2 DO BEFORE I DIE













2011-12-31


Bild från nyår 10/11

Har sovit super bredvid ma löv i natt. Vi har nu käkat frukost och jag har duschat. Vi ska strax börja fixa oss för att sedan dra oss hem till henne. Vid 6 tiden ska vi möta Amanda vid bussen och sedan ska vi gå hem till Madde och möta resten av gänget. Hörs sen :D

And when I say ''jump'', you say ''how high?''












Idag åkte jag och 11 fina släktingar (och då var ändå inte alla ur den sidan av släkten med) ut till Kungshamn för att bada. Efter det åkte vi ut till Hunnebostrand där vi åt på restaurang och lekte i solen. Hur mysigt som helst!! Alla var glada så det var toppen. Jag, mamma och Anna åkte sedan till Torp för att shoppa lite, hittade dock ingenting så det var ju synd. 

När jag vart hemkommen så kom Sara hit, vi gick och mötte Elin och sedan pallrade vi oss hem till Madelene. Sedan kom min fina mamma och hämtade oss och körde hem till mig. Där tjockade vi oss lite med kinamat (ok, mest jag) och sedan har vi mest suttit på mitt rum och pratat och lyssnat på musik.

Hade tänkt lämna över datorn till Sara nu, och om jag känner henne rätt så lär hon blogga. www.saraseliin.blogg.se är adressen! Check it out biiiitcheeesss. Haha ne men aa, do it :)

Sedan ska jag och Sarisan krypa ner i min goa säng för att kolla på The Killing hela natten. Godnatt! ♥

Off to Kungshamn

Hallå alla sömntutor, skulle bara säga det att jag är så otroligt avundsjuk på er som ligger och sover i detta nu. Själv sitter jag helt påklädd och ska åka till Kungshamn om någon minut. Är väl hemma i eftermiddag skulle jag tro så vi hörs då, seeeee yaaaaah :)


Sleepmode

Vann inga miljoner men hade däremot en väldigt trevlig kväll. Avslutade kvällen med tre avsnitt av OC (som för övrigt är världens bästa serie för er som inte visste det). Har både gråtit och skrattat, åh älskade serie. I morgon ringer klockan 07:00 för jag ska nämligen ut på äventyr. Eller? Känns som att sängen är ett bra alternativ just nu, ska ju trotts allt upp om sex och en halv timma. Ni får ingen bild heller för det är jag alldeles för trött för, hoppas ni står ut hehe. Godnatt!

You make me wanna


Tjabba. Här ovan ser ni en bild som togs 2008 om jag inte minns fel. Jag var i Trollhättan och väldigt väldigt skrattig och glad. Var även fjortis så var tvungen att hålla för munnen när jag skrattade. Den andra armen vet jag inte vad den gör uppe, fick väl något ryck eller så.

Hur som helst så är jag så glad så jag skulle förmodligen kunna skratta så mycket nu igen. Är dock väldigt trött så tror inte jag orkar. Så jag får helt enkelt sitta här och skratta inombords bara. Det funkar ju också menar jag.

Varför är jag så glad då, undrar ni. Jo det ska jag tala om, idag har jag hunnit med mycket. Som jag nämnt förut så har jag haft ansiktsmask, varit hos tandläkaren och läst i boken. Jag har även duschat, rakat benen och jobbat matte. Sex sidor om vi ska vara exakta. I boken har jag läst tre eller fyra kapitel. Hur bra är jag inte då? Väldigt. Efter många ''JAG HATAR MATTE'' skrik och utbrott så klarade jag det. Visst är ni lite stolta över mig? Ja det är ni.

I kväll kommer jag underhålla mig med att spela bingolotto med la familia (Ullrika och Bendji inräknade) och Madde och Ellen. Kommer bli trevligt och sånt. Jag kommer vinna några miljoner så ja, det är ju nice alltså. Hoppas ni får en trevligt kväll snygga ni! :)

Drop it....! - Jump on it.


Såhär charmig var jag ett tag när jag drack cappuccino varje dag. Saknar det lite, men bara lite! ;)

Hello everyone. Sitter här lydigt på en stol och väntar på att caesarsalladen ska bli klar.
Idag har jag varit hos tandläkaren. Var där ca en kvart innan så fick sitta snällt och fint i väntrummet, men klagade jag? Icke. Satt nämligen och läste ett gammalt nummer av ELLE, där i fanns det en huge intervju med Cameron Diaz. Satan vad snygg hon är alltså.

Hur gick det hos tandläkaren då? Bara bra.
''Du dricker inte mycket läsk va?'' sa hon, ''Öööhh.. nej..'' svarade jag. Om det inte syns på mina tänder så behöver ju inte dom veta det, tänkte jag. Då kan jag ju fortsätta dricka läsk med gott samvete menar jag.
Hon frågade även om jag åt mycket godis, jag svarade nej där med. Hehe.

Förresten så hann jag med att unna mig en ansiktsmask i morse. För att döda 20 minuter så satte jag mig och läste ett kapitel ur Den hemlige kocken. Så nu är mitt ansikte lent och jag är ett kapitel närmare avslutet på boken, så jag slog ju änna två flugor i en smäll då. Så smart av mig. Hade tänkt döda lite tid nu med boken igen, känns som jag behöver bli klar med den sen. Seeee yaaaah!
Kom förresten på att jag inte visat er hur håret blev. Synd om er alltså. Orkar tyvärr inte hämta kameran heller så ni får helt enkelt se hur det blev någon annan gång. Förmodligen nästa år. Hehe.


2011


ebbaas > 2011 > ebba

Listan tagen från fina Amanda, http://amandaelisabethviktoria.blogg.se/

Har du träffat några nya personer?
Jepp!

Har de påverkat dig positivt/negativt?
Det finns väl blandade meningar om den saken, men för det mesta positivt hoppas jag.

Har du gjort någonting i år som du inte gjort förut?
Självklart.

Hade du några nyårslöften? Höll du dem?
Ja det hade jag, dock höll jag dom ej.

Någonting/någon du saknar 2011 och vill ha 2012?
Finns några sådana saker, ja.

Det bästa du har gjort i år?
Oj, ingen aning faktiskt!

Ditt största misstag?
Åh finns så mycket jag ångrar, kan inte riktigt välja.

Hur har du firat/firar jul i år?
Jag firade uppe på kullen med min älskade släkt.

Vilka datum från 2011 kommer du alltid att minnas?
Ingen aning.

