Hej från en tjej

Fixar håret hemma hos Klanghisen, sen drar vi ut och har fun in tha sun!!!! Hihi / Klarisen


Chillar på gatan mitt i natten osv

Orkar inte att jag och klara ska vara så rädda för allt. Haha lol

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1831869/images/2012/pic_200526337.jpg" class="image">


Fotboll

Kollar på fotboll i solen med favorit tjejerna. Azuuum :)


I didn't text you, Vodka texted you

Godmorgon lovers! 10:00 ringde min väckarklocka då Justin skulle vara med på Nyhetsmorgon kl 10:15. Fnittrade och grät av lycka genom hela intervjun. Haha love.
Ska strax börja fixa mig och sedan städa lite snabbt innan de att jag ska gå och möta upp Klara. Laterzzzz :)

Vi två, 17 år


Jag, pappa och Anna gick upp tidigt i morse för att ta oss en sväng till Mellerud och kolla på en bil. Bilen fanns dock inte där så medans pappa satt och pratade med en gubbe så roade jag och Anna oss med att provsitta olika bilar. Efter det blev de en snabb sväng till Trollhättan. Fick med mig en klänning till skolavslutningen och en ny skinnjacka. Tack pappa! ♥

Mådde inte alls bra när jag kom hem så jag sov i 4 timmar och vaknade sedan av att lilltjejen kramade mig och sa att maten var färdig.
Får nu bli en lugn kväll hemma. Ska se om jag kan få pluggat lite, annars går jag förmodligen och lägger mig igen. Hoppas ni har en fin lördagskväll. Puss!

Utmaning

Blev utmanad av Sarah - www.sarqh.blogg.se

1. Lista tre av dina favoritband.
Hm, LMFAO är det enda bandet som är något av en ''favorit''. Sedan har jag bara Justin Bieber som favoritartist.

2. Vad vad det senaste du unnade dig och varför?
Naturgodis igår för att jag hade fått feber ännu en gång och tyckte synd om mig själv, haha.
3. Du skriver en bok - vad blir titeln?
Haha ingen aning.
4. Om du hade möjligheten att gå tillbaka i tiden och göra om en dag i ditt liv, vilken dag skulle det vara och vad skulle du göra annorlunda?
Jag hade gått på min gammelfarmors kalas i stället för att vara ute med mina vänner. Det visade sig att det kalaset blev hennes sista.
5. Du är peppad, glad och livet är på topp. Vilken låt lyssnar du på?
Far East Movement ft. Justin Bieber - Live my life! :)
6. Vinter resten av ditt liv eller aldrig mer få prata engelska?
Åh herre vad svårt. Men förmodligen vinter resten av mitt liv.
7. Favoritveckodag, och varför?
Lördag! För att man är ledig haha.
8. Har du någon tvångstanke? Berätta.
MÅSTE kolla Justins twitter flera gånger om dagen, får panik annars. haha
9. Senast pinsamma saken du gjorde?
Haha kommer inte ihåg ;P
10. Har du en konstig egenskap, ifall ja, vad?
Säkert flera, kommer inte på någon nu dock haha.
11. Tre grejer du tycker om med dig själv?
Mina ögon och that's it.

Egentligen ska man utmana andra folk och skriva nya frågor men då jag är alldeles för lat för de så får helt enkelt ni som är uttråkade ta frågorna här ovan och sedan föra trenden vidare. Puss!
Regler hittar ni här: http://blog.beyondretro.com/swedish/2012/04/24/bloggutmaning-deluxe-louise-vill-veta-konstiga-saker-om-beyond-retro/

Den gick ni allt på va? Hehe


NU (övnings)KÖR VI!!

Ut på vägarna.. Hjälp. Tur att jag har Anna med mig som stöd. Haha


Mot Mellerud!


Behövde inte ens muta henne. Ibland är livet bra

Godnatt. På riktigt.


