We are young so let's set the world on fire, we can burn brighter than the sun


''The truth will set you free, but first it will piss you off.''
Det känns så bra att slippa alla lögner. Så skönt att slippa allt skitsnack. Så skönt att slippa rädslan att folk ska prata om mig när jag vänder ryggen till. Och framför allt så känns det jävligt bra att kunna säga att jag mår bra trotts allt. Fy vad jag älskar att leva. Puss på er alla! ♥

Calling (lose my mind)


Har fastnat i min säng, vet inte riktigt hur jag ska ta mig upp härifrån. Vet inte heller vad jag ska göra med mitt liv idag, men det lär väl dyka upp någonting intressant. Annars får jag helt enkelt ligga här resten av dagen och kolla på Gossip Girl.

Keep going strong


“So many people will tell you that you can't, but all you gotta do is turn around and say "Watch me”
Justin Bieber

“So remember this is a Bieber world. Your just living in it. Bieber or die.”


Ligger i sängen och kollar på Punk'd. Skrattar och önskar att det var mig Justin kramade. Skrattar sedan lite till. Åh finaste J♥

Heaven is a place on earth


Ph: arkivet, 2011
Har haft lite av en otursdag, men som tur var så slutade den fint. Har hängt med underbara vänner hela kvällen. Finns inte så mycket mer att säga. Ligger nu lycklig i min säng trotts alla dumma motgångar på dagen.
Hade tänkt kolla på Never say never nu och sedan sova.
Hoppas ni alla har haft en jäkligt bra fredag, godnatt gosar! ♥

Sådant man undrar över ibland


I don't even know you anymore

Är så trött att ögonen går i kors och huvudet inte hänger med, but what to do? Har hällt i mig en kaffedrink i hopp om att bli aningen piggare, men det hjälpte ju inte. Ska hur som helst pallra mig iväg till skolan nu för fyra lektioner, sedan tar jag helg. Ska bli så jäkla skönt!
Hörs sen goingar :)


I will follow you into the dark


Min älskade<3

Har haft en urmysig dag med Klanghen. Vi har bl.a. haft ett x antal skrattanfall, slingat mitt hår rosa och lila, gjort upp planer inför helgen, pratat av oss, dansat runt på gatorna, sjungt med till Boyfriend, gått promenader och spelat tre i rad i solnedgången.

Jag har nu ännu en gång krypt ner i min älskade säng och ska få mig lite välbehövd sömn. I morgon är det äntligen fredag, och om allt går enligt planerna så kommer vi rocka igång helgen rejält. Älskar mina vänner!!
Godnatt mina kära♥

Dum av dig

Hola amigos! Är i skolan för tillfället, inte den roligaste stunden i mitt liv om man säger så. Ska i alla fall snart kicka iväg på lunchdejt med Klanghen. Gött mos und so weiter :)


In action.

Himla dålig uppdatering idag, men det är sånt som händer. Jag, Klangh och Elin spelade in en scen till en film vi håller på med i skolan och sedan stack jag och Klangh till kullen. Gjorde klart mitt svenska-arbete och sedan tog vi oss en sväng med hundarna och mötte upp ett glatt killgäng. Vi hängde sedan med dom hela kvällen, vilket var hur mysigt som helst.

Har nu krypt ner i sängen efter en go dusch, lär ju somna när som helst. Godnatt gosisar!


Professional tanning system

Underhåller mig själv medan Klanghen ligger i solariet. Hörs sen :D


Dream about dreaming a dream


Weheartit
Kikar mest in här för att säga godnatt till er mina kära. Så ja, godnatt! :)

Du blev krossad och jag går fri


Bild från i somras.
Har pluggat som satan hela dagen, är långt ifrån klar men har kommit en bit på vägen i alla fall. Känns gött. Gick sedan ut och satte mig på trappan med min engelskabok för att njuta av det sista av solen. Så skönt!

Sitter nu och lyssnar på bästa Veronica Maggio och tänker tillbaka på sommaren 2011. Satan vilken bra sommar det var alltså! Hade tänkt ta mig en snabb dusch nu och sedan göra klart min svenska. Puss!

Boyfriend @ spotify


Titta vad som kommit ut på Spotify!!!!!! OOOPPPAAAA! LOVE♥
Kände för att rita lite snyggt osv. Ni kan ju låtsas att jag är konstnär, eller något.

