Soulmate

Hej på er! :)
Madde och Sara följde med mig hem efter skolan för att plugga. Blev inget plugg alls (inte det minsta förvånad). I stället satt vi halva dagen och ringde runt till halva Stockholm för att leta prao till Madde. Tror vi har fixat någonting nu, inte säkert men vi hoppas! Sara åkte hem efter ungefär 2 timmar och då har jag och Madde mest degat oss. Var riktigt mysigt att ha en hel kväll med min fina tjej när det bara var hon och jag. Vi har så sällan sånna kvällar nu för tiden, så när det väl händer är det super! Vi låg mest i min säng och skrattade, bet varandra, kittlade varandra och andra knäppa saker som vi brukar göra. Jag är så glad att jag har henne, min fina Madelene.

Jag älskar dig så himla mycket mitt fina hjärta♥♥

Nu ska jag sätta fart med engelskaglosorna som jag har tills i morgon, sedan ska jag ta mig en snabb dusch innan jag går och lägger mig. Godnatt!

8 - Det här hade jag på mig idag

Kan fortfarande inte lägga in bilder på datorn från systemkameran och webbkameran har inte alls bra kvalité så ni får helt enkelt gissa er till hur det ser ut. Jeans, linne & spets t-shirt. Allt från gina. Tack och hej!


Sleep mode


Ladies night

Kollade igenom gamla blogginlägg och såg att jag visst lovat bilder från tjejkvällen hos Lollo någon gång i december. Efterbliven som jag är får jag väll ta och lägga in lite nu då.

(Bra bildkvalité..) Linnea och Jessica

Sara och Maddison

(Haha fint) Jag och min fina Amanda

Hahaha hittade denna bland alla bilder och tänkte typ ''eeeeh..wtf?!''. Var nog inne i mina egna tankar när denna bilden togs haha!

Mina fina tjejer! Amanda och Sara

Maddison och Jessica

Fina Linnea

Jag och Sara

Linnea, Jag, Lollo, Sara & Amanda

Hade en mycket bra kväll med mina fina tjejer! :)

Lanvin - Spring 2011


WONDERFUL

I-N-S-P-I-R-A-T-I-O-N


Love it♥

We♥it


''Are you leaving, are you leaving me now?''

Luften vibrerar i kväll


we♥it


Kvällsfunderingar

Känner mig jäkligt kreativ såhär tio i tolv och en stor tyngd har lyft ifrån mig när jag beslutade mig för att strunta i kyrkan i morgon. Kreativ säger jag och börjar babbla om kyrkan. Nä, men kreativ alltså. Vill fota. Fota, fota, fota. Allting sover nu på kvällen. Alla utom jag. Nästan så känns det. I morgon ska jag vakna sent och såsa hela dagen. Ljög lite där, försökte lura hjärnan lite. Ska träna. Inte alls taggad men får väll ta och bita ihop. ''Utvecklingkurva'' kallar dom det tydligen, när man går från sådär till bra. Jaha ja, får väll ta och fortsätta att kämpa då. Som vanligt vill min fot inte riktigt ge med sig så jag har haltat runt hela kvällen men jag överlever ju, så inte finns det någonting att klaga på. Någon som man däremot kan klaga på är båtar. Hav. Inte riktigt min grej det där, förstår inte riktigt folk som faktiskt gillar det. Fiskar. Jaha ja. Tills igår kväll har jag trott att Henån var en fisk, men det var det ju tydligen inte. En stad? Vem döper en stad till Henån? Det låter ju som en fisk. Suck. Är trött och klagar för mycket känner jag. Längtar efter min sköna säng men tanken på att när jag vaknar är det Söndag. Fast det är det ju om 10 minuter ändå, så kanske ska man sova ändå. Godnatt

7 – Min dag

Ja du, idag har det hänt mycket. Började med att jag gick upp vid kvart i 6 och trodde jag skulle falla ihop på golvet (ja, så trött var jag!). Vid ungefär 06:30 kom Ulf och Sarah hit och hämtade upp mig och pappa och vi åkte vidare mot Lollos place för att hämta upp henne. Sen vidare mot ekarosen för att möta upp resten av laget och sedan begav vi oss mot färgan. Vi skulle alltså spela Myckleby cup och vi hade anmällt 2 lag. På grund av att det var så halt fick mer än hälften av bilarna med spelare i vända och åka hem igen. Dom kom inte upp för en backe eller någon sådant. Så vi var 7 nervösa tjejer som skulle spela ensamma. Vårat andra lag var inte de enda som fick ställa in, så dom fick alltså slå ihop 3 grupper till 1 på grund av lagbrist. Så det blev att samla mod till sig och gå in och spela stenhårt F16. Vi var riktigt grymma och efter många om och men kom vi 3:a. Sedan åkte vi hemåt och lika fort som jag kom in i huset låg jag i sängen och stensov. Vaknade av att Anna kom inspringande i rummet och skrek att jag var tvungen att skynda mig för vi skulle åka om 45 minuter. ''Haha, roligt dröm'' tänkte jag och somnade om. 20 minuter innan kommer även mamma in och efter många om och men kom jag upp ur sängen med ett humör som inte var och leka med. Var riktigt förbannad på grund av att jag var så trött, men det var bara att bita ihop och slänga på mig lite snyggare kläder och sminka mig lite lätt och sen drog vi till Ström för att fira några ur min fina släkt. Har haft en riktigt rolig dag men tanken på att jag ska gå upp nästan lika tidigt i morgon ger mig ångest. Blä. Om man skulle sova kanske? Nä, är inte så smart. Over and out


Önskelista

Sitter och kollar på lite saker som jag vill ha.. så om någon funderat på vad ni ska köpa till mig när jag fyller år kan ni ju kolla här under (och jag vet att mamma och pappa kollar på detta så nu kan ni ju börja spara pengar och köpa detta så får ni en mycket glad dotter sen :D)

iphone 4


macbook air eller macbook pro. spelar faktiskt ingen större roll ;)

pengar har ju aldrig suttit fel så det kan jag ju gärna få i massor :)

en korthårig chihuahua hade ju inte skadat ;)

och sist men absolut inte minst hade jag mer än gärna fått en lyxig lägenhet i centrala stockholm :D

Sitter även och funderar på vad jag vill ha för kamera.. hm

HASSLE




min♥

6 – Min(a) bästa vän(ner)

Mina bästa vänner. Ja du, vart ska man börja? Jag har så fruktansvärt fina vänner och egentligen skulle jag väll vilja säga att dom allihop är mina bästa vänner. Och det är dom, på olika sätt allihopa. Så fruktansvärt fina, hjälpsamma och underbara. Jag har sån tur när det gäller vänner. Dom allihopa ställer upp när det är någonting, behöver jag någon att prata med får jag automatiskt flera namn och nummer i huvudet. Mina fina vänner. Inga nämnda, inga glömda. Ni vet vilka ni är och vad ni betyder för mig♥


















(fattas bilder på flera stycken, men dom är lika fina dom)