Klara i ett nötskal

Blir väckt av att Lollo och Klara spammar sönder våran Facebook-chatt. Tänkte att se var väl ändå helt ok eftersom de var viktiga saker det skrevs om.
Nu vill Klara dock inte sluta. Haha orkar inte med denna ungen.. Får muta henne med choklad eller något så hon blir tyst. Godnatt


My FRIENDS are like my glasses; without 'em I'd be blurry

Har haft en toppenkväll med mina älskade vänner. Mycket skratt och mycket kärlek. Precis som det ska vara. Mår inte alls bra så har därför krypt ner i sängen. Trodde jag var frisk igen men nehe då. Åh blir ju galen.

Hoppas ni har en jätte fin fredag i alla fall, godnatt! <3

Jag och Lollo fick oss ett x antal skrattanfall när vi tog bilderna i spegeln (de blev ett antal till slut) då mitt halva huvud nästan är borta på varje bild. Haha orkar inte :)


Vi slår våra kloka huvuden ihop och gör varm oboy


Ett fel närmare rätt


Ph: 2011, en av alla galna kvällar med fina vänner.

Inväntar Lollisen som kommer hit när som helst. Är så jäkla trött så hade förmodligen kunnat somna ståendes, inte för de har med saken att göra but still. Haha. Nääää men. Om det bara slutar regna så kommer det nog bli en fin kväll skulle jag tro. Ska plocka lite på mitt rum så att Lollo inte får en chock när hon kommer in här.
Suck. Laterzzz.

Mitt hjärta smälter




Lunchar!


Torsdagskväll

Drack varm oboy förut, de satt gott kan jag lova. Har nu krypt ner i min säng och ska försöka få lite sömn då jag i morgon äntligen ska till skolan igen. Nu tror ni väl att jag är korkad och går och längtar efter skolan haha, men det är mina fina vänner jag längtar efter! Är så himla dålig på att vara ensam så hade jag varit sjuk ytterligare en dag hade jag förmodligen legat under sängen hela dagen och pratat med mina dammråttor. Nä då. Hörs i morgon lovers! :)


SWEDEN



Blueberry



♥ Kollar på avsnitt efter avsnitt av Glamourama medans jag sörplar blåbärste ur min fina kopp. Ibland är livet bra :)

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


ph: weheartit

Mår fortfarande inte helt okej så jag stannade hemma ytterliggare en dag. Mitt huvud är tungt då jag fått alldeles för lite sömn i natt, men då jag sovit så mycket de senaste dygnen så kan jag inte somna. Jobbigt alltså. Har i stället legat i soffan och kollat på Narnia. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv nu, har så mycket som behövs göras men jag har ingen energi alls. Hoppas ni har en fin torsdag♥

LOVE LETTERS






Let me be the one who calls you baby all the time


Sitter och lyssnar på denna gamla godingen. Finfint.

There were nights when I doubted myself but you kept my heart from falling



Citronvatten



Justin Bieber on Capital Breakfast with Dave Berry and Lisa Snowdon


Skrattade och grät av lycka genom hela videon. Hahaha, denna killen alltså. Love
Älskar hur Alfredo smyger runt i bakgrunden, hahaha :D

Om himlen finns är jag förlorad

Har fotbad, läser Vecko Revyn och lyssnar på Håkan Hellström. Åh så fint.


Not a single gram of fuck shall be given today


Looks like someone had a extra bowl of bitch flakes this morning.

Är glad idag, trotts att jag ligger hemma med feber och ont i hela kroppen. Inte ens det faktum att de regnar ute gör mig ledsen. Idag är en bra dag. Och bra dagar ska man inte slösa bort, har jag hört. Tar tar i mitt liv nu. Som jag har längtat efter denna styrkan att kunna resa mig upp igen. Äntligen är den här! Om jag bara blir frisk nu så kommer livet leka. Hoppas ni har en fin onsdag, puss på er! :)

Text message

Var tvungen att stryka över där uppe eftersom hennes e-mail adress stod där av någon knepig anledning. Hur som helst.. denna människan alltså. Haha


När du blir så lycklig att du inte vet vart du ska ta vägen




Vaknar upp till detta. Kan inte riktigt beskriva hur lycklig jag är. Mitt hjärta gör volter och tårarna rinner. Det känns så himla overkligt. Kan inte fatta det. Alla sena kvällar då jag och alla andra svenska beliebers har suttit och trendat på twitter har äntligen gett resultat. Herre. Åh mitt älskade hjärta ska äntligen komma hit. ♥♥♥

Det sägs även att han är på väg till Stockholm JUST NU. Grät lite extra när jag såg det då jag är 3 timmar med tåg därifrån och dessutom är genomsjuk (är det ens ett ord?). Smsade pappa för att meddela honom nyheterna och sa till honom att han var tvungen att fixa autograf om han såg honom.
LYCKA.