Låtar som alltid kommer påminna dig om 2011?
DEV - in the dark, Klubben - tagga, Rihanna - we found love, De Vet Du ft. Robin Svensson - Dansa är kul (men jag föredrar å supa), Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder, Otis - Six little eggs, Simena - Stureplan 2011, Mange Makers - Fest hos mange & Mange bjuder, Loona - Vamos A La Playa, Jessy Matador - Allez Ola Olé, Maskinen - Alla som inte dansar, Veronica Maggio - Välkommen in, Laucenzo ft. Don Omar - Danza Kuduro, Taio Cruz - Shotcaller osv.

Vad önskar du att du hade gjort mer?
Skrattat, umgåts med min älskade gammelfarmor, tränat, pluggat och spelat fotboll.

Vad önskar du att du hade gjort mindre?
Gråtit över saker som jag inte kunnat förändra, suttit vid datorn, varit dum.

Vad är det pinsammaste du gjort i år?
Åh herre, finns så mycket. Till exempel när jag sprang ner för trappan till tunnelbanan, snubblar och glider in på perrongen med allas blickar på mig. Jo den saken ligger ganska högt på min lista alltså.

Blev du kär under 2011?
Ja det blev jag, så kär att min hjärna försökte förneka det.

Har du legat på sjukhus under 2011?
Tror jag inte?

Skadat dig eller varit allvarligt sjuk?
Hm, jo det har jag nog.

Hur många one night stands?
Inga.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Öööhh, kommer inte ihåg? Bra minne.

Har du förlorat någon vän i år?
Ja tyvärr.

Vem saknade du?
Bella, min gammelfarmor, Natalie, Ottilia osv.

Har du flyttat under 2011?
Önskar jag kunde svara ja på denna fråga, men nej.

Har du varit full 2011?
(håll för ögonen nu mamma och pappa) Ja.

Vad ska du göra nu på jullovet?
Sova, hänga med vänner, bada, fira nyår, shoppa, träffa honom och krama min syster ungefär en miljon gånger♥

Har du varit gladare eller ledsnare i år jämfört med förra året?
Ungefär samma skulle jag tro. Har dock blivit mycket gladare nu på senaste tiden, hur bra?!

Vad ser du fram emot 2012?
Sommarlov, börja gymnasiet, träffa nya människor och partaja loss med mina älskade vänner!


Kakao & jojoba

På bilden nedan ser ni en body lotion som fanns i en av mina klappar. Har haft den här hemma förut så blev hur glad som helst då jag vet hur bra den är. Den luktar även hur gott som helst så jag hade förmodligen kunnat sitta en hel dag och bara lukta på den.

Den är köpt i Tyskland på Rossmann, har inte sett den här i Sverige så vet inte om den finns här. Rekommenderar verkligen denna, så om ni åker till Tyskland så ska ni absolut köpa den. Just sayin' :)


Det okända fusket med maten på din tallrik

Var alltså och fixade håret förut, klippte till det lite och la i blonda slingor. Känns ovant att vara någorlunda blond igen but I like it! Tillbringade eftermiddagen hos Madelene där dåliga skämt, tjejsnack och skrattanfall inprincip var det enda som existerade. Hur mysigt som helst om du frågar mig.

Jag önskar att bilden här nedan hängde ihop någorlunda med inlägget, men icke. Skulle mer än gärna vilja sitta med skön musik i öronen och bläddra igenom olika modetidningar men icke. Ska i stället tröstäta någonting gott och läsa några kapitel ur Den hemlige kocken. Vill gråta lite men det måste göras, lite som att ta tjuren vid hornen lixom.


Iväg

Ska alldeles strax iväg till frisören och efter det ska jag hänga med Madelene hela dagen. Kommer bli finfint. Hörs sen! :)


Hela världen är så underbar, om man är korkad, dum och glad.






Pics: Min fina Sara // Saras hamburgetallrik // Min caesarsallad // Världens godaste dryck // Jonatan

Hade en mysig dag i Trollhättan med mitt hjärta, fick med mig lite nya saker så nu lider plånboken lite men så får det vara. När vi kom hem drog vi ut nästan med en gång med våra fina vänner Jonatan och Cim. I slutet kom även min älskade Lollo så allt var finfint. Sedan frös jag nästan fast i bänken jag satt på så då kändes det som om att det var dags att dra sig hemåt. Har kollat på några avsnitt av OC och trippat runt i mina nya skor för att gå in dom lite. Ska upp tidigt i morgon så ska strax lägga mig i sängen. Hoppas ni har haft en fin dag, godnatt! ♥

Hej hopp

Jag och min lilla tokfia är nu hemkomna, om någon minut kommer Cim och Jonatan hit så då ska vi dra oss ut med dom. Kommer bli azuuuum.

Bjuder på en bild för att vi är så snygga at the moment :)


Off to Trollhättan

Snyggingen på bilden här nedan är nu hemma hos mig. Min käre vän som jag egentligen skulle åkt med idag blev sjuk så jag och Sara flyttade våran date till idag. Om en kvart går bussen så vi får jalla oss lite nu, puss!


Long time no see

Har inte riktigt hunnit med varken datorn eller mobilen nu det senaste. Igår var jag i Trollhättan för att fira julafton nummer två med andra halvan av släkten. Det var mycket trevligt men är nu gött trött på julmat. Åkte sedan hem till Madelene där hon och Alexander väntade, vi låg och kollade på Sex and the city hela kvällen och sedan stensomnade vi alla tre.

I morse tog jag och Madde bussen till Trollhättan för att kika lite på mellandagsrean. Fick med mig lite smått och gott, dock ingenting från rean. Hittar aldrig någonting där så är inte ens förvånad. Nu i kväll har jag varit redig och städat rummet, änna på tiden om man säger så. Har även hunnit spela lite på vårat nyinköpta Xbox, fattade inte riktigt grejen alltså..

Lång tid till nästan ingenting, lär ju bli längre då jag fortfarande har saker att säga. Om allt går enligt planerna så kommer jag åka upp till Trollhättan i morgon igen, vill spy av bara tanken men vad gör man inte? Får väll trösta mig med en latte. Även på torsdag har jag en trollhättetripp inplanerad, med ingen mindre än min kära Sara. Har inte träffat henne sen i onsdags så det kommer bli hur mysigt som helst!

Finns egentligen en miljon mer saker att berätta men känner att det hade blivit alldeles för långt. Ska i stället lägga mig i min renbäddade säng och sova ett par timmar.

Bjuder på en bild på mig och min kära kusin, lite halvt snygga (och skeva) på kvällskvisten någon gång.


