där det bjöds på mat, fika, långa pratstunder och framför allt kramkalas. Kan inte riktigt beskriva lyckan som hoppade jämfota i bröstet när farmor kom och mötte mig vid bussen trotts att det ösregnade, och att sedan farfar stod i dörren och väntade på oss. Herre vad jag saknat dom.
 
När jag kom hem var Sebastian och Nicholas här så även då blev det kramkalas och en hel del skratt.
Min dag har med andra ord varit toppen, trotts att det regnat och varit sådär tråkigt grått. Jag har nu lagt mig i sängen och hade tänkt sova, i morgon väntar ännu en lång dag. Tur att jag har så himla fina vänner som förgyller dagarna. Godnatt finisar!♥

Manhattan from the sky

Hola. Stannade kvar i skolan med Bönan och fikade på Ritz. Himla fint. Mindre fint att hon alltid ska vara så klantig vilket slutade med att jag hade cola över hela brickan och mina byxor. Haha.. Tog sedan bussen hem, mötte mamma vid Boström, handlade, gick hem och åt godaste salladen och gick till sist till gymmet en snabbis. Ville bara spy då det var SÅ JÄVLA JOBBIGT rent ut sagt. Efter att ha varit borta pga sjukdom i nästan tre veckor(!!) så var det inte alls kul. Men men, det ska de bli ändring på! Ska ha en liten ''mjukstart'' nu för att jag ska hinna bli helt frisk igen, men sedan ska kroppen få jobba, haha. Avslutade med ett litet boxningspass mot mamsen vilket var lika kul som vanligt, som tur var. Annars hade jag väl satt mig på golvet och börjat gråta. Haha!
 
Har kollat på X Factor och ännu en gång undrat vad fan de är för jävla skit program. När både Simon och Adam åke ut blir man ju lite less. Himla långt inlägg detta blev då, ska hur som helst sova nu så godnatt på er!

Write it on your skin

Sitter med min favoritböna och dampar sådär lite lagom innan andra lektionen. Hejhej

Everything starts from something

♥♥♥
Måndag igen och även 1:a oktober! Min dag har faktiskt varit bra, trotts att jag nästan dränkts i regn. Det har även varit ''Remember Avalanna day'' så det har stått ''Avalanna♥'' på min handled hela dagen. Som jag saknar henne. Finaste tjejen.
 
Skulle egentligen pluggat när jag kom hem från skolan, men i stället somnade jag. Standard. Ska kolla lite på tv nu innan jag går och lägger mig igen, puss.
 

RSS 2.0