Fläcken som aldrig går bort

Är sjuk och har därför stannat hemma från skolan. Fml

Mitt hjärta blöder

Inte alls avundsjuk. Nä. Nä, inte alls.


Fan också.

Åkte till Trollhättan med min mor och syster. Efter ungefär 20 minuter blev jag alldeles för dålig så fick gå och sätta mig i bilen. Eeeh. Försöker dricka lite vatten men halsen vill inte riktigt ta emot de då de gör alldeles för ont. Kul liv. Tog en bild åt er och försökte se aningen frisk ut. Lol. Orkar inte vara sjuk. Vill bara hem och sova


Hahahah


"Det är typ stört"

"OMG. JAG KAN INTE FATTA DET. DET ÄR INTE SANT. EBBA, FATTAR DU ELLER? NEJ DE GÖR DU INTE. NEJ DU FATTAR INTE. OMG. DET FINNS INTE. OH SHIT ASSÅ. TÄNK ATT HAN FÖLJER MIG, MIG! ANNA AXÉN, DIN SYSTER! DIN ENDA SYSTER!!!"
Säger Anna om och om igen efter det att Christian Beadles' kusin följer henne på Twitter. Dessutom har Far East Movement gillat hennes bild på Instagram. Den tjejen har tur alltså. Herre


Sometimes we're broken and we don't know why

Är fortfarande sjuk. Låter som en kraxande fågel när jag pratar (så jag försöker låta bli, men du vet, det är inte alltid så lätt) och både min näsa och mina ögon rinner. Huvudet mitt hotar att spränga sig självt i bitar om jag gör rör mig minsta lilla. Så ja. Mitt liv är väl inte så spännande för tillfället.

♥ Det finns ingen så vacker som du


Where is my mind?


She ran away in her sleep and dreamed of paradise

Ligger i sängen och degar. Är så förkyld att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Lär ju kolla på Gossip Girl hela dagen. Bäst så.


"musiken är det universella språket vilket land vi än är födda i eller vad vi än har för hudfärg. den förenar oss alla"

Ligger i sängen och läser Justins bok samtidigt som hans låtar spelas om och om igen i bakgrunden. Åh så fint.


Now you're just somebody that I used to know.


Igår ändrades planerna efter några telefonsamtal mellan mig och Alexander. Drog på mig varma kläder och gick ut för att möta upp honom och Cim. Vi kollade sedan lite på Annas match och sedan gick vi runt och pratade. Skrattade så tårarna rann och drog mig sedan hemåt. Mådde så dåligt att jag gick och la mig i sängen för att vila, vilket slutade med att jag somnade med kläderna och sminket på och vaknade inte förräns i morse. Tog mig en dusch, åt frukost och sedan åkte jag och mamma för att göra några ärenden.

Mår fortfarande inte helt hundra så ska lägga mig i sängen och kolla på Landet för längesedan 3: Lillefot och jakten på det försvunna vattnet. Haha vet inte hur många gånger jag sett sen då alla de filmerna var mina favoriter när jag var liten. Kunde kolla om och om igen utan att tröttna. Haha aja, puss på er!

Karma's only a bitch if you are


''Never take life seriously. Nobody gets out anyway.''
Var på cirkus med småkusinerna + mamma och Anna igår. Blev som ett litet barn igen när jag kom in i tältet och kände lukten av sågspån och sockervadd. Sprang som en galning med Nicholas på magen och fick platser längst fram. Smälte lite när en Berner sprang runt med en get i koppel och när hästarna kom ut. Herre så fint. S och N dog nästan av skratt nät clownerna visade sig och sedan blev vi alla nerskvätta med vatten. En go kväll med andra ord.