Count on me

Skrev ett inlägg från mobilen som tydligen aldrig kom fram, men ingenting blir ju som jag vill idag så det var ju inget nytt. Ligger i alla fall hemma med feber och en jäkla huvudvärk som tar död på mig. Håller tummarna stenhårt för att jag ska må lite bättre och kunna spela cup i morgon. Vill egentligen kolla på film men är för trött så det kommer väll sluta med att jag somnar mitt i filmen. Trevligt. Inget bra humör idag heller så vi får hoppas att denna fredagen blir bättre mot kvällen.
Hejsvej

P som i Persbrandt, L som i Love

Gunvald: Minns du inte namnen på dom du våldtar? Har du mobiltelefon?
Rune: Nej.
Gunvald: Men du vet hur man använder en va?
Rune: tror du jag är idiot?
Gunvald: Du är både idiot och jävligt ful! Jag föstår att du måste våldta för att få knulla. Kom du ut bakvägen eller?
Rune: Du, ni ska ge fan i att ge er på mig. Ni bara sveper in en massa för att ni inte vet vad fan ni håller på med. Och trakaserar vem fan som helst, lägg av!.. Är det du som är den där Gunvald Larsson?
Gunvald: Det sa jag när jag satte på bandspelaren, men ditt närminne sitter väll i förhuden?

smoking hot

5 – Det här åt jag idag

(Glömde bort detta igår så får köra 2 st idag ist)

OJ vad intressant att veta vad jag har käkat. Mm typ. Men hm, jag har käkat 2 mackor och en halv muffins. Och druckit en islatte och en frapino. Det var det. Tack och hej.

Bild från Google


Det Var Jag

Känner mig jäkligt oaktiv här men det är riktigt mycket med allting just nu. Slutade i alla fall vid 14:00 idag och då drog jag, Madde och Sara till Trollhättan. Så där har vi gått runt och luffat ungefär hela dagen. Sara tog bussen hem vid 6 någon gång och jag och Madde drog tillbaka in till Oden och luffade lite till. Sen tog vi bussen hem och ja nu är jag här. Har ingenting intressant att skriva om och kan inte göra de ointressanta intressant heller. Knepigt huh. Jaja hejdå
(Fan vad glad jag låter)

4 – Min första kärlek


Min första kärlek var Andreas. Vi gick på dagis tillsammans och gick runt och höll varandra i handen osv. Vi sa alltid att vi skulle gifta oss när vi blev äldre och var med varandra nästan varje dag. Kommer ihåg att vi låg i hans säng och drack cola med colais som vi hade gjort (och vi var fruktansvärt stolta hahah!) och kollade på lady och luffsen. Riktigt mysigt var det haha! ;) Andreas blev senare som den bror jag aldrig fick, jag kunde prata om allting med honom. I 6an var sista året vi gick i samma klass, han har nu flyttat härifrån vilket är riktigt tråkigt. Saknar honom riktigt mycket, träffar honom inte så ofta. Men ja, Andreas var alltså min första kärlek :)

Prao osv osv

Bra uppdatering osv. Slutade 12:55 och då drog jag mig hem till Elin. Vad har vi gjort då? Jadu, samma som alltid. Pluggat, spelat wii och kollat på film. Nice nice. Kom hem lagom till det att Glee började och i pauserna har jag suttit och kikat lite på praoställen i Stockholm. Hoppas verkligen jag får de jag sökt till nu. För övrigt har jag jävligt ont i handleden och knät och har ingen blogglust alls. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen. I morgon blir de inte heller någon bra uppdatering eftersom jag ska vara med mina fina tjejer.
Hej hopp





Breaking Dawn Part 1


18/11-11 ♥

3 – Mina syskon

Jag har bara en syster, Anna. Hon är född den 19 Maj 1998, alltså en månad innan jag skulle fylla 2.
Anna är inte som andra 98or, människor som inte vet hur gammal hon är skulle gissat på att hon var 96a eller 95a (finns till och med dom som trott att hon är 17 osv). Hon är riktigt mogen och hon är inte bara min syster, utan även en av mina allra bästa vänner. Därför händer det ibland att hon är med mig och mina kompisar. Anna som person då.. ja, vad ska man säga? Hon är underbar. När vi var mindre bråkade vi natt som dag, vi var nästan aldrig sams. Nu är vi väll vänner för det mesta, men visst händer det att det blir små fajter ibland hehe.. (och ibland inte så små heller). Ibland blir hon som en liten bebis som man bara vill krama och aldrig släppa taget om. Hon ska alltid ha rätt och har hon inte det ändå försöker hon skratta bort de hela eller så blir hon riktigt sur. Anna är den som alltid finns där och vi kan prata med varandra om allt mellan himmel och jord. Jag litar på Anna till 100% och om det är någonting vet jag alltid att jag kan prata med henne. Hon är det absolut finaste som finns i mitt liv och utan henne vet jag helt ärligt inte vad jag skulle ta mig till. Jag älskar när hon sitter inne på sitt rum och kopplar bort hela världen och sitter och sjunger högt för sig själv. Eller när man haft en riktig skitdag och när man kommer hem möts man av en glad Anna som kommer och kramar om en. Det finns egentligen jätte mycket att berätta om Anna, men nu när jag sitter och ska skriva tar det lixom stopp i huvudet. Hon är verkligen världens underbaraste syster och jag skulle göra allting för henne. När jag var liten var alltid min största dröm att vara hennes förebild, att hon skulle se upp till henne. Men det har faktiskt blivit tvärtom, Anna är den jag beundrar mest i världen. Hon är så fruktansvärt stark, snäll, omtänksam & snygg! Anna är verkligen världens bästa lillasyster, min fina lillasyster. Hon är bäst i världen och jag älskar henne mer och mer för varje dag som går♥
                             

Knasiga tjejer mellan bokhyllorna

Har haft en riktigt rolig dag med mina fina tjejer med mycket skratt, prat, allvar & tårar. Som tur är säger dom alltid saker som får en att må bättre när man sitter där bland allt damm och gråter. Dom är så fina!!
Hade med mig min kamera för att kunna visa er hur knasiga vi är men inte förrän det att jag kommer hem insér jag att jag inte kommer kunna lägga in bilderna eftersom att datorn fortfarande är sönder.. så dom bilderna kommer någon annan dag! ;)
Efter biblioteket (eller bubbloteket som Hanna så sött sa omedvetet) drog vi oss mot Sibylla där vi köpte oss pommes. Mycket gott! :D Och nu sitter jag här och ska plugga ännu mer på hemkunskapen.. det blev ju inte så mycket plugg på biblioteket eftersom att vi hade så mycket att prata om (haha ovanligt..) så jag får ta igen allting nu på kvällen. Som tur är kom Madde med några bra tips som jag ska använda mig av så det kommer säkert gå super! :D

Jag, Sara & Hanna tog lite bilder innan vi gick och mötte Madde, men vi var så stressade så jag hann aldrig slänga upp dom, så jag gör det nu i stället! ;)



Haha herregud.. jag ser ut som en ekorre menmen ;)