Pics

Har haft en finfin julafton med min underbara släkt. Mår lite dåligt nu så sitter och tröstäter toffifee. Helt ok


JULAFTON

Sticker iväg och firar jul med min fina, underbara och älskade släkt nu. Ha en mysig julafton, de kommer jag ha :) puss på er!!


Please help me.........

Beslutsångesten som uppstår när man har två parfymer som luktar lika gott......


Julmorgon

Har ätit en god julfrukost och öppnat många julklappar. Fick bl.a. Egoboost! som jag önskat mig hur länge som helst så det var toppen! :D
Sitter nu och proppar i mig toffifee och ska strax hoppa in i duschen. Hörs sen! :)


Uppesittarkväll med fina människor

Hade en riktigt rolig kväll trotts huvudvärk och feber. Vi åt god mat, skrattade, spelade bingolotto, körde julklappsspelet osv. Nu är klockan lite över 12 och jag är nyss hemkommen. Nu är det även julafton så god jul på er alla fina! Nu ska jag krypa ner i min goa säng och sova några timmar hehe.

Min goa toffifee jag "vann"! :)


Tummen ur

Kolla vem som är uppe på benen trotts allt. Har feber men då min kära "extra-mamma" skickade ett fint sms var jag helt enkelt tvungen att fräscha till mig lite. Har till och med fått på mig lite smink haha. Är så jäkla seg och trött menmen. Beger mig alltså snart till mitt andra hem där ett x antal personer ska ha uppesittarkväll och läka god mat. Puss!


Q

Borde egentligen inte skriva här alls då jag inte har någonting roligt att säga men är så trött på att bara ligga här och stirra in i väggen och hoppas på att bli bättre. I morgon är det julafton och jag ligger nerbäddad med feber, huvudvärk och en kropp som värker. Skulle egentligen hem till my other family i kväll för att ha det mysigt med trevligt folk, men det verkar som om att min kära familj får gå dit utan mig. Mår så dåligt så jag inte riktigt vet vad jag ska göra eller ta vägen, bra tajming. Eller inte. Hoppas ni har det mysigt och är friska.


Love

Ville bara säga grattis till min kära Klara som idag blir byxmyndig. Jag önskar att jag kunde vara vid dig och ge dig många kärleksblickar men vill inte smitta dig på din stora dag så jag låter bli. Ha en finfin dag mitt hjärta<3


Sjuk_tjej_96

Har legat i soffan hela dagen, roligt liv. Eller inte. Vill spy på allt som har med mat att göra och hela kroppen protesterar när jag gör minsta lilla rörelse. Hinner ju fan inte vara sjuk, har så mycket att göra. Hade tänkt sova om någon minut, bäst så. Hoppas ni har en bra start på jullovet i alla fall.


Rubrik #2

Jag vet att min blogg suget för tillfället men jag hinner lixom inte göra någonting åt det nu. Har inga bilder att visa er eller någonting. Trodde jag höll på att bli frisk då jag till och med kunde äta förut utan att vilja spy upp mina tarmar (fräscht jag vet) men icke. Nu ligger jag här igen och mår så dåligt att hela kroppen vrider sig. Har sån hjärtesorg också då jag sett fram emot denna dagen hela veckan, i stället för att vara så nära honom att jag hade kunnat röra vid hans vackra ansikte så fick jag i stället ligga nerbäddad. Inte det minsta kul. Tur att min fina Madelene kom hit så jag i alla fall fick skrattat lite. Hade tänkt sova nu och hoppas på att jag mår lite bättre. Puss


Hubba bubba lifestyle

Gick upp extra tidigt i morse för att fixa mig inför julavslutningen. Hann vara i skolan ca 40 min men var sedan för sjuk för att vara kvar. Gick hem och låg i soffan tills det att min fina bästis kom hit. Vi ligger för tillfället i sängen och hon sover så sött mot mitt huvud. Love


Rubrik

Har haft världens mysigaste dag med min älskade bästavän, vi fikade på cafét och sedan gick vi hem till mig. Ligger nu i sängen och ska sova om någon minut, godnatt!


Det tog slut för längesen men du är överallt

Vad kan du inte lämna huset/lägenheten utan? Mobil, nycklar, lypsyl
Vem är du kär i? Ingen alls
Har du på dig strumpor just nu? Japp
Har du varit på bio under de senaste 5 dagarna? Nej
Är du varm? Ja
Vad är det sista du druckit? Varm choklad
Vad har du på dig just nu? Underkläder, jeans, linne och tröja.
Senaste maten du åt? Öh, pulvermos.
Har du köpt några kläder/objekt under den senaste veckan? Nepp
Vilket är ditt favorit djur? Siri & Daisy är mina fina favoriter
Din drömsemester? Skulle gärna åka till USA
Värsta skadan du någonsin haft? Hm..
Saknar du någon just nu? Ja, hela tiden.
Vad är ditt hemliga vapen för att locka det motsatta könet? Haha ingen aning.
Vilka är dina planer för ikväll? Träffa min älskade, duscha, plugga och sova.
Nästa resa du ska ta? Turkiet i augusti skulle jag tro, om det inte blir någontin innan dess vill säga.
Vad vill du veta om framtiden? Ingenting. Tar dagen som den kommer hehe
Bär du någon parfym eller cologne? Parfym.
Vad lyssnar du på just nu? Melissa Horn - Kungsholmens hamn
Samlar du något? Nej.
Senaste gången du blev stoppad av en polis? Oj, haha. Har jag ens blivit stoppad av en polis?
Vad står det i ditt senaste sms du fick? ''Råkade igen haha''
Gillar du stark sås? Ibland.
När tog du en dusch senast? Igårkväll.
Vad gjorde du 00:00 i natt? Sov.

Men du vet ingenting, du som säger att du vet vad kärlek är


Pic: weheartit

Har inte haft en enda riktigt lektion idag då alla vart inställda. Sånt som ungefär varenda elev drömmer om, men det var inte alls så nice som det låter. Hur segt som helst då jag egentligen kunnat lega kvar i sängen och sova. Har i alla fall en het date med min älskade på cafét sedan, hade tänkt läsa några kapitel ur min bok så att jag kan börja slipa på min uppsats någon dag nu snart. Puss på er mina fina

När John blund vägrar komma

Ligger i sängen och är så trött så att ögonen svider. Kan trotts det inte sova, eeeeh..? Vad hände där lixom?