Idag är det FREDAG. Jag har dock inga speciella planer utan hade tänkt stanna hemma och städa lite och försöka få pluggat lite. Känner mig en aning krasslig så det kanske är lika bra. Ska bädda ner mig i sängen nu och kolla på några avsnitt av Gossip Girl nu innan jag tar tag i mitt dammiga rum. Puss på er!♥

Livet leker osv

Fick nyss en goodiebag av Länsförsäkringar, hehe naajzzz


I see you in every wonderful thing that happens to me


''Sometimes you just have to be your own hero and save your own little heart. Because sometimes, the people you can't imagine living without can actually live without you.''
Trotts att dagarna ibland flyter in i varandra och trotts att huvudet ibland är tungt så går livet vidare. Tanken på att förlora en del av min älskade släkt slog mitt hjärta i tusen bitar och jag drog mig in i mitt skal och bara grät i några dagar. Jag har fortfarande inte lyckats limma ihop alla bitar, men frågan är ju om jag någonsin kommer kunna det. Lever därför vidare och hoppas på det bästa.

Vad har ni missat då? Inte mycket egentligen. Har klippt bort mina slitna toppar och lagt i oranga(?) och blonda slingor i håret. Har varit på kalas och skolan har börjat igen. Har tagit spruta vilket gjorde så ont att jag ville gråta en skvätt. Jag, Klara & Linus har gått och sett The Hunger Games på bio (vilket var en skitbra film, så ni som inte sett den borde verkligen gå och göra det). Annars har jag mest kramats lite extra med mina nära och kära, lyssnat på Justins fina låtar om och om igen, hoppas jämnfota för att en bit av Boyfriend-videon har släppts och för att vi fått reda på datumet då Believe släpps. Är även högt över molnen då jag snart åker tillbaka till mitt älskade Stockholm. Livet rullar på med andra ord.

Det enda som är kaos är mitt huvud. Läxorna och inlämningarna ligger på hög och samlar damm och man kan inte gå in i mitt rum utan att snubbla på något. Snart är jag stark nog för att ta tag i det med.
Ska försöka komma tillbaka hit nu, men kan inte lova någonting då jag inte riktigt vet hur det blir med allting i skolan. Vi får helt enkelt se. Puss på er mina fina läsare. ♥

Anna+Ebba=Sant<3<3Forever<3<3<3


-

Dålig uppdatering idag pga stress och att min mobil dampade. Är i alla fall hemkommen och har landat lite.

Kommer inte skriva någonting met idag pga personliga anledningar, ska försöka komma på fötter tills i morgon men annars hörs vi förmodligen på lördag. Ta hand om er.


Stockholm jag är din

Det är både soligt och varmt här i Stockholm idag, så jag njuter av min sista dag ute på en parkbänk. Så jäkla skönt! Om en timma ska jag möta upp pappa och så ska vi dra oss in mot centralen för att ta tåget hem. Känns lite sorgligt då jag egentligen inte alls vill lämna min favoritstad, men jag ska hit snart igen så jag är allt glad ändå.

Ska fortsätta njuta av solen igen, puss!


Lunch

Har mött upp pappa ute i Kista för lunch på O'Learys! :)


Battleship

Hola amigos! Sitter vid Hötorget och väntar på bussen hem. Jag och pappa var nämligen nyss på bio och såg premiären av Battleship. Så jävla bra var den! Gå och se den med en gång haha! Vår svenske Alexander Skarsgård var het som vanligt, Rihanna var ursnygg och han som hade huvudrollen (vad han nu hette) var snyggast av dom alla. Dog lite alltså.

Hur som helst gott folk! Bussen går inte förrän om 10 minuter så jag lär ju sitta här och frysa ihjäl ett tag, men det är ju sånt man får ta.

GLÖM INTE ATT SE FILMEN NU, SÅ JÄVLA BRA!!!!


Here we go again


Don't you ever grow up

Är helt slutkörd i både kropp och huvud, så jag har tagit mig hem till lägenheten för att vila i några minuter. Ska dock ut till Slussen sedan för att ta en promenad, de är så himla fint väder i Stockholm idag! Solen lyser så det är toppen. Hörs senare!

Bild från förut när jag väntade på bussen.