Plugg @ Biblioteket

Hej på er :D
Hade 2 inställda lektioner idag så vi slutade redan vid 2. Mycket nice! ;)
Har varit på Nöjes med Klangh, Sara & Hanna och gjort lite grejer och nu sitter jag, Sara & Hanna här.
Vi ska strax fixa oss lite och sedan ska vi dra oss mot biblioteket för att möta Madde.
Hörs i kväll :D


22 februari

Godmorgon! ♥
Har segat mig igenom hela morgonen men nu är jag äntligen klar! :) En fet huvudvärk har jag också men ska knapra mig mig en ipren så får vi hoppas att det hjälper. Om 10-15 minuter ska jag vara nere i korsningen för att möta Elin och Klangh och vi ska dra oss vidare mot skolan där det väntar 6 lektioner på oss. Tisdagar är verkligen sega, vi börjar 08:00 och slutar 15:05. Nu ska jag leta efter lite pengar (de där med att spara till Stockholm går inget vidare..) eftersom jag och Klangh förmodligen ska göra lite business efter skolan.. ;)
Ha en fin dag! :)

Herbal Essence



När vi ändå är i farten med webbkameran kan jag ju lika gärna slänga upp bilder på min älskade body butter. Herbal Essence Vanilla & Shea som sagt! Hur bra som helst och luktar fruktansvärt gott :)
Måste försöka skaffa mig en bättre webbkamera!


Efter att ha tagit mig en varm dusch och lyssnat på Veronica Maggio i en timma ska jag krypa ner under täcket.
Godnatt♥

Pälsväst




Inte alls bra bilder men vad gör man när man inte har tillgång till en dator att lägga in bilder från en riktig kamera på? Tills pappa fått lagat den stationära(?) får jag leva med kassa webbkamerabilder. Råkade även mixtra med ljuset/bildkvalitén så nu blir bilderna ännu sämre än innan. Får be Hanna fixa det nästa gång hon är här eftersom hon är den enda som kan det där.. Jaja! Man ser inte så mycket, men den är supersnygg! :D Är så himla glad att jag köpte den! ;) Tror jag ska ha den på mig på lördag när jag ska på kalas. Matchade den + mina röda naglar med ett rött läppstift också! Super :) Nu ska jag hoppa in i duschen! ♥

2 – Mina föräldrar


Min mamma heter Martina och min pappa heter Johan. Dom är 39 år, fyller 40 i sommar.
Mamma är väll en sån där typisk kreativ människa. Hon gillar att fixa och pyssla själv och hon är hur bra som helst på att måla. Hon har målat flera tavlor som vi har här i huset. Hon tycker om att vara ute och gå och att resa. Vad finns det att säga mer om henne? Hon är en underbar mamma som alltid lyssnar och förstår om det är någonting. Hon fixar alltid så att saker blir bra och hon kan få en hemsk dag till underbar bara genom att vara på bra humör. Är hon på bra humör blir oftast hennes omgivning det också. När hon ler lyser allting upp. Världens finaste mamma helt enkelt!
Pappa jobbar delvis hemma och delvis i Stockholm och det är tack vare att han jobbat där så mycket som jag har sånt starkt band till den vackra staden. Pappa är en typsik teknikmänniska som kan allt om teknik, tex datorer osv. Han pushar alltid mig och Anna till att spela fotboll och det är tack vare honom jag fortfarande spelar, för när allt varit jobbigt är det han som fått mig till att fortsätta. Han är en underbar pappa, mår man inte bra springer han runt i huset och fixar alvedon, vatten, vetekudde osv. Han bryr sig alltid om hur man mår och frågar om han ser att någonting är fel. Ibland lever han lite på stenåldern och kan säga saker som jag och Anna inte tycker är det minsta roligt så sitter han själv och skrattar hur mycket som helst, men det är en av dom gulliga sakerna med honom.
Jag vet inte riktigt vad det mer finns att säga, jag älskar mina föräldrar så fruktansvärt mycket och det är tack vare dom jag är den jag är idag♥

Friendship

God kväll *låter som dom på nyheterna*
ne, skoja bara med er ;)
Min dag har varit super! Jag, Sara & Hanna drog som sagt ner till Elin där vi satt och pluggade lite och sedan gick vi ner till källaren där det blev singstar och SSX3. Jag förlorade på allting och var stensur men då gjorde Elin varm oboy till oss allihop så det fixade sig ;) Är nyss hemkommen och tjejerna har åkt hem. Tänkte ta en bild på pälsvästen så att ni någon gång kan få se den (ursnygg!!) och i kväll ska jag ta ett snack med mamma om att beställa hem smycket från Style By Tyra.
Hörs lite senare! :D


Plugg @ Elins place

Hej på er :D
Har precis käkat och druckit cappuccino med mina fina tjejer, och nu ska vi dra oss ner mot Elin för att plugga. (Hanna och Sara slår vad med varandra vem som kommer plugga och inte..) Hörs senare och då ska jag även skriva om mina föräldrar hehe :)
Puss! ♥

Hahahaha herregud.. men mina tjejer är fina♥


Vettigt, ovettigt och annat trams

Hur trött jag är på en skala 1-10? 7 kanske.. Ligger i sängen och har hundra tankar i huvudet. Den vettiga och den ovettiga sidan hos mig har en konservation i mitt huvud.
Ovettig: Varför ligger jag här när det är Wallander på tv!?
Vettig: För att du har knappt sovit någonting alls på lovet, och i morgon är det skola.
O: Jaha!? Det är ju Wallander på tv!!
V: Sov i stället så du orkar upp i morgon bitti när klockan ringer.
Ungefär så låter det..hm. Om det hade varit lov nästa vecka (i morgon till söndag alltså) i stället hade jag ju kunnat kolla på Wallander nu. Men nä, våran efterblivna skola har lov en vecka tidigare än alla andra. Smart!!! Not. Nä, nu ska jag sova. (Den vettiga sidan vann alltså)

Kolla vad mysigt det ser ut!! Fast nej. Mina dåliga webbkamera förstör hela synen. sssssnark. Men Robert är ju där i alla fall. Finaste Robert som vakar över mig när jag sover. Hehe (kul att man ser mycket av honom också, ebba!)

Kände att det var ett tag sen jag la upp en bild på mig själv. Så jag tog en bild som inte alls blev bra och var tvungen att redigera. suck suck suck. Gjorde några söta små hjärtan också som symboliserar hur mycket jag älskar kvalitén på min webbkamera<3<3 Kärlek. Not. Arrrgh.

Godnatt fina läsare♥

Right now: solsidan!