Ingen dans på rosor

Det är 17 grader ute och jag vill inget hellre än att dra på mig bikini och joina min syster som sitter ute i solen. Sitter dessvärre fast inomhus med en hel hög plugg som jag vill försöka få klart så fort som möjligt, vilket inte är så lätt då jag inte alls har någon inspiration till att skriva. Suck..


Tell me what you like yeah tell me what you don't


Amen hallå kexet.
Har som sagt hängt med mina fina vänner Mattias och Alexander idag. Vi tog oss en promenad och pratade om allt mellan himmel och jord, så himla skönt att kunna prata av sig med dom alltså.
Har även ÄNTLIGEN fått köpt mig Boyfriend så jag har lyssnat på den iprincip hela dagen. Soooft.
Ska strax gå och lägga mig, är trött som ett as (men det är väl sånt man får ta när man vaknar 04:00?) så det ska bli skönt att sova i några timmar.

I'd like 2 be everything you want


Sånt som får en att må bra osv

Hänger på Ström med mina små vänner, berättar mer när jag kommer hem senare ikväll. Puss :)


BOYFRIEND


Åhh kan inte sätta ord på hur otroligt stolt jag är över Justin. Är så glad att jag gråter och skrattar på samma gång. Gissa vad jag kommer lyssna på hela dagen, gööööötttttt! <3<3<3<3

Baby take a chance or you’ll never ever know


Posar lite inför kameran osvosv
Har fått höra en liten del av Boyfriend och gått helt crazy för att den är så JÄKLA bra!!! Tröstar mig själv med att jag kommer kunna köpa den när jag kommer hem och är därför hur glad som helst nu. Är färdigfixad och ska pallra mig ner till korsningen om ungefär en kvart. Later lovers!

Your lips on my lips, that's a merry merry christmas


04:00 ringde min väckarklocka för första gången, sedan har den ringt en gång i kvarten fram tills det att klockan var 06:00. Anledningen var att jag skulle in på iTunes och köpa Boyfriend så fort den släpptes, men då iTunes inte alls ville sammarbeta med mig så gick inte det. Jag har alltså gått upp tidigt alldeles i onödan och har därmed fått världens sämsta start på veckan. Har gråtit som en liten bebis för att jag inte fått höra Boyfriend då jag trodde att jag skulle få höra den. Suck. Sitter nu i alla fall och lyssnar på Justins andra låtar för att få lite motivation, ska strax börja fixa mig och sedan sticka iväg till skolan. Uhhhhh.

Sorry, I can't hear you over my swag.


Ph: weheartit

Har haft en sån jäkla go söndag alltså. Jag har kollat på ett x antal avsnitt av Gossip Girl, ätit våfflor, ätit grillat för första gången i år, tagit en go dusch, pekat fuck you till min telefon som pipit och legat kvar i sängen, städat mitt rum lite snabbt, bäddat rent min säng, kollat på avsnittet av CSI där Justin är med och dreglat lite (ok massor) pga att han är så fruktansvärt snygg (ta hans enorma snygghet och plussa det med en blåtira och en badass attityd så har ni Jason McCann, yummy) och låtit världens bästa spotifylista (min alltså) rulla. Ligger nu i min nybäddade och fräsha rum, lyssnar på Justin och kollar på olika tatueringar. Min nyaste idé som jag vill tatuera in är någonting med YOLO, men vi får se hur det blir. Det är ju några kvar år tills jag ska börja tatuera mig, but still ;)

Annars då? Ord kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot Boyfriend som släpps om bara några timmar. Hela dagen har jag skuttat runt, skrattat, gråtit, fnittrat och eh ja.. allt sånt där. Har haft nedräkning så jäkla länge nu, kan inte fatta att den snart är ute!!! Lyssnar på instrumental-versionen om och om igen och ler stort som tusan då det kommer bli så JÄKLA bra sedan när Justins röst plussas på. Hi haterz, be ready. We're coming.

Ska fortsätta med mitt GG-tittande nu, puss! :)

Oh I swear to you, I'll be there for you


Min älskade och jag

Är tillbaka på blogg.se igen, vet inte riktigt varför egentligen. Men nu är det som de är.
Mitt liv går i ett och jag vet därför inte om uppdateringen kommer ligga på topp men jag ska försöka.
Har haft en hur mysig/rolig/sjuk helg som helst och har därför legat utslagen i sängen hela dagen. Ska ta tag i mitt liv nu och börja städa mitt rum och sedan ta en dusch.

RSS 2.0