We're gonna kill them with kindness


Kör ba

Leker lite i Monkis omklädningsrum bara


Lunch

Lunchar med pappa på Paccini! :)


There she goes

Godmorgon! Jag mår mycket bättre idag så det är hur skönt som helst. Sitter just nu på tunnelbanan ut till Kista där jag ska shoppa lite innan jag ska möta upp pappa för lunch. Hoppas ni får en fin dag, puss :D


Godnatt från Stockholm

Har sprungit runt på stan hela dagen och nu har jag och pappa precis ätit middag i lägenheten. Jag mår inte alls bra, de senaste timmarna har jag varit yr och mina ben har varit skakiga. Hoppas bara att det är tröttheten som spökar så att jag inte vaknar upp sämre i morgon bitti.

Ska hur som helst slänga mig på soffan nu och kolla på lite tv innan jag ska krypa ner i sängen. Hoppas ni har haft en fin dag, puss!


Good life

Springer runt på Östermalm och dricker vanilla latte, hur bra?!


Linje 1 Stora Essingen

Är trött som ett as, men sitter nu i alla fall på bussen till lägenheten. Har både mina och pappas väskor att krångla runt med så det är lite jobbigt (en del kollar lite snett också haha) men jag överlever allt ska ni se.

Tänkte ge er en söt bild också, men blogg.se spåren dampar. Som vanligt.


Nästa stopp: göteborg

Så himla bra bild osv. Är så trött att jag håller på att spy, men är samtidigt så glad så det gör inte så mycket. Sitter hur som helst på bussen nu. Hoppas ni sover gott hehe, jag har väl fått cirkus tre timmars sömn i natt. Menmen! ;)


She's all you think about

Har haft världens längsta farväl av min lillasyster där ungefär 10000 kramar har växlats mellan oss och minst lika många "jag älskar dig". Vi ska bara vara ifrån varandra i tre dagar men ändå så värker mitt hjärta. Åh min älskade tjej, vet inte vad jag skulle gjort utan henne alltså.

Hur som helst, hade tänkt låta Justin sjunga för mig i några minuter nu innan John Blund kommer förbi. I morgon bär det alltså iväg. Ska bli så himla skönt att komma bort från allt. Jag tänker alltid klarare när jag är i Stockholm, så det ska bli skönt att få perspektiv på saker och ting.

Ska försöka mobilblogga så mycket som möjligt, men då blogg.se har en tendens att lagga när jag behöver sidan som mest, så vill jag inte lova någonting. Men om allt funkar som det ska så lär jag höra av mig rätt ofta.

Hörs i morgon bitti då mina kära läsare. Ta hand om er, puss!! <3


Flame


Hahaha jag dör. Lyssnar om och om igen, finaste Jaden♥♥

Packar för fullt..


You're the only thing in this world I would die without




You're the only one that knows me better than I know myself.
I love you more than anything else. ♥


Shout it out

Ville bara säga att jag lever. Har suttit fast framför vårat nya tv-spel hela förmiddagen, och sedan har jag pluggat och duschat. Ska nu börja packa för i morgon bitti tar jag tåget iväg härifrån!!! Ska bli så jäkla skönt! Hörs mera senare, puss! :)

Don't let me fall

Har haft gäster. Kramats, skrattat och busat. Satt i sängen med småtjejerna och lät dom se på Justin Biebers musikvideor om och om igen. E fick lite smått bieberfever och jag blev stolt. ''Nu ska du hem och lyssna på Justin, va?'' sa jag innan dom åkte hem, ''ja'' svarade hon och jag log.

Annars då? Jag och ett x antal beliebers från Sverige, Danmark, Norge & Finland har suttit i 1½ timma och försökt trenda ''BELIEVE TOUR To SCANDINAVIA'' på twitter. Vi lyckades inte. Men vi är glada ändå. Jag skrev och retweetade så mycket att jag överskred gränsen och kan därför inte skicka mer tweets idag. Jag skapade ett nytt konto och fortsatte glatt där. Sådant man gör om man är en trogen Belieber och skulle göra vad som helst för att få se Justin. Jepp.