Fin bild va? hehe..  man ser mycket av kladdkakan och man ser mycket på tv:n. tekoppen glömde jag i köket så fick måla en jätte fin osv! jaja nu vet ni läget i alla fall! :D

From the L to the O to the V to the E


1, 30 och allt däremellan

1 – Presentera mig själv. 
2 – Mina föräldrar.
3 – Mina syskon.
4 – Min första kärlek.
5 – Det här åt jag idag.
6 – Min bästa vän.
7 – Min dag.
8 - Det här hade jag på mig idag.
9 – Min sysselsättning.
10 – Vad är kärlek.
11 – I mina fickor.
12 – Den här veckan.
13 – Mina drömmar.
14 – Min första kompis.
15 – Min favoritfödelsedag.
16 – Den här månaden.
17 – Mitt husdjur.
18 – Det här får mig att må bättre.
19 – Det här får mig att gråta. 
20 – Min favoritplats.
21 – Mina rädslor.
22 – Det här saknar jag.
23 - En semester.
24 - Mitt rum.
25 – Mina ambitioner.
26 - Min sport.
27 - Något om min barndom.
28 - Vad ser jag fram emot just nu.
29 - Det värsta som har hänt mig.
30 - Studenten.

Presentera mig själv? Jaha. Jag heter Ebba Louise Axén och bor i Lilla Edet vilket ligger någonstans mellan Göteborg och Trollhättan. En skithåla om du frågar mig. Jag föddes den 27 Juni 1996 i Uddevalla och är alltså 14 år. Jag har jävligt mycket inom mig, vilket resulterar i att jag kan prata väldigt mycket. Men, jag är väldigt osäker på mig själv och kan därför bara sitta helt tyst vilket får folk att uppfatta mig som blyg och tråkig. Jag brukar ofta skriva väldigt mycket, för att få ur mig så mycket som möjligt så jag slipper gå och grubbla över onödiga saker. Hm, vad finns det mer att säga? Jag dömer människor väldigt fort (fastän jag försöker att inte göra det). Jag har haft väldiga humörsvängningar och kan fortfarande ha det ibland. Ena stunden sitter jag och skrattar så jag får ont i magen och bara några minuter senare kan jag få en klump i magen och bara vilja sjunka genom jorden samtidigt som det ringer tusen tårar nedför mina kinder. Jag är en typisk ''slösa-människa'' vilket innebär att jag köper grejer för mina pengar lika fort som jag fått dom i min hand. Jag försöker spara men så ser jag lite grejer och tänker ''men åååh, denna var ju söt! äsch, den kostar ju inte så mycket så det gör ju ingenting om jag bara lägger lite pengar på denna..''. ja, så brukar det oftast låta. Om man går tillbaka till grundinformationen så spelar jag fotboll vilket jag har gjort i kanske 6-7 (?) år. Världens underbaraste sport och jag har inga planer alls på att sluta. När jag var två år fick jag astma vilket jag har levt med sen dess, och det funkar hyfsat bra. Mitt liv rullar på och jag behöver bara ta min astmamedecin när jag spelar fotboll eller är förkyld. Så då har jag förklarat den biten. Jag älskar djur, nästan alla djur faktiskt. Förutom katter och t.ex. ormar, spindlar och andra äckliga kryp. ''Katter?'' tänker ni då, och ja. Katter. Finns en enda katt jag kan kela med och det är Madelenes, men jag är ändå jävligt rädd för den. Hoppar den upp i mitt knä får jag panik och ber Madde ta ner henne. Men hon är mycket söt ändå, och jag gillar henne! Förutom då när hon hoppar upp i mitt knä. Jaja, to much information? Vilket ni säkert har märkt (och om ni inte har gjort de än så lär ni märka det) så har jag väldigt svårt att sluta skriva när jag väl har börjat. Nä, nu vet jag faktiskt inte så mycket mer. Jag älskar musik och att resa! Hehe. Over and out ;)
                                   

Right now:


Dålig webbkamerabild men alla förstår ju ändå. Twilight och cappuccino!!!!!!!! :D

DAGENS VILL HA


Är det någon som har missat Tyras nya smycken? Fastnade för detta halsbandet och ska se om jag inte kan skrapa ihop lite pengar och beställa hem det! Gick och spanade på sånna här halsband i Danmark men hade som sagt inte med mig tillräckligt mycket pengar. Men nu så! Älskar detta halsbandet, så jäkla rätt! :D

20 februari

Godmorgon! :)
Jag vaknade runt 10 men har legat i sängen sen dess. Känner mig inte helt frisk så idag blir det att bara vara hemma och skrota. Ska plugga lite hemkunskap osv.. suck.
Någon som kollade på melodifestivalen igår förresten? Jag säger bara herregud. Var det någon endaste bra låt igår? Icke sa nicke.
Har ingenting intressant att skriva egentligen, så vi hörs senare när jag piggnat till lite ♥

Hehe söt va? Känner mig lite som den isbjörnen just nu. sova sova sova zzZzzzZZz

Body Butter

Datorn där jag lägger in alla bilder har kraschat vilket betyder att det inte kommer komma bilder från Danmark på ett tag.. tänkte även ta kort på det jag köpt men det sket ju sig. Vi får ta det någon annan gång!

Har tagit mig en mycket skön dusch och har nu smörjt in mig med min nya body butter. Den luktar otroligt gott så jag sitter och luktar på mig själv lite smått hehe.. Herbal Essence Vanilla & Shea är det! Rekomenderas starkt ;)
Ska ta och måla mina naglar innan jag går och lägger mig. Hörs i morgon, godnatt! ♥


Sweden

Hej på er! :D Nu är jag tillbaka i Sverige efter några mysiga dagar i Danmark med Anna, farmor, farfar & Marcus.
I onsdags kom vi med båten till Fredrikshavn rätt tidigt så vi gick runt där och kikade lite innan vi åkte till hotellet. Våran lilla lägenhet var jätte mysig! Ska visa bilder på den senare :) Efter det att vi packat upp var det redan kväll och vi gick till badet och var där i några timmar. Resten av kvällen var vi i lägenheten och hade ''party'' som Marcus kallade det. Dvs myskväll med godis och chips haha ;)
I torsdags gick vi lite på stan innan vi åkte vidare till Nordsjömuseet, eftersom att Marcus inte varit där innan tyckte vi att han skulle få se det så det var bara att åka dit! Det var lika häftigt som förra gången, är det någon som varit där? Om inte, så måste ni åka dit om ni är i Danmark! Det är en riktigt häftig upplevelse och jag har tagit mängder med kort haha!
Igår var vi sånna typiska turister som åkte runt och fotade. Först åkte vi till en fyr och tog en massor med kort och sedan åkte vi vidare mot Grenen. För er som inte vet vad det är så är Grenen en udde, längst ut på Skagens Odde norr om Skagen, som utgör den nordöstligaste delen av Jylland. Vid Grenen möts två hav – Skagerrak och Kattegatt – vilket kan ses på böljorna som kommer in från varje sida. Sammanflödet skapar våldsamma strömförhållanden, därför är det livsfarligt och strängt förbjudet att bada där. Däremot får besökare prova att stå med en fot i Skagerrak och en fot i Kattegatt. (Text kopierad från Wikipedia)
Tyvärr dog min kamera precis innan vi klev ur bilen så jag tog inga bilder alls, men det gjorde Anna så jag ska försöka få henne att skicka dom till mig! :)
Efter besöket vid Grenen åkte vi vidare in till stan där vi gick resten av dagen innan det blev dags att åka tillbaka till hotellet.
Idag gick vi upp vid 7(!!) för att packa snabbt som tusan och sedan åka in till Fredrikshavn för att shoppa lite innan båten gick. Vid halv fem var vi framme i Göteborg och lite efter sex var jag hemma. Har inte packat upp ännu så ska strax göra det! 
Vad fick jag köpt då? Inte alls mycket alls, nästan ingenting. Hade bara med mig 200 kronor eftersom att jag försöker spara så mycket med pengar som möjligt till det att jag åker till Stockholm.
Köpte mig en pälsväst, ett rött nagellack & body butter (som luktar fruktansvärt gott!!). Inte mycket alls som sagt ;) Förälskade mig i en mysig liten klädaffär som låg inne i Fredrikshavn, hade helst tagit med mig alla kläder hem men det går ju inte. Ska försöka spara pengar (efter det att jag slösat upp allting i Stockholm) och tjata på mamma att vi ska åka dit över en dag så jag kan få köpt lite snyggt ;)