When love takes over


Bild på min fina tjej en solig sommardag♥

Efter skolan har jag hängt med Malin, Sara & Hanna. Mycket trevligt var det, inte så trevligt när dom gick hem dock. Igår kväll somnade jag runt 8 så fick många timmar sömn i natt men är fortfarande lika trött, hade tänkt skriva klart detta, duscha lite snabbt och sedan återförenas med min älskade säng igen.

Känns lite sorgligt att det alldeles strax är jul men det inte är minsta lilla snö på marken. Så sorgligt att jag nästan vill gråta lite, och då är jag ändå en av dom som hatar snö. Men en vit jul och nyår hade ju inte skadat känns det som.

Är sådär glad och pirrig hela tiden, vill fnittra och skratta och hoppa och kramas. Tror att mycket beror på honom och tanken på att jag snart får vara i hans armar igen gör mig lite extra fnittrig och glad.

Nu väntar duschen, puss!

Feel so close


Hela tjocka släkten åkte hem till mormor och morfar för att överraska dom och gratulera. Dom blev mycket glada över sin födelsedagspresent och jag var lycklig med mina nära och kära runt mig. Fick många tusen kramar och pussar från min små favoritprinsessor, åh så fint.
Resultatet av alldeles för lite sömn i helgen visar sig nu, klockan är några minuter över sex och jag är så trött så hela kroppen snart kommer ramla ihop i ren protest. Sova kanske? Känns så.
Godnatt♥

Here's to the heartbreakers


All this way

Är hemkommen från kullen. Har duschat, läst ett kapitel ur Den hemlige kocken & funderat över de krångliga saker som står där i, lyssnat på världens bästa spotify-lista och försökt få ur min träningsvärk ur kroppen. Hade nu tänkt städa lite snabbt och sedan fixa mig för att sticka upp till kullen återigen. Trevligt. Är så jäkla trött för har knappt fått någon sömn i natt pga två hundar som vägrat sova. Mitt hjärta fyller förresten år idag så jag pussade på henne några extra gånger och ska fortsätta mysa med henne och ge henne mängder med godis när vi ses sen igen. Åh mys♥

2011-12-17


♥♥♥

Dålig uppdatering or what, har lixom inte hunnit med datorn idag. Har haft fullt upp hela dagen med att passa två hundar och två väldigt jobbiga (men söta) kusiner. Är gött slut i huvudet nu så tänkte bara skriva lite snabbt. Nu är jag och Anna ensamma in tha big house men de är helt ok ändå, vi har våra två kärlekar här som vaktar oss mot alla tjuvar hehe. Dom har även sovit i sängen med oss i natt, ååh gulligull. Ska nu kolla på Så mycket bättre och sedan någon film som jag redan sett men den är bra så det är helt okej lixom.

Nu vet ni läget lite, i morgon kommer också vara stressigt men kan dock inte skriva varför då de är lite hemligheter på gång. Får helt enkelt berätta i morgon kväll, nu ska jag göra Anna och hundarna sällskap i soffan. Puss!

Man down


Heheh, soet bild på mig och Ina från någon väldigt tidig och snöig söndag i vintras.

Har landat på kullen, gosat med mina fina favoriter och lyssnat på väldigt bra musik. Hade tänkt döda lite tid nu genom att kolla på några avsnitt av OC innan det att Anna kommer hit med kinamat och chips. Feta osv, hehe asgatt.

Grattis till fredag


Bild på min kära precis när vi börjat 7:an.

Slutade 11:15 då sista lektionen vart inställd, drog till cafét med tjejorna där vi satt i ca en timma och pratade och firade att det äntligen är fredag. Elin hängde med mig hem så nu sitter vi här och segar. Jag ska strax ta tag i städningen och senare i eftermiddag ska jag upp till kullen där jag kommer spendera hela helgen. Ska bli skönt med en chillhelg alltså. Hörs senare!

Beautiful world


Gammal och skev bild men orkar inte bry mig.

Vad jag gjort sen sist förutom att duscha är att träna (hej träningsvärk), skriva önskelista och slipa på mina nyårslöften. Har även kikat ännu mer på olika sidor vad jag ska ha på mig på nyår. För tillfället känns det som att livet leker så de är ju helt okej om man säger så. Hehe :)

Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dom i hand


Bild på mig och min älskade från i somras

Förutom att vara i skolan har jag hunnit med en väldigt mysig date idag. Ca 2 timmar satt jag och min älskade tjej på cafét och pratade om allt mellan himmel och jord, drack dessutom en fantastisk god latte så det var tvärnice. Vi träffas så sällan själva nu för tiden så det var så skönt att få prata ut om allt och bara få vara med min andra hälft.

Sitter nu och lyssnar på finaste Melissa Horn och låter tankarna flöda fritt. Hade tänkt ta en varm dusch nu, känns som de skulle behövas då jag fortfarande sitter och fryser från det att jag fick gå i iskallt spöregn förut. Inte så trevligt om man säger så.

Försök hitta människan på bilden, ok.


Blev så jävla rädd när jag hitta han så de är fan sjukt. Ööhhh ja.

Antingen så lämnar dom mig eller så lämnar jag dom


Förra inlägget skrevs alltså av Klara själv, så det stämmer ju inte riktigt vad som står där. Men jag tycker om henne ändå fastän hon snackar skit, så gå in och läs hennes blogg för den är mycket bra alltså. Ni hittar henne bland länkar.

För övrigt så har de varit en chill dag. Nu ligger Sara i min säng och jag funderar på att joina henne. Är så hungrig så jag dör också så får fixa de på något sätt hehe. Lateeeerrrr

En råtta som tränare

Jag är världens finaste och Klara är bäst. Kolla hennes dåliga blogg annars missar ni något! Puss www.klaralinnnea.blogg.se <333333


School

Chillar i skolan med knäppisen på bilden. Klara är hennes namn för er som ville veta det. Hade inget mer att säga, lateeer


Jag försöker men jag förlorar varje gång


Jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om.

cool story mum. don't tell it again.

 

cute couple


Detta måste nog vara något av det absolut finaste jag sett. Åh♥

13 december


Idag har jag hängt med Hanna, var ett tag sen så det var mycket trevligt. Vi lökade för de mesta i vardagsrummet, tryckte i oss bullar och kollade på fyra avsnitt av OC. Nu har hon åkt hem och jag lyssnar på fin musik och är så trött så jag snart dör.