Hade tänkt krypa ner i sängen nu och kolla på NSN. Förtjänar änna det känner jag, har stressat runt som en jojjo hela dagen. Godnatt! ♥

If you only knew


Ph: weheartit
Har legat slängd i soffan med Anna hela morgonen/förmiddagen och spelat tv-spel. Haha herregud.. Om någon timma får vi gäster för att fira påsk lite till. Ska fixa mig snabbt och sedan ta tag i rummet så att det blir färdigstädat någon gång. Puss!

Because of u


Har haft en helgo påskafton med släkten i Trollhättan. När vi kom hem slängde jag och Anna oss i soffan och spelade tv-spel ett bra tag. Rundar nu av kvällen med låten här ovan som går på repeat. Kärlek!

Hoppas att ni alla har haft en urmysig påsk och att ni har proppat i er massor med godis. Puss på er!

Ute och går med lillprinsen


Påskmiddag + skattjakt

Är i Trollhättan på påskmiddag och har precis haft skattjakt haha. Tog ett tag innan jag, Anna, Marcus och Niclas hittade farmors svåra gömställen alltså... Men nu så ;)


Glad påsk!

Kolla vad som låg och väntade på mig när jag vaknade! :D tack mamma och pappa!! <3


Kiss me slowly


Har haft en sån jäkla dålig dag och därför har jag inte uppdaterat. Har legat i sängen och surat med musik i öronen iprincip hela dagen, inte så skoj alltså. Har däremot ryckt upp mig nu mot kvällskvisten så nu är allt back 2 normal! :)

Började storstäda mitt rum förut, men slutade när jag kommit halvvägs. Därför ser det nu ut som fan rent ut sagt och jag har ingen energi alls för att kunna städa resten. Får helt enkelt ta tag i det i morgon.

Ligger hur som helst i sängen nu och kollar på Never say never. Får aldrig nog alltså! Är hur trött som helst så hade tänkt sova så fort filmen är slut.

Hoppas ni haft en fin dag i alla fall, puss! ♥

U smile, I smile

Blir så arg på att jag vaknar tidigt de dagar då jag är ledig och kan sova hur länge som helst. Men men, ska strax hoppa upp ur sängen och äta en god frukost för att sedan sätta fart. Hoppas ni får en fin dag! :)


I'll show you what you're worth


Läste nyss ut boken. Klara trodde jag skojade när jag sa de då jag köpte den idag, men icke. Den var så bra så jag var tvungen hehe. Ska kolla på Never say never nu, laaateeer! ♥

We can take it to the sky, past the moon through the galaxy

Kolla vad jag fick med mig från Trollhättan idag! Så jäkla glad!!! Har redan läst mer än halva haha. Alla borde verkligen läsa denna boken, Justin är sån himla fin människa :)


She's a rich girl

Hänger i Trollhättan med mamma och syster, hörs sen! :)


Håll hårt i min hand när änglarna faller


Såhär söt är jag för tillfället. Haha jag orkar inte alltså, men ok. Går ofta runt med en smiley på kinden också för er som undrar. Ne meeen. Ligger in tha bed och lyssnar på Sofijah. Haha jag dör, helt sjukt vad många minnen som kommer upp när man lyssnar på hennes låtar alltså. Så mina fina vänner, ni behöver inte oroa er för att jag har gått och blivit deprimerad för det har jag icke. Är glad som en mört och ska strax hoppa in i duschen.
Bara en skoldag kvar och sedan tar jag påsklov. TAAAGGGGAAAA!!!! ;) :D

You know that we ball at the omaha mall


#trueshit


Fuck you.

I know I'm going to hell but fuck it... It's gonna be warm and I'm gonna know people there.


Hörde jag smart vän?


ABC123


1. är du kär? nepp!
2. har du snusat? nix
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - nej ;P
4. har du legat i sängen brevid en kille? - jepp
5. har du blivit dumpad? - dumpad och dumpad haha..
6. har du blivit slagen allvarligt? - njae
7. tar du droger? - verkligen inte.

9. har du pussat en kille? - yessir
10. hatar du någon? - nepp!
11. älskar du någon? - ja, verkligen.
12. har några av dina vänner svikit dig? - ja.
13. har du djur? - nix
14. har du legat brevid en tjej i sängen? - jepp
15. hatar du dig själv? nej.
16. gillar du orange? - haha jadå
17. har du haft oskyddat sex? - nix
18. har du nån sjukdom? - ja.
19. har du skämt ut dej för den du gillar? - har skämt ut mig själv ett x antal ggr för dom jag HAR gillaT.
20. har du en gris? - haha nej, men skulle allt velat ha!
21. har du en plattång? - ja, använder den dock inte så ofta.
22. har du en bror? - nepp
23. har du sjukt bra humor? - bästa!!!
24. har du mörkt hår? - nepp
25. gillar du att stå i duschen i flera timmar? - vem gör inte undrar jag då? klart jag gör!!
26. tycker du om hästar? - ja!
27. har du en hund? - har två st som är lite halvt mina.
28. har du skilda föräldrar? - nej
29. har du gått på simskola? - haha ja.
30. har du sagt bög till en kille? - nja inte direkt så.
31. har du sagt fitta till en tjej? - ja.
32. har du fuskat? - de som känner mig skrattar säkert åt denna frågan, haha. ja jag har fuskat.
33. har du en teve på ditt rum? -  nix

34. har du lunar? - lunar finns väl inte längre?

35. har du MSN? - ja, använder den dock inte så ofta haha.

36. har du en syster? - ja<3
37. har du bruna ögon? - nej, men skulle velat.
38. gillar du att fota? - de är väl kul då inspirationen känner för att kika fram (händer väl 2-3 gånger om året ungefär)
39. har du sett dig själv brinna? - nej, vill inte heller om man säger så.
40. hjälper du dina vänner? - försöker så gott jag kan, och jag hoppas att jag lyckas i alla fall ibland.
41. gillar du tacos? - eehhh..självklart?
42. tycker du att du är söt? - nej.
43. har du dansat? - HAHA, ja.
44. har du spelat fotboll? - japp :)
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - yessir
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får?- finns väl ingenting som hindrar mig haha? vill dock inte.
47. har du ätit sniglar? - usch nej
48. äger du en locktång? - nix
49. gillar du att tugga tuggummi? - min drog haha!
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? - japp.
51. gillar du kläder? - gillar du att andas? tänkte väl det.
52. hatar du falska vänner? - hatar ingen. är dom falska så är dom inga vänner och då är det bra med det. ingen idé att lägga energi på att hata människor som inte förtjänar ens uppmärksamhet.
53. gillar du att räkna matte? - hahah nej.
54. älskar du någon nu? - vadå nu? sist jag kollade fanns det ingen on/off-knapp på att älska. så JA, självklart älskar jag någon nu.
55: har du gråtit inför en vän? - allt för många gånger.
56. kan du sjunga? - jepp, inte fint dock hahah.
57. har du sett nån död? - inte någon människa, nej.
58. säger du vad du vill? - nej.
59. är du stor? - ja.
60. vad är ditt hela namn? - Ebba Louise Axén
61. Tar du några tabletter? - ja.
62. är du kortare än 1.60? - ne
63. älskar du sommaren? - älskar är en underdrift haha.
64. älskar du vintern? - nepp.
65. har du mer än 6 par strumpor ? - yes
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - haha nae
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? - yessir
68. har du mer än 3 par jeans ? - ja
69. gillar du att städa? - nä haha
70. gillar du att sova länge? - haha jaaa!
71. har du vart med om en olycka? - ja.
72. är du förvirrad? - ibland ja.
73. har du mer än 6 par byxor? - ja, använder dock inte alla hah.
74. har du förlorat en vän? - ja.
75. gillar du att shoppa? - gillar är en underdrift.
76. har du varit i paris? - nepp, men skulle vilja!
78. klarar du dig själv? - förmodligen inte.
79. lagar du lagat mat? - haha nej.. kan knappt göra makaroner.
80. är du klantig? - ja.
81. har du foppatoffler? - haha ja någonstans, använder dom inte dock.
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jepp
83. fixar du håret innan skolan? - nja, inte så ofta längre. borstar mest igenom det och har i hårspray.
84. har du träffat en kändis? - yessir
85. har du mer än 7 par skor? - tyvärr inte.
86. har du busringt? - haha ja
87. har du skällt på din bror? har ingen bror
88. har du en vän som skiter i dig? - ja tyvärr.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - ja.
90. sover du med nått gosedjur? - nix
91. har du åkt nånstans utan att du får? - inte vad jag vet?
92. vill du bara bort ibland? - vem vill inte?
93. har du tältat? - haha jaaaa, måste göra de snart igen alltså.
94. har du brännt dig? - hehe ja
95. har du lekt med levande ljus ? - jepp
96. har du lekt anden i glaset? - haha jaa ;P
97. skäms du ibland? - yesbox
98. bor du i skåne? - nix
99. gillar du hip hop/rap musik? - vissa.
100. Provat röka? - jepp
101. Vem/vilka betyder mest för dig? - min familj, släkt, närmsta vänner och justin.
102. Favoritlåt just nu? - Justin Bieber - Boyfriend, Laleh - Some die young, Fun. - We are young, U-Jean - Heaven is a place on earth & Nicki Minaj - Starships
103. Det bästa som hänt i ditt liv? - finns en del.