Usch vilken lång text detta blev, men jaja. Jag är hemma i alla fall och snart kommer det bilder!! :D


Grenen
Bilder från Google

Mot Danmark!!

Godmorgon solstrålar!
Min väckarklocka ringde vid 05:15 men jag var så trött så det sved i ögonen, så jag låg kvar till 06:00 då det bara var att sätta fart. Har stressat mig igenom hela morgonen och nu är jag klar! Fick lite smått damp igår kväll så känner att jag har packat med mig en hel del onödigt men det får väll gå!
Nu kommer alltså bloggen stå stilla fram till det att jag kommer hem, vilket jag gör på lördag kväll :)

Nu får jag jalla jalla lite! Hörs på lördag eller söndag, puss!!! ♥

Charmig bild på mig och Anna ;) Hon är så fin♥

''Jag vet att hon är söt, men det måste bli du och jag''

Jag är så himla stressad, har inte ens packat hälften av allt jag ska ha med mig och strax måste jag åka till träningen! Ska upp vid 5 i morgon bitti så hade tänkt att gå och lägga mig i god tid, men det sket sig när träningen började så sent. ''Ja, men då får jag väll vara klar med packningen när jag kommer hem så det bara är att hoppa in i duschen och sedan gå och lägga mig.'' tänkte jag då och så blev det ju med det. Det finns ingen chans i världen att jag kommer hinna packa klart innan träningen så ja, ni vet vad jag kommer pyssla med halva natten. Suck.. får väll sova i bilen och på båten i morgon. Har i alla fall lyckats rota fram batterier till min kamera så jag ska ta massor av kort! :D

Nu ska jag alldeles strax åka så får ta och sätta fart och fixa vattenflaska och leta fram mina skor.
För att sprida lite lugn och sommarkänsla över detta stressiga inlägg bjuder jag på en härlig sommarbild från soliga Rhodos! :)


Download

Har precis rakat benen och nu sitter jag mest och stirrar på datorskärmen och väntar på att mina låtar ska vara färdiga. Men det tar sin lilla tid så jag ska sätta fart med packningen! Försöker även få reda på om träningen börjar 20:00 eller 20:30 eftersom de jag pratar med säger olika saker. Jaja, det blir nog bra! :)

Suck..


DAGENS VILL HA

Hade jag bara haft pengar hade jag tröstshoppat som bara den. Tyvärr har jag inga pengar, men drömma har väll aldrig skadat någon? Älskar bodyn, linnet & örhängena härunder som är från Weekday. Galet hur snyggt det är! Örhängena är så enkla men samtidigt så jäkla snygga!!

Klicka för större bilder

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen. Jag faller, faller

Detta är sjukt. Jag har så fruktansvärt mycket att göra innan jag ska till träningen men jag har verkligen ingen aning vart jag ska börja. Försökte städa lite men det går ju inte!! Vill göra om hela mitt rum, riva ur allt och ta in nya grejer men de lär väll aldrig hända. Var tvungen att ta en ritkigt varm dusch för att bli av med min stress, det var riktigt skönt. Men lika fort som stressen försvann kom den tillbaka. Rättare sagt när jag klev ut ur duschen. Vart börjar man????? Har inte ens klätt på mig än. Behöver lägga fram träningskläder men det känns onödigt eftersom det inte ens är städat än. Hur gör man?! Något som är säkert är att jag ska ha en städerska när jag flyttar hemifrån.


Egentligen vill jag bara gå och lägga mig i sängen och dra täcker över huvudet och vakna upp i ett städat rum med en packad väska i morgon bitti. Men tror inte att någon har lust att göra mig den tjänsten. Skulle egentligen skrivit ''skulle behövt några dagar ledigt'' men samtidigt som jag tänkte skriva det slog det mig att jag har ju faktiskt ledigt. Jag har ju lov. Det känns inte som det. Jag har för mycket att göra. Ska bli så himla skönt att åka till Danmark i morgon bitti!


15 februari

Godmorgon! :)
Ingen uppdatering igår pga att jag levde lite vid sidan om. Nu är jag i alla fall tillbaka! Vad händer idag då? Jag ska storstäda mitt rum, tvätta, packa och i kväll ska jag träna.
Måste sätta fart nu så jag kommer någon vart, hörs sedan! ;)


För feg för att kolla, för nyfiken för att blunda

Jag har en hatkärlek till skräckfilmer och sånna här andra saker som Wallander, Beck, Morden i Midsomer osv. Jag hatar dom. Jag sitter mer inrullad i en filt än att kolla på filmen. Jag tycker det är skit äckligt, haha. Vilket också mina vänner (speciellt Sara och Madde) brukar skämta om. Men samtidigt som jag verkligen hatar dom, så kan jag inte sluta titta. Jag tvingar mig själv att kolla klart även om det känns som jag ska dö. Hatkärlek, alltså. Var det någon som kollade på Wallander? Dom som sett filmen vet att en kille putts ner i ett hål och täcks över med cement. Jag klarade inte av att kolla på det, hm. Tur för mig att han fick komma upp i stället för att dö. Hade han dött hade jag förmodligen också gjort det, haha ja så är det. Nu är jag riktigt trött så ska alldeles strax gå och lägga mig i sängen. Är jäkligt sugen på att se någon film också men får se hur det blir med det. Är så trött så det känns som jag skulle kunna sova i 100 år, men förmodligen kommer jag vakna vid 9 i morgon ändå.
Tänkte lägga in en läskig bild för att ''fullborda'' inlägget, men bilden jag tänkte lägga ut var för hemsk så jag vågar inte riktigt lägga ut den..haha
Hoppas ni har haft en fin söndagskväll♥


Solsidan osv

Fotboll är bra. Man slipper tänka. Man bara gör. Spelar. Lever. Skjuter. Något som är mindre bra är att mina fötter vägrar bli bra. Suck. Har tagit mig en lång och mycket skön dusch och har egentligen jätte mycket grejer som behövs ta tag i men orkar helt ärligt inte.. Behöver städa mitt rum, tvätta och packa kläder eftersom att jag åker till Danmark på onsdag morgon. Nu ska jag skynda mig ner till soffan för att göra mig en kopp te och sedan kolla på Solsidan, Time Out & slutligen Wallander :)