Idag vart det luciafirande i skolan så vi hade 2½ lektion inställt. Hur bra om man säger så. Nu är också julbetygen satta och jag känner mig la lite kluven, vet att jag hade kunnat göra allt så himla mycket bättre men då jag varit så fruktansvärt skoltrött hela terminen och sovit mer än pluggat så får jag helt enkelt skylla mig själv. Får ge gärnet på vårterminen i stället. Nä nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er♥

13 december


Idag har jag hängt med Hanna, var ett tag sen så det var mycket trevligt. Vi lökade för de mesta i vardagsrummet, tryckte i oss bullar och kollade på fyra avsnitt av OC. Nu har hon åkt hem och jag lyssnar på fin musik och är så trött så jag snart dör.

Idag vart det luciafirande i skolan så vi hade 2½ lektion inställt. Hur bra om man säger så. Nu är också julbetygen satta och jag känner mig la lite kluven, vet att jag hade kunnat göra allt så himla mycket bättre men då jag varit så fruktansvärt skoltrött hela terminen och sovit mer än pluggat så får jag helt enkelt skylla mig själv. Får ge gärnet på vårterminen i stället. Nä nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er♥

Fina ord

Förut åt jag och Elin pepparkakor, så jävla gott. Har ätit flera miljoner pepparkakor redan och de är inte ens julafton än, men det är okej. Drack även chaite ur Elins finfina mugg. Helt okej det med. Har pluggat sådär som en galning nu på kvällskvisten, känns gött att ligga nerbäddad i min sköna säng nu alltså. Ögonen går i kors men jag bara måste skicka dom där orden till världens finaste människa, och jag bara måste få tillbaka några fina ord och bli sådär varm i kroppen. Sedan ska jag sova. Efter alla fina ord.


Plugg

Tjabba, har egentligen ingenting intressant att säga menmen. Har överlevt en hel skoldag trotts ett huvud som hållt på att sprängas så de är helt ok. Pallrade mig hem till Elin efter skolan där vi åt och jag hjälpte henne lite med engelskan, sedan begav vi oss hem till mig i ett väder som inte var att leka med. Håller för tillfället på att skriva på min engelskainlämning och äter clementin, asgatt. Nä nu får jag sätta fart, hare gööttt för de lär ju inte jag ha.

Hata

Har egentligen inget trevligt alls att säga så om ni är smarta hoppar ni över hela detta inlägget. Jag har pluggat som en gris men fattar ingenting och har prov i morgon. Jag mår skit och vill bara sova men mår för dåligt för att kunna somna. Hatar skolan, hatar allt. Önskar att jag var frisk och att jag inte hade någonting alls att plugga. Hela jag är fylld med hat nu känner jag, trevligt värre.


Död

Idag har jag pluggat och städat, ovanligt? Nej. Är inte klar heller så kommer fortsätta med det hela dagen. Bild på Klangh från i torsdags


Fredagens festligheter

Igår tillbringade jag alltså kvällen hemma hos Lollo för att fira att hon fyllt 15. Vi var ett gäng taggade tjejer som sjöng, dansade, hoppade och skrattade. Hade hur kul som helst så de vart helnice, tänkte slänga upp några bilder nu!







Mår lite bättre sen jag skrev senast så har kollat på Irene Huss och nu ska jag fortsätta med OC. Detta lär ju blir mitt sista inlägg så nu säger jag godnatt!♥

Sliten?

Mår skit. Vet inte om jag blivit sjuk eller om de är så att jag blivit gammal och grå och inte kan dansa och sjunga så mycket som jag gjorde igår. Har hur som helst legat i sängen från det att jag kom hem från Trollhättan och det verkar som om att jag får stanna här. Jag som tänkt städa och plugga. Men jag lever i alla fall, än så länge. Puss på er


Lördag

Hade en helt sjuk kväll igår, ska berätta mer lite senare. Slaggade hos min älsklingstjej och nu är jag hemkommen. Sliten som tusan menmen, ska dra mig mot Trollhättan nu så vi hörs sen. Puss!


Sarisan12

Ligger och myser med min älsklingstjej in tha bed<3


Fredagsmorgon

Seg och efterbliven, hejhej. Nu sticker jag iväg till skolan för att sedan bege mig hem igen vid 11:30. Asnice!


Torsdagskväll

Idag har jag kollat på OC och pluggat. Försöker hinna med allt jag ligger efter i nu de sista innan betygen sätts, går sådär om man säger så. För övrigt så blixtrar och åskar de på rätt bra nu. Är livrädd och har gömt mig under täcket. Så kan de gå. Slänger om en bild på min goa frukost, den satt finfint förut alltså. Godnatt!


Plugghäst

Vad jag har haft för mig idag efter skolan är att sova och plugga kemi. Är så trött så jag skelar men måste lära mig allt om joner, galvaniska element, korrosion osv så det känns som jag får sitta här med kemiboken någon timma till. Sedan ska jag ha en efterlängtad dejt med min älskade säng :)


Episode 1: The Pilot


Idag har jag pluggat, jojomen så är det. Har även återförenats med min stora kärlek The OC. Har nämligen suttit och kollat på några avsnitt nu på kvällen, fasen vad bra det är alltså. Nu hade jag tänkt krypa ner i sängen faktiskt, börjar klockan 8 i morgon så de är segt. Godnatt! ♥

@skolan

Tjabba, har för tillfället SO och de är ju rätt segt om man säger så. Bild på mig och Klangh som togs för några sekundersedan, tejpen i våra pannor symboliserar att vi är med i Nerkez-partiet. Slutar om ca 20 minuter så vi hörs lite senare när jag hunnit hem och sånt. Hehehe :)


Ännu en lista osv


1. Tre namn jag lyssnar till: öööhh.. Ebba?

2. Någonting jag tycker om med mig själv: Det var en klurig fråga du.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Listan kan göras väldigt lång om man säger så.

4. Detta är jag rädd för: mörker, demoner/andar, skräckfilmer, ensamhet, spindlar, ormar osv.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Kärlek, lycka och pengar.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Eeehh.. vad för saker? Till exempel bli osynlig är ju ganska svårt menar jag, men det kanske inte är sånna saker ni vill veta?

7. Detta tycker jag om att göra: Hänga med mina fina vänner, pussas, kramas, sola, bada, festa, lyssna på musik osv!

8. Detta vill jag göra just nu: Sova haha

9. Bästa känslan: lycka

10. Värsta känslan: när man känner sig sådär tom, ensam och trasig.

11. Är jag kär just nu?: kär och kär.. nej det kan jag väl inte påstå.

12. Jag vill ha barn?: Jaaaa, vill ha en liten son som ska heta Maximilian!!!! Men han lille får nog vänta ett par år med att komma hehe.