ebbaaxen @ instagram


Följ mig på Instagram! Ebbaaxen heter jag där! :)

Undrar ibland


Om ni ändå kunde se resten av konservationen alltså. Kan tyvärr inte visa den då ni förmodligen hade ringt något mentalsjukhus för att få in oss där. Så sorry guys, nästa gång kanske.

Vi kommer alltid ha Paris


Ph: akrivet. Glada tjejer, nyår 2011/2012
Ligger i sängen och kollar på Gossip Girl. Är så trött att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, men annars så. Later lovers

Normala ja


Älskade vän


Alla borde va som du


No I'm not fine. But I will be.


''I get lost inside my mind.''
Inte det minsta okej och ska därför ligga i min säng och kolla avsnitt efter avsnitt av Gossip Girl. Lika bra. Godnatt mina fina.

Some die young, but you better hold on.


''..So many things I need to say to you, please don't let me go. And we said we would die together.''
Har lite av en bad day. Är ledsen och besviken för att folk som brukade förstå inte alls gör det längre. Är arg på allt och alla och vill bara ligga i min säng och lyssna på sorglig musik och gråta. Vilket jag ska göra tills det att klockan slår 17:30 och KCA kommer på tv. Då ska jag mysa ner mig i soffan och gråta av lycka i stället för att Justin är så snygg och för att jag är så stolt över honom. Love


HAPPY BIRTHDAY PATTIE <3


I can't imagine my life without you


''Du måste förstå att du är nåt speciellt. Du är min egna ängel, som Gud hade sänt. Se mig in i ögonen, där finner du alla svaren. Jag älskar dig, och i hjärtat lever du kvar än. Du var den enda som fick se mig svag, skulle du dö skulle jag ge dig mina andetag.''

You know I love you.

So if by the time the bar closes and you feel like falling down, I'll carry you home


Ph: Arkivet, 2011.
Ligger i min säng, lyssnar igenom min spotifylista och får flasbacks från sommaren och kollar på klippet då Justin får slime över sig om och om igen och skrattar åt hans oslagsbara min när han fattar vad som händer. Hade tänkt dra ett avsnitt av Gossip Girl nu innan våra lunchgäster kommer. Sedan ska jag städa mitt rum och plugga lite. Later lovers!

#KCA




Hahah jag dör. Mitt hjärta♥

They say in heaven love comes first, we'll make heaven a place on earth




Har haft världens mysigaste lördagskväll. Har klättrat upp på ett berg med Klanghen och sett på den sjuka utsikten i solnedgången (därav bilderna här ovan), kramats, skrattat, rullat runt bland löven och sedan skrattat lite till. Jag har verkligen världens bästa och finaste vänner, jag älskar er alla till tusen♥

Är så jäkla lycklig så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Inte ens det att jag håller på att dö av mensvärk gör mig pissed. Ska sitta här och le ett tag till med världens finaste musik i öronen för att sedan sova. Har en lång söndag med massor av plugg framför mig. Godnatt på er! ♥

RSS 2.0