I'm so absolutely and completely fucked up


Har ingenting intressant att visa er så denna gamla bilden rotade jag mest fram för att ha någonting att fylla utrymmet där det ska vara en bild med.

Började skolan klockan 9, hade 1½ lektion + lunch, sedan drog alla 9or till Göteborg för att gå på gymnasiemässan. I bussen påväg dit hade våran lilla klass en hel buss för oss själva, några sjöng, några skrattade, några dampade, några kollade ut genom fönstret, några pratade. Och jag kollade på allihop och någonstans där inne i magen kände jag ett hugg av smärta. Jag älskar min knäppa lilla klass och jag fattar inte att vi snart ska skiljas. Jag vill alltid gå i min klass. Vi är så knäppa men fy fan vad bra vi är. Åhh.
Anyway, gymnasiemässan då. Vi gick runt bland alla människor, pratade med folk, fick lappar, mängder med information osv. Riktigt trevligt alltså. I stället för att åka med skolbussen hem igen efter mässan så tog jag, Malin, Sara & Hanna spårvagnen in till centralen för tjöt och käk. Sedan tog vi bussen hem, Hanna följde med mig hem en snabbis och vi låg mest i min säng och segade.
Har kollat på några avsnitt av Desperate Housweives, ätit upp de sista skorporna och försökt ta upp kemiboken. Notera försökt. Orkar inte. Men jag får godkänt ändå, hoppas jag. Nu lockar DH ännu en gång, puuusss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0