13. Jag vill gifta mig: Jo de vill jag allt.

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Hoppa bungyjump/fallskärm, vara sådär förälskad så att ingenting annat spelar någon roll, besöka Paris, New York, Hollywood & Miami och lite mer trevliga grejer! Hehe :)

15. Min käraste ägodel: Om människor räknas som ägodelar så är det min familj, släkt och vänner. Annars typ min mobil eller säng hehe

16. Något jag vill ha i present: En Macbook Air :D

17. Detta har jag på mig just nu: trosor och t-shirt

18. Favoritkläder: Jeans!

19. Favoritdjur: hund, häst och grisar.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: bra fråga alltså.

21. Favoritlåt just nu: Maskinen - Krossa alla fönster, Norlie & KKV - När jag går ner och Alexandra Stan - Get back (Asap) är några!

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: dom tråkigaste (och därmed VÄRSTA) är väl idrott, slöjd och matte. Det roligaste? Eeehhh.. svenska kanske? engelska?

23. Stjärntecken: kräfta

24. En bok jag älskar: TTS-serien

25. En film jag älskar: Djävulen bär prada, TTS-serien och Sex and the city filmerna!

26. Tv-program jag gillar: Finns ju en bunt sånna alltså.

27. Favoritdoft: Ingen aning

28. Detta äter jag gärna: Caesarsallad!

29. Dricker helst: cola

30. Favoritgodis: choklad

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Åååh finns så många ställen jag skulle vilja åka till.

32. Färg på mina ögon: blå/grå

33. Min längd: 1.78 tror jag?

34. Jag tror på: kärleken

35. Jag spelar: dum. (heheheh ne skoja ba) ;)

36. Person jag beundrar: min mormor och mamma

37. Så här bor jag: i ett hus.. eller va?

38. Det här gör jag inne på datorn: läser bloggar, bloggar själv, kollar facebook, lyssnar på musik & kollar på massa sidor som t.ex. style by tyra, nelly, gina tricot ah you get it.

39. Det här tänder mig: fina killar som vågar visa sin personlighet och inte är rädda för att gråta

40. Det här gör mig avtänd: idioter

41. Favoritfärg: svart, vit, glitter

42. Favoritcitat: haha pratade med bästis för någon dag sen och sa att mitt nya motto skulle bli ''Gråt en flod, bygg en bro och gå över den.'' så det får väl bli den dårå!

43. En hemlighet jag vet: HEMLIGhet var det ja.

44. Bästa present jag fått: ingen aning

45. Senast köpta skiva: köper inte skivor längre, det är 2011 lixoooom.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: ingenting tyvärr

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: allt.

48. Udda förmåga/egenskap: haha inte upptäckt någon sådan.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: vettifan

50. Vad lyssnar du på just nu?: timbuktu - kom och håll om mig (haha orka att denna frågan fanns med på ett annat test och jag svarade exakt samma. låter ju som jag är en enformig kärring som lyssnar på samma låt om och om igen.)

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: jag har varit i skolan, ätit pepparkakor, lyssnat på musik, varit sådär pirrig och glad, gråtit och pratat med bästis i telefon

52. Var är dina föräldrar födda?: sverige

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: haha ingen aning du

54. Vilken är din favoritrestaurang?: Pong!!<3

55. När badade du i en pool senast?: minns inte :P

56. Har du varit med i någon skolpjäs?: jepp

57. Hur många barn vill du ha?: 1 eller 3!

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: hårdrock och opra skulle jag tro haha

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: röstar inte

60. Vad har du för TV-kanaler?: massa

61. Har du åkt moped någon gång?: näää aldrig. jo det har jag allt.

62. Har du busringt någon gång?: haha ja

63. Har du fått felparkeringsböter?: nepp!

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?: åååh vill!

66. Har du en egen trädgård?: aa den är min, har betalat för den så äger den. eller?

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: ingen aning

68. Kan du alla orden i nationalsången?: nej

69. Badkar eller duschkabin?: beror la lite på

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Breaking Dawn pt.1

71. Favoritpizza?: varierar lite alltså

72. Chips eller popcorn?: chips

73. Vilken färg på läppstift använder du?: rött och rosa/beige

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: nej och har inte tänkt testa heller :P

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: nepp

76. Apelsin- eller äppeljuice?: äpple

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Ma löv sara barbara, vi käkade pizza! ovanligt? svar nej.

78. Favoritchoklad?: marabou

79. När röstade du senast?: röstar fortfarande inte

80. När åt du en hemodlad tomat sist?: inte fan vet jag

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: inte jag som person, men med världens finaste fotbollslag

82. Är du bra på matlagning?: ibland så!

83. Klarar du att tanka själv?: nej :P

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?: nej men har allt funderat på det några gånger! haha

85. Pepsi eller Coca Cola?: coca cola

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: nix

87. Vad var det senaste du handlade?: solariumtid haha

88. Har du kräkts offentligt?: ja

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: hitta the one

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: yes

91. Har du ringt något betalnummer?: ööh vene?

92. Kan man vara vän med sitt ex?: ja det kan man.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Madde skulle jag tro

94. Hade du mycket hår som liten bebis?: haha nej, flint typ

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: ingen aning

96. Vad har du i din väska?: mobil, nycklar, tamponger, bindor, rollon, parfym, headset, läppsyl, hårspray och lite mer smågrejer

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: njae

98. Vad är du tacksam för idag?: mina vänner, min familj och min släkt

99. Var hittade du den här listan?: på en blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: dom som har tråkigt


När jag går ner


// Något år gammal bild men w/e. Hade varit fint med sommar nu alltså. Typ väldigt fint. //

Är så skoltrött så de är sjukt. Vill bara sova hela tiden och skita i allt som har med skolan att göra. Men om man vill ha en bra utbildning så går det inte att göra så har jag hört. Jobbigt. Annars då? Neeee, sitter och taggar till inför helgen. Kommer bli super om allt blir som planerat. Näää om man skulle gå och lägga sig kanske. Har sovmorgon i morgon också, asgatt♥

Jag vill inte tänka framåt men är livrädd att fastna här


Gamla bilder på en brunhårig Ebba.

Efter solariumet har jag ätit mängder med pepparkakor, haft ett väldigt intressant samtal med bästis i telefonen och kollat på senaste avsnittet av julkalendern. Sitter för tillfället och lyssnar på Melissa Horn, perfekt när man har sådär lite hjärtesorg och vill gråta lite. Nej ni behöver inte vara oroliga, men min kropp är inte riktigt van vid att vara så glad som jag varit de senaste så jag måste gråta lite. Hehe inte mer med det, jo kanske lite men ingenting att haka upp sig på. Jag mår för det mesta prima, så bra att jag faktiskt ler lite genom tårarna.
Hade tänkt att lyssna på några mer låtar av bästa Melissa innan jag tar tag i pluggningen och sedan tar en dusch. Puss!

Edit

Skulle bara säga de att de ska stå "brännan" och inte "brännande" i de förra inlägget. Slänger upp en sliten bild på mig också, ifall ni glömt hur jag ser ut menar jag hehe ;)


@solariumet för att jobba på brännan inför summer 2012

Sitter för tillfället och väntar på att min kära syster ska sola klart. Aa så är de, vi tänkte nämligen börja jobba på brännande nu. Asnajs!


I'm a mess

Och ibland gör allt så ont så du inte kan göra någonting annat än att gråta.


Listad.

WHO?
Vem är i rummet med dig: ingen för tillfället 
Vem fick du sms av senast: mattias
Vem tänker du på nu: ingen speciell
Vem pratade du senast i telefon med: mormor om jag minns rätt
Vems hus var du i senast: mitt
Vem önskar du att du var med nu: trivs rätt bra med att vara ensam just nu alltså
Vem är din favorit släktning: alla!
Vem i din skola går dig mest på nerverna: finns en hel bunt

WHERE?
Vart är din telefon: i sängen
Vart är din mamma: där nere
Vart är din pappa: där nere
Vart sover du: i min säng
Vart handlar du mest: H&M, gina tricot, monki, bik bok osv
Vart fick du tag på tröjan du har på dig: fick den av min underbara morfar
Vart åkte du senast med bil: hem
Vart i ditt rum är du: vid skrivbordet
WHAT?
Vad åt du senast: clementin
Vad drack du senast: vatten
Vad är de för färg på dina byxor: har inga byxor nu haha
Vad är den närmaste saken som är blå: mitt skal till mobilen
Vad gillar du mest med skolan: att träffa mina vänner
Vad är din favorit färg: svart/vit/glitter
Vad är din favorit hemsida: ingen aning
Vad är ditt favorit sko-märke: converse
Vad hör du just nu?: timbuktu - kom och håll om mig
Vilken film såg du senast: irene huss
WHY?
Varför går du i skolan: för att jag vill få en bra utbildning
Varför repeterar nyhetsuppläsarna sina rapporter? för att dom känner för det kanske. ne men inte fan vet jag
WHEN?
När är din födelsedag: 27 juni
När köpte du senast nya byxor: någon vecka sen
När var senaste gången du tände ett ljus: haha längesen
När var du senast i skolan: torsdags
När träffade du din pappa: några minuter sedan
När duschade du senast: för en timma sen kanske
HAVE YOU EVER
Sovit i en annan säng: ja
Sovit naken: ja
Kört över hastighets gränsen: har ingen bil haha
Målat om ditt rum: ajjemen
Dansat framför en spegel: ja
Fått hicka: ja
Dumpat någon: dumpat och dumpat, jo men de har jag
Stulit pengar ifrån en kompis: aldrig.
Varit i slagsmål: yes
Smugit ur ditt hus: haha ja när jag var mindre ;p
Haft känslor för någon som inte haft det för dej: ja
Blivit arresterad: nix
Varit förälskad i en granne: haha ne
Lämnat huset utan att berätta för dina föräldrar: japp
Hånglat med en främling: yes
Struntat i skolan för att göra något roligare: ja
Sovit i en säng med någon av samma kön: ja
sett någon dö: nej
Varit i ett plan: ja
Kysst en bild: haha ja
Sovit till 3: ja
Älskar eller saknar du någon just nu: både och

Whats goin on..


Så fruktansvärt hemskt. Grät mig igenom hela videon. :(

Andra advent

Vaknade vid 11:30 och har pluggat sen dess. Hostar som satan och har svårt att andas men förutom det mår jag helt okej. Ska strax åka upp till mormor och morfar för att skriva ut min hemkunskap och mysa med mina absoluta favorittjejer. Jag älskar dom så mycket att jag blir galen<3

Bjuder på en bild på mitt goa chaite från
Ullared då jag inte har något intressantare att visa.


When I saw you I fell in love, and you smiled because you knew.


Väldigt gammal bild osv

Har ni någonsin varit så frustrerade så ni inte riktigt vet vart ni ska ta vägen eller vad ni ska göra? Hela kroppen är i protest och vill vika sig, huvudet bara dunkar och du kan inte tänka klart. Du vill springa iväg men din kropp är som förlamad, varenda cell känns tung. Ditt hjärta känns som en cementklump och det är svårt att andas. Du får snabba flasbacks som rusar genom ditt tankefält, du hinner inte riktigt se men ditt tunga hjärta känner. Du bestämde dig för längesedan att lägga honom bakom dig men ditt hjärta vill inte släppa taget. Du känner hans lukt, kan se glimtar av honom när han skrattar och du ser er två gå bredvid varandra på en smal väg när solen skiner. Du blundar och som så många gånger förr kommer du in i din fantasivärld där tiden tycks stå stilla. Samma gamla dagdröm spelas upp, ni träffas, skrattar, håller varandra i handen och hans pussar gör dig sådär lycklig och pirrig.

Och du vet att de bara är dumma fantasier, för så fort du öppnar ögonen igen är du tillbaka i din trista värld. Du ger mobilen några snabba ögonkast som om att han plötsligt skulle skicka ett sms. Men det gör han inte längre, det var längesen nu. Längesen du fick vara i hans famn, längesen han kollade dig i ögonen och längesen du var sådär pirrig och glad.

Du tänker ofta på vad du skulle kunnat göra annorlunda, om han kanske skulle gillat dig mer om din frisyr var på ett annorlunda sätt eller om skulle pratat på ett annat sätt. Egentligen vet du ju att inget av det har med saken att göra men du hoppas ändå, hoppas att om du ändrar på sånna småsaker kanske han kommer tillbaka till dig.

Jag vet inte. Jag vet egentligen ingenting. Jag tappar ofta fotfästet nu för tiden men det är okej. Okej att gråta, känna sig hopplös och dränka sina sorger i choklad. Snart kommer jag sluta älta och acceptera det som de är. Vet inte riktigt vad jag vill egentligen. Allt jag egentligen vet är att jag älskade din lukt, ditt sätt att skratta på, dina armar som på något sätt alltid var så beskyddande runt mig och dina pussar. Åh dina fina fina pussar som var så mjuka och söta så jag trodde för några sekunder att jag var i himlen. Det var så du var, du fick mig sväva över molnen i stället för att stå med båda fötterna på jorden. Kanske var de det som var felet, att jag var så rädd för vad du skulle tycka så jag glömde bort att vara mig själv. Jag tänker på dig så ofta och jag har skrivit så många meningar om dig men ingenting leder till något resultat. Av våran berättelse har jag fastnat på första sidan medans du lagt undan boken lång inne i ett hörn där den samlar damm. Förr eller senare kommer jag klara av boken på egen hand, jag kommer gråta och skratta och sedan kommer jag också lägga unden den. Snart, när jag känner mig redo att ta ett steg framåt. Bara inte nu, inte idag. Kanske i morgon eller nästa dag efter det.


19:46



Detta är vad vi bakat idag, saffransbullar med vanilj och pepparkaks cakeballs. Så jäkla gott! :D
Har även hunnit bli klar med hemkunskapen, ska bara renskriva. Strax kommer pappa och Anna och då ska vi äta kinamat som mamma håller på att fixa, sedan blir de tv-mys. Asgatt :D

Mysdag med världens bästa mamma


Pic: Gammal bild från en väldigt fin sommardag med min älskade♥

Har så mysigt här hemma med mamma, dofter som kanel, saffran, choklad och pepparkakor ligger i luften och jag är sådär lycklig som man blir ibland när de är fina saker som händer i livet. Ni vet ett sånt där lyckorus som går genom kroppen och man vill bara skratta hela tiden. Så har jag haft inprincip hela dagen. Förutom att baka och kramas så har vi pluggat hemkunskap. Inte alls så trist som jag trodde det skulle bli, men det mesta blir faktiskt några snäpp roligare när jag gör det med min fina mamma.

Hade tänkt plugga lite svenska nu medans våra bakverk ligger i ugnen och i kylen. Mamma ska börja med maten och så ska vi fortsätta mysa sen med. Jag älskar min familj så jag blir knäpp, längtar tills ikväll då resten av Axén kommer hem. Nä nu ska jag krama min mamma ännu en gång och sedan sätta fart. Hoppas ni är lika lyckliga som jag är. Puss! ♥

2011-12-03


Har börjat detta inlägget på flera olika sätt och skrivit flera olika meningar men sedan suddat ut allting. Har ingen inspiration alls och är fortfarande lite skakad efter alla mardrömmar som hemsökt mig i natt. Vet inte om det finns så mycket mer att säga, vet inte vad ni vill läsa om. I alla fall så ska jag och min älskade fina mamma ha en mysdag tillsammans, vi ska baka pepparkaks cake balls och annat trevligt. Ska även plugga som satan så ja, det är ungefär hur min dag kommer se ut.
Hoppas ni har en fin dag♥

Mr. Know It All


''Oh you think that you know me, thats why I'm leaving you lonely. Cause baby you don't know a thing about me.''

Har kollat på Idol och proppat i mig alldeles för mycket godis så känner mig sådär extra fet. Får ta mig ett eget kvällspass innan jag går och lägger mig i kväll alltså, haha. Lär ju rulla fram snart annars eftersom den enda motion jag får nu för tiden är när jag går fram och tillbaka till/från skolan och ja, det ger ju inte så mycket om man säger så. Nä, har väl inte något större intressant att säga egentligen. Ville mest visa att utegångsförbudet inte tagit död på mig än hehe. Hoppas ni har en jäkligt bra fredagskväll♥

Dagens.


» Humör:
Trött, grinig och glad.
» Kläder: Svarta jeans & svart/vit tröja
» Frisyr: Slarvig bulle
» Gör: Slösurfar
» Vill: Ha pengar och motivation.
» Hör: LMFAO - One day
» Ska: Sitta här tills det att pappa och Anna kommer hem.
» Bör: plugga & städa
» Igår: Skola
» Idag: Varit på ullared
» Imorgon: Plugga som en galning
» Väntar på: Vår, pengar & motivation.
» Önskan: Att jag ska orka plugga och få upp mina betyg.
» Undran: Allt för mycket.


Ullared



iPhoneskal + plast till framsidan

The Killing säsong 1

Parfymer från La rive

Hårspray & torrshampoo

Lösögonfransar & frans-och ögonbrynsfärg

Ansiktsmasker

Body butter som luktar jorgdubb

Plattång

Foundation och mascara
Är nu hemkommen och här ovan ser ni vad jag fick med mig hem, ska nu sätta fart med pluggningen så att den blir klar någon gång :)

On the road again

Klockan är 06:00 och vi är påväg mot Ullared, ha en bra dag så hörs vi sen! :D


Satan i gatan


Blir så besviken och arg på mig själv så de är fan inte klokt. Tyckte att jag var tillräckligt smart för att uppdatera min iPhone själv men icke. Nu är alla bilder och videor borta och jag är ledsen. Att jag aldrig lär mig????? Alla fina minnen som fanns i den telefonen alltså, speciellt alla videor. Har de flesta bilderna på datorn också så det känns ändå lungt, men ååååh alla dessa videor! Dör lite när jag tänker på hur mycket fina videor jag hade :(

Hur som helst så hade jag planerat att hoppa in i duschen men min syster ligger alltid snäppet före så hon han ta den. Hur segt som helst, så nu får jag sitta här och bara räkna minuterna haha. Nä men, tror jag ska göra mig en kopp choklad. Har ju gått över helt till te-sidan nu så det var fan månader sedan jag drack varm choklad. Helt sjukt alltså, kan knappt fatta det själv. Så ja det är nog de jag ska göra nu medans duschen är upptagen.

Vill också passa på att säga att jag har världens finaste vänner, både till insidan och utsidan. Låt ingen någonsin trycka ner er med skit för ni är så jävla bra och ni måste fatta det. ♥

I will lead you home


Slänger in en bild på mig och min otroligt vackra och underbara bästavän från förra nyår. I år ska vi fira tillsammans igen och det kommer bli hur bra som helst, love you!<3

Har så ont i halsen så jag vet inte vad, har knaprat halstabletter hela dagen och nu druckit massa te men det hjälper ingenting. Har trotts det stått ut en hel skoldag, duktigt alltså. Fick nästan småspringa hem då de regnade som tusan, såg ut som en dränkt katt när jag kom innanför dörren. Hade tänkt plugga lite och sedan städa, ska även försöka komma i säng tidigt i kväll. Är nämligen ledig i morgon (SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!) men ska till Ullared så kommer gå upp runt 05:00. Hörs sen finisar! ♥

RSS 2.0