Smell you later ;)


Träning

Har varit hos Elin sen kyrkan och nu har jag precis dragit på mig varma kläder. Drar ut och springer med alla tjejerna nu, sedan blir det inneträning! Taggad till tusen så nu kör vi! :D


Mot kyrkan

Godmorgon! :)
Har precis gjort i ordning mig lite snabbt för snart kommer Elin hit och vi ska dra oss bort mot kyrkan. Är så jäkla trött så vill egentligen bara sova. Men nu är det ju bara halva februari kvar, sedan mars och april och sedan är det 1 maj och jag konfirmeras!! :D Och då kommer jag äntligen kunna sova om söndagarna.. ;) 
Smell you later ♥

Bildbomb + update

Hejsan hoppsan lillebror :)
Har haft en galen bra kväll med Elin, Ida & Anna! Vi gjorde tacos, kollade på melodifestivalen, sjöng singstar, skrattade och massa annat skoj. Förresten gick ju helt fel låtar vidare!!  Loreen & Anniela borde gått till finalen medans Brolle och Sanna borde gått till andra chansen. Åh vad arga vi var när det inte blev som vi ville.. haha ;)

Bilder från kvällen:

Systrarna som inte vill vara med på kort.. hm

Elin hade fixat ''välkomstdrinkar''. Vi skrattade lite åt den stora melonbiten ;)

Anna

vi laddade upp inför melodifestivalen med dricka, chips, skruvar, choklad och popcorn. (Anna råkade dock bränna popcornen så det var ingen som åt dom.. hahaha)

Ida och Elin

Singstar! :D

Anna och Elin kör gärnet medans Ida kollar på ;)

Sedan övergav tjejerna mig med att springa runt i källaren och fåna sig. Jag satt kvar i soffan och kollade lite halvt på någon tråkig film.. förstog inte riktigt vad den handlade om så jag lyssnade mest på Elin som sprang runt och skrek ''Idaaaa? Vart är du???? Hallå, vart är hon???!!!''

Och just nu har jag precis kommit hem och är riktigt trött och sliten.. vilket också syns tydligt på bilden. Nu ska jag hoppa i säng för i morgon blir det att gå upp tidigt! Den religiösa sidan ropar efter mig.. Haha nä men, jag måste gå till kyrkan. Suck.
Hoppas ni har haft en riktigt grym lördagkväll! ;)
Godnatt ♥


Glamour

Fixad, klar & ready to go! Webbkameran funkar inte på denna datorn och systemkameran är för meckig nu när jag har bråttom. Suck. Kommer bilder i kväll! ;)
Ha en grym lördagkväll, för det kommer jag ha! :D


Shopping

Hej på er :D
Idag har jag varit inne i Trollhättan och köpt lite grejer. Strax ska jag börja fixa mig och sedan dra mig ner till Elin för att gå fram till Edet och handla. Känner på mig att det kommer bli en mycket trevlig kväll ;)



Skor från Skopunkten



Örhängen från Ur & Pen

Tappade hjärtat i knät

Har ingenting att skriva. Mår otroligt illa så ska krypa ner i sängen nu. Hoppas ni har en bättre fredagskväll än vad jag har.
Godnatt♥

Fredagsmys

Hej alla fina :D
Har duschat och hoppat i myskläderna och ätit middag med min fina familj. Strax kommer Ullrika hit och då blir det cheesecake :)
Har egentligen ingenting intressant att skriva så vi hörs senare♥

Fußball

Nu drar jag till träningen! Hörs när jag kommer hem ;)
                


DAGENS VILL HA

Anna tipsade om en sida som jag har förälskat mig i. Finns sjukt snygga kläder där, jag kommer helt klart börja klicka hem kläder därifrån! :D


Tänk er jeansen med någon sliten tröja & klänningarna med bruna ben. Vill ha allting haha! :D


Snöstorm

Hej på er :D
Dagen har faktiskt gått ovanligt fort, klarade mig igenom både slöjden, tyskan och idrotten ;)
Jag, Klangh, Elin & Madde höll på att fastna i skolan. Vi gick och gick och gick för att komma hem men kom ingen vart. Varför? JO FÖR DET ÄR SNÖSTORM UTE. Skulle inte snön försvinna nu? Det ska ju vara vår!! Efter många om och men är jag äntligen hemma och ska strax börja städa. Senare ikväll blir det en mycket efterlängtad träning :) Förresten är det ju lov nu!! Ska förmodligen upp tidigt i morgon ändå och åka till Trollhättan.. men bättre det än att gå till skolan ;) Nu får jag sätta fart, hoppas ni får en bra fredageftermiddag/kväll :D
(Förresten lovade jag Dennis att skriva om honom så nu när jag har nämnt honom hoppas jag att han blir nöjd..)
Hörs sen!♥

Ungefär så här ser det ut utanför mitt fönster just nu.. Fast värre. Mycket värre. Hat hat hat.
(Bilden är tagen i Gävle, tror jag, bara så ni vet ;))

Allein & andra knepiga ord

Godmorgon! :D
Har egentligen ingenting att skriva, ville bara berätta att jag lever.
Snart kommer Elin hit och då drar vi till skolan. Kommer bli en jäkla seg dag idag.
Slöjd (vilket jag hatar), idrott (där vi ska springa) & tyska (som jag inte kan glosorna till). Mycket bra, Ebba!!
Nu får jag sätta fart, hörs i eftermiddag♥

Några undrar var jag har tagit vägen. Det undrar jag med.

Sitter nyduschad i min säng och ska plugga glosor.. Det går sådär.

Visst ser jag grym ut? ''Fan, du kan ju. Varför pluggar du för?'' tänker ni då. Jag har fuskat. Jag kan egentligen nästan ingen glosa alls. Riktigt segt med tanke på att jag ska kunna dom tills i morgon.

Jag och Erik hade en rolig konservation förut. Eller egentligen var den inte så rolig, men jag antar att nästan vad som helst kan få mig att skratta lite just nu.
Erik: Fan ska du dö av en bok eller? Ska läsa för dig och tråka ut dig så du dör ._.
Jag: ha?
Erik: ja! Ska tråka ut dig till döds för du skrattar åt att jag har ont ._.
Jag: vad har det med en bok och göra?
Erik: för vissa böcker är tråkiga?
Jag: asså vad snackar du om?
Erik: att jag ska läsa en bok för dig, som är så jävla tråkig!
Jag: vart fick du den jävla boken ifrån?????
Erik: vet inte ._.
Jag: du är knepig..
end of discussion.

Nu ska jag försöka få in dom jäkla glosorna i huvudet så fort som möjligt så jag kan sova sedan.
Godnatt♥


L♥VE

Är äntligen klar med engelskan! :D Det tog sin lilla tid att göra 3 saker men nu är det äntligen klart! ;)
Nu ska jag ta en snabb dusch och sedan plugga tyskaglosor.


Satt och kollade på lite bilder från Ystad förut. Vet inte hur många gånger jag har gått på dom här små gatorna med ett léende på läpparna. Ystad är vackert. Till sommaren åker jag dit igen och om jag längtar! ♥

DAGENS VILL HA

kör på en Dagens vill ha medans jag sitter och försöker klura ut vad jag kan skriva på engelskan..

Kenzas skinnjackor

 
Har varit sugen på att köpa en riktigt snygg skinnjacka hur länge som helst nu, och det finns ju inga snyggare än Kenzas! Tänkte köpa hennes första när den kom ut, men det blev aldrig av så jag ska köpa en nu i stället. Kan inte bestäma mig för vilken bara.. Är mest sugen på den rosa, faktiskt. Men den känns rätt knepig att matcha saker till. Vill ju egentligen ha allihopa haha! ;)

Hemkommen

Hej på er :D
Dagen har faktiskt gått jätte fort, och jag som trodde det skulle gå segt.. ;)
Sista lektionen var inställd eftersom vi skulle kolla på när 9orna mötte lärarna i volleyboll. Men jag och Sara hade andra planer och drog därifrån. Så nu sitter jag här och är riktigt less på snön som faller ner utanför fönstret. Hur mycket snö ska det komma egentligen? Igår gick jag och Elin och var superglada för att snön hade försvunnit och det äntligen var lite vår.. Tror detta är straffet att vi ens tänkte tanken. Suck..
Nu ska jag göra mig en stor kopp cappuccino vilket jag lär behöva eftersom jag har en hel dag med pluggning framför mig.. roligt? nej, inte det minsta. men snart är det över!! :)

Utanför mig just nu..


Mikael Persbrandt

Godmorgon! :)
Är hur trött som helst, så det kommer vara en seg dag idag. Snart kommer i alla fall Elin hit och då ska vi gå och möta Klangh. Har förresten superduper planer till helgen så jag längtar som bara den!

Jag är förmodligen den enda 14-åringen i Sverige som tycker detta men..  Mikael Persbrandt är verkligen sveriges snyggaste man! Jag dör lite varje gång jag ser på honom haha ;)

Så snygg!!! ♥

Nu får jag dra mig, hörs senare ;)

ALWAYS LAUGH WHEN YOU CAN. IT IS CHEAP MEDECINE.

Har suttit och dreglat lite över snygga vårkläder som börjar komma in i alla butiker nu. Ska hoppa in i duschen en snabbis och sedan lägga mig :) Bara två dagar kvar nu sedan är det lov och jag kommer kunna sova hur mycket som helst! Åh så skönt. Godnatt♥



Tv-time

Har varit hos Elin & Ida hela dagen och har inte kunnat skriva någonting. Vi har pluggat, pluggat & pluggat.. Ja ungefär så. Vi klämde in lite tv-spel därimellan också hehe ;)
Nu är myskläderna på och jag ska kila ner till vardagsrummet där mamma och Anna redan sitter.
Hörs sen :)

Ska försöka få in en tillfällig design så fort som möjligt förresten!!

DAGENS VILL HA

Kikade lite på Gina Tricot's hemsida och hittade dom här skönheterna. Är nog kär hehe ;) Den svarta är helt 2 die 4!


Det går bra nu, kompis

Hej på er!
Usch vad jag är dålig. På allting, egentligen. Gjorde inte speciellt mycket bra grejer i skolan. Klagade mig egentligen igenom hela dagen på grund av min jäkla mensvärk. Trodde jag skulle dö. Hanna gick med mig hem efter skolan och jag var på jätte spralligt humör så jag tog på mig mina gamla converse och drog på mig skinnjackan sedan cyklade vi fram till Boströms. Hanna var på gulligt humör och köpte choklad i mängder (dels för att hon var sugen och dels för att jag hade sån mensvärk sa hon). Sen cyklade vi hem till mig igen och satte oss vid tv:n med Olivia och Anna (och chokladen, hehe). Vi kollade på Jerry Springer ett tag sedan åkte Hanna till badhuset för att få massage. Jag var lagom avundsjuk, så har bestämt mig för att nästa gång är det min tur! :)
Försökte få ork till att plugga men satte mig i stället vid datorn.. Hm, inte så smart. Har alltså suttit fast här i några timmar tills mamma kom hem med tabletter till mig. Gud vad skönt att den jäkla mensvärken äntligen är borta säger jag bara!!

Förresten åker jag till Stockholm i 2 veckor någon gång i Mars. Ska praoa där, är riktigt glad!! Håller på att spara pengar så jag kan shoppa en massa också :) Lycklig tjej haha!
Nu väntar en snabb dusch för min del, sedan ska jag försöka hinna plugga lite innan House börjar.

Bjuder på denna ursöta bild på mig och Dansken haha.. Typiskt oss att sitta och ta kort.

Nä, hörs i kväll om jag hinner annars i morgon! ♥

Grå dag + jobbig måndag = seg tjej

Mitt internet segar gärnet idag så om detta ens publiceras blir jag riktigt förvånad.
Tänkte göra detta snabbt och smidigt så jag hann kolla på halv 8 hos mig men det gick ju inte eftersom det är slut om ungefär 5 minuter. jäkla internet.
jaha, vad har jag gjort idag då? nada. skolan var seg som den alltid är på måndagar. har pluggat engelska och lite so och sedan somnat i min sköna säng. vill sova nu med, men då missar jag familjen annorlunda. suck.
har ingenting intressant att skriva om, ser ut som fan också så kan inte ta några roliga bilder. kul blogg.
possitiva ebba. hoppas att jag vaknar upp på ett bättre humör i morgon alltså. godnatt

förresten är jag riktigt jävla sugen på bulle och har varit det hela dagen. ''vilket sammanträffande'' tänkte jag i skolan eftersom att mamma bakade bullar i helgen så hela frysen är full. så det är tanken på att jag kan ta en bulle när jag kommer hem som hållt mig vid liv (hehe). det är inte förräns jag kommer hem jag insér att det är måndag och det är idag min och hannas deal börjar. inga kakor, bullar eller andra sockerbomber.
så jag har fått klara mig utan bulle. åh, jobbiga måndag.


Mot skolan

Sitter i sängen med mina fina vänner och vi ska snart knalla iväg till skolan.
Skönt att man inte har sovit någonting i natt.. fast ne.
Hörs när jag kommer hem ♥

Me and my drum

Vad jag tycker om att åka i en varm bil full med människor på en krokig väg? Usch säger jag bara. Blev ju inte bättre av att vi åkte färga heller.. jag som hatar båtar. Jaja, när jag kom hem väntade det en mycket god grekisk sallad och bullar. Mums! :)
Sitter här och känner mig allmänt lökig med ett bultande huvud och ett blått knä. Vad som hände med det? Jo, jag blev trött på att springa runt på marken på planen och valde i stället att flyga vilket resluterade i att jag landade på knät. Mm, exakt så var det. Ungefär. Borde egentligen sätta fart med pluggningen men har ingen lust.
En jäkla vecka kvar bara (full med inlämningar och prov..) sedan är det lov och jag drar till Danmark!!!!!
Nä, nu ska jag släpa mig ner för trappan och vara lite social med allt folk som sitter där nere.
Hörs sen! ♥


Munnar, fotbollar och annat skoj

Godmorgon :)
Är så jäkla trött men samtidigt jävligt taggad så jag överlever ;)
Om ungefär 20 minuter kommer Eva & Elin hit och det är lite småsaker jag ska fixa innan så får skynda mig.
Kommer vara på Orust ungefär hela dagen (det är där matchen kommer spelas) och sen får vi se när vi kommer hem men förmodligen kommer jag träna i kväll också (om jag orkar vill säga).
Nä, nu måste jag skynda mig så vi hörs i kväll! :) ♥

Har ni tänkt på att jag gör samma min med munnen på alla cambilder?
Haha måste försöka ta normala bilder!

Aläx


Har blivit tvingad till att skriva att fjanten på bilden är bäst. Ja jag vet att bilden är sne och jag vet att man inte ser honom speciellt mycket. Är för trött för att vrida på bilden eller leta upp en annan.
Jag älskar dig Alexander, fastän du är sne..

Fin kväll med fint folk

Har haft en mycket trevlig lördagkväll med mamma, Anna, Ullrika, Madde, Ellen & Alex :)
Först en mycket god middag och sen en kväll full med tjöt, melodifestivalen, skratt & wii.
Har precis packat klart min fotbollsväska inför i morgon så jag slipper göra det i morgonbitti, Eva & Elin kommer hit och hämtar upp mig och Anna vid 09:30 i morgon så då är det bara att vara klar.. suck. Hatar att gå upp tidigt menmen får väll stå ut för det är ju trots allt för fotbollen jag går upp ;) Är riktigt taggad faktiskt så hoppas jag är det i morgon med! :D
Näe, funderar på om jag ska sätta på någon film.. hm.



Hoppas ni har/haft en lika bra kväll som jag har haft.
Hörs i morgon ♥

Världen har stannat medans jag vill springa marathon

Tänkte bara säga att jag lever.. pluggandet har inte lyckats döda mig än (kanske beror på att jag bara läst i Breaking Dawn.. som jag har svårt att slita mig ifrån). Hehe jaja, har en jävla träningsvärk i benen så vet snart inte vart jag ska ta vägen, suck.



Nu ska jag fortsätta med min bok sedan kommer Ullrika och dom hit!
Hörs i kväll :)

Plugg, plugg & ännu mera plugg

Tänkte bara visa er vad det är jag kommer göra denna lördag.. om ni inte fattat att det är mycket alltså.




24 sidor i fysiken, 12 sidor i SO:n, tyskaglosor + text, hemkunskapshäfte på 6 sidor, idrottshäfte på 4 sidor & sist (men absolut inte minst) ska jag läsa Breaking Dawn på engelska och skriva bokrecension på den. Som tur är har jag redan läst den så jag vet ju vad den handlar om, men måste ändå läsa den igen så jag får men allting.
Suck.. Så ja, detta kommer väll jag sitta med hela lördagen. Har egentligen matte också, men den glömde jag i skåpet. Nej, nu får jag sätta fart.
Hörs sen

Plugglördag..

Godmorgon :)
Lite smått roligt att vakna vid 9 och inte kunna somna om. Usch har verkligen inte sovit bra. Jaja, har käkat frukost med mamma och Anna och sedan bakat polkagrismousse som vi ska ha i kväll eftersom Madde, Ullrika & Ellen kommer hit :) Nu ska jag fixa mig lite snabbt sedan sätta mig med läxor. Kul? Nej, inte det minsta. Hoppas ni får en bättre lördag än vad jag kommer ha.
Smell you later ;)


Är kvar där jag var

Seg fredag? Ja. Vet inte ens varför jag är vaken? Borde gå och lägga mig så jag orkar upp i morgon. Har en riktigt seg pluggardag framför mig. Usch och fy. Är jävligt sugen på te men med min jäkla nattskräck vågar jag inte gå ner och fixa det haha. Får väll försöka röra mig mot sängen och dricka te till frukost i stället. Usch. Vill sova tills det är sommar igen. Nä, nu säger jag godnatt!

Hej du sega fredagkväll..men jag är glad ändå!

Fick tillslut ner Anna till matbordet så vi käkade en riktigt god middag som våran fina mamma lagat :D
Lollo kunde inte komma så jag är ensamma hemma.. finns nog inte osocialare systrar än vi två alltså. Sitter i soffan med varsin dator och säger inte ett ord till varandra förutom när det händer någonting på tv:n som vi bara måste kommentera. Härliga fredag haha! Har förresten fått hem mina underbart snygga örhängen från Style by Tyra som jag har invigt lite smått idag, åh är nog kär!! Anna beställde även hem en ursnygg ring därifrån som jag går och drömmer om lite smått.. ;)

Slänger upp en halvmuppig bild där man faktiskt ser örhängena lite smått.


Näe nu ska jag försöka få Anna till att sätta på någon film så jag slipper höra ljudet av Let's Dance.
See you later ;) 


And who do you think you are?

Sitter och väntar på min mycket gulliga syster som har en förmåga att sega sig varenda gång man vill att hon ska skynda sig lite. För en timma sen sa jag åt henne att snabba sig i duschen för att maten var klar men nu står hon och babblar om skit grejer. Så jag sitter här och chillar med mina mycket fina vänner apan och lejonet!

hehe så söta så.
nä nu ska jag få fart i min syster sedan kommer min fina Lollo hit!
Smell you later


eines Tages

Efter en och en halv dag i soffan känner jag mig full av energi trotts huvudvärken. Dansar runt i huset med musik och städar mitt rum. Sedan ska jag hoppa in i duschen för att fräsha till mig lite. Har en känsla av att detta kommer bli en bra kväll!

Har för mycket bollar i huvudet (handboll, fotboll, huvudvärk..)

Ligger nerbäddad i soffan med feber, huvudvärk & magont. Inte de minsta trevligt och har inget annat för mig så kunde lika gärna skriva läget typ. Har börjat fundera på en design, vet ungefär hur jag vill ha den. Hanna och jag ska ta bilder någon dag så då ska jag förmodligen börja pilla på den. Jaja..annars då? Nä. Sverige kom väll typ 4:a i handbollen? Jag orkade faktiskt inte bry mig så mycket eftersom att Kim inte kunde spela. Carlén var ju med, men kändes onödigt att kolla ändå. Kim är snyggast. Haha, det lät fjolligt. Vi hade cup i Söndags, det gick riktigt bra. Förlorade i finalen med straffar. Surt. På Söndag är det match utomhus. Hoppas jag hinner bli frisk tills dess. Fotboll är nice. Jag tror mitt huvud kommer sprängas snart. Tack och hej.


RSS